Moster!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan man tänka sig att jag är moster? Det ska bli rikitigt kul. Jag ska göra Harry sportintresserad. Det kommer bli jätte bra. Han ska få följa med på hockey och fotbollsmatcher som tusen:-). Vad säger ni om det Linda och Per? Jag betalar ju biljetten åt han. Han får inte sitta med mig bara.. Men självklart så ska han sitta med MOSTER. Vad annars?? Nu är Harry på webbisar. Så gå in och kolla. www.nll.se är adressen dit.
Och självklart ska jag och moster Ida till bb och träffa densnyggaste bebisen i stan. Rättare sagt över hela norrbotten/sverige.

Och igår var jag och såg Vårruset. Och det var kallt. Och jag såg många som jag kände som sprang,joggade och gick. Men jag såg inte Rostan. Undra om hon sprang som hon sa?? Haha..

Ja idag har jag och Berggren cyklat till Storheden och tog en lunch. VI tänkte först fara å bowla. På hemsidan stog att dom öppnar kl 11.00. Men när vi kom fram till Tuna. Så stog det att dom öppnade kl 12. Dom har ändrat öppentiderna. Så vi bestämde oss att cykla till Storheden. Och det var riktigt härligt. Och det tog 30min för oss att cykla dit ifrån Kallkällan. Det var bra gjort tyckte jag. Men det blåste ju motvind. Men det gick ändå bra.


Min nya leksak?

Detta är kanske min nya leksak? Det vore skoja och denna. Man behöver bara B-körkort. Så det e ju kanon ju:)



image13


Idag har jag varit och sett på vårruset. Och det var kallt och det blåste..
Jag återkommer i morgon. Ska sova nu..

God natt

Äntligen MOSTER.. JIPPI

Igår blev jag moster till Harry. Jag är jätte glad att bli moster. Och idag for vi till BB och träffade Harry. Han var ju sååååååååååååååååååå gullig. Man ville ju vara där hela dagen lång. Sen efter besöket så for jag och Ida till byn. Och har nyss kommit hem. Och nu ska jag se NAVY CIS på tv3. Och igår såg jag schlagern. Och jag säger bara ett ord KATASTROF. Och igår på förmiddag kom Ida till mig. Vi gick först en promenad runt mjölkuddaberget. Sen gjorde vi mat. Och sen for vi till Storheden fram och åter. Sen for jag till Norrbottens teatern och såg när Martina sjöng. Det var P4 tävling. Och Martina vann. Så hon får fara ner till Göteborg och tävla vidare. Och sen for jag hem och åt middag. Sen for jag till Alvik. Och där såg jag schlagern. Sen for jag hem. Sen gick jag och la mig...

Nu ska jag se tv..


2 bilder

                            
Jag, Axel,Krissi


Jag, Matilda

Halloj

I onsdag så vara jag och Ida på Biltema. Vi inhandla lite grann. Jag och Ida ska fara och cykla till byn. Det ska bli mycke trevligt. Sen såg jag på Grey's. Det är en riktigt bra serie. Och igår så var jag på en promenad sen spelade jag lite yatzy på Blip. Sen duschade jag. Sen for jag in till stan och träffade Frida. Hon är riktigt trevlig. Vi satt på Roberts på Kulturens hus. DEt var riktigt trevligt och träffa Frida igen. Det e 8 månader sen  sist vi träffade. Så det var ju på tiden:-). Sen cyklade jag hem. Och senare på kvällen så såg jag semin i Schlagern. Och Charlotte gick till final. JIPPI HURRA. Och idag har jag varit på promenad på morgonen sen for jag till storheden. Sen for jag hem. Och sen ringde Karla och frågade vad jag gjorde. Så då cyklade jag in till stan och träffade Karla. Det var riktigt trevligt och träffa Karla. Vi gick på en stan ett tag. Sen cyklade jag hem. Sen när jag kom hem. Så ringde Ida. För hon ska låna bilen. För att hon är i Piteå nu. Då for jag med bilen till Ida. Sen fick hon skjutsa hem igen. När jag kom hem så åt jag middag. Sen spelade jag lite yatzy på blip. Och sen har jag sett på Sing a long. Och Berg flyttar in. Sen vet jag inte vad jag ska se nu på tv..  Eller så ser jag på en film. Man får se vad jag gör. Kanske går och lägger mig rätt av? I morgon ska Ida komma på förmiddan. Då ska vi gå på en promenad runt mjölkuddsberget. Sen ska vi göra lite lunch. Det blir att grilla kyckling. Och så ris till. DEt ska bli riktigt gott.


Idag är det en ny dag!

Jag ska snart gå och hämta min cykel. Dom ringde igår ifrån cykelpiraten och sa att min cykle var klar. Och att dom ville att jag skule hämta min cykel redan igår. Men jag kunde tyvärr igår. SÅ det blir idag i stället. Dom öppnar kl 10 tror jag. Och kl 12 har jag tvättstugan. Sen när jag har tvättat klart så ska jag fara cykla har jag tänkt.. Nu ska jag ducha..


Nu....

Nu skriver jag igen. I helgen har jag varit i byn. Jag har haft datorn med mig. Men jag har dock inte skrivit på min blogg. Jag har gjort mycke annat. Jag åkte ut till byn i fredags och jag kom hem till stan ikväll. Så vad har jag gjort?? I fredags då åkte Matilda med mig i från stan till byn,. Och jag stannade hos dom ett tag. Sen for jag och sov. Och på lördag så gjorde jag inte så mycke. Var på en promenad då också. På söndag så gick jag 1 mil så det kändes jätte härligt. Först gick jag till vändskivan och tillbaka. Sen gick jag,Lisa och Camilla till vägen och tillbaka. Och sen på kvällen så gick jag och mamma nästan till vändskican och hemma. SÅ man var som små trött på kvällen. På söndag gick jag en promenad. Sen gick till Fam Lång på dan. Sen gick jag och Tant Lisa till Rocmormor. Satt och surrade med henne ett tag. Och i går så gjorde jag inte så mycke faktiskt. Var på promenad som vanligt. Och igår for jag och mamma till Öjebyn och lämnade in bilen på verkstaden.  Jo så igår så for jag förbi Klöverskolan en sväng. Sen for jag till Barbro en sväng. Och idag så for jag och mama till Älvsbyn. Medans mamma var hos morfar så var jag hos mormor och sen for jag till farmor. Sen vid 16-tiden så for jag och mamma till Öjebyn och hämnade min bil. Sen for vi till syrran. Som bor i Öjebyn.
Och ikväll så set jag Law and order på tv4 plus. Och det slutar kl 23. Sen blir det och sova. E jätte trött

Sov så gott och dröm sött


Tyvärr

Så förlorade Sverige igår. Som dom för spela om 3:e priset idag. Idag ska jag gå på en promenad. Sen ska jag ducha och efter det ska jag in till stan, Hade tänkt kolla på Stadsmaran. Och efter det vet jag inte bad jag ska göra. Det blir och kolla runt lite grann på stan. Innan man far hem. Just nu sitter jag på blip och seplar yatzy. Efter det ska jag gå på en prommis. Det ska bli rikitigt härligt med