Färjan





Det kommer mer bilder sen. Jag hade en mycke trevlig kväll igår. Nu ska jag fara och träna.

Pdol i sommar???

Jag e sugen på att fara till PDOL pga att Hammerfall ska dit. E riktigt sugen på att se dom


Duktiga jag

Idag gick jag en hel timme på crosstrainer. Inte illa va? Så nu ska jag inte göra många knopp resten av kvällen. Det blir att slöa framför tvn. Kl 21.00 ska jag se Criminal Minds på kanal 5. Nu kl 20 ska jag se Colde Case på kanal 9.
Vad har jag annars gjort idag? Mamma kom förbi en sväng. Vi gick till den gamla lägenheten för att återvinningen skulle hämta nå grejer. Sen for vi till dollar och se till EM-möbler. Sen for jag hem. Jag åt lite mat och sen kallade jobbet. Jag börjar kl 13 idag. Så ha min dag sett ut:-). Mamma åkte till Harry idag. Jag ville också träffa Harry. Det får bli en annan dag. Hoppas jag får träffa han snart. Nää nu ska jag ta och ta på mig en t-shirt  har nyduschat. Sen tänkte jag äta nått också.

På återseende.

Puss

harry



Luleå kalaset kommer Tomas Ledin och Mikael Wiehe


Äntlingen klart

Nu har jag,mamma och ida städa ur den gamla lägenheten. Ida kom i slutet och tog fönstrana. Tack så hemskt mycke mamma och ida för hjälpen. Vad hände annars igår. Inte alls mycke. Jag jobbade till 13. Sen efter det gick jag och mamma till den gamla lägenheten. Och i måndags så jobbade jag. Sen var jag och tränade. Sen kom åke och ida med idas soffa som jag har köpt. Det blev mycke plats i lägenheten helt plöstligt:). Sen for vi till storheden och hämta ida soffa och for hem med den till ida. det vat möbelhuset vi hämta soffan. Idag onsdag ska jag jobba till 13. Sen ska jag in till stan och gå till Telia och kolla om adressändringen. Sen hade jag tänkt gå och sola. Sen ska jag även träna självklart:).... Nä nu ska jag göra mig klar för jobbet.

På återseende

Puss å kram

Grattis

Idag fyller Harry 1 år. Ett stort GRATTIS Harry. Vi syns snart.
'

Igår var jag i Klövern. Jag hälsade på Helene. Hon var hemma ifrån Sthlm. Det var kul och träffa henne. Sen for jag hem till Holls och åt tacospaj. Sen får jag ner till Klävern igen. Då hälsade på B-M E. Sen gjorde jag inte så mycke mer igår. Jo jag var och tränade innan jag for till Klövern.

Så vad händer idag då. Ska fara och träna. Sen ska jag till Piteå. Till snygg Harry..
Nää nu ska jag göra mig klar för träningen- Ha en bra dag alla..

Puss å kram

Kolla vilken snyggning



Fredag

Idag har jag jobbat mellan 9-13. Sen gick jag hem och gjorde chili corn carne till lunch. Pappa och min bror Andreas vid 13.30 och dom åt lunch med mig. Och jag fick godkänt på maten av pappa och Andreas. Sen kom Tobbe,Cindy, Jonathan och Alex kika in en snabbis. När dom for så for jag,andreas och pappa till storheden och kollade en sväng. Sen for vi till stan och kollade. Sen for vi till mig igen. Dom har nyss farit. Så jag har ätit en macka och ett glas mjölk. Och nu ska jag fara och träna. Jag har ju inte tränat sen i tisdags. Jo igår var jag i byn. Där träffade jag Harry. Det var ju anledningen jag for dit. Jag var och hälsade på Mimmi sen sväng. Sen for jag en snabbis till Rostan. Jag funderar om jag ska fara till byn ikväll. Det var ju inte nå roligt nu när harry har farit hem:)..

Nää jag återkommer senare. Ska cykla i väg till gymet nu..

Puss å kram på er

Det ni:)

Tänk att dom har byxorna hade jag får 1 år sedan.. Halva mig

glömde en

Även denna tapet har jag


Bilder


Dom har tapeterna har jag i lägenheten


Babben.. Måste ses


Lite musik


Han är så söt Alexander:)

Äntlingen:)

Har jag fått tillbaka min dator. Och jag har skaffat mig mobilt bredband också:).. Så jag kan sitta var som helst och surfa. Inte illa:).. Vad har jag gjort det senaste veckorna då? Jag har jobbat och tränat. Srn har man varit ute i det fina vädret också. Sen har jag ju flyttat in i den nya läggan. Det blev skit snyggt med dom nya tapeterna. Jag ska sälja min soffa och 2 fåtöljer. Eller försöka sälja dom iaf. Dom tog allt för stor plats:). Ska köpa Idas soffa i stället. Igår kom moster och Carohla på besök. Jag bjud på potatisgratäng och kyckling.. Det blev gott..

Jag återkommer senare..

Puss å kram

Sitter på jobbet

Och skriver ett litet inlägg.. Jag har ej glömt bort bloggen min. Jag har ingen dator. Har ej fått tillbaka den än från lagning. Jag hoppas jag får den snart. Jag har nu flyttat in i lägenheten nu. Det har bivit riktigt snyggt. Annars händer det inte så mycke faktiskt. Jag får skriva mer sen när jag får tillbaka min dator. Jag återkommer sen.

Puss så länge

RSS 2.0