Grey's anatomy

Ikväll är det äntlingen premiär för Grey's anatomy. Jag e spikad kl 21.00 framför tvn.
Men kl 20.00 Ska jag se Superstars.


Det e bra att Grey's börjar om igen. Då är onsdagarna räddade också:).

Jag var och tränade idag. Tog ett styrkepass och cyklade i 10 min. Jag ska strax gå på en promenad runt Mjölkuddsberget.

Jo mamma sov över har i natt. Det var mycket trevligt.
Vad säger jag annars då? Inte mycke alls faktiskt.


Hockey,tacos

Ikväll är det åter hockey. Luleå-Linköping i coop arena kl 19.00. Men jag ska sitta hemma och se matchen med Ida. Och jag ska göra tacos. Mmm vad gott med tacos. Sen blir det CSI N.Y.
Idag har jag varit på gymmet och kört ett strykepass. Sen har jag tagit en promenad runt Mjölkuddsberget. Det är riktigt skönt med höstvindarna. Det e ju som friskt.





Sen är det roligt när hockeyn har börjar igen.. Nu väntar jag bara skidskytte,ländskidor och slalom ska börja också.. Så då är verklingen vintern räddad..

G - som i gemenskap

Just nu ser jag G - som i gemenskap på tv4 +



Jag har inte alls gjort så mycke alls idag. Har blivit mest tv-tittade för min del. Det e ju söndag = myspys.


Söndags mys

Idag ska jag bara ta det lungt. Idag ska jag bara mysa på med fotboll och film idag. Jag var och tränade en snabbis nu på förmiddagen. Det kändes skönt. 
14:10

Supersöndag

Live
14:30
16:20
17:00
18:50

Supersöndag

Live

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och lyssna på Spotify. Innan fotbollen börjar.

Jag återkommer senare..

Lördag = sport


Jag ska fara och träna före.

13:30

Premier League-lördag

Live
13:45

Premier League: Portsmouth - Everton

Live
15:35

Premier League-lördag

Live
16:00

Premier League: Stoke - Man United

16.00 Hockey Luleå-Södertälje Live

Live
17:50

Premier League-lördag

Live
18:15

Arne & Ankans Hockeykväll

Live
18:30

kl 20.00 

barcelona - Malaga


Elitserien: Frölunda - Timrå

Live
21:00

Arne & Ankans Hockeykväll

Live

Så ser min dag idag. Lördagen är  räddad:). Det gillar jag:)
Igår kväll såg jag The Contract med Morgan Freeman och John Cusack.




Jag kanske ska se nån film innan fotbollen. Om jag hinner.


Johan Falk




Igår köpte jag filmerna Johan Falk. Och jag såg båda filmerna igår. Dom var bra. Det kommer 4 till filmer om Johan Falk. Dom första 3 filmerna heter Noll tolerans, Livvakterna och Den tredje vågen.
Nog är svenska filmerna bra..

Igår såg jag hockey. Skellefteå-Luleå 3-0. Tyvärr så förlorade matchen. Men det e bara och ta nya tag i morgon lördag. Skellefteå var det bättre laget igår. I morgon möter dom Södertälje hemma i Coop arena. Så då får det bli vinst.

Så vad händer ikväll? Inte mycke alls. Jag tänkte se en film nu. Funderar vad jag ska se.
Nu ska jag välja en film som jag ska se. Ha det bra

Kramkram


Ojdå!

Nu har jag inte skrivit på ett tag. För jag har inte så mycke och skriva faktiskt. Jag e lite förkyld. Så det blir ingen träning för min del denna vecka. Kan vara bra att ta det lungt ibland. Igår tisdag var jag på banken i Älvsbyn. Det gick bara bra. Sen for jag förbi moster en sväng. Sen for jag hem till mamma och hämta palt. Hemma gjort palt är ju alltid lika gott. Hemlagad mat e ju det godaste. Ingen tvekan. I natt sov jag inte ens 2 timmar tror jag. För jag var så täpp i näsan som tusan=(. Jaja inte gör det nå. Jag har varit och köpt nässpray idag. Så nu kan jag andas bättre:).
När jag har skrivit detta inlägg så ska jag lägga mig på spikmattan en stund.
Berggren var och drack en tekopp hos mig idag. Det var mycke trevligt.

Ikväll ska jag se Superstars kl 20.00 på tv3. Och kl 21.00 på tv3 ska jag se Efterlyst. Annars så e det inte så mycke mer på tvn idag. Men det blir nog och se 2 avsnitt av:
15:55 That '70s show
16:25 That '70s show

och

19:00 2 1/2 män
19:30 2 1/2 män


Det är 2 roliga serie. Riktigt sköna serie:)).

