Spotify



Nu sitter jag på balkongen efter min cykeltur. Jag har duschat också. Det var rikitigt skönt med en dusch. Som sagt nu sitter jag på balkongen och sitter och lyssnar på U2 just nu.



U2 e riktigt bra. Vill gärna se dom live.

Nu har jag precis hämtat mig en tekopp.

Jag inväntar att fotbollen ska börja kl 17.55 på tv4. Sen får ni inte missa

21:55 Henrik Dorsin - godkänd kvalitetsunderhållning
på kanal 5. Del 2 av 2.
Kl 21.00 på kanal 5 e det CSI N.Y.

Jo igår kväll så provade jag min gamla byxor som jag hade innan operationen. Kan ju säga att dom var lite stora:). Kul och se att det har hänt lite grann=).


Nu lyssnar jag på Abba. Oj vilken bra musik man lyssnar på. Nu när man lyssnar på Abba så blev man sugen och se filmen Mamma mia. Det ska jag nog göra ikväll efter all sport:).


nyss kommit hem

Jag kom hem för en stund sen. Jag tog bara ett styrkepass för armarna idag. Jag ska ta mig en cykletur snart. Måste få lite friskluft. Ska bara se Cosby klart. Det började nyss. Och så ska jag äta lite lunch hade jag tänkt innan man cyklar i väg en sväng. Ikväll kl 17.55 så spelar Sverige-England. Eller sädningen börjar då. Så då är man klistrad framför tvn. Sen ska man se den La Liga ikväll kl 21.30. Måste se Zlatan premiär i La Liga. Eller så ser man en film i stället. Får se får se. Nä nu ska jag äta lite lunch.

Jag återkommer sen.

Kramkram

HMmMm

Idag är det måndag. Idag ska jag i väg och träna som vanligt. Annars händer det inte så mycke mer faktiskt. Jag ska se fotbollen ikväll. Sädningen börjar 17.55 på tv4. När jag kommer hem ifrån träningen så ska jag duscha,äta, ligga på spikmattan och sitta ute på balkongen med en tekopp och njuta av livet:). Det e jag bra på. Alltså njuta av livet=).

Igår såg jag fotboll och så. Sen avslutade jag kvällen med Into the Wild på canal + hits.

Poster Into the Wild (2007)

Den e bra men det var lite sådär slut på filmen. Som sagt se den. Jag kommer att avsluta kvällen med en film som vanligt. Jo det e så mysigt nu på kvällarna när det blir mörkt. När man kan tända ljus och mysa på. Enda som saknas det e ett trevligt sällskap;). Eller??

Jag får skriva mer sen. Nu ska jag i väg. Ha det bra så länge

Kram på er alla läsare.


Söndag = promenad och fotboll och

Nu ska jag gå på en promenad runt mjölkuddsberget. Sen blir det lite fotboll.

14:25

Premier League: Portsmouth - Man City

Live
16:55
19:10
19:30
21:20

Allsvenskan studio

Live

Sen kl 22.00 på canal + hits ska jag se Into the Wild.
Nu vet ni vad jag ska göra hela söndagen. Den e räddad:). Jo sen ska jag ju äta och dricka te.
Efter jag har kommit ifrån promenaden blir det duschen. Sen blir det att sitta ute på balkongen med en tekopp och lyssna på Spotify:).

Jag återkommer senare.

Kra på er

Bilder

Idag gick jag 2 varv runt Mjölkuddsberget. Det var riktigt skönt att få friskluft.







Premier League-lördag

13:30

Premier League-lördag

Live
13:45

Premier League: Chelsea - Burnley

Live
15:35

Premier League-lördag

Live
16:00

Premier League: Bolton - Liverpool

Live
17:50

Premier League-lördag

Live
18:15

Premier League: Man United - Arsenal

Live
20:05

Premier League-lördag

Live
Nu vet ni vad jag ska göra idag. Innan fotbollen ska börja ska jag inte göra så mycke. Tänkte gå på en promenad ute i skogen. Men jag e inte så sugen nu när det regnar. Så jag ska nog till gymmet. Eller så tar jag e vilodag idag. Men det kommer att bli svårt det. Jag ska gå på en promenad faktiskt. Det finns inte nå dåligt väder bara dåliga kläder. Jag får dricka te och ta en dusch sen helt enkelt. Jag måste röra på mig något sätt. Man har ju blivit så pigg nuförtiden. Nu har jag inte tid och sitta här längre. Nu ska jag UT. Jag får skriva senare.

