första advent



Tänk att det var 1:a advent igår. Tänk vad tiden går fort. Snart är det julafton.

Harry kommer att fira sin 2:a jul. Och kanske kommer barn nr 2 innan julafton. Vem vet. Harry kanske blir storebror på julafton???? Det e bara vänta och se det. Vad har jag gjort hittills idag? Ja inte mycke. Har varit och tränat idag. Strax ska jag äta lite lunch. Ska äta hemmagjord potatismos och lax. Mmm vad gott. Och jag sitter och lyssnar på lite julmusik. Idag jobbar jag 15.30-19.30 sen e det bara och fara hem och se dom 2 sista perioden av hockey ikväll är det Rögle-Luleå. Hoppas att Luleå kan ta 3 poäng ikväll.

Jo så har kommer jag och köra skoter i vinter

Detta är stil det. Eller vad säger ni?? Hahahaha

jul strålande jul





I år har jag julpyntat.. Inte illa va? hehehe.

Lite bilder ifrån helgen



Emma och Marie N


Mia och Åsa


Jag och Åsa



Mamma/mormor, Harry och Linda


Son och far


Lillholmen i Holls



Alltså jag har haft en super trevlig helg. Tack Lena,Siv,Mia,Emma,Marie och Åsa. Tack ni för en super trevlig helg, På lördag åkte jag och mamma till öjebyn till Linda,Per och Harry. Vi kom dit vid 13.50 och fot 20.50 ca. Jag busade med charmtrollet Harry. Sen for vi och åt på Golden dragon i Pite. Jag,mamma,Linda,Per och Harry. Sen for vi och handlade på Coop. Det var mycket trevligt. Sen fot vi till Holls där jag tog min bil och for till Påle.
Tack alla för en super trevlig helg än en gång.

Sen måste jag säga att jag känner fantasika människor. Jag e glad att jag känner er Mia,Marie,Åsa,Emma,Lena och Siv och sen resten av syskonen Lundberg.

slutar aldrig och förvånas

Jag fick en nyhet idag. Men det skriver jag inte ha. Blev förvånad måste jag säga. Idag jobbar jag 15.30-19.30. Sen beger jag mig mot Påle. Ska till Emma. Sen är ju Mia hemma. Ska bli riktigt kul och träffa Mia igen. Vi har ju inte setts på 1 år. Det en ju riktigt skandal ju. Men äntlingen så ska vi ses igen. Det e ju verklingen på tiden. Bättre sent än aldrig måste jag säga=).
Vi ska se idol. Men jag missar början. Men det gör inget. Jag får ju vara med Mia och Emma:).
Sen blir det att sova i Holls. Jag vet inte om jag far till stan i morgon eller söndag. Får se hur det blir.


Säger bara Lars Winnerbäck

Jag måste säga att Lars Winnerbäck är grym. Ni som inte var där missade ni något. Och jag köpte denna t-shirt:


Jag hoppas verklingen att Lars kommer upp snart igen. Tänk att det blir bättre live. Lars e bra på skiva. Men det blir ännu bättre och lyssna live. Det är e ofta det.

Så nu sitter jag och ser tv. Och ska strax gå och sova. Men är ju som små tror måste jag säga.

Sen är man riktigt less på detta tråkiga väder. Jag vil ha sol och åter sol. Sen vill jag ha en massa snö. Så man får ta fram skotern och slalomskidorna.


Det e första gången på flera år att man längtar till snön.

Men det vore inte fel att åka utomlands och få lite sol och bada lite.




Ser det inte härligt ut?? Vad säger ni?

Nää nu ska jag gå och sova.
God natt och sov gott.

Kram

Lars Winnerbäck

Idag jobbade jag 07.15-11.15. Sen for jag hem och lagade lite mat. Det blev ris och kassler. Det var riktigt gott måste jag säga. Sen for jag och tränade. Kom hem typ nu. Jag har duschad. Och nu ska jag ligga på soikmattan och lyssna på Spotify. Ska lyssna på Lars Winnerbäck.
Ikväll så ska jag se Lars Winnerbäck i Coop arena. Först ska man äta på resturang på Coop arena. Sen blir det Winnerbäck. Jag ska gå med mamma,ida och moster. Mycke trevlig sällskap måste jag säga:).


Så man missar Grey's anatomy men det gör inget. Manfår se reprisen till helgen helt enkelt:).
Idag på jobbat så fick jag åka med och köra ut paket idag. Men i morgon och på fredag så blir det att sotera paket igen. Jag bytte idag för jag ska ju på Lars Winnerbäck. Då har man inte jobba ju=) hehehe. Eller?? Nää om man skulle lägga sig på spikmattan en stund.



Lev och må

Kram

Tisdag den med.....