I morgon är det Elitserie premiär i morgon för Luleås del. Skellefteå-Luleå. Det ska bli riktigt kul att hockeyn drar igång igen. Man har längtat ju.

Nä nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund.

Kram på er

Måndag den 21/9

Ojoj vad tiden går. Vad har jag gjort i helgen då? Lördag for jag till Älvsbun och såg fotboll. Såg fotboll med moster,Linnea.. Sen kom även mamma,linda och harry. Sen åt vi på grillen. Sen for vi till mormor och hälsade på. Sen for vi till Lina en sväng. Sen for vi till Holls. Igår så var man med Harry:). Sen gick mamma och jag på en promenad. Sen for jag förbi Fam. Lång en sväng. Sen for jag till Annica. Sen igår kväll så såg jag lite tv innan jag och la mig. Idag ska jag inte göra så mycke faktiskt. Ska fara och handla lite grann fakiskt. Mat ska jag handla typ. Det var inte roligare än så.

Jag har inte så mycke mer och säga just nu. Jag återkommer senare..


Fredag den 18/9

Herregud var går tiden? Halva september har gått. Ojoj kan man säga. Och vad har man gjort då? Åssit och inget:). Snart så börjar Elitserien i hockey nästa vecka. Det ska bli riktigt kul. FORZA LULEÅ. Luleå kommer att vinna SM-Guld=).

Idag har jag gjort styrkepass på gymmet. Annars har jag inte gjort så mycke mer hittills. Klockan e ju bara 12 än:). Så vad händer annars idag då? Ingeting faktiskt. Det blir att ta en promenad idag i det fina höstvädret. Annars ska jag bara vara hemma och se på film och tv. I morgon ska jag se fotboll  det ska jag även göra på söndag också.

När det gäller jobb. Sen vet jag inte. Det går riktigt segt faktiskt. Nog vore det kul och ha nått och göra på dagarna. Men VAD vill jag jobba med. Det e den stor frågan. Jag funderar och funderar och inte blir jag nå klokare för det. Vi får se vad som händer. Ibland känns det som jag kan ta vad som helst. För att komma ut att göra något på dagarna. Samtidigt som vill man ha ett jobb man trivs med.

Idag ska jag se Kommissarie Lynley del 23. Jag har har alla 23 deler på dvd. Och jag e på den sista. Så den hade jag tänkt se. Sen får man se vad man ser sen. Det kanske blir att spela lite NHL på PS.. Då går ju tiden lite fortare:).

Jo jag hoppas att Berggren kan ses idag. Vi skulle gå på en morgon promenad. Men hon ringde och sa hon hade ont i skallen. Hon skulle vila ett tag. Så jag väntar på att hon ska höra av sig och säga om hon orkar ses en stund idag. Det vore ju trevligt om hon kan ses idag. Om hon orkar såklart.
Hoppas hoppas att hon har ork:).

Man kanske skulle fara ut på Storheden och fördriva tiden lite? Men det känns lite motigt faktiskt. Jag tar hellre en promenad i stället. Men ska se lite tv först har jag tänkt.

Jag vill hitta på något. Men vad? Har nån förslag? Vill fara nånstans med var? Får fundera. Det var ju det att fundera.


Denna bild dricker jag lite källvatten. Det var ritkgit gott. Den bild är tagen när vi gick upp. Det satt fint med liten vatten:)..
Jag vill fara och fjällvandra. Det e min nya intresse. Det e mycket vackert måste jag säga. Ni som inte har fjällvandra så gör det.


Nu ska jag dricka en koppte.

Tränat .....

Idag har jag tränat lite kondis på gymmet. Sedan for jag hem. Jag har inte inte alls gjort mycke idag. När jag kom hemså duschade jag. Sen åt jag lite lunch och såg lite tv. Sen gick jag ut en sväng. Nu har jag gjort en fruktsallad på banan och äpple. Och nu ska jag se Kommissarie Lynley. Och inväntar tvättstugan som jag har kl 17.00. Jag ska snart ta mig lite fruktsallad till filmen. Det ska bli gott. Ikväll så ska jag se Superstars kl 20.00 på tv3 sen blir det Lyxfällan som är kl 21.00 på tv3. Sen ska jag ju tvätta också:). Men det går ju fort. Som tur e:).
Jag återkommer senare

Riktigt skönt...

