ojdå

Måns Z och jag


Shirley och jag


Jag och Sanna


Jag och Sonja



Harry och Evert




Sötungen Evert..


Evert igen.


Så gullig han är.


Bröderna..







Harry och Evert är ju så gulliga så. Vilken tur att man är moster till dom.


I veckan har jag varit barnvakt till Evert både på tisdag och onsdag. Bara på dagarna. Det har gått riktigt bra. Han har verklingen varit snäll. För han har inte skitit än en  gång=)))).. Sen när vi har sovit middag så har vi sovit i stor sängen. Det har var sååååååååååå mysigt. Jag ska även vara barnvkat på tisdag och onsdag nästa vecka. Självklart så ställer man upp.

Så vad har jag annars gjort då? Ja jag har tränat som vanligt och även sett hockey. Idag blev det 20min crosstrainer och 10 min på gåbandet. Jag var och tränade med Sofia. Sen gick vi till symphonie och hämntade lunch. Vi gick till Sofia och åt. Det var riktigt trevligt. Sen pallade jag mig hem. Jag har tvättstugen kl 17. Men den var ledig redan nu. Så jag har börjat tvätten. Jag ska se hockey ikväll. Ikväll är det Färjestad-Luleå kl 19.00.
Jag ser tennis på tv 10. Det är Robin Söderling mot Fredrick Federer. Och inväntar på att första 2 maskinerna ska blir klar och att hockeyn ska börja.



Fakta

Ditt utseende:
Hårfärg? - blond-brunt.
Längd? - 158 cm.
Skostorlek? - 37.
Ålder? - 28 år.

Kärlek:
Har du kille just nu? - Jå.
Gillar du någon? - Jå.
Vem? - Hemligt
Tillåter du din kille röra vid dig? - Rör du, död du. Men självklart gör jag det.

Vad har du på dig? - kläder.
Hur ser dina trosor ut? - Vit.
Har du någon BH? - Många
Hur ser den ut just nu? - -
Hur beskriver du en fjortis? - Dåligt självförtroende, söker uppmärksamhet, ser ut som ett as med 5 kg smink.
Hur beskriver du en pluggis? -
Har du bytt stil någon gång? - Säkert
Vem är din förebild? - Kommer inte på någon.

Bad days:
Har du varit full? - Ja.
Har du haft sex på fyllan? - Nej.
Har du rökt? - Nej.
Har du snusat? - Nej.
Har du gjort något olagligt? - Har väll alla.


Yes/No:
Är du allergisk mot något? - Nej.
Tror du på gud? - Nej.
Är du vegitarian? - Nej.
Är du olydig? - Alltid.
Har du vart med om ett stort gräl? - Säkert.

Antingen elr:

mjölk / saft? - Mjölk.
ibumetin / alvedon? - Alvedon
katt / hund? - Hund.
cykla / gå? - Cykla.
öl / vin? Ingenting.


Äntlingen

Nu i helgen är det premiär av vinterstudion med Andre Pops. Han är e riktigt bra. Gissa vem som kommer att sitta framför tv då? Kan det vara Anna Sandström månnetro??? Sändningen på lördag börjar kl 10.00 på svt 1.
Så nu är alla helgen räddad framöver måste jag säga. Med längskidor,alpint och skidskytte. Premiär av skidskytte är 1:a helgen i dec i Östersund. Är riktigt sugen på att åka och se live. Men det e inte kul och åka själv. Så det blir att sitta hemma och se det. Sen är det ju även hockey också i vinter.
Det ska blir kul och se Marcus Hellner, Charlotte Kalla, Anna Haag och dom andra nu i helgen.