... Träning,jobb och hockey. Jag har varit och kört 40min på crosstranier. Sen kom jag hem coh duschade. Sen har jag ätit blodpudding. Det var riktigt gott. Och nu sitter jag och väntar på att jag ska börja jobba. Jag börjar kl 15.30 och slutar 19.30.Så jag missar 1:a perioden av hockeyn. Men jag hinner och se dom två andra perioderna. Det ju bra. Det e derby ikväll Skellefteå-Luleå. Så komigen nu Luleå. Visa nu var skåpet ska stå..

Ja grattis Harry så blir 1 1/2 år idag. Alltså tänk vad tiden går. Han låg ju i magen nyss tyckte jag. Där ser man vad tiden går fort.

Så snygg han e Harry. Och snart blir han storebror. Vad kul.





Flickan som lekte med elden


Ikväll så beställde jag Flickan som lekte med elden ifrån Cdon. Den kommer början av dec. Längtar ju. Måste se den innan jag ser Luftslottet som sprängde. Det var länge sedan jag var på bio nu. Börjar bli dags nu.
Idag har jag varit och tränat. Sen for jag hem och duschade och åt lunch. Jag åt blodpudding. Det var gott. Sen for jag och Berggren och bowlade. Och jag vann ju som vanligt:-).


Sen for jag och jobba mellan 15.30-19.30. Sen tänkte jag fara och se bio. Mendet blev en hemma kväll i tv-soffan. Ser just nu Mamma till en mördare på tv 4. Efter det för man se vad man ska se på tv.

– Jag ville grilla dom lite.., säger Charlotte Kalla efter succéloppet.

Glada stafettsegrarinnor.
Damerna vann staffeten idag. Det ska vara tjejer:)
– Jag ville grilla dom lite.., säger Charlotte Kalla efter succéloppet.
Tyvärr så missade damernas staffet. Men jag såg slutet av herrernas staffet. Sverige slutade 6:a. Men dom var på 14:e plats inför den sista sträckan. Marcus Hellner körde upp från den 14:e plats till den 6:e. Inte illa. Bra jobbat Marcus:).
”Kalla blir farlig”... Norska konkurrenten chanslös mot svenskan.

Jag måste säga att jag längtar till OS i feb.. Ska bli riktigt kul.
Och så den 5-6dec så e det premiär för vinterstudion. Och så är det premiär av skidskyttet också. SÅ ni vet så kommer jag och inte lämna lägenheten på flera timmar under lördag och söndag den 5 å 6 dec. Äntlingen är det vinter. Nu är det bara snön som saknas. Så man får ta fram slalomskidorna och skotern. Å vad jag längtar:).

Igår lördag så såg jag då lite fotboll och hockey. Luleå vann med 2-1 över Frölunda. Det satt verklingen fint med 3 p. Sen efter hockeyn så for jag till Rostan. Och tog en tekopp och en liten bit kaka. Det satt fint måste jag säga. Tack än en gång. Det var mycke trevligt. Sen for jag till Holls. Tog mig en lite prommis innan jag gick och la mig. Och idag så sov jag till kl 10. Det var så skönt. Sen åt jag lite frukost och gick på en promenad. Sen duschade jag. Sen gick jag till Fam. Lång en sväng. Sen gick jag hem till mamma och gjorde mig en hamburgare. Sen for jag ner till Klövern och hälsade på Britt-Marie och David. Och nu e jag hemma i Luleå igen.

Så vad ska man se på tv ikväll?
Jo kl 20.00 ska jag se Bones på tv 3. Sen ska jag se
21:00 Cold case
22:00 Law & order: Special victims unit

Just nu ser jag Lelia Bakar.


Snygga brudar.


Lördag den med sport=)

Idag ska jag fara och träna. Eller snart ska jag fara och träna. Ska skriva detta inlägg klart. Sen blir det att klä på sig och bege sig mot gymmet. Ska bli riktigt härligt. Sen blir det och se skidor på svt. Efter det blir det fotboll och hockey.




13:30

Premier League-lördag

Live
13:45
15:35
16:00 Är det hockey. Luleå-Frölunda. 
17:50

Premier League-lördag

Live

Sen efter hockeyn ska jag till Rostan och ta en tekopp. Det ska bli mycket trevligt.
Nää nu ska man göra sig klar så man får sätta sig ner i soffan med filten och en tekopp och se skidor och fotboll och hockey. Lördagen är räddad:)...



Återkommer.

Puss å kram på er.

Kolla vilken snyggning




Oj vad veckorna går fort. Nu är det fredag och helg. Jag ska jobba 15.30-19.30. Sen ska man hem och softa på. Idag har jag inte gjort nå. Bara tagit det lungt. Och sen efter jobbet ska jag bara ta det lungt. I morgon blir det hockey och sen fara till Klövern en sväng. Det ska bli riktigt trevligt.