... Att komma igång och träna igen. Jag har tränat alla dagar hittills denna vecka. Ska träna även i morgon(torsdag) och på fredag. Riktgit skönt måste jag säga. Idag har jag tränat som vanligt. Tog ett styrkepass idag och 5min cykling. Sen har jag gått en promenad på eftermiddagen. Det var härligt. I morgon blir det bara kondis.

Nu ska jag se Superstars på tv3.


Tv ikväll

Ikväll så ska jag se Superstars kl 20.00 på tv3.

      -  Lagkapten





 
 



Tisdag den med smootihe.

Idag har jag gjort inte så mycke. Sov faktiskt till kl 9.00. Det var riktigt skönt. Så jag åt lite frukost. Jag såg Efter 10 en stund. Sen cyklade jag ner till Coop arenas C-hall och såg Luleå hockey träna. Dom bröjade kl 11. Jag stannade 30min. Det var ju kallt i hallen. Sen cyklade jag hem. Jag åt lite lunch efter 12. Såg lite tv innan jag la mig på spikmattan. Och nu har jag gjort mej smootihe och sitter på balkongen och lyssnar på Spotify förstås. Vad annars:).

Nu kommer det lite mer bilder ifrån fjällen





Det kommer mer bilder sen.

Annars ikväll ska jag se tv. Bla Fotboll: Besiktas-Manchester United
Sen Superstars och lite Seinfeld.
Men först så ska jag sitta på balkongen och njuta.
Jag återkommer senare

smootihe

Idag har jag gjort smootihe. Jag hade jordgubbar,hallon och björnbär,hallonyoghurt och lite juice. Det blir riktigt gott måste jag säga:). Jag drack lite av den. Mmm vad gott det var med smootihe.
Vad har jag annars gjort? Tog ett litet styrkepass på gymmet idag. Sen har jag inte gjort så mycke mer faktiskt. Bara tagit det öungt. Jag har sett Kommissarie Lynley och nu ser jag seven pounds.
Måste säga att Seven Pounds e bra. Det är Will Smith som har huvudrollen.

Om Seven Pounds:
Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter sin frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna, och funderar på att ta sitt liv. Men först ger han sig ett uppdrag, som involverar sju andra personer.


Filme är helt klart sevärd. Tycker jag iallafall:)

Min smootihe:



Och ikväll ska jag göra mig en fruksallad och dricka en kopp te och mysa på.
Ikväll ska jag se CSI N.Y på kanal 5 kl 21.00.

björkliden-låktatjåkko

Jag och mamma


Linda och Ida
'


Lapporten


Vi gick  det var 9,5km. Så fick gick nästan 2mil. Linda är gravid ju. Och hon gjorde det riktigt riktigt bra. Hon var jätte duktig. Det var riktigt en upplevelse. Det var riktigt vacker natur. Jag kan verklingen tänka mej att fjällvandra igen.
när vi kom fram till stugan så chekade vi in. Sen vilade vi en stund innan middag. Det blev 4 rätts middag i stället för 3 rätts middag. Vi fick samma pris. Det var grand final. Därför blev den en rätt till. Det var sista helgen dom har öppet. Nu kommer dom har stängt i 3 månader. Maten var riktigt god. Sen fick jag skavsår och sen hade jag ont i  ljumsken. Det e bara och bita ihop och gå. Jag tog ipren då blev det bättre i ljumsken:).



Vad gör jag nu? Jag sitter och ser Efter 10 och softar på. Sen blir det och se ännu mer tv. Jag har träningsvärk på låren. Jag är inte så tränad:). Måste träna hårdare nu. Det e bara och inse fakta:).

Nu ska jag äta lunch. Ska äta ris och kyckling.

Jag återkommer senare.

Kram




Fjällen





Det kommer mer bilder senare idag. Det var en riktigt upplevelse att gå i fjällen. Det var riktigt vackert upp i fjällen. Jag återkommer senare.

Kramkram

 


God natt

Detta är kvällens sista inlägg. I morgon går tåget 05.40 mot Björkliden. Ska ju fjällvandra. Jag kommer hem på söndagkväll. Så jag återkommer då med text och bilder:). Vad har jag gjort idag? Jag hag varit hos Bea en sväng. Det var mycke trevligt. Sen for jag hem och lagade mat. Sen låg jag på spikmattan en stund. Sen har jag sett Kommissarien Lynley. Och jag har tvättat också. Nu ska jag bara bädda och packa lite grann. Sen blir det sängen så jag orkar upp om några timmar:)

Trevlig helg på er...

