Lite mer citat










Mer tänkvärda ord






tankvärda ord










Det kommer mera sen.

Idag ska jag bege mig till byn och vara med mina underbara syskonbarn. Dom är hemma i från dagis pga hosta. Dom är hemma med mormor. Och mormor vill ha lite hjälpa för hon ska göra palt till middag. Jag har 2 stor anledningar och fara till byn idag. Man kan ju inte tacka nej till mammas goda palt och framför allt vill man ju vara med Harry och Evert så klart.



Vem vill inte vara med dom har 2 gulliga barnen??

Funderar


Längskidor

Först var jag på stan och lunch med Veronica M. Det var riktigt roligt. Hoppas det blir snart igen.
Sen for jag direkt till Storheden och Intersport och köpt mig längskidor. Det ska bli riktigt kul att åka skidor måste jag säga. Jag behöver en ny utmaning helt enkelt. Jag ska börja och åka på Mjölkuddsberget. Det är när och bra och så är det lite folk där också:-).


En mycke tårögd Anna

Det var en väldig fin och gripande ceremoni för Stefan Liv. Han tröja hissade upp i Kinnarps Arena. Han är verklingen värd det. Synd att han inte fick vara med bara. Stefan kommer verklingen bli saknad.

Skoter













Myser med min


Jag har en blå one piece.

Jag sitter och ser A-team på tv 4 guld och inväntar på att skidskytte som ska börjar. Nu har även vattnet kokat upp. Ska göra mej en tekopp.
Jag har hunnit och tränat idag. Det var riktigt skönt måste jag säga. Så nu ska jag bara slappa resten av dagen.
Det kommer att bli en en slappar dag måste jag säga. Skönt måste jag säga. I morgon blir det nog att fara till byn.

Ja det är tur att man har gått ner så pass mycke man har gjort. För jag fick one piece av min syster Linda och sen fick jag mycke andra kläder också. Det är första gången jag har kunna ta kläder i från nån av mina systrar. Det e kul tycker jag.

Sagan om ringen

Det är kanske e på tiden jag ska se alla Sagan om ringen?? Första kom ut 2000 eller 2001? Vet inte riktigt säkert.
Jaja bättre sent än aldrig. Jag ser hellre Sagan om ringen filmern än Harry Potter filmerna måste jag erkänna. Jag har inte sett en ända Harry Potter filmer. Och jag kommer inte se dom heller. Då väljer jag och se Sagen om ringen filmerna helt klart. Sen kommer JAG inte och läsa ZLATANS bok. Han är bara en sån ÖVERSKATTAD spelare.



Jag tänkte ta och se JVM-finalen i natt kl 01.50 mellan Sverige - Ryssland på SVT om jag orkar. Det är ju den stora frågan om jag orkar. Jag kommer att lägga mej i soffan och då får man se om man somnar eller inte:-).

Sen undrar vad man ska göra i helgen. Man kanske drar till Holls. Jag saknar mina syskonbarn jätte mycke. Så det kan bli mycke mjöligt att jag åker dit. Det beror vad dom hittar på.


Visst är dom för gulliga?


Huss och Magnum

Jag gick till Hemmakväll efter jag har varit och tränat. Det blev att jag köpte sisa Irene Huss och sen köpte jag försa säsongen av Magnum. Tom Selleck han är DET:-)






Skoter och nyår



Det är riktigt skoj med skoter. Man tog sig en sväng med skoter på nyårsafton.

Jag har haft en trevlig vecka som var. Jonas och Helena kom upp på annandag och dom åker hem till dalarna idag. I fredags var hela tjocka släkten och såg Euskefeurat i Pieå. Dom är ju riktigt bra. Sen i lördags så tog jag,Jonas och Helena en sväng runt Flurn. Helena åkte med mej och Jonas tog Per skoter. Det var så härligt måste jag säga.






RSS 2.0