Städ


Idag har jag städat. Jag e precis klar. Det var riktigt skönt faktiskt. Att få det dammtorkat, dammsugit och skurat. Så nu luktar det gott i hela lägenheten. Till nästa gång man ska städa:).
Så vad händer annars i dag? Inte mycke alls. Ska ju jobba mellan 15.30-19.30. Sen ska jag hem och se Arga snickarn som börjar kl 20.00 på kanal 5 och sen kl 21.oo ska jag se Grey's anatomy som också går på kanal 5.

Igår så såg jag Brothers and sister. Och så var jag och tränade igår. Och jobbade såklart.

Derby

Igår var det hockeyderby mellan Luleå-Skellefteå och matchen slutade 1-1. Luleå ska vara glada att dom fick med sig 1p. Skellefteå var bäst. Jag var och tränade igår det var skönt. Sen jobbade jag 15.30-19.30. Sen gasade hem och såg hockeyn. Sen gjorde jag inte så mycke mer igår.
Idag händer det inte så mycke mer. Sitter och ser Efter tio sen ska jag fara och träna. Sen blir det jobb mellan 15.30-19.30 sen blir det hem och lägga sig i soffan och se tv innan sovdags.

Jag återkommer.

50års fest


I fredags så fick jag ju träffa Harry. Jag och Ida for till Öjebyn och sov äver där till på lördag. Linda och Per skulle på middag hos Emma och Per. Givit så ställde vi upp som barnvakt:). Det var mycke trevligt. Sen igår(lördag) så gjorde vi hos klar för mosters 50års fest. Givit så var Ida och Linda så sega och göra sig klara:). För jag och Ida skulle fara till Holls och lämna Bark Idas hund och hämta Jonas. Men  jag fick fara själv till Holls. Och Ida åkte med Linda och Per. Jag,Jonas,Ida,Linda,Per, Peter,Linnea,Emil,Evelina,Lina och Anton for till Johan och Ulrika. Vi var där vid 12.30. Innan vi skulle till festen. Det var mycket trevligt.





Detta var när vi var hos Johan och Urika. Satt och värmde upp inför festen. Vi bleb bjudna på sallad och bröd. Det var mycket gott. Tack än en gång att man fick komma förbi.
Sen strax före 16 började vi bege oss till Sågfors bygdegård. Johan och Ulrika bor i Sågfors.


Jag och Åsa.

Det var potatisgratäng och file till middag det var riktigt gott. Och kladdkaka till efterrätt. Sen blev det jansson senare på kvällen. Mmmm vad gott.
Idag känns det att man har hållit igång. Även om man inte har drukit nå alkohol.
Tack moster än en gång för en trevlig fest.

Ikväll ska jag se Bones kl 20.00 på tv3. Sen blir det Cold Case och Law and order. Sen blir det och sova. Om jag inte har hunnit och soman i soffan förstås. Det blir nog att ta en tekopp också.

Jo jag ska ladda upp mer bilder i morgon.

Puss å kram på er läsare






Trötter


Harry åker bob. Det tycker han var roligt.
Hoppas det kommer mer snö snart så man får ta fram skoter. Så man man kan ta en tur med skoter. Eller det blir ju många svänger. Riktigt kul med skoter:).
I veckan jobbar jag mellan 08.00-12.00. Rätt så skönt. Sen var jag och tränade. Jag stog 60min på crosstranier. Sen när jag kom hem ifrån träningen så såg jag Johan Falk  film nå 6 pch den sist filmen. Och nu ser jag NAVY CIS. Och jag e trött..

Ha det bra..

KRAM



Trevlig helg som vanligt

Jag e riktigt nöjd med min nya lya måste jag säga. Jag trivs mycke bättre i min nya läggan i den gamla. Nu kan man verklingen säga Hem Ljuva Hem:).


Igår lördag så for jag till Holls. För att Linda och Harry skulle dit. Så då kunde jag inte hålla mig därifrån. Så jag var ju tvungen att fara dit=). Visst e han snygg lilleman. Snar blir jag moster igen. Det ska bli riktigt kul faktiskt





Jo passa på att njut av livet. Livet är alldels för kort. Man vet aldrig när det tar slut. Man ska inte skjuta om saker för mycke.

Ikväll såg jag Johan Falk



kolla detta



Jag sov till strax före 11. Och det var riktigt skönt faktiskt. Sen for jag och tog mig en styrkepass på gymmet. Sen gick jag 30min på bandet. Och nu e jag hemma och softar på. Jag ska bara vara hemma och ta det lungt. Det blir och se lite fotboll idag.


Jag ska nog se Körslaget ikväll. Får se vad blir sen och se.

