Tvätt dags....

Nu ska jag tvätta bilen. Det är dags att göra det nu. På morgon har jag gått på promenad med mamma och hunden. Det var rikigt skönt. Till frukost åt jag gröt. Och det var gott. nu har man ju börjat och äta vanlig mat. och det e så gott. Man var ju less på flyttande. Jag sitter ute i byn. Jag har inte fått min nya dator än. Så jag hoppas att jag får den snart. nu ska jag gå å tvätta bilen så man har gjort bort det.

Tjineling tills vidare.

Jag har beställt en ny dator.

Jag kommer att få min nya dator nästa vecka. Har beställt en laptop på Overklockers i Luleå. Och dom hade inte inne datorn som jag ville ha. Ska bli skönt att få dator igen. Så slipper man fara till folk och blogga. I helgen blir det lugna puckar. Jag ska på IKEA på söndag med polare. Och det ska bli trevligt. Och jag får börja äta vanlig mat i morgon. JIPPI. Och jag längtar.


Jag skriver mer till veckan. Jag återkommer..

Trevlig helg

Jag har gått ner.....

10kg på  veckor. Känner mig jätte nöjd. om det forsätter så är jag 30kg lättare i sommar. Skulle känns hur skönt som helst. Allt blir så mycke lättare och roligare att göra saker. När man blir lättare. Jag har mycke grejer som jag ska göra. Jag ska fara å resa till utlandet. Ta en bil semester i Sverige i sommar. Nån som hänger med;-)... Hihihi..



 

Nu ska jag gå ut i det fina vädret hade jag tänkt. Ha de bra och ta hand om er. Jag återkommer med skrivande sen. När jag har en dator. För min är ju trasig.

Puss å kram


Tjena tjaba hallå!

jag ska snart fara till en polare som fyller 40 år idag. sen ska jag till stan.och då kan jag ej blogga. för jag har ingen dator hemma. kan blogga om jag far till nån som har dator. ikväll när jag kommer hem så ska jag se tv. Bla Sing a long och CSI Miami. och på måndag ska jag fara till vårdcentralen igen. och sen är nog veckan rätt så lugn tror jag. det blir att gå promenader. se på tv. kanske det blir en bio till veckan. det kommer nog att blir det. film är ju bäst på bio.

jo att inte den tyskan kvinnan får lika mycke uppmärksamhet som har dödat 2 små barn. det är ju bara eklund som får all uppmärksamhet för att han är karl. och man blir ju arg på polisen som inte kolla upp tipsen dom fick några månader sen om eklund.. om dom hade kollat upp det så skulle Engla levt idag..
 
nu ska jag se lie sm-final i innebandy innan jag åker ner till Klövern..

jag återkommer nån dag i veckan..

puss å kram


Sol = HÄRLIGT

            
      Lördag     19/4-08

Vad det är skönt när solen är framme. Man blir mycke piggare när den e framme. Det jag har gjort hittiills idag är. Jag steg upp kl 07.45. Tog på mig kläderna. Sen gick jag och hämta tidningen. Sen åt jag frukost och läste tidiningen. Sen gick jag och vila ett ett tag. Och nu sitter jag har och skriver på min blogg. Och äter lite yoghurt. Efter det ska jag gå på en promenad i det fina vädret. Sen ska jag sitta ute på altan en stund.

Jag återkommer sen efter promenaden och när jag har suttit klart på altan. Njut av det fina vädret.


 


Vaken än... Helt otroligt..

Jag brukar sova vid det har laget. Sen jag har gjort operationen den 8:e april så har jag lagt mig mellan 21-22 varje dag i 1 veckas tid.. Jag har inte gjort så mycke ikväll. Förrutom att jag far hos Lång. Och sen gick jag hem och åt lite fil. Och sen såg jag sporter, Och jag har precis sett Numbers. Det är en bra serie tycker jag. Och nu ser jag slutet på Erin Brockovich. Och det är en bra film med Julia Roberts.