God natt..

Kramkram

Varit hos.........

..... Bea en sväng. Hon bor i Antnäs. Det var riktigt trevligt att fara och hälsa på Bea. Sen var jag tvungen att fara hem och laga lite mat. Det blev kyckling med ris. Jag hade även svamp och ananas och tomatpure i kycklingen. Det var riktigt gott måste jag säga:). Jag har tvättstugan kl 17.00. Jag tänkte lägga mig en stund på spikmattan innan tvättstugan. Perfekt när man har ny ätit:). Jag ska lyssna självklart på Soptify när jag ligger på spikmattan. Snart fara på till Björkliden också. I morgonbitti kl 05.40 går tåget. Kul kul:).. Ska blir mycket trevligt... Jag återkommer sen.

Puss å kram


Hemma idag

Som det känns nu så kommer jag bara vara hemmavid. Ska bara softa på. Se lite tv och film och lyssna på Spotify se blir det tekopp såklart. Och ladda inför morgondagen. När ska man fjällvandra.

Tålamod var ordet

Oj vad jag vill gå ner dom där 11kg. Men det bästa vore om jag gick ner 15kg. Sen operera bort lite lösskinet. Då e jag nöjd. Ju närmre ideal vikten ju saktare går det. Det e bara och träna på. Det jobbigaste är maten. I morgon ska jag faktiskt göra kyckling i morgon och ris till det. Sen efter jag har kommit hem i från fjällvandringen så ska jag skärpa mig med matfronten och laga mat. Det e ju riktigt kul att laga mat. Dock är det tråkigt att laga mat själv. På måndag ska jag verklingen börja laga mat. Jag sitter och kollar på recept.nu. Ska kolla efter recept på sopper. Det e riktigt gott med soppor. Sen är ju det den tiden nu också.

Så vad har jag gjort idag då? Inte alls mycke. Jag har varit och tränat. Sen har jag inte gjort så mycke mer idag. Bara varit hemma och softat på. Oj vad jag sover också. I morgon SKA jag stiga upp.

Detta ska jag se på tv
Detta är på tv3.

19:00 2 1/2 män
19:30 2 1/2 män
20:00 Du är vad du äter
21:00 Lyxfällan
Kanal 5.
23:00 Seinfeld
23:30 Seinfeld


Som sagt det blir en lugn kväll för min del.


Det e ju bra att Mathias och Charlie e tillbaka.

Sen har ju Efter tio börjat om på tv4.


Dagens bilder



Träning igen

I morgon ska jag ta mig ett träningspass efter 5 dagars vila. Jag kände att jag behövde dom har 5 dagarna och vila upp mig. Och det e bra att musklarna för vila också. Sen har jag inte känt mig på topp heller. Alltså har haft nån förkylning i kroppen som inte vill bryta ut riktigt. Det e därför jag har vilat. Men i morgon ska jag träna lite lättare. Köra igenom kroppen lite. Jag känner jag behöver göra det. Jag tycker det e helt otroligt att jag har klarar mig i 5 dagar i från gymmet:). Helt otroligt.
Men nu kan jag inte hålla mig nå mer ifrån gymmet.

Och snart är det dags att fara på fjällvandring. Det ska bli riktigt kul. Längtar gör man också.

Kramkram

Åssit och inget

Idag har jag gjort åssit. Bara njutit och tagit det lungt:). Det e så skönt att bara njuta av livet. Idag ska jag se Malta-Sverige. Det e VM-kval.

Jo moster jag ska fundera på saken om jag ska komma och städa åt dig=). Vem vet jag kanske dyker upp=).

Oj vad Spotify e bra. Man sitter bara och lyssnar till bra musik och dricker te på min balkong.

Jag återkommer sen. Nu ska jag äta lite. Hade jag tänkt.

Kram på er

Städar

Jag har bara tagit det lungt hela dagen. Nu fick jag ett städryck:).


Det är alltid trevligt och ha det nystädat Och sen e det skönt att göra bort det också.
Sen ska jag bara ta det lungt resten av kvällen. Nu ska jag forsätta och städa. Har precis börjat.

Jag återkommer senare.



Hmm nu är det Tisdag

Idag är det 8 september. Oj vad tiden går. Och snart är det Elitseriepremiär. Det tycker jag om=).