Smile



Så vad säger jag idag? Inte mycke alls. Jag jobbar idag mellan 15.30-19.30 sen har helg. Det ska bli skönt. Jag sov faktiskt till 09.30 idag och det var skönt. Men jag kunde sova längre känns det som. Nu ser jag Efter tio på tv4 och skriver detta inlägg samtidigt. Sen blir det inte så mycke mer. Jag ska inte träna idag. Har nog en förkylning i kroppen som inte vill bryta ut. Sen vill jag inte chansa. Det vore dumt och träna och sen blir man sjuk. Det e bättre och vila och ta det lungt.

Ikväll blir det fredagsmys:). Undrar vad man ska se på tv ikväll??
Jag tror att Johan Falks filmerna kommer idag. Filmerna 5 å 6. Dom sista filmerna.



Återkommer senare.

KRAM

Service



Jag har lämnat i bilen på service nu på Arnes bil. Sen gick jag he,. Jag kom nyss hem. När jag har skrivit detta inlägg klart så ska jag vila en stund. Sen ska jag in till stan en sväng. Ska köpa en grej till mamma som hon ska ha. Sen ska jag fara och hämta min bil. Sen ska jag hem och se lite tv innan jag beger mig till jobbet. Jobbar 15.30-19.30 som vanligt. Sen ska jag hem och se lite tv. Ska se Lyxfällan ikväll och så lite hockey blir det nog. Nää nu ska jag vila lite..


KRAM

Dagen D

Idag sov jag till 10. Och skönt var det. Mamma kom och sov hos mig. Jag for och tränade. Sen for jag och mamm och handla lite kläder. När hon vaknade. Sen for jag hem och lämnde kläderna hemma och bytte kläder och for och jobbade. Sen efter jobbet så for jag hem och såg Arga Snickaren och Grey's anatomy förstås. Berggren kom på besök också. Det var riktigt trevligt. Det e enda jag gjort idag. Mycket trevligt. Nu ska jag gå och sova. Är typ trött.

God natt och sov gott

KRAM

nååå

Då var det Tisdag. Jag har bara varit hemma. Jag håller på att tvätta lite kläder. Sen ska jag fara och jobba. Bröjar kl 15.30 och slutar kl 19.30. Det e skönt att ha något och göra på dagarna. Ändå om man bara jobbar 4 tim. Dagarna går fortare. Idag blev det ingen träning eller promenad. Alla kläder hänger på tork nere i tvättstugan. Lika bra och vila för jag har varit riktigt segt. Kroppen behövde nog en vilodag. Ska träna i morgonbitti. Sen ska jag handla lite kläder med mamsi ska bli trevligt att vara med mamsi ett stund. Ikväll när jag ska komma hem så ska jag se NAVY CIS som börjar kl 20 på tv3. Sen ska jag se Christine kl 21.55 och sen 22.25 ska jag se Brother and sister på kanal 5. Sen är det även Äntlingen hemma kl 20 på tv4. Och 20.30 är det fotboll på tv6. Fullspäckad kväll med andra ord. Men det gillar jag:)

Just nu sitter jag och ser Oprah Winfrey show på tv 3. Sen blir det och se Extreme home makeover som går på tv 3 efter Oprah. Det börja 14.10. Och så sitter jag på facebook som vanligt. Vad annars=).

Jag återkommer senare.

Kram

Posten

Idag var det första dagen på Posten ute på Storheden. Jag jobbade mellan 15-30-19.30.  Och det har bara gått bra. Jag jobbar 15.30-19.30 hela veckan. Det e skönt att ha något och göra på dagarna. Ska vara på Posten novmeber ut. Sen får vi se vad som händer. Jag har ju inte skrivit nått sen i fredags. För jag har varit i Holls fredag till söndag. Det var riktigt skänt. Var med Harry både fredag och lördag. Det var ju det bästa på hela helgen:). Sen var det riktigt trevligt när jag,ida,linda och ida ö for ner till älvsbyn i fredags och åt på aramo, Jag tog en fajita pita Dom andra åt en pizza.


Sen for vi till Ida Ö och såg Idol. Hoppas det blir snart igen.

I lördags så gick på tre promenader. Och det var riktigt härligt. Gick nästan 1 mil. Sen for jag hos Fam. Lång och åt tacos. Det satt verklingen fint måste jag säga:). Sen igår söndag så gick jag på 2 promenader. Sen när jag for hem så stannde jag till i Antnäs hos Annica. Där var jag nästan i 3 tim. Tiden gick så fort. Så e det man har det trevligt. ¨
Idag så steg jag upp kl 06.00. För jag skulle lämna in bilen på Star Wash Bilvård.


Luleå vann med 4-3 det satt verklingen fint med 3p. Nu ser jag CSI. Sen blir det nå annat också. Får se vad man ser sen innan man gå och sover. Man har ju rejäla sovmorgon. Börja 15.30 hela veckan=). Jag klagar inte.



RSS 2.0