Ett urval av filmer som jag tycker är bra. Och listan kan göras lång. Jag skriver mer sen vilka filmer jag tycker är bra. jag får sitta uppe hela natten annars. Om jag ska skriva listan redan nu. Och jag ska skriva vilka favorit skådisar. Och jag ska skriva vilka mina favorit artister och grupper också. och så idrottsmän/kvinnor och sporter

Efter bröllopet, München, Elvis, del 1 å del 2, Wallander, Beck, Walk the line, Da Vinci koden,Pretty Woman, Fantomen på operan,The missing, Hidalgo,Åter till Cold Mountain, Grease, Dirty Dancing, Heartbreak hotel, Blood Diamond, Dagboken-Jag sökte dig och fann dig.

Nu ska jag gå och sova. Jag skriver mer i morgon.

God natt och sov gott

om GUD är så allsmäktig och god varför finns då: Krig, Svält, Hat, Sjukdommar, Död m.m. ?

www.luleahockey.com  www.svt.se  www.rixfm.com


Kunde inte blogga i går.... För att min dator....

Är sönder igen. 3:e gången nu att datorn är sönder. Jag ska köpa mig en ny dator till veckan. Just nu sitter jag hos mamma. Igår var jag och berggren på en promenad. Det var härligt i det fina vädret. Sen gjorde jag inte gjorde jag inte så mycke. Jo jag fpr till den nya butken nere på Järnvägstationen. Sen for jag till storheden. Sen for jag hem.

Idag på morgonen har jag varit och tagit bort stygnen. Sen hade jag tvättstugan kl 12. Sen har jag städat i min lägenhet. Och när jag har tvättat klart så har jag farit hit till byn.
Annars har jag varit hos grannen och hälsat på idag. Och resten av kvällen blir lungt. Ska gå till Fam Lång efter jag har skrivit det har klart.

Jag återkommer.

Puss å kram


Slingor....

Idag har jag varit i Norrfjärden och gjort slingor. Jag var där 9.45. Och jag hade tid kl 10.00. Hon var inte färdig med kunden som hon hade före mig. Efter jag hade gjort slingor så for jag till min syster och hennes sambio i Öjebyn. Var där i 2 tim. Och nu har jag hemma. Och precis ätit mellanmål. Och jag tänka vila en stund innan jag går ut en sväng i det fina vädret. Man måste passa på och njuta av solen. Men vet aldrig hur länge solen är framme. I morgon är det en annan dag.

Jag återkommer senare.

Puss och kram så länge.

Hmmm....

Idag har jag varit och träffat lite folk. Det var trevligt. Annars har jag inte gjort så mycke. Bara tagit det lungt. Jag åt tomatsoppa för en stund sedan. Så det blir lite tv. Det är inget speciellt som jag vill se. Det blir och zappa mellan kanalarna. Är trött, som vanligt:-). Mamma ska komma förbi med mina blommer som jag glömde. Och ett kort som jag har fått. Jag får hålla mig vaken tills det. Och till kvällsmål ska jag äta fil. Jag tycker inte jag gör något annat än äter:-). ..

Jag har tre syskon. Mamma och hennes karl har 2 barn tillsammans. Och pappa har en son med en annan. Och jag är äldst. Mellan min systrar är det 3 rep 5 år. Och mellan min bror och jag är der 11 år. Synd så träffar jag inte min bror. Det var länge sedan nu. Och jag vill träffa han mer än man gör. Nu ska man ta nya tag.
Och det blir lättare nu när man går ner i vikt. Allt blir mycke roligare och göra. Fara och resa, köpa nya kläder och fara och hälsa på folk och mycke mer. Allt blir mycke roligare.

Och jag ska bli MOSTER snart. Och det ska blir hur kul som helst. Jag längtar jätte mycke. Bebisen ska bli så bortskämd av mig;-)..