24 sep kl 19:00

Skellefteå AIK - Luleå HF Skellefteå Kraft Arena, 24 sep kl 19:00

Målvakter

31 Anders Nilsson    
33 Mattias Modig 74 kg 184 cm

Backar

2 Pierre Johnsson 86 kg 186 cm
5 Robin Olsson 79 kg 178 cm
6 Kristofer Berglund 83 kg 178 cm
7 Jan Sandström 89 kg 183 cm
8 Johan Ejdepalm 86 kg 183 cm
10 Johan Fransson 83 kg 185 cm
15 Fredrik Styrman 81 kg 180 cm
39 Robin Jonsson    

Forwards

14 Martin Chabada 85 kg 186 cm
16 Niklas Olausson    
17 Jonathan Hedström    
19 Johannes Tornberg    
20 Mikael Lidhammar 84 kg 180 cm
21 Anders Burström 87 kg 182 cm
24 Cam Abbott 90 kg 181 cm
26 Mats Lavander 96 kg 185 cm
27 Robin Lindqvist 88 kg 185 cm
29 Chris Abbott 87 kg 179 cm
40 Pär Arlbrandt    
41 Thomas Raffl    
51 Emil Lundberg 86 kg 179 cm

Ledare

  Roger Kyrö, tränare    
  Roger Rönnberg, tränare    
  Roger Åkerström, lagledare    
  Fredrik Mikko, målvaktstränare    
  Peter Åström, Materialförvaltare    
  Anders Wiklund, massör






Det ska bli riktigt kul att hockeyn ska börja igen. Man längatar ju:). Ser verklingen fram emot hockeyn. Det blir många hockeytimmar=). Det gillar jag=).


Måndagen =

Idag ska jag ta en vilodag ifrån gymmet. Ska jag vila 3 dagar ifrån gymmet? Kan det verklingen vara mjöligt? Jo det kan det. Jag känner mig inte riktigt pigg för att träna idag. Det känns som att jag har en förkylning i kroppen. Det e därför jag tar en extra dag och vila. Man vill ju inte bli sjuk. Jag ska fjällvandra till helgen. Då vill jag vara frisk och pigg. Sen är det nog bra att jag vilar nån extra dag ifrån gymmet. Så kroppen hinner återhämta sig nån gång också:). Vad säger ni? Jag tränar ju annars 5dagar i veckan. Jo så kommer mamma hit idag. Det ska bli riktigt trevligt

Ja på lördag ska jag,mamma,ida och linda fara och fjällvandra. Det ska bli riktigt kul. Man har ju velat fjällvandra länge faktskt. Och äntlingen blir det av:)



Det kommer att bli mycket trevlig. Man längtar. Det e därför jag ska vila idag ifrån gymmet. SÅ man inte åker på nån förkylning.


Dagens låt:)

5:e juni = Carohlas bortgång

Tänk vad tiden går fort. Det e 3 månader sedan Carohla dog. Alltså den 5:e juni dock hon. Och jag saknar Carohla jätte mycke. Hon var riktigt rolig,trevlig och snäll. Du var inte värd att gå bort. Livet suger så otroligt mycke ibland. Du ska veta att jag tänker om dig ofta. Ängeln som lämnade sitt leende är Carohlas. Jag kommer aldrig att glömma DIG.


Holls idag

Idag ska jag till Holls. Ska fara dit när man e klar har hemma. Ska duscha och så. Harry är ju i Holls. Inte kan man sitta har i stan då. Sen kl 18.00 är det surströmming i byahuset i Holls. Ska det bli mycke trevlig. Jo igår förlorade Sverige med 3-1 mot Norge i kvartsfinalen. Det e ju Fiasko. Jag tycker att dom skulle göra det mycke bättre. Vickan var ju värd ett EM-guld i hennes sista landskap.
Jajaja sånt e livet. Så vad säger jag annars då? Inte mycke alls faktiskt. Ska göra mig klar och börja rulla mot Holls.

Kramkram

Naturbegåvning



Helen Sjöholm hon är GRYM.

Stan


Jag tänkte bege mig mot stan snart. Efter jag har sett Cosby klart. Sanningen är att jag ska gå och sola. Men tänkte gå en sväng på stan och kolla läget. Sen kl 18.55 är jag klistrad framför tv. Då spelar Sverige-Norge i kvartsfinal. Får ej missas:). Är man e sportnörd så e man;). Tyvärr är det ingen

I helgen:(. För det är landslagsspel. Jaja det går det också.
Jag återkommer senare.

Kram så länge


Fredag = helg

Sitter och laddar för ett styrkepass på gymmet.


