Nog vore det gott med en


Drink. Eller hur? Det e ju fredag. Fredagsmys.
Just nu är jag e i Holls. Men jag,ida,linda och ida ö ska ner till älvsbyn och äta på aramo typ. Annars händer det inte så mycke. Man e med charmtrollet Harry. Vilken fredag.

Fullt upp..

Jag har nog ett jobb på gång. Ska fara och prata med chefen idag. Sen efter det ska jag fara och träna. Sen efter träningen ska jag till Piteå och hälsa på min lillebror och förhoppningsvis min syster också. Tänkte göra flera flugor i en smäll:). Sen ikväll är det hockey. Luleå-Timrå. Komigen nu Luleå och vinn ikväll.


Laddar...

... För träning. Ska strax gå till gymmet. Jag ska gå på crosstrainer i 60min har jag bestämt. Sen ska jag se Wallander som jag var och hyrde.


Ikväll ska jag se Arga Snickarn och Grey's anatomy.


Annars händer det inte så mycke. Och så har jag inte så mycke och skriva om heller.


Förkväll

Jag har nyss kommit hem ifrån gymmet. Det var riktigt skönt att ta ett styrkepass. Efter styrkepasset så körde jag 15min crosstrainer. Det var riktigt skönt. Nu kan jag sitta i tvsoffan med gott samvete:).
Just nu sitter jag och ser Förkväll på tv4. Och Martin Stenmarck e med i programet;). Det gör ju inget att han e med:). Jag sitter och väntar på att fotbollen på canal + sport ska börja. IFK Götebort-Halmstad. Sen kl 20.00 på tv3 så ska jag se NAVY CIS. Sen är det ju Äntlingen hemma på tv4 som är också kl 20.00.
Sen ska jag även se ikväll.

21:55 Christine
22:25 Brothers & sisters



Rubriklös

Då var det tisdag. Man lite seg idag. Just nu ser jag Efter tio. Det är intressant och se faktiskt. Jag sitter och laddar för träningen. Idag ska jag styrke träna lite.





Jag ska inte göra så mycke mer idag. Ska se lite tv och sen blir det säkert en film också.

Tvättar och hockeykväll

Idag är det Måndag. Jag har tränat idag. Gick 60 min på crosstrainer. Det var riktigt skönt det. Sen for jag hem och duschade och åt lunch. Har bara tagit det lungt. Har dammsugit också- Och nu jag hat tvättstuga mellan 17-22. Men jag starta lite tidigare:). Och ikväll så är det hockey Luleå-Brynäs. Krossa nu Brynäs ordentligt. Annars händer det inte så mycke faktiskt. Ikväll så ska jag se CSI Las Vegas kl 21.00 på kanal 5.



Rubrik

I helgen har jag varit i Holls. E kvar fortfarande det ni:). Ena andledningen att jag e i Holls är att min systerson Harry är här. Snart ska man äta våfflordet ska bli gott. Senare idag vid 15 ska jag till Rostan. Igår så var jag,mamma,linda och harry i Älvsbyn. Och hälsade på mormor/gammelmormor. Sen for vi till moster en stund. Sen for vi hem igen. Men jag for till Holls och vände igen. For ner till Älvsbyn igen och såg hockey. Jag hämtade pappa sen for vi till Korsträsk till Kennet och såg hockey. Färjestad-Luleå. Luleå vann med 2-1 efter sudden. Sen for jag till Holls och sov. Det har varit en lugn helg. Sen när jag kommer hem till stan så ska jag se Cold Case och Law and order:Special victims unit det går på kanal 9. Eller så blir det Wallander på tv4. Får se vad jag ser ikväll.

Mosters charmtroll:).


Nu ska jag snart äta våfflor. Sen blir det te hos Tant Rostan:).
Jag återkommer senare.


Puss å kram på er alla


Blogg.se

Jo Jill man går in på blogg.se och skapar en en blogg. Det e rätt så enkelt faktiskt. Så vad händer för alla i helgen? Ikväll så blir det lite fotboll på canal + sport. Ska se Brommapojkarna- IFK Göteborg. I morgon ska jag se lite fotboll och hockey. Vad annars?=)

Fredagsmys

Oj vad veckorna går fort. Så vad händer idag då? Ingeting. Blir att vara hemma och ta det lungt. Det blir nog att fara och träna idag som vanligt=). Men det e skönt efteråt iaf.