Kram på er 

Detta fick jag av Rostan.




Män som hatar kvinnor



Ni som inte har sett filmen. Så se den. Har sett den på bio och även läst boken.
Idag har jag köpt filmen.

Och så läs böckerna tycker jag. Jag håller på att läsa den sista boken.


musik


Denna bild säger mer än 1000 ord



Det e inte bara 1 som jag vill ge denna ros.

Lite roligt


Hmmm vad ska man skriva?

Jo jag var och klippte mig i torsdags. Efter det så for jag till byn. Där var Linda,Per och Harry förstås:). Sen var Jonas och Helena också där. Mycket trevligt:). Jonas och Helena for ner till Älvsbyn och hämtade mormor för vi skulle äta surströmming. Och det satt väldigt fint.. Det var riktigt gott. Sen for Jonas och Per ner till Älvsbyn mormor följde med hem givitvis. Sen for Jonas och Per,Emil upp till Johans stuga. Han ko nog dit sen?? På torsdag kväll hände det inte så mycke. Jag,mamma och Helena gick ut på promenad med hundarna. Sen gick jag och Helena ut till stugan. Vi låg i sängen och pratade ett tag. Alltid lika trevligt och pratade med Helena. På fredag så fot jag in till stan där jag skulle träffa min dejt. Det blev mycket lyckad och det var mycket trevligt. Det måste vi göra om snart. Sen for jag tillbaka till byn. Var där en stund. Sen for jag,mamma och Helena till Vändträsk och fikade lite. Sen for vi in till Boden en sväng. Sen for vi till byn sen. Sen hände det inte så mycke på fredagkväll. Ida och morbror Tobbe kom lite senare på kvällen. Och sen kom Cindy och pojkarna ännu senare. På lördag morgon så gick jag och Helena på en promenad med hundarna(Jonas och Helenas hundar). Och vi pratade som vanligt. Vad annars? Hahaha. Ja sen for Jag,Jonas, Helena och Åke och basta en stund. Innan allt folk kom. Resten av gänget. Vi blev 22st + 2st som ligger i magen. Linda har en bebis i magen och kusin Lina har också en bebis i magen. Och så var det 6 hundar. Vi hade en liten släkttäff:). Jag,mamma,Jonas,Helena,moster och Peter höll ut längst. Sen gick jag,Jonas och Helena till stugan och tog en natt macka ca 02.30 kanske??? Sen sov vi i stugan också. Fick sova med Jonas och Helena. Självklart så sover jag med dom. Jo Jonas och Per var uppe i stugan tors-lörd.  Om ni ville veta det:-). Söndagen hände det inget. Åt palt. Sen var jag hos fam Lång en sväng innan jag for hem till stan.
Idag måndag så var jag på en promenaf på morgoen. Sen vid 12 så kom världens bästa Jonas och världens bästa Helena hit till mig. Jag bjöd dom på mat. Och jag fick godkänt. Det var ju tur. Så jag vågar bjuda på mat fler gånger. Dom var har i 3 tim. Dom fot vid 15.20. Det kändes inte så. Det gick ju så fort. Allt för fort gick det. Dom skulle åka så dom skulle hinna åka till morfar också. Vi satt och pratade och hade mysigt ute på balkongen. Jag säger det igen. Jag tycker verklingen om Jonas och Helena så otroligt mycke. Jonas är som en bror. Han är mer som en bror än en morbror. Pga att han har varit hos oss jämt. Och Helena är en underbar människa. Som sagt ni är underbara både 2.


Så gulliga.

När Jonas och Helena for. Så for jag och tränade. Tog ett styrkepass sen efter det så cykade jag i 20min. Det var riktgit skönt. Sen for jag hem och duschade och låg på spikmattan. Tänkte se en film men det blev ej. Jag ska se CSI N.Y kl 21.00. Och kl 21.55 ska jag se Henrik Dorsin - godkänd kvalitetsunderhållning både programen går på kanal 5.