När jag kolla ut genom fönstret så regnar det. Det e verklingen en tv och filmdag idag. Det gillar jag:). Som sagt jag ska fara och göra ett styrkepass först. Så man kan sitta i soffan med gott samvete:). Ikväll så spelar Sverige kvartsfinal mot Norge. Det ska jag se. 18.55 börjar det på tv4. Fotbollsmatchen alltså:). Annars händer det inte så mycke mer idag. Förrutom att träna och se tv. Har nån ide vad man kunde göra? Tar gärna emot förslag.

Nää nu ska jag fara och träna.

Kram så länge


Bara njuter

Jag sitter ute på min balkong och njuter. Sitter och lyssnar på Spotify och läser sista boken av Stieg Larsson. Jag myser bara på:). Jag har tvättstugan kl 17.00. Så jag ska sitta på balkongen tills kl 17. Sen blir det nog tv:). Kanske en film? Jag får se.
Nu ska jag gå ut på balkongen.

Kram så länge

Torsdag=Lyxfällan

Så vad har jag gjort hittills idag? Jag har ätit frukost. Sen for jag till gymmet. Där jag cyklade 30min sen 10rodd och 20min på gå maskinen. Sen for jag hem och duschade och åt en macka. Och nu sitter jag och skriver detta inlägg och se tv.
12:25 Diagnos mord
13:15 Cosby

Efter så ska jag göra åssit. Jag har tvättstugan kl 17.00.
Ikväll ska jag se Lyxfällan kl 21.00 på tv3. Och mina favoriter är tillbaka Charlie och Mathias.
Sen e det visst hockey Sverige-Ryssland.
Annars händer det inte så mycke idag. Jag ska ta en cykeltur också å detta fina vädret. Sen blir det och se en film.

Hejdå å kram så länge

Så ligger det till.........

Idag har jag varit och tränat. Jag tog ett styrkepass och sen cyklade jag 10min efteråt. När jag kom hem så duschade jag. Sen såg jag lite tv. Sen la jag mig på spikmattan. Sen har jag sett 2 filmer. Det blev ju The Wrestler och Jason X. Det var 2 helt okej filmer. Sen gick jag på en promenad runt mjölkuddsberget. Det var skönt att komma ut en sväng. Nu blir det att sitta framför tvn och datorn till jag går och sover.

Jo sen tog jag ej jobbet. Det skulle bli för tungt i längden att stiga upp 04.15 varje dag mån-fre. Det skulle gå bra i början. Men i längden vet jag inte..

Nää jag återkommer i morgon..

Kramkram

Filmdax.


Ska se denna film nu. Återkommer sen när jag har sett filmen klart.

Kram på er så länge


Snart är denna dag slut

Jag har varit på gymmet och kört lite kondis. Och det gick bara bra. Sen cyklade jag. Duschade och tog det lungt. Sen kom Sofia på besök. Det var mycket trevligt. Tack för besöket. Sen har jag legat på spikmattan och efter det så gick jag på en promenad runt mjölkuddsberget. Och nu sitter jag och ser Navy CIS. Sen ska jag se en film. Men jag vet inte vilken film jag se än. Beslutånget på hög nivå=). Sen har jag gått över 10.000 steg idag. Det är mycket bra. Jo sen ringde handläggaren ifrån arbets idag. Mer än så säger jag inte.


Detta var idag i helgen. Jag var en soffpotatis i helgen

1 september

Vars går tiden? Tänk att det är 1:a september idag. Ojoj var tiden går snabbt. Så snabbt att man blir mörkrädd. Vad har man gjort då i sommar? Man har tränat varit i Nyköping och tränat:). Sen har man sett på fotboll live alltså. Sen har man varit ute i byn och så man har åter tränat. Sett på tv och film också och suttit framför datorn också.
Och snart drar Elitserien i ishockey igång. Det ska bli mycket skoj. Längtar längtar. Tur att det e hockey under vintern. Jo sen blir det att köra skoter och åka slalom i vinter. Det ska blir riktigt roligt. Ser fram emot en trevlig vinter med mycke slalom och skoteråkning. Förhoppningsvis:).
Det verkar inte vara nå speciellt på tvn ikväll. Så det blir nog att jag ser nån film ikväll.
Jag ska i väg och träna nu. Ska enbart köra kondis idag. Sen när jag kommer hem så ska jag se detta på tv:
12:25 Diagnos mord
13:15 Cosby

Och det går på kanal 9:)..

Nää nu ska jag klä på mig träningskläderna och cykla i väg till gymmet.

Kram på er.

RSS 2.0