Jag har inte så mycke och säga för tillfälligt. Får återkomma senare idag.

Puss å kram


Och denna rubrik..

Det var mycke trevligt igår. Hos världens bästa Moster. Sen fick man ju träffa världens bästa Wilma. Som blir 1 vecka idag GRATTIS Wilma.

Lånade en bild ifrån Kusin Linas blogg. Titta vad hon är snygg lill Wilma.
Igår fyllde ju min käre moster 50år. Man åt en bit smårgåstårta och prinssesstårta. Det var mycke gott. Sen var det mycket trevligt sällskap också. Sen for jag hem. Var hemma vid 20.00 tiden. Då såg jag Arga snickarn och sen kl 21 så såg jag Grey's anatomy både går på kanal 5.



Bilerna e lånade ifrån internet. Glömde att ta kort igår.

Så vad händer idag då? Jag ska strax fara och träna. Och ikväll är det hocley. Luleå-Timrå matchen börjar kl 19.00 i coop arena. Men jag ska se matchen hemma i tvsoffan. Man har ju blivit bekväm på äldre dar:). Efter träningen ska jag bara ta det lungt. Det blir att ta en promenad också så manfår lite frisk luft också. Det e aldrig fel och få lite frisk luft. Sen blir nog en se film innan hockey.
Jo det blir ett styrkepass på gymmet sen blir det en promenad runt Mjölkuddsberget.

Puss å kram


Grattis Moster


Som fyller 50 år idag. Ett stort GRATTIS.


SÅ vad händer idag då? Jag ska strax fara och träna. Sen hemma och äta. Sen bege mig mot Älvsbyn. Jag klev upp kl 07.00. Inte illa va? Jag e impad:). Jag ska gå på crosstrainer idag. Ingen styrke idag. Bara kondis. Och jag ska 60min. Ska ej gå mindre. Har jag bestämt:). Jag ska gå till gymmet idag. Nu ska jag göra mig klar för gymmet. Återkommer senare.

Kram


Ville...

... Överraska och vara lite poetisk:). Så vad gjorde jag igår? Jag for hem i från Holls igår. Jag stanna till i Klöverskolan och sa hej. Sen stannade jag till hos Mimmi och drack tekopp och surra lite och det var trevligt. När jag kom hem så gick jag en promenad runt mjölkuddsberget. Sen tog jag bara det lungt framför tvn och datorn som vanligt:). Drack en tekopp och hade tänt lite ljust. Myspys gillar jag:). Så vad händer idag då? Jag har varit och tränat. Nu sitter jag har och skriver detta blogginlägg och är nyduschad. Jag ska ut till Ica Maxi och inhandla lite mat. Men framför allt naturdiet och frukt ska jag handla. Sen händer det inte så mycke mer. Äta lite middag och se tv.
Ikväll blir det Navy CIS och äntlingen hemma.

Jag återkommer senare.

KRAM


Lite mer







Några kloka ord

När en stormvind rycker i dig, tar andan ur dig, och vill dra dig
med sig och krossa dig,
kämpa då, och låt dig inte dras med!
Kom alltid ihåg att hur stark stormen än är, så rids den alltid ut!
Även de häftigaste stormbyarna tonar ner
och även de svåraste vinterstormarna dör ut.
De vinterstormar du upplever idag
blir alltid till en ny vår.
Ge aldrig upp!










Det blir av

Jag kommer gå på diet ett tag nu. FÖr 15kg ska bort. Så enkelt är det. Är less på att dra på fetter som jag har kvar nu. Har ju inte gått ner på 3 månader. Vågen har visat nada nu. Så nu får jag panik. Då det e därför jag kommer att gå på diet minst i 3 veckor. Då får ni säga vad ni vill. Jag börjar i morgon Måndag.
Jag är i Holls. Kom igår- Så jag ska ner till Klövern en sväng hade jag tänkt. Sen blir det nog stan sen.. Jag återkommer senare.

Kram på er

Naturdiet

På måndag ska jag börja och dricka naturdiet. Ska hålla på i 3 veckor. Nu e jag less på mitt förbannade fettet. Nu ska det verklingen fara bort. Sen ska jag träna så förbannat hårt. DET SKA BARA BORT NU. JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT LESS. Så OTROLIGT less måste jag säga. Jag har har verklingen bestämt mig. Jag orkar verklingen inte bära det nå mer. Orkar inte.