10.00

Vinterstudion

Till HemsidanSe Video
10.40

Skidor: Världscupen i Gällivare

Till HemsidanSe Video
11.45

Vinterstudion

Till HemsidanSe Video
12.25

Skidor: Världscupen i Gällivare

Till HemsidanSe Video
13.50

Vinterstudion

Till HemsidanSe Video
14.25

Snowboard: Big Air

Till HemsidanSe Video
15.30

Vinterstudion



Söndag

Idag är det söndag. Jag har varit på gymmet och tränat på morgonen. Det var riktigt skönt. I går var jag på stan och träffade Andreas Carlsson som ni ser på bilden som jag har lagt in tidigare. Sen på kvällen så for jag till Sofia och vi såg film. Vi såg Farsan. Den var små rolig.
Andreas Carlsson var riktigt trevlig ska jag säga er. Och han e lika snygg i verkligheten som han är i tv.  Jo mamma jag hinner som över allt. Man måste passa på när man kan:-).
I fredags så var jag och tränade sen for jag till Björx för jag och Lena tog en lite prommis. Sen blev jag bjuden på middag. Och det var ju inte helt fel. Och idag ska jag till Hollsvattnet. Jag ska sova över där. För jag ska vara barnvakt åt Evert i morgon. Linda ska börja sin praktik i morgon. Och självklart så ställer jag upp och vara barnvakt åt Evert. Charmtrollet kan man ju inte säga nej till.
Jag ska fara och hälsa på Rostan idag och dricka lite te och surra lite. Det var ju ett tag sedan nu. Så nu är det dags och ses igen.


Måste bara ladda upp bilden igen:-).

Kolla in detta


Andreas Carlsson och jag. Andreas är ju som snygg:-)

Jag och Mia Skäringer


Mera Mia till folket.

Jag säger bara ni som inte var och såg Mia Skäringer igår. Missade verklingen nå. Hon är helt otrolig. Man fick verklingen skratta och gråta. Hon ger så mycke av sig själv. Hon är helt fantastisk och bjuder verklingen på sig själv. I öppnings scenen kom ut enbart i bikini. Helt otroligt. Det var riktigt modigt måste jag säga. Hon sjöng även. Det gjorde hon riktigt bra. Texten var bra. Man fick nå och tänka på. Jag köpte skivan. Mia är riktigt modig. Mia du behöver verklingen inte göra nån opration. Du e FIN som du är.

Det var helt otroligt. Man är både glad,berörd,glad,ledsen bla.
Du Mia är helt underbar och det är befriande att få se dig, sådan som du är, så som vi alla är; vanliga människor som alla borde duga som vi är. Allt du sa är så rätt.

Ett jätte STORT tack till dig Mia.




Ni måste läsa Mias blogg.. http://blogg.yourlife.nu/avig-maria/

Enda dåliga med föreställningen att den tog slut bara.


Luleå hockey







Igår var jag och såg Luleå-Färjestad. Första matchen jag såg live i Coop arena i år:). Så det var bra att Luleå tog 3 poäng också:).

Idag ska jag och mamma gå och se Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst kl 15.00 på Kulturens hus. Det ska bli riktigt trevligt. Innan det så tänkte jag se en film.



Blodpalt

Igår så for jag till Bea och hälsade på och drack te. Sen for jag vidare till byn. Där det skulle vara blodpalt i byahuset. Vi blev 30 st. Det var mycke trevligt. Alltid lika trevligt med såna tillställningar.
Sen fick man träffa Harry och Evert. Det var ju det bästa med hela fredagen. Sen fick man även träffa morbror Jonas. Det var riktigt roligt det också. Han kom på torsdag eftermiddag och for hem i morse. Han var på en arbetsinterjuv igår fredag. Man kan ju hålla tummarna att Jonas och Helena flyttar lite upp till norrbotten. Det vore ju som roligt det.





Idag ska jag faktiskt fara till Coop arena och se Luleå-Färjestad. Det blir 1:a  matchen som jag kommer att se live på väldigt länge måste jag säga. Jag har blivit bekväm och ser alla matcher hemma i tv-soffan:).  Men det ska bli riktigt roligt att se matchen live. Hoppas då att Luleå vinner då:).

Och i morgon ska jag och mamma fara och se Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst. Det ska bli riktigt trevlig och se den. Mia hon är ju GRYM.










Bilder igen

Evert hemma hos mig



Söt Evert. Hemma i byn



Söt Harry



Så vad har hänt det senaste tiden då? Ja träning som vanligt vad annars;).
I måndag så for jag till Holls och var där till på tisdag eftermiddag. Var barnvakt åt söt pojkarna.
Sen har jag sett en hel del hockey såklart:). Jag har inte tränat nå denna vecka. SÅ jag ska fara i väg och köra lite styrke. Och ikväll ska jag se Frölunda-Luleå.
I morgon ska jag fara till byn. Det ska bli boldpalt i byahuset. Det ska bli mycket trevligt.
På lördag ska jag faktiskt gå och se hockey live i Coop arena och se Luleå-Färjestad. Så jag kommer att slita mig i från soffan:). Det ska bli kul och se hockey live. Det var ju ett tag sedan måste jag säga.

Jag återkommer.


RSS 2.0