Torsdag med

Idag steh jag upp 05.30. Inte illa va? Jag var på gymmet kl 06.55. Jag körde ett styrkepass sen avslutade jag med 15 min cykling. Jag har nyss kommit hem och är nyduschad. Jag ska snart fara till Norrfjärden där ska jag klippa mig. Sen blir det att fara till byn en stund. Vara med Harry. Det blir en toppendag idag.



Händer idag

Träna
Duscha
Äta
Städa
Tvätta
Sitta på balkongen
Se tv

Nya grejer



Nu kommer dagens låt


Ska nu till gymmet och cykla en stund gade jag tänkt.

Ciao

Bjuder på lite bilder





Fotboll och träning

Idag ska jag jag fara och träna kl 13.00. Så jag missar första matchen mellan IFK Göteborg-Helsingborg. Iallafalla en bit av matchen. Jag känner bara att jag måste fara i väg och träna. Annars blir jag tokig. Sån e jag helt enkelt.
Sen så kommer jag och slappa resten av dagen. Med lite fotboll såklart. Å sen kanske mar ser lite Sex and the city avsnitt. Eller nått sånt..

På återseende

Söndagen händer

12:10

Allsvenskan studio

Live 12:30

Allsvenskan: IFK Göteborg - Helsingborg

Live 14:20

Allsvenskan studio

Live 14:30

Premier League: Man United - Birmingham

Live 16:55

Premier League: Tottenham


igår kväll på min balkong


Lördag den 15:e

Detta har jag gjort hittills idag:

Ätit frukost
Städat
Promenad
Handlat
Duschat

Och nu ser jag fotboll. Kommer att göra det resten av dagen
Detta ser programet ut:
13:00

Premier League-lördag

Live 13:45

Premier League: Chelsea - Hull

Live 15:35

Premier League-lördag

Live 16:00

Premier League: Blackburn - Man City

Live 17:50

Premier League-lördag

Live 18:30

Premier League: Everton - Arsenal

Live 20:20

Premier League-lördag

Live

Lördagen är räddad.

Dagens bild:

Visst e det lik mig???=))

Och senare idag ska jag sitta ute på min balkong med tändaljus och en tekopp:

Jag sitter verklinge och njuter på min balkong. Och nu är det blir mörkt på kvällerna.

Nu ska jag se fotbollen klar. Det har gått 35min av den 1:a halvleken

Pöss på er


14 augusti

Idag fyller jag 27 år.. Inte illa:). Tänkvad tiden går fort. Jag har inte gjort mycke alls idag. Jag for och tränade på morgonen. Sen for jag hem och duschade. Senfor jag till holls. För jag önskade palt. Så snälla mamma gjorde palt. Det var riktigt gott. Sen åt vi glass,jordgubbar och hjorton. mmm gott..  men nu är jag stan igen.
Jo lördagen är räddad.
Så nu vet ni vad jag ska göra hela lördagen.


13:00

Premier League-lördag

Live 13:45

Premier League: Chelsea - Hull

Live 15:35

Premier League-lördag

Live 16:00

Premier League: Blackburn - Man City

Live 17:50

Premier League-lördag

Live 18:30

Premier League: Everton - Arsenal

Live 20:20

Premier League-lördag

Live


Saknaden är svår

Saknaden är svår och jobbig. Den är verklingen inte rolig. Helst när man tycker om personen/er så otroligt mycke.

Träffat världens bästa Frida

Idag träffade jag Frida. Vi träffades på Kulturens Hus. Där vi åt en räkmacka och drck te och kaffe till. Det var riktigt trevligt och roligt att Frida igen. Som sagt det var över 1 års sedan. Hon tyckte att jag hade gått ner mycke i vikt hihi=). Hon kommer ihåg att jag fyller år. Det var ju kul. Det hade jag inte räknat med. Undrar hur länge det tar innan jag får träffa Frida igen. Hoppas det inte dröjar lika länge till nästa gång. Att det e svårt att säga hejdå till visa personer. Dom man tycker som väldigt mycke. Frida är en person som jag tycker väldigt mycke om. Och det e alltid svårt att säga hejdå. Frida du ska veta att jag tycker om dig väldigt mycke. Det ska du veta. Hoppas vi ses snart igen. Om du hat tid och lust.

