Jag

Jag nyklippt och nyfärgat



Jag 6år

Härliga måndag

Idag ska jag fara och träna och det ska jag göra nu. Så jag hinner. Sen ska jag direkt fara till Piteå. Jag ska klippa mig och göra slingor och sen ska jag fara och hälsa på Eva J en gammal lärare som jag har haft på Älvåkraskolan. Det ska blir riktigt trevligt. Sen efter det kommer det inte hända så mycke. Jag kommer att fara hem sen och ta det lungt som vanligt och se tv och ev en film.


Jo sen är det många artister som jag vill fara och se. Det är Jerry Williams, Thorsten Flick, Roger Pontare, Pernilla Andersson och Helen Sjöhol. Någon som vill följa med och se nån av dessa?? Så det ebara och höra av sig.

I lördag så träffade jag Krissi på stan. Vi fick till Take Away och fikade. Sen åkte vi hem till byn. Jag släppte av henne hemma hos sig. Sen for jag till hem till mamma och gänget. Först var jag med Harry och Evert hemma såklart. Har svårt och fara i väg när dom hemma och vaken. Sen på kvällen så gick jag till Fam Lång även Maddo var där. Vi såg nån film. Sen spelade jag,Matilda,Krissi och Madde games. Krissi och Madde vann. Det var bäst så för att Krissi e så dålig förlorare:).




Sjukt ipmad och nöjd och trött

Idag på gymmet så började jag med att gå på löpbandet eller gåbandet i 15 min. Sen gick jag och körde mage och rygg. Efter det gick jag och körde jogging på löpandet i hela 40min. Tror om man är nå impad på mig själv?? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA det e jag verklingen:). Jag e sjukt nöjd också måste jag säga. Detta hade jag inte trott.
Det känns verklingen efteråt att man har joggad i 40 min.

Känner mig som den har:


Nu ska jag lägga mig i tv-soffan och se en film. Sen kl 20.00 ska jag ev se guldbaggegalan.

Sjukt impad....

..... Av mig själv måste jag säga. I onsdag så joggade jag i 30 min på löpbandet. Och jag joggade även idag i 30 min på löpbandet. Det trodde jag verklingen inte. Inte trodde att jag skulle fixa att jogga på löpbandet bara för 1 års sedan faktiskt. Jag har gett mig FAN på att jag ska börja jogga. Det är en bra träning. Sen kommer det gå lättare och lättare.



Så resten av kvällen ska jag bara ta det lungt. Jag ska se Let's dance kl 20 på tv 4. Sen ska jag se Morden och inga visor på tv 4 guld. Det är som en mysig serie det. Jag lär somna i soffan ikväll:-).

Tar kraften....

Jag har varit barnvakt till Evert på måbdag och tisdag. Han har varklingen tyckt det har varit jobbigt och vara med moster:-). Han har ju bara sovit tycker jag. På måndag när han sov middag så sov han 2 tim och 40min:). Sen på tisdag sov han till 09.00. Sen var han vaken till 10.30 så då tyckte han att han skulle sova igen. Då sov han 1tim och 30min. Jag är GRYM helt enkelt:-).



I måndags såg jag Idrottsgalan. Jag var nöjd med dom som fick priserna förrutom 2 priser. Jag tyckte att Anja Pärson skulle får Bragdguldet och årets prestation tycket jag. För först kracha i 120 km i timmen i störtlopp. Sen dagen efter ställa sig på startlinjen och ta ett OS-brons. Det är RIKTIGT GRYMT måste jag säga.


Innan Idrottsgalan så var och Matilda på en promenad. Det var riktigt härligt med en kvällspromenad. När jag skulle fara hem på tisdag så hade bromsarna frysit fast. Det var bara och stanna till på onsdag. Som tur var fick jag stå hos Britt-Marie och David under natten och tina upp bilen:). Per fick slå lite varmvatten på bromserna så jag kunde köra dit. Jag var och hälsade på Barbro i tisdags
Så igår onsdag när jag kom hem så for jag hem och packade tränings käderna och sen for jag till gymmet och tränade lite. Först började jag med att gå på gåbandet i 15min. Sen körde jag lite mage,rygg och ben. Och efter det så gick jag förs 10 min och sen joggade jag i 30 min på gåbandet. Känner mig riktigt duktigt måste jag säga:).
Sen när jag kom hem så åt jag lite middag. Sen satt jag framför datorn och tv. Men sen låg jag i soffa strax före  19.00. Och sen somnade jag vid 18.30 och sov till 22.40=). Sen gick jag till sängen och sov vidare där. Jag vaknade kl 09.00 i morse:). Det var riktigt skönt måste jag säga.

Idag ska jag se skidskytte som börjar 14.20. Jag ska även träna. Och även handla lite mat också:).
Sen kommer Berggren ikväll vid 19 för vi ska se hockey hemma oss mej. Det ska bli riktigt trevligt.







vilken lördag

Det börjar med att jag se lite skidor på tv. Det blir herrarnas störtlopp,längdskidor och skidskytte. Först var det damernas storslalom men det blev dock inställd efter 25 åker.. Pga det dåliga underlaget.
Sen kl ca 15.35 ska jag bege mig ner till Coop arena och se Luleå - Färjestad matchstar 16.00. Och efter hockeyn ska jag bege mig till Kulturens hus och se Ersnäsrevyn. Ska se den med mamma,åke, ida,linda, agneta och ove. Det ska bli riktigt trevligt tycker jag. Det var inte meningen att jag skulle gå och se Ersnäsrevyn. Mamma ringde i morse och sa att det fanns biljett över. För att Tore och Gertrud glömde bort att dom skulle gå:-). Bra jobbat där:-P. Men jag klagar inte:-). Då får jag gå i stället.




