Bak
Jappkaka:
200 g smör, 200 g mörk choklad, 4 ägg, 1 Dubbel Japp, 2 dl socker, 2,5 dl mjöl, 1 krm salt, två dubbel Dajm smulad ovanpå.
Smält smör och bryt ned choklad & Japp. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Blanda ner chokladsmeten. Rör sedan ner mjöl och salt. Häll smeten i en form med löstagbara kanter och smula Dajmen ovanpå. Grädda i nedra delen av ugnen i 200 grader i 11 minuter. Låt kakan stå till sig i några timmar i kylen.

200 g smör, 200 g mörk choklad, 4 ägg, 1 Dubbel Japp, 2 dl socker, 2,5 dl mjöl, 1 krm salt, två dubbel Dajm smulad ovanpå.
Smält smör och bryt ned choklad & Japp. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Blanda ner chokladsmeten. Rör sedan ner mjöl och salt. Häll smeten i en form med löstagbara kanter och smula Dajmen ovanpå. Grädda i nedra delen av ugnen i 200 grader i 11 minuter. Låt kakan stå till sig i några timmar i kylen.

Kommentarer
Trackback