Nää vad skulle man göra nu då???? Se en film???

Onsdagen

Idag steg jag upp 08.15. Jag åt frukost vid 9 sen for jag och tränade. Sen kom jag hem. Duschade och tog det lungt. Sen har jag tvättat och det fick fort. Sen for jag ner till Älvsbyn. Mormor fyller år idag. Sen har jag inte gjort så mycke mer idag faktiskt.. Så vad händer resten av kvällen? Det blir att sitta har ute i balkongen och sitta framför datorn och sen se tv emellan åt. Sån e jag. Det händer inte så mycke ner i mitt liv. Det kanske blir en film lite senare.. Får se om det blir det.. Och i morgon ska jag träffa Världens bästa Frida J. Jag träffade Frida i maj ifjol. SÅ det var ett tag sedan. SÅ det e dags och ses igen.. Eller vad tycker ni? Hon har bla varit och jobbat i utlandet nånstans..

Nu ska jag gå och se lite tv igen

Tisdag den

Vad har jag gjort? Jag var och träna på förmiddagen. Sen for jag hem och duschade och åt lunch. Tänkte fara till Bjurs och hälsa på Maria. Men hennes son är fortfarande sjuk. Så jag for en sväng med bilen. Senfor jag hem och åt lite middag. Och har legat på spikmattan en stund. Sen har jag fört över lite musik till ipoden.
Sen for jag till anne. Dör jag,ida och anne såg på Hundtricket. Sen fikade vi macka sen. Det var mycke trevligt. Jag har nyss kommit hem. Detta måste vi göra om. Men nu sitter jag och skriver detta inlägg. Och för in ännu mer musik till ipoden:)..

Sen blir det lite tv sen läggdags..

Gonatt

Ännu mer ööööööööööööö



Om hade lite snygghet som Yohanna..

Hmmmmm


Träna idag

Vad härligt det ska bli och fara och träna. Jag ska bara fylla på min ipod med lite musik. Sen blir det träning.
Sen efter träningen ska jag hema och duscha. Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Det blir och ta det lungt tror jag. Det gillar jag=)

Hemma i stan

Nu e man hemma i stan igen. Efter en helg i byn. Alltid lungt och skönt att vara i byn. Sp vad händer i veckan? Ni kan aldrig gissa vad jag ska göra haha?? Jo jag ska träna och träna och åter träna:).. Jo sen ska jag ju träffa världens bästa och underbara Frida i veckan. Ska bli riktigt kul och träffa henne. Sist jag träffade Frida var i maj för ett år sedan. Så nu e det på tiden att vi ses. Man har mycke och prata om. Eller hur Frida? Jag tycker om Frida riktigt mycke. Och saknar henne göra man också.. Riktigt mycke... Det e väldigt få personer man saknar jätte mycke.
Det är Carohla som man aldrig få träffa nå mer tyvärr:(, och så Frida,Jonas å Helena..

Nu ska jag se lite tv innan jag ska sova. Ska se Law and Order nu på tv3.

God natt och sov gott

14 månader just idag:)

Idag är det 14 månader jag gjorde oprationen. Ocj jag har gått ner 55kg sen dess. Tänk vad tiden går fort. Jag har 11kg kvar att få ett BMI på 25 för att få oprationen gratis, för löshuden som blir. Annars får jag betala den själv.
Jag ångrar mig inte en enda sekund att jag gjorde operationen. Vill gå ner 15kg till. Då e jag nöjd. Tror jag iallafall.
Vad har jag gjort hittills idag då? Åssit och inget. Jag steg på 07.50. Åt frukost. Sen gick jag ut på en promenad med Rexa. Sen tvätta jag bilen så den skulle bli lite renare:). Sen har jag legat ut i solen och ätit lunch. Sen har jag inte gjort så mycke mer. Sitter just nu och skriver detta inlägget. Sen ska jag gå ut en stund till. Sen tänkte jag gå en liten promenad till med Rexa. Sen ska jag nog gå till grannarna har i byn.