Nu ska jag sätta mig framför tv:n ett tag. Får se om jag återkommer senare idag och skriver. Annars återkommer jag i morgon och skriver.

God kväll på er alla.


Är i Luleå igen!

Nu är man hemma i sin lägenhet i Luleå. Efter 3 veckor hos mamma. Det är skönt att komma hem igen. Men det var ju jätte skönt hos mamma också. Jag kom hem vid 17-tiden. Jag ska bara ta det lungt. Ska gå och posta en räkning till Bilprovningen. Sen ska jag gå hem och se tv. Jag se se lite hockey fram till kl 20. Då ska jag se Anna Pihl. Och sen kl 22 ska jag se Prison Break. Prison Break är en riktigt bra serie.

Och jag hade jätt trevligt i dag. Jag och mamma får och hämta mormor sen får vi till Högheden till moster. Satt där i nästan 3 timmar. Sen for vi ner till Älvsbyn och handla lite grann på konsum. Då träffade jag min farmför där. Kul var det. Och sen träffade jag Coola Carohla. Heja på dig Carohla. Det var mycke trevligt och träffa henne. Och sen skjutsa vi hem mormor. Sen åkte vi hem till byn. Då packade jag och åt lite. Och sen for jag mot Luleå. I veckan blir det lungt. Kanske lugn i alla fall :-)..

Skrivs senare

Kram


Snöigt... Tråkigt är det.. Var är SOLEN?

Måndag 14/4 -08

Nu är jag pigg. Det är skönt det. Idag ska jag och mamma till Älvsbyn. Vi ska hälsa på mormor och moster. Det ska bli skoj. Vi ska fara till moster nya lya och kolla. Hon flyttar nästan ligga ofta som man byter troser *skratt*.
Iag har jag ringt till arbetsförmedlingen. och nu väntar jag på att Kirurgmottagningen ska ringa upp. Ska boka en till till återbesök. Sen ska man fara till älvsbyn.

jo skönt att han har erkänt mordet på Engla. Det är ju som hemskt. Nu ska vi tänka på Englas familj och tända ett ljus. Och visa att vi bryr oss.

Nu ska jag äta innan också man far.

Jag skriver sen.

Puss å kram på er alla.

God afton!

nu är den kväll. Och jag ska snart äta fil.. Mmmmm vad gott. jag har varit i byahuset och såg pantertanterna dansa linedance. Och det gick riktigt bra för dom.
Jag ska kanske se lite tv innan man går och sover.
Och var har solen tagit vägen? Nu vill man ha sol och vår. Det vore ju så härligt. Man hade ju så fint väder under påsk. Det finna vädret kunde ha forsätta tycker jag. Det snöar just nu. Och det är tråkigt.
nä jag ska äta fil nu. Så jag återkommer i morgon.


God natt och sov gott.

Idag är det söndag!

Idag har min käre far varit och hälsat på. Och det var mycke trevligt. Annars har jag gjort det vanliga. Ha varit på en liten promenad men min mor. Och det var skönt att komma ut å röra på sig. Och jag har precis ätit sparrisoppa. Den var god. Och jag tänkte gå occh vila en stund nu. Trött är man. Men man känner sig piggare för varje dag som går. Iag har jag inte vilat lika mycke som jag har gjort dom andra dagarna. Och senare idag ska jag gå till byahuset och se när "Pantertanterna" dans linedance. Alltid ett nöje och se dom dansa*ler*.

Jag återkommer efter vilan.


Ha en bra eftermiddag

Hjärta

image3
Till alla min underbara familj och släkt och vänner. Ni är BÄST..

Denna fick jag igår

image2
Tack B-M och David för den fina blomma som jag fick igår. Jag har nyss ätit tomatsoppa till lunch. Och sen var jag på en liten promenad. Nu tänke jag vila lite innan jag får främmande. Jag återkommer.