Jo nu läser jag 2:a boken av Mia Törnblom. Mera Självkänsla. 1:a boken heter Självkänsla nu. Den har jag läst redan.
Jag funderar på att se en film nu. Sen blir det att läsa boken. Eller så skiter jag att se film och lägger mig och läser i stället.. Ska fundera på saken.


Detta är första boken. Den har jag läst. Jag tycker att ni ska läsa den. Tycker jag iallfall


Och detta är andra boken som jag håller på att läsa.



Läst ut.......

....... stieg larsson trilogi.. Läste dom sista sidorna igår av den sista boken.





Det första boken var ku klar bäst. Men även dom 2:a böckerna var också läsvärda.


Snart börjar hockeyn. Hv71-Luleå. Det blir en svår bortamatch för Luleå. Men man hoppas på det bästa att Luleå ska vinna. FORZA Luleå. Det skulle verklingen sitta fint med en 3 poängare.

KRAM


En vanlig Lördag

Min dag e räddad. Dagen består av träning,fotboll,hockey

13:30

Premier League-lördag

Live
13:45
15:35
16:00

Live
16.00 Hv 71-Luleå


Premier League: Sunderland - Liverpool

Live
17:50
18:15
18:30
21:00

Arne & Ankans Hockeykväll

Live

Som sagt min lördag e räddad. Det blir nog en film också. Det vet man aldrig. Ska aldrig säga aldrig:).

Jag ser inte Idol.

Sen har jag den roliga veckan.. Kul va?

Jag återkommer senare.

KRAM

Grattis

Igår fick min kusin Lina och hennes kille en lite tjej. Vad kul. Ett stort GRATTIS. Nu är der bara Linda som ska ha barn snart. Längtar ju.

Idag är det fredag. Tycker det e alltid fredag typ:). Så vad händer idag? Jag ska fara till gymmet snart. Sen blir det en film det blir nog 2 filmer idag. Det e en filmdag idag. Man skulle bara ha nån och mysa med i soffa:). SKa fundera vad jag ska se för filmer. Annars händer det inte så mycke mer faktiskt.

Så vad händer för er då?

Ni kan ju gärna lämna spår efter er. Så jag vet att nån läser:).

Mamma är duktig att lämna spår. Det e bra mamma.

Återkommer senare.

KRAM

Prins Harry


Kolla vilken charmtroll. Prins Harry är det ju:)


Torsdag den 15/10

Torsdag den med träning,frisör,graven,hälsa på Linda och Harry och Per,tvätta,hockey.
Fullt upp med andra ord. Det e bra det. Då går dagarna fort. Jag klev upp 07.00 inte illa va?
Så jag har varit och tränat. Så nu e man nyduschat pch luktar gott=). Jag ska snart bege mig mor Norrfjärden där jag ska klippa mig hos Åsa. Ska vara där kl 11.00. Far strax efter 10.00. Sen ska jag fara förbi Carohlas grav i norrfjärden efter klippningen. Sen beger jag mig till Öjebyn där Min syster Linda bor med sin sambo Per och sonen Harry och hunden Kasja. Ska bli mycke trevligt. Sen blir det fara hem och tvätta. Har tvättstugan kl 17.00. Och kl 19.00 är det hockey Luleå-Modo. Luleå spelar hemma. Men jag ska sitte hemma i soffan och se matchen. Snacka om bekväm. Eller?
Så ser min dag ut.
Igår såg jag Wallander 2 st.


Jag hyrde dom på kioskpiraten för 10 kr st. Billigt värre. Men då får man bara han dom i 1 dygn.
Men det går bra det också.

Vad händer annars då? Inte mycke alls faktiskt. Jo att min kusin Lina ska ha barn idag KANSKE. Hon ska ha idag. Men sen om ungen vill ut idag eller inte är återstår och se. Man väntar med spänning.
Nää undrar om man skulle klä på sig också. Eller skulle man fara naken? Vad säger ni om det? Nog skulle det vara lite spänning det också att fara naken hahaha:).

Om ni har tur så lägger jag ut en bild sen eller 2..

Ha det bra.