Ciao

Härligt med sol

Idag har jag varit på begravning. Sen var det minnestund i byahuset i holls. Och just nu sitter jag och skriver i bloggen. Jag ska snart ge hunden Rexa mat. Sen får hon gå i hundburen. För jag ska ner till Älvsbyn och hälsa på moster. Det var ett tag sedan jag var och hälsadet på moster. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Annars händer det inte så mycke mer. Ska ta en kvällspromenad senare på Rexa. Det ska bli skönt det också. I morgon skulle det bli varmt.. Jag vill bada.. Men jag har den roliga veckan nu.. TYVÄRR=(.. Jaja det finns inte så mycke och göra helt enkelt.

Nu ska jag fara.

Ha det

Madonna hon e ju grym

 


Madonna ska vara i Göteborg nu i helgen. Men är ju sugen och se henne.. Jaja..
Så vad händer idag? Det händer inte så mycke idag. Ska ut till byn idag.

Torsdagen

SÅ vad har jag gjort idag då? Åssit och inget. Jag har varit och tränat på morgonen. Sen har jag inte gjort så mycke. Har varit och kört lite grann med bilen. Sen har jag bara varit hemma och varit slö. Sett lite tv och suttit på internet som vanligt. Man har inget liv=). Jag tänkte göra lite te och sätta mig ute i uterummet


ABBA


John Fogerty kungen


Jessica Andersson



Jessica är en riktigt bra..

öööööööööö


Ingen...

... träning idag. Jag tog först en cykeltur. Sen gjorde jag lax i ugn och potatismos(hemmagjord). Det var gott om jag får säga det själv. Sen gick jag på en promenad runt mjölkuddsberget. Jag ska snart göra en fruksallad och ska ätas med vanlijvisp mmmmm vad gott. Det ska ätas när det är Miss Marple på tv4 ikväll kl 20.00.
Men i morgon ska jag fara och styrketräna. Ska fara när jag stiger upp:)..


Träna

Jag ska fara och träna lite kondis nu på gymet. Igår blev det styrketräning.. Sen händer det inte så mycke mer idag. Än äta middag och se på tv efter träningen.

Spikmattan



Jag har köpt mig en spikmatta för nån vecka sedan. Den e riktigt bra faktist.

ännu mer låtar


Tisdag=

Cykling,tvättning och ev städning. Sen kommer nog Berggren förbi i eftermiddag när hon har vaknat. Hon gar nämlingen jobbat natt. Jo sen ska jag i väg och se när Luleå hockey tränar kl 10.  Äntlingen drar hockey säsong igång=). Nu väntar man bara at snön ska komma hihi.. Så man kan köra skoter och åka slalom. Det gillar man. Sån e jag helt enkelt. Det e nog första gången på år och dar att man längtar till vintern:-)..

Skit...

.. Vad jag vill tillbaka till Ripsa By.. Jag trivs ju verklingen där. Och sällskapen är ju det bästa. Det menar jag verklingen.. Tur att dom kommer upp snart.

Vilket fint väder det har varit.. Det ska vara sol och varmt hela veckan. Det gillar man. Det blir nog att cykla i morgon. Ska bada också..


Vem kan...



för den jag är?

Låtar


lite bilder


Söndag

Jag har då gjort åssit idag. Jag är ju i byn. Jag har varit ute på promenad. Det e enda vettiga jag har gjort idag. Ska då göra åssit idag.. Jag har inte så mycke mer och skriva faktiskt.


Fredag

Igår var jag och såg Tomas Ledin på Södra hamn. Och det var kanon. Jag var där med trevligt sällskap som bestog av Rostan och Monica. Sen for jag hem. Vad gjorde jag annars igår? Jag gick på en promenad. Sen for jag till Sunderbyn och såg lite fotboll. Sen kom Rostan och Dempan till mig. Och vi åt lite lunch. Sen for vi till Gammelstad. Sen vara jag hemma i nån timme. Innan man for in till stan och såg Tompa. Så vad gänder idag då? Ska fara till Gammelstad och se lite fotboll. Annars händer det inte mycke alls. Det nog att fara till byn idag. Så inget kalas ikväll.
Det e rätt så skönt och kännsa lugnet:). Nää nu ska jag göra mig klar och bege mig mot G-stad

RSS 2.0