Kram

Lördag den 12/4

Jag steg upp kl 7.50. Då gick ner och åt fil. Sen jag jag och vilade en stund. Kl 10.00 åt jag mellanmål. Då åt jag fil igen. Sen till lunch ska jag äta tomatsoppa. Den e riktigt god faktiskt. I går fick jag främmande ifrån grannbyn. En som också har gjort magsäcksoperationen för 6 månader sen. Och hon har gått ner mycke. Hon och hennes man var har igår. Och idag får jag kanske främmande igen. Vid lunch kommer hon.. Annars händer det inte så mycke. Blir å äta och vila mest hela dagen.Känner mig piggare idag. Ska gå en liten prommis på 100 meter. Det e det man orkar just nu. Man får inte gå ut får hårt i början.


Jag återkommer senare idag

Ha en bra dag!

KRAM

Favoritcitat:
Behandla andra så som du själv skulle vilja bli behandlad


MMMM

Nu har jag ätit 3 måltider och jag har 3 måltider kvar och äta idag + vatten. Jag har ätit Keldas Tomatsoppa och den var riktigt god. Så tomatsoppan kommer och äta restan av dagen. Jag har inte gjort så mycke idag. Vilat å ätit.
Ska se Så ska det låta ikväll. Jag ångrar mig inte att göra operationen.

Jag återkommer

Kram

Äter fil

Nu har jag sovit en stund. Och det har varit jätte skönt. och nu håller jag äta 1,5dl fil. Och sen efter det ska jag
dricka lite vitamin. Sen ska jag gå å vila ca 1 tim till. Sen blir det lunch. Då ska jag äta soppa. De blir mycke sova i helgen. Man har inte sovit så mycke på sjukhuset. Man har inte kunna slappna av riktigt på sjukhuset.
Nu ska jag äta filet klart.

Jag återkommer senare

Kram

God morgon på er alla

Jag gick å la mig vid 20.00 igår. Det var skönt. och jag klev upp 8.15 idag. Håller på att äta frukost. Sen ska jag gå å vila tills jag ska äta nästa gång. För man är trött efter op. Man har inte sovit så mycke efter op. Så det e jätte skönt att komma hem och sova i sin egen säng.

Jag återkommer senare idag


Kram

Äntlingen är man hemma igen....

Nu är man hemma i byn igen efter operationen. Op gick bara bra. Sen när jag vaknade upp så hade jag ont på sidan. Tur att det finns smärtstillande. När jag fick det så kändes det betydligt bättre. Personalen var trevligt.
Hemma är ändå hemma. Det är så skönt att vara hemma hos mamma å hennes karl i byn. Känna lugnet och sova i en vanlig säng. Jag ska äta 1,5dl fil strax. Det ska bli gott faktiskt.. Jag återkommer i morgon igen.

Ha en trevlig kväll

Snart är det dags... Nervöst? Det kan jag inte säga att jag är

Jag har set Anna Pihl. Och det var bra. Snart är det dags för operationen. Det är i morgon. LÄNGTAR. Jag ska stiga upp kl 05.00. Och jag ska fara kl 06.00 för att jag ska vara på sjukhuset kl 07.00. Så det blir nån gång på förmiddagen operationen blir av. Lite pirrit e det måste jag säga. Och jag kommer inte att blogga på några dagar. Men jag ska blogga så fort jag kommer hem. Det LOVAR jag. Så det blir snart sov dags för mig.

Idag har jag haft en trevlig dag. Varit med mamma och vi har njutit av det fina vädret.

Och tidigare i eftermiddag blev jag chockad. Då kom Tant Lisa joggande genom byn. Jag är djupt imponerad av Tant Lisa det måste jag säga. Hon är på G. Byn som jag är i. Det är en trevlig liten byn. Med trevliga grannar.