KRAM på er

Kondis vecka

Denna vecka ska jag enbart köra kondis. Ska gå promenader och cykla och crosstranier på gymmet. Kände att enbart att köra kondis denna veckan. Kanske blir enbart kondis nästa vecka också.
Jag har gått en promenad nu. Kom precis hem. Nu ser jag Efter tio på tv 4. Ikväll är det Arga snickaren och fotboll.. Både börjar kl 20.00. Kl 21.00 Är det Grey´s anatomy och Efterlyst. Det blir Grey's anatomy. Den serien ÄGER alltså Grey's:)





Efterlyst kl 21.00 på tv3.


Tisdag den 13/10-09

Oj vad tiden går fort. Det e -2,5 ute. Oj det börjar blir små kyligt ute. Så vad händer idag? Just nu sitter jag och ser Efter tio på tv4. Efter det blir det att cykla till gymmet. Ska stå ca 60 minuter på crosstrainer. Sen blir det nog en promenad också

Ïkväll kl 20.00 på tv ska jag se Navy CIS. Sen vet jag inte. vad man ska se. Jo jag ska se Brother and sister på kanal 5 kl 22.25.
Det blir säkert en film också. Det vet man aldrig. Det kanske blir en film ifrån SF-kanalen. Där dom enbart visar svenska filmer.

Luleå hockey spelar inte förrän på torsdag. Jag såg nu att Frölunda-Södertälje ska spela ikväll. Ska se en stund av matchen. Jo sen är det Äntlingen hemma kl 20.00 på tv4.
Det blir att zappa mellan 3:an och 4:an ikväll.
Nu ska jag göra mig klar för träningen.

Hörs sen.




Touching the void.

Om Touching the Void:

En film baserad på boken med samma namn av Joe Simpson, som berättar om hans och Simon Yates dramatiska och olycksdrabbade bergsklättring till den högsta toppen i de peruanska Anderna. En rekonstruktion av händelsen på plats åtföljs av huvudpersonernas egna berättelser.



Vad har jag annars gjort idag? Jag klev upp kl 08.00. Jag som trodde att jag skulle sova lite längre. Men icke. Sen for jag till gymmet och tog ett styrkepass. Sen for jag hem och såg Johan Falk film nr 4. Och nu ser jag Toucing the void.
Det har verklingen varit söndagsmys idag=). Det ska vara mys på en söndag:). Vad säger ni om det?

Tyvärr så förlorade Sverige igår med 1-0 över Danmark. Och Luleå förlorade med 4-0 över Brynäs. Det var ingen rolig kväll igår.

Efter filmen ska jag se Cold Case som börjar kl 21.00 och 22.00 är det Law and order: Special victims unit. Både serien går på kanal 9.

Lördag 10/10-09

Jag har inte så mycke och säga. Igår fredag så stog jag 50min på crosstrainer. Sen for man hem och duschade och åt lite lunch oxh såg lite tv. Sen for jag till Holls. Dör man var med Prins Harry. Han är ju bäst Harry:). Sov i Holls tills idag. Nu är jag i stan. Men e sugen på att fara till pappa och se hockeyn. Jag får se hur jag jag göra. Matchen mellan Brynäs-Luleå börjar 18.30. Sen e det fotboll Danmark-Sverige kl 20.00. Komigen nu Luleå och Sverige. Om jag far till Älvsbyn så kommer jag och sova i Holls. Då får man träffa Harry även i morgon. Och det gillar man ju:). Jag har precis sett klart Johan Falk - National target det e film nr 3. Och nu ser jag Pistvakt på SF-kanalen.




Jag ska se Johan Falk - Leo Gaut i morgon. Det e film nr 4 av 6.


Som jag har sagt tidigare så kommer det 6 nya filmer om Johan Falk. Dom3 första filmern heter Noll tolerans (1999), Livvakterna (2001) och Tredje vågen (2003).

Man gillar ju polisfilmer. Jag gillar Beck med Peter Haber och Mikael Perstbrandt och så Wallander med Krister Henriksson.
Jag tycker att  Jakob Eklund är en bra skådis. Även hans sambo Marie Rickardsson


Idag är det Lill-lördag

Igår kväll(tisdag) for jag till Holls. Och sov över tills idag onsdag. För Harry var ju där. Så då måste man åka dit:). Jag,mamma,linda och harry åkte ner till Älvsbyn och hälsade på Lina. Det var mycke trevligt. Nu är jag i stan igen. För jag har tvättat idag. Sen har man sett Grey's anatomy får man ju inte missa. Jag ska typ snart gå och sova. Så man inte sover bort hela dan i morgon:)).