RED



Jag såg filmen idag. Och den var riktigt bra måste jag säga:).  Så se den tycker jag.
Igår blev jag inkallad som barnvakt till Evert. Och jag sa JAAAAA förstås. Så jag for direkt från gymmet till Holls. För att Harry och Linda for och åkte lastbil med Per. Och Evert var snäll som vanligt. Han vaknat till en gång och skrek. Men gick fort över:). Sen for jag hem till stan när dom kom hem. Ja Harry tycke det var kul och åka med sin pappa.
Idag har jag inte gjort så mycke. Jag sov till 10.00 idag. Det var riktigt skönt måste jag säga. Sen såg jag lite tv. Sen såg jag filmen RED. Sen efter det så såg jag Skidskytte herrarnas sprint var det. Sen sor jag in till Kulturens hus och köpte 2 st hockey biljetter tills morgon dagens match mellan Luleå-Färjestad. Jag ska gå med Susanna M. Det ska bli riktigt trevligt. Så man hoppas verklingen på vinst i morgon då. Sen efter jag fixade biljetterna så for jag till gymmet. Jag gick 45min på gåbandet. Det var riktigt skönt måste jag säga  och bränna lite kalorier:). Och nu väntar jag på Let's dance som börjar kl 20.00 på tv 4.







Lite bilder
















Söndag idag

Snygg Harry


Snygg Evert


Och så jag då:-)


Jag kom hem till stan igår kväll igen- Efter jag har sovit i Holl fre-lör. Man längtade efter Harry och Evert så mycke. När Linda frågade mig i torsdag om jag vill komma på fredag. Så sa jag JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:-).
I går så gjorde mamma palt. Hon gör verklingen god palt. Sen fick jag hem mig 2 paltar också. Det är ju inte helt fel.

Idag söndag händer det inte alls mycke. Jag ska se Vinterstudion idag så klart. Sen blir det Bones kl 20.00 på tv 3 och kl 21.00 ska jag se Morden i Midsomar  på svt 1.
Jag tänkte hinna med och fara till gymmet och träna lite. Då tar jag bilen så hinner se allt jag vill på tv idag:-).

Kul,kul

Jag såg damernas stafett i skidskytte. Och dom gick och vann. Ett stort GRATTIS till er. Och Jenny Jonsson(Helena Ekholm lilla syster) fick göra debut i stafett laget. Så det var ju riktigt kul för henne också måste jag säga.
Helena Jonsson.

Jag har intr gjort mycke idag. Jag har bara varit hemma och softa på. Gått mellan tv-soffan och datorn i dag. Jag har sett hockeyn idag också. Tyvärr så åkte Luleå på förlust idag. Men man hoppas att dom kommer igen på lördag igen.

I morgonbitti ska jag fara och träna. Sen efter träningen ska jag bege mig till byn. Och vara med Linda,Harry och Evert. Hoppas att det inte är så kallt i morgon. För vi ska vara ute och åka madrass hade vi tänkt göra.
Sen är jag nöjd med min nya mobil måste jag säga. Nu ska jag se Snuten i Hollywood 2. Sen blir det gå att sova.

God natt och sov gott.

Så tacksam

Jag är så fruktansvärt tacksam och glad att jag känner Helené Sandström. Och att hon har stått ut ibland när jag terrar henne i sms om allt mjöligt. Och så ringer jag henne när man e riktigt ner också. Tack att du står ut.

God forsättning

Ja tänka sig att det är 2011 nu. Helt otroligt att det är redan 2011. Det går verklingen så fort. Så vad har hänt 2010 då?? Det har hänt bara roligt tror Tyvärr så gick dagarn allt för fort tycker jag.
Vi var på hockey och såg Djurgården-Luleå. Och Luleå vann. Och det var riktigt bra det att Luleå vann. Nu när jag reste 100 mil:-).


Sen var jag och Ida till Turkiet. Linda skulle också ha följt med.Men hon skulle ha tenta samma dag som vi skulle komma hem. Det var riktigt tråkigt det. Linda för följa med nästa gång- Det var varmt och skönt måste jag säga.


Jag och mamma var och såg Mia Skäringers - Dyngkåt och hur helig som helst. Det var riktigt bra måste jag säga. Förställingen kommer att visa på Svt nång gång i vår. Så se den. Det e verklingen ett tips.


Jag och mamma var även och såg Shirley,Sanna och Sonja julshow. Dom är duktiga dom. Måste jag säga.

Jag och Sivan var och såg Champions of rock med Peter Johansson och Jessica Andersson. Peter han är ju så gullig måste jag säga. Och Jessica hon är grym och snygg. Jag och Sivan var riktigt nöjda efteråt. Jag och sivan var och såg Diggiloo 2010 i Storforsen.

Peter och Jessica

Ewa och Oskar var hem i sommar. Så det var ju kul det. Fick man träffa dom också.
Sen var man även på Luleå kalaset i sommar också. Ja man har haft ett bra 2010 måste jag säga.
På nyår fick man fira med dom underbara vänner. Det var helt lyckad. Det går inte bli dåligt det.

2011 kommer att bli ett bra år. Jag ska fara och se Sissel den 3 mars och den 17 april ska jag fara och se Carola. Sen blir det även Diggiloo i sommar. Det vet jag säkert som jag ska gå på.

Jag bjuder på några bilder i stället vad som har hänt under 2010. Bilder säger mer än 100 ord.










Det kommer mer bilder senare.

RSS 2.0