3 låtar




Förslust

Det blev förlust för Luleå efter straffar.. Luleå hade ledningen med 2-0 efter 1:a perioden och dom hade full med energi. Sen tog energi slut.. Luleå blev som trötta tyvärr. Sen ska man verklingen inte underskatta Växjö... Dom kommer att överskatta i år.





Myshelg

I fredagskväll for jag till byn. För jag saknade Harry och Evert så mycke. För dom är ju så otroliga gulliga ungar. Igår lördag så gick vi ut efter frukost. Vi tog fyrhulingarna och for en sväng. Först körde vi efter gammelvägen och sen for vi efter sågen. Efter får vi och hälsade på Barbro och hälsade på en stund. Och sen for vi till Tant Lisa. Både Barbro och tant Lisa blev glada över besöken av Harry och Evert. Ja vem blir inte glad och få främmande av Harry och Evert? Sen for vi hem och åt lunch. Sen gick Evert och sov lite middag. Sen på eftermiddag så for vi och startade skotrarna. Måste ju kolla om dom e klara för vintern:-). Och igår kväll for jag till Lisa och hälsade på en sväng. JAg, Lisa och Krissi drack lite te och surrade lite. Sen for jag hem. För jag och Linda skulle se Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst. Ni som inte såg det MISSADE NÅGOT. För hon är så jävla underbar människa. Det skulle finna fler Mia Käringer.. Idag har vi varit ute.
Nu är jag hemma i stan. Jag har legat på spikmattan en stund. Jag ska strax fara och träna. Ska bara skriva dett inlägg före. Sen ska jag träna. Sen blir det soffan resten av kvällen.

Sen har jag ju köpt en pippitröja:-)



Nu bjuder jag även bilder på Harry och Evert i från helgen.









Stefan Liv

Det är så hemskt att Stefan Liv har gått bort. Det är så sörjade. Mina tankar går till hans familj och släkt. Sen givit även till dom andra som gick bort i flygkrasch i Ryssland tidigare idag. Det är alltid tråkigt sånt här händer:-((((...



klippt till mej






The Killing

Opppssss jag råkade visst ha hela säsong 1 av The Killing på dvd nu:-).... Som sagt jag missade avsnitt 10 i torsdags. Och sen var det repris igår söndag kl 01.00. Jag orkarde inte vara vaken då:-).
Så nu tänker jag se avsnitt 10 och jag ska även dricka en kopp te till det.



Fixa

Jag ska strax cykla ner till Hemmalaget och fixa hockeybiljett mellan Luleå-Växjö. Den 15 september börjar Elitserien. Ska bli kul när serien börjar. Man längtar som. Vintern är ju räddad när elitserien börjar om. Då har man träningen och hockeyn då:-). Sen blir det även skoter när snön kommer:-)...




promenad + 90 min

Jag ska börja att gå 2 varv runt Mjölkuddsberget. Jag får givit sällskap av mina stavar och ipod. Det är skönt att börjar dagen med en promend. Jag ser att det regnar ute. Tur att det finns regnkläder. Det är faktiskt härligt att gå en promenad när det regnar. Sen blir det 90 min på crosstrainer. Jag får se hur länge jag går på crosstrainer när jag börjar med 2 varv runt Mjölkuddsberget.



Jag har turen att blivit bjuden på surströmming till middag idag:-). Det kan man verklingen inte säga nej till:-). Surströmming är verklingen gott måste jag säga.
Sen i natt ska jag se reprisen av The Killing. Jag var ju så klantig att jag missade när det gick i torsdags. jajaja man kan inte vara skärpt hela tiden hahahaha...
The Killing är verklingen en bra serie. Den är ju inte sämre när Joel Kinneman är med:-).

I rymden finns inga känslor


Alltså ni måste se denna film. Jag såg den nu i kväll. Den är verklingen se värd. Ta och köpt den eller hyr den.

Smoothie

Med kesella och bär.. Det är riktigt gott måste jag säga. Jag provade det igår. Så jag tycker ni ska prova det.



plus




RSS 2.0