Nu ska jag berätta vad jag har för favorit serier:
Anna Pihl,Law and order, CSI Las Vegas, CSI Miami, CSI New York, Navy CIS, Prison Break,Gery´s anatomy,
Jordan rättsläkaren, På spaning i New York, Cosby, Shark, 2 1/2 män, Criminal Minds, Las Vegas, Cold Case, The Closer, Brottskod:Försvunnen bla.

Nu ska jag snart gå och sova. Så jag återkommer efter operationen. Och berätter mer.

Ha en trevlig kväll och vecka..

Kramar Anna

Vilket fint väder det är.

Jag och min mamma har suttit på altan hela dan och sen var vi på en promenad på 4km. Och det var mycket härligt. Resten av min dag kommer att vara lugna puckar.. Ska se Anna Pihl kl 20.00 på tv 4. Jag tycker det är en bra serie.image1
                  Denna bild tog jag idag

Jag återkommer senare idag!

Puss och kram

Snart är det dags.

Idag är det Måndag den 7:e april -08

I dag steg jag upp kl 09.00 pip. då tog jag en naturdiet och drack. Tur att det är sista dagen jag behöver dricka naturdieten. Jag har inte gjort så mycke än. Jag ska gå på en promenad på ett tag med min mamma. Först ska vi sitta på altan och njuta av solen. Dom hade lovat ingen sol men dom har lovat snö. Hoppas dom bara skojar. Nu får det vara nog med snö tycker jag. Det får gärna börja smälta bort snön nu.
Nu ska jag gå ut på altan en stund. Jag återkommer med mer sen

Ha en fin dag!

Kram

God kväll

Nu är det kväll. Vad dagarna går fort ibland.  I kväll ska jag se Cold Case på kanal 5. Och sen blir det och sova. Det ska bli verklingen skönt att sova.. I kväll har jag varit i byahuset och sett pantertanterna dansa. Det är verklingen kul och se dom dansa. Och idag har jag varit hos Barbro en som bor i byn. Och hon hade sina barnbarn hos sig. Så vi busade idag. Det var alltid lika trevligt.

Nu ska jag sätta mig framför tv:n. Jag ska se Cold Case på kanal 5. Och det börjar 22.30.

Ni får sova så gott och drömma sött..

Kram och god natt

operation

Tisdag den 8:e april ska jag göra magsäcksoperation. ÄNTLIGEN säger jag. Jag har druckit naturdiet i 2 veckor innan. Det har faktiskt gått lättare än väntan. Men i helgen har det varit tungt. Mina dagar har sett ut.
Jag stiger upp kl 08.00 och börjar jag med att dricka en naturdiet. Sen blir det en promenad på 4km. Efter det blir en film och sen blir det en naturdiet till lunch. Och sen händer det att jag vilar. Och senare på eftermiddagen så går jag en promenad som är 4km. Efter promenaden blir det i naturdiet.
Jag får även dricka the,buljong och vatten såklart. Sen får man även äta lite frukt och grönsaker.


Jag återkommer med mer. Ha det bra så länge

Kram


operation

Tisdag den 8:e april ska jag göra magsäcksoperation. Det ska bli jätte kul och göra den. Men dock dom 2 veckorna har jag druckit naturdiet,buljong,vatten och the. Det har gått rätt så bra men dock har det varit jobbigt. I helgen har det varit extra jobbgt. Ska berätta hur min dagar har varit.

Varje morgon har jag stigit upp kl 08.00. Först har jag druckit naturdiet och efter det har jag gått på en promenad på 4km. Sen har jag sett en film. Efter filmen har jag druckit naturdiet igen. Sen har jag vilat en stund. Och på eftermiddagen har jag gått en promenad på 4km. Det är härligt med en promenad. Jag har varit ute hos mamma under tiden. Och det är 4,5mil utanför stan.

Jag återkommer. Ha det så bra tills vidare.

Kram


Hej och välkomna!

Här har tänkt skriva dagbok om min vardag. Jag kommer att skriva senare idag.
Vi hörs


RSS 2.0