U2 är ju grymma


Besök

Jag steg upp kl 8.30. Slog på datorn och tvn. Gjorde frukost och kollade runt lite på facebook bla. Sen for jag och tränade. Jag stog 40min på crosstrainer och det var riktigt skönt faktiskt. Gjorde bara kondis idag. Sen for jag hem. När jag kom hem så duschade jag och gjorde smootihe och drack det. Mmmmm vad gott.. Sen började jag med lunchen. Det blev hemmagjord potatismos och hemmagjorda biffar(älgköttfärs). Jag måste säga att vildkött e gott. Älg,ren,hare,tjäder,svin bla.
Moster,mormor och Tobbe kom på besök. Bjöd dom på lunch. Och jag fick godkänt det var ju bra det:). Tur att det gick och äta. Sen när dom for så gick jag en promenad runt mjölkuddsberget. Skönt var det. Nu ska jag bara slöa resen av dagen. Ska strax lägga mig på spikmattan och lyssna på spotify:). Jag njuter bara av livet:).

Nu kommer det lite tvprogram som jag ska se ikväll


Detta går på tv3

19:00 2 1/2 män
19:30 2 1/2 män
20:00 Navy CIS

20.00 är det Äntlingen hemma på tv4. Kommer titta lite grann på det. Jag gillar inredningsprogram.


Detta går på kanal5
21:55 Christine
22:25 Brothers & sisters



Sååååå het killen är.. Han spelar i Brother and sister.


Han är också het:)




Han är het:)

Jag återkommer senare.

Måndag 5/10 -09


Det blev ingen fotboll igår förrutom på kvällen när jag kom hem. Jag for nämlingen till Hollsvattnet. För att Åke bytte vinterdäck på min bil. Tack än en gång. Sen for jag förbi Fam.Lång en stund. Senfor jag ner till Klövern innan jag for hem. Sen såg jag Cold Case på kanal 9 och efter det blev det Law and order: Special victims unit.
Så vad har jag gjort idag då? Har sett efter 10. Sen for jag till gymmet och gjorde ett styrkepass. Sen for jag hem och åt lite lunch. Sen gick jag på en promenad runt mjölkuddsberget. Det var riktigt skönt med höstvädret. Härligt med friskavindar. Ikväll så är det hockey. Frölunda-Luleå kl 19.00 och den ska jag se:).. Forza Luleå.


aha då var det söndag

Då var det söndag. Jag ska äta frukost nu. Sen ska jag gå en promenad runt Mjölkuddsberget. Sen händer det inte mycke mer. Det blir att se fotboll hela dagen. Sen blir det och se nån film också. Det är grått ute.

14:10

Supersöndag

Live
14:30
16:20
17:00
18:50
19:10
19:30
21:20

Aha... Det e lördag

Dagarna går så fort. Vad har jag gjort idag? Jag har tagit promenad runt Mjölkuddsberget det blev 2 varv. Annars har jag inte gjort så mycke mer idag. Har sett Luleå-Färjestad. Men FBK vann med 3-2. Jaja det e bara och ta nya tag till nästa match. Sen väntar jag på att CSI Miami ska börja på kanal 5. Det börjar kl 21.30. Nu klockan 20 ska jag se Körslaget på tv4. Kom på att det e ju 1:a programmet idag=).


Tv-serie

Det finns många bra amerikansa serie.. Men knappt nå bra svenksa serie. Kommer inte på nån bra svensk serie. Det finns ju knappt nå svenska serie. Andra Avenyn men den ser jag inte inte

Det finns riktigt många komediserie som e riktiga bra. Har kommer det några:

2 1/2 män
Alla älskar Raymond
Ally McBeal
Alf
Cosby
Fem i familjen
Frasier
How I Met Your Mother
Huset fullt
Vänner
Sex and the city
That '70s show
Andra riktigt bra serier

CSI N.Y
CSI Las Vegas
CSI Miami
Bones
Brottskod:Försvunnen
Brothers and sisters
The Closer
Cold Case
Criminal Minds
Grey's anatomy
Gilmore Girls
Navy CIS
Det e bara en del av bra serie i från Usa. Listan kan göra lån av bra tv-serie i från Usa. Det e dom har jag föjer mest.

RSS 2.0