Ego bild


Piteå

Har varit i Piteå och träffat mina syskonbarn och även min syster och sambo. For igår på dan och kom hem idag. Vi var och grillade vid älven igår. Måste säga att vara ute i naturen är så härligt och det är kvalité att vara ute i naturen. Även Per och Emma och deras son Hugo var med och grillade igår. Trevligt värre..


Stuga

Vill ha en stuga och en hund


Hej å hå

Kommer lite bilder.


Torsdag

Är just på Hertsöträsket. Vilken bra uppladdning inför hockeyn i kväll. Hoppas på Luleå vinst ikväll


Lill onsdag

Har varit i farten hela dagen lång. Härligt men det känns dock i ryggen.


Måste...

.... Erkänna att jag har en gullig och bra handläggare på försäkringskassan. Hon är toppen helt enkelt. Nu sitter jag på bussen på väg till storheden.. Ska käka lunch med Berggren.. Ska bli mycket trevligt.


Hockey tisdag

Nu är det dags att Luleå ska vinna ikväll


Staden

Nu e man på väg hem till stan. Efter ha varit i holls sen i tisdags. Har varit skönt att vara i byn i några dagar. Har ju varit med mina syskonbarn.

https://cdn1.cdnme.se/519755/7-3/pic_516aeaacddf2b3267efbf528.jpg" class="image">


Söndag

Idag är det söndag och sol är det. Härligt härligt. Blir nog en lite sväng med skoter tur. Blir nog en sista sväng med skotern.


Helg


Apr. 11, 2013

Ska strax åka i väg till Piteå och hämta Harry och Evert som ska vara hos mormor och morfar till på söndag. Självklart så ska jag också vara i byn. Roliga tider:-). Sen har man så tur att Linda ska göra palt till middag. Mums är det..


Ännu mer


Mera bilder


Film

Han är stilig Persbrandt.


Luleå hockey


Försöka

Att uppta boggen igen. Har varit dåligt med det på sistone.


Åter


Mina underbara syskonbarn

 
 

RSS 2.0