Storforsen

Igår kl 16.00 så svängde jag in hos Fam Danielsson. Jag fick vänta på att dom skulle packa klart så vi kunde fara i väg till Storforsen. Vi fick väntade på herrn i huset. Sen när han kom så packde vi in grejerna i bilen. Marre,Kevin och Benjamin åkte i en bil och Jag,Rostan, Dempan och Magda åkte i min bil. Och så Susanna, Christer, Joel och Emilia och Uffe? åkte i en bil.
Alltså det var superduper trevligt måste jag säga. Vi gjorde upp en brassa och väntade på Susanna och Christer och Joel och Emilia och Uffe

.. Innan vi skulle grillade så gick jag och kollade runt lite. Bla när Dempan och Joel höll på att klättrade. Dom är lite galna:-).


Det är verklingen fint i Storforsen.


Ja sen fick man tillbaka där vi satt. Då var det bara och grilla sitt kött. Det det åt jag lite potatissallald och sallad. Det var riktigt gott måste jag säga. Det satt riktigt fint:-).


Så sen när vi hade ätit så gick gänget en sväng. Men jag och Rostan bestämde att vi skulle gå ner till Hotellet och tillbaka. Det var riktigt skönt att gå och röra på sig faktiskt. Vi gick längst ramporna.
Och Rostan halka till och slog kameran i räcket. Bra jobbat där;-).


Nå detta är ju jag då=)..


Jag och Rostan:-)..







Får ju ej glömma

Kl 14.00 ska jag se damernas fotbolls-VM. Sädningen börjar kl 14.00 Matchstart är kl 15. Så det är Sverige-Colombia. Så heja Sverige

Ikväll vid 18.30 får jag besök av Rostan och Bea. Det ska bli mycke trevlig och besök av dom ikväll. Vi ska självklart sitta på balkongen och ta oss 1 eller det blir 2 koppar:-). Sen blir det att surra också:-).


Sen är ju Premiär för Allsång på skansen kl 20.00 på Svt 1. Sen är ju Måns Zelmerlöv som är programledare ju. Han är ju såm snygg och bra. Han kommer att fixa det riktigt bra:-).


Sen kl 21.00 på svt är det Morden i Midsomar. Måste säga att Tisdagen är räddad.
Det blir många tisdagar som kommer att bli räddade nu:-).

Picknick

Jag hade turen att få sova med Harry på söndagnatt:-). Inte kan man tacka nej till det:-). Det är alltid lika mysigt. Sen igår måndag for vi ner till Sommartorpet. Det är längre in i byn. Mamma/mormor var där ner. Så vi hälsade på henne en stund. Så jag pch Harry hade picknick där. Det var mysigt. Sen åt vi glass med mormor:-).

Vi satt på denna sten och hade picknick


Sen åt vi glass


Mer bilder i från Sommartorpet.







Evert kör lite bil:-)



Det tyckte han var roligt.

Harry och Evert dom är bara för gulliga. Man blir verklingen glad av som små liven.
Ja undrar vad man ska ge Linda när hon fyller år på söndag. Ja jag ger henner 1 kr. Det är ju faktiskt tanken som räknas. Det kan ju vara börjar till miljonen:-). Så förvänta dig inte dig något annat än 1 kr av mej;-).




Nu och då




Midsommar

Igår var man i Storsund och firade midsommar. Det var jag,mamma,åke,mormor,morfar,lina,anton,
wilma,emil,evelina,tobbe,cindy,jonathan och axel. Och så självklart moster och lennart. Vi var ju som dom och firade midsommar:-). Det var mycket trevligt och god mat var det också. Vi spelade lite kubb också. Självklart så vann mitt lag. Sen så körde vi en musiktävling. Gissa vilket lag som vann? Joo självklart mitt lag:-). När Det var gott. Sen gick vi ut vid elden och surrade lite och tog det lungt. Sen kom lennart barn med fru/man och barnbarn. Dom är i stugan i Storsund. Var en stund och pratade. Sen for dom tillbaka till sitt. Lite senare på kvällen st vi grillad och potatisgratäng. Det var riktigt riktigt gott måste jag säga.


Vi satt i ute i rummet..









Jag hoppas verklingen ni hade en jätte bra midsommarafton. För det hade jag i allafall.


Idag frågade en kompis om jag vill hänga med på bio ikväll. Jag har dock inte svara än. Hon frågade på fb. Ojojo säger jag bara. Jag är riktigt sugen på att fara måste jag säga. Blir nog att jag häga med faktiskt. Det blir att se Bad Teacher i så fall.


Nu ska jag ta mej en promenad faktiskt. Ha en skön lördag mina vänner.

Uppfriskade

Jag kom nyss in från en promenad runt Mjölkuddsberget. Det är verklingen uppfriskade att gå på en promenad i regnet faktiskt. Det blev ju lite blött kan jag säga er att det blev med DOCK så skönt. Jag ska ta och duscha på en stund eller strax.. Ska bege mej in till stan och äta lite lunch med en vän. Det ska bli mycket trevligt. Jag ska ta bussen in till stan. Sen ska jag faktiskt trotsa vädret och gå hem faktiskt:-). När jag väl kommer hem så ska jag se på en film har jag tänkt. Man får passa på och se film när det regnar ute. Man kan verklingen sitta inne med gott samvete:-). Eller hur?




Regn

Det ibland bra att det regnar. Då får man gjort mycke hemma. Att verklingen stor städa är ju inte helt fel och göra när bara regnet öser ner. Först var jag och Sofia ut till Storheden och handla lite mat på ICA Maxi. Efter det tog vi drive in på Mac donald och for till Sofia och åt. Orkade dock inte allt:-). Man är ju så stor i maten nu för tiden hahahaha:-). Sen for man hem och städade lite. Skönt att få bort det i allfall.. Jag tänkte ta mej en lite cykeltur nu. Det är skönt att röra på sig när det regnar ute. Sen kl 20.00 ska jag se Lotta på Liseberg på tv 4. Sen efter det blir det ev se en film. Jag har en del filmer som jag har osett faktiskt. Ja sen ska stanna till på Kvatum och se om du har nå bra jordgubbar som man kan köpa hem så man kan äta medans man ser Lotta på Liseberg.






Bilsemester

Jag är så otroligt sugen på att hitta på något. Typ att fara i väg på bilsemester. Hellre det än bara sitta ensam i min lägenhet. Jag har ju inget annat för mej. Varför sitta i lägenheten och bara sitta och stirra i dataskäremen och i tv hela dagarna. DÅ far jag hellre i väg med bilen en sväng. Eller EN LÅNG sväng med bilen. Jag har ju inte något att passa har hemma. Jag har ju enbart mej och tänka på. Det är inget som håller mej kvar egetlingen. Man är less och bara vara ensam jämt och ständigt.

SOLSIDAN

Nu har man fått hem SOLIDAN säsong 2:-). Sen fick man en t-shirt med som det står Tjenare Mannen:). Inte illa måste jag säga. Jag hoppas verklingen att det blir en säsong 3 av Solsidan. För det är en grym bra Serie. Sverige bästa komediserie.


 Den t-shirt man fick var vit med svar text på:).

Vad händer annars i helgen?? Inte mycke faktiskt. Det blir att några promenader runt Mjölkuddsberget som vanligt. Sen på söndag blir det att fara ut till F 21 för det är flygets dag. Sen ska även RIX FM Festival vara där. Så det är anledningen till jag far dit.


Jag blev bjuden på tacos ikväll. Inte kan man tacka nej till det. Tacos är alltid lika gott. Man äter det inte så ofta. Man måste ta chansen när den ges:)

Abborre

Det skulle visst bli rökt abborre i Holls idag. Så man ska fara dit och äta lite sånt. Det blir även att sova över där tills i morgon i allafall. Jag har även köpt mej en Bingolott tills kväll. Det är säsongsavslutning av Bingolotto ikväll. Så då tänkte jag ta och spela. Enda gångerna som man spelar Binglotto är uppsittarkvällen för julafton. Det händer verklingen inte ofta att man spelar. Nån gång kan det vara trevligt faktiskt... Jag sov faktiskt till 09.45 idag. Och det var riktigt skönt måste jag säga. Det händer inte ofta nuförtiden att jag sover så länge. Brukar stiga upp ofta vid 8-tiden.

Mmmmmm vad gott med rökt abborre.

Sen det bästa av allt att man får träffa Harry och Evert också. Det är alltid lika roligt att träffa dom också...

Ha en jätte trevlig söndag alla vänner.

Det forsätter

Att vara fint och varmt ute. Det är så underbart att det har blivit sommar. Det är bara passa på och njuta så länge det vara:-). För man vet ju aldrig hur länge det varar:-)..
Nu ska jag ta och promenera 2 varv runt Mjölkuddsberget. Jag för sällskap av min ipad och mina stavar. Det är skönt att ta en promenad då kommer kroppen som igång:-).


Vad händer annars idag då?? Det händer faktiskt inte så mycke faktiskt. Jag ska vara ute och njuta av det fina vädret i allafall. Tyvärr så får jag inte bada något i år. Jag får enbart bada i ett badkar. Det gör ingeting. För ta igen nästa år.


Men får bara bada i sån här just nu

Sommarvärme

Det är så otroligt skönt att det är varmt ute. ÄNTLINGEN säger jag. Man har varit riktigt less på kylan. Idag fredag har jag varit in till stan en sväng. Och kollade på alla studenter. Sen när jag kom hem har jag legat ute och njutit av solen:-). Kan dock inte sola hela kroppen. Sånt är livet och det är bara och gilla läget helt enkelt:-).











nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldagen. 

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.





Dåligt humör

Skit vad jag är på dåligt humör just nu. Det är bäst och inte reta mej just nu. Det kan jag lova er. Jag kan börja gråta vilken sekud som helst också. JAG VILL BÖRJA OCH TRÄNA NUUUUUUUUUUUUUUUUU. Men jag får nöja mej med promenader och cykling ett tag till. Men det är inte npg plågsamt nog. Jag vill vara på gymmet och köra 1tim Crosstrainer och jogga mellan 30-45 min. Sen köra stenhård styrkepass efteråt. Det skulle verklingen sitta fint det. Jag har bara lust och sova bort hela dagarna nu. Kan säga det jag har gjort pga attt jag inte kan träna. Det är verklingen värd det och jag ångrar mej inte för 5 öre faktiskt.








Jag är just nu i Hollsvattnet. Blir till på onsdag. Det ska bli skönt och vara i byn i några dagar faktiskt och känna lugnet. Synd bara att det ska blåsa så otroligt mycke. Det är bara och gilla läget helt enkelt.
På tisdag ska jag ner till Umeå igen. Man kanske ska ta och skaffa sig en lägenhet där också?? Som ofta jag far dit nuförtiden.

8km

Idag har jag gått 8 km. Jag gick 4 varv runt Mjölkuddsberget. Jag gick 2 varv på förmiddag och så kom jag nyss hem i från dom sista 2 varven. Riktigt härligt var det. Samma gäller i morgon. SKa gå 2 varv på förmiddag och 2 varv på eftermiddagen/kvällen.


Detta är ifrån Mjölkuddsberget

RSS 2.0