Elitserien

Så tipar jag hu elitserien slutar

1) Hv71
2) Modo
3) Frölunda
4) Färjestad
5) Timrå
6) Linköping
7) Luleå
8) Djurgården
9) Skellefteå
10) Rögle
11) Brynäs
12) Södertälje

Och så här hoppas jag att elitserien ska sluta

1) Luleå
2) Modo
3) Timrå
4) Skellefteå
5) Hv71
6) Frölunda
7) Linköping
8) Rögle
9) Södertälje
10) Djurgården
11) Färjestad
12 Brynäs

5 i top i pöänlingan i Luleå

1) Johan Harju
2) Lubos Bartecko
3) Martin Chabada
4) Tommi Miettinen
5) Linus Omark

Och det kommer mer sen

Sverige

Jo man tänker ofta att Sverige e ju ett mesigt land. Och Sverige är världens avudsjuka land. Sverige skulle ha USA:s vinnar skalle i OS,VM och EM. Vem vann nästa mest Guld-medaljer i OS? Jo USA. USA ligger jämt överst vunna medaljer i mästerskap. Dom har mest guld,silver och brons. I detta OS vann Kina mest guld medaljer.  Usa deltager har en sån vinnar skalle. Simmaren ifrån Usa sa att han SKULLE vinna 8 medaljer i OS. Att dert fanns inget annat. Han gick ut i press att han SKULLE vinna 8 st OS-guld. Och det gjorde han också. Om Sverige också kunde få mer vinnar skalle som USA så skulle det gå ännu bättre i OS,EM och VM.. USA är inte bra i allt. Men just att dom har vinnar skalle att dom ska ta guld i all mästerskap dom ställer upp i.. Det därför dome bra.. Mendans Sverige säger jo vi blir glada om vi tar nån medalj i OS. VI e glada om vi tar 10 medaljer i OS. Gå ut och säg vi ska ta medaljer i OS. Att vi ska ta tex 5 guld.

Och folk sitter och klagar att inte att polisen gör sitt jobb. Dom kan ju inte göra sitt jobb så fort dom blir anmälda för våld. Så fort polisen tar tag i armen så blir dom anmälda. Det e ju inte så konstigt att dom inte kan göra sitt jobb.


Hertsöträsket



Har kom det några bilder på Hertsöträsket. Jag var där idag med en kompis. Åk dit och grilla nån gång. Det e mysigt där. Och så finns det ved där också..

Ros och hockey


Städdag igår och tvättdag idag

Igår var jag och Berggren på Dollar och på Storheden och kollade runt lite. Sen for jag och tränade. Och jag städade igår också och renste lite också. Annars så gjorde jag inte så mycke mer igår. Och idag håller jag på att tvättar.. Väntar på att den första omgången ska blir klar. Så får jag stoppa in resten av tvätten. Då tänkte jag gå på en promenad runt mjölkuddsberget. Det kanske 2 varv.. Vi får se hur det blir... Sen måste jag se nån av filmerna som jag har hyrd. Ska lämna igen dom om 2 dagar. Det e så min tisdag ska se ut.



Så cool jag e.. Fattar ni det.. Hi hi, ha ha:-)


Jag återkommer sen.. På återseende..

Steg

På 7 dagar har jag gått 87.087 steg. Nu har jag som mål att gå 100.000 steg till nästa söndag.. Det e bara och kämpa på... Mimmi hur går det för dig då?

Serier


Amerikaska serie. Kriminalserier:
1) Bones
2) Prison Break
3) Navy CIS
4) CIS Las Vegas/Miami/ New York
5) Law and order: criminal intent/special victims unit/trial by jury
6) Jordan, rättsläkaren
7) Cold case
8) The Closer
9) Criminal Minds
10) Shark
11) Num3rs
12) På spaning i New York

Komedi

1) Sex and the city
2) Friends
3) 2 och 1/2 män
4) Jims värd
5) Seindfeld
6) Alla älskar Raymond
7) The Nanny
8) Pantertanten
9) That 70 show
10) Cosby

1) Grey´s anatomy
2) Gilmore girls
3) Brothers and sister
4) Las Vegas
5) Joey
6) Alla älskar Raymond
7) Advokaterna
8) Cityakuten
9) Walker, Texas Rangers
10) MacGyver















































Helg och OS e snar över... Mycket tråkigt

Tänk att 2 veckor kan gå så fort. Os har varit räddningen. Jag har dock inte sett på natten. Har stigit upp på morgonen och sett då. Och då har man sett hela dagen. Och så ser man på kvällen. Så vad ska jag göra i helgen? I morgn har jag tänkt att åka till Älvsbyn och äta surströmming. Och det ska blir riktigt gott.. Det blir moster,jonas, helena, mormor och morfar.. Så kanske jag. Annars ska jag se film i helgen. Jag har hyrt tre filmer i från hemmakväll. Och jag får ha filmerna i 1 vecka. Jag har hyrt The stranger inside, Angel och I could never be your woman. Jag ska skriva sen vad jag tycker om filmerna.

Nu ska jag skriva mina favvoskådisar...            

Manliga i Hollywood:                                              Kvinnliga i Hollywood

1) Morgan Freeman                                               1) Nicole Kidman
2) Tommy Lee Jones                                             2) Meryl Streep
3) Johnny Depp                                                       3) Julia Roberts
4) Viggo Mortensen                                               4) Cate Blanchette
5) Al Pacion                                                              5) Renée Zelleweger
6) Jack Nichlson                                                     6) Sandra Bullock
7) Richard Gere                                                        7) Susan Sarandon
8) Kevin Costner                                                      8) Michelle Pfeiffer
9) Anthony Hopkins                                                 9) Jodie Foster
10) Denzel Washington                                        10)


Svenska skådisar
Manliga

1) Mikael Persbrandt
2) Jakob Eklund
3) Michael Nyqvist
4) Rolf Lassgård
5) Ola Rapace
6) Peter Stormare
8) Stellan Skarsgård
9) Jonas Karlsson
10) Kjell Bergqvist

Kvinnliga:

1) Helena Bergström
2) Marie Richardsson
3) Susanne Reuter
4) Lena Endre
5) Pernilla August
6) Johanna Sällström
7) Viveka Seldahl
8) Gunilla Röör
9) Maria Lundqvist
10) Sofia Helin


Blommerna och väskan

Blommerna fick jag av Tobbe,Cindy och ungorna. Och väskan fick jag av Jonas och Helena. Tack så mycke till er alla



Vad fick jag?


Dom här fina blommerna fick jag av mina systrar. Tack så mycke för en fin blomma. Och så fick jag kläder av mamma också



Några förslag?

Ni kan kan ju gärna komma med förslag vad jag ska skriva. Ibland står det still vad jag ska skriva. Ni kan ju läman några förslag på kommentarer..


En trevlig lördag med släkten

Vi började och bowla på Tuna. Sen for vi och åt på Waldorf och sen for vi vidare till Holls. När vi kom till Holls så grillade vi lite och allmänt trevligt och roligt.. Och har kommer det bilder.


Hur fick jag op?

Läkaren som jag gick till skickade en remiss till Súnderby sjukhus.. Avd där dom göra op. Och jag ångrara mig inte en enda sekund.. Och vem e du som frågade? Blev nyfiken..

Hur fick jag op?

Läkaren som jag gick till skickade remiss till sunderbyn (sjukhuset)......... Och man måste överdriva också. Säga att man har försökt med allt och det har inte hjälpa något. Enda som gäller det är op.. Jo vem är du som frågade? Blev nyfiken... Jag är verklingen glad att jag fick göra op. Jag ångrar mig inte enda sekund...


Nya kläder

Idag ska jag fara och köpa mig nya kläder.. Det börjar bli dags och köpa nya kläder. Kläderna som jag har nu börjar bli för stora. Det känns kul och fara och köpa kläder. Nu när man har gått ner i storlekar. Och mer ska man går ner. Jag är på god väg.. Nää nu måste jag gå och duscha innan mamma kommer.

På återseende

Regn och åter regn!

Det är alltid lika kul när det regnar. NOT.. Det finns inte dåligt väder bara dåliga kläder. Men jag ska nog ändå fara och se Alvik-Älvsbyn ikväll.. Blir nog så. På lördag blir det bowling och inte minigolf på golfgarden..


Några bilder ifrån sommaren


Kan inte låta bli



Detta är jag och Harry min systerson. Kortet är taget 7 augusti i Öjebyn


tjena

Nu har jag kommit igång med träning odenligt.. Jag är inne p min 3:e vecka nu. Och det känns rikitgt skönt att komma igång på allvar. Jag ska strax fara och träna. Och senare ska jag fara och se fotboll i Alvik. Det e herrana som sper.. Alvik-Älvsbyn kl 19..  Så vad har man gjort egentingen dom senaste tiden? Jag har för det mesta tränat. Och så ser jag en hel del OS också. Och vad ska mn gra i helgen? På fredag blr t lungt. Bara vaa med och se på OS. På lördagska man gå ut och äta och sen bliretatt fara till golf garden och köra 5 kampen. Ska blir riktigt kul.

Jo vad jag bli less när folk dömer folk är dom inte vet ett skit... Ta reda på sanningen innan ni sitter och pratar om folk. Någon sa att familjen Jonsson skulle dricka varje helg. Och det gör dom INTE. Så ta reda på sannngen först.
Man är e less på all skitsnack ibland. Ni skulle bara veta..

Nu ska jag fara och träna så man hinner allt i dag. Ska städa ockå hade jag tänkt göra också. Innan jag far på fotbollen..


Luleå Kalaset...

Tjena tjaba hallå... I helgen var det Lule kalaset. Och det var riktigt trevligt. jag var där Torsdag, fredag och lördag. Jag vara med Marie, Danne, Sara, Andreas, Susanne och Erik. Mycke trevligt.. Så vilka artister såg man då? I torsdag så såg man på Rix fm festivalen.. Artisterna var Anders Johansson, Sonja Alden, Nordman, Alcazar och Brolle. På fredag såg man E.M.D och såg lite grann på Peter Johansson och så såg man på E-type.. och i lärdag såg man Boppers, Sanna Nilsen och Lars Winnerbäck. Och han  är ju grym. Och i fredags så tränade jag. Och i lördags så vara jag och gick på mjölkuddes berget... Det är ju rikitgt härligt och träna på gym. Och vad händer idag måndag? Jag och mamma ska strax fara till Arjelog.. Vi ska strax fara. För vi ska måla fönster på förgården. Eller rättare sagt mamma ska måla:-). jag ska bara titta på, ha ha ha.. Sen ska vi hälsa på min faster. Det ska bli riktigt trevligt. Det var länge sedan man var och hälsade på henne. Och så får man träffa min kusiner också.. Ska bli riktigt trevligt... Och vi ska ju ta min bil.. Tur att mamma ska tanka bilen åt mig. För det har ju gått så mycke pengar nu. tur att det går lite mat för mig nu ha ha ha. Nu ska jag göra mig klar.. Får skriva mer sen...

Puss å kram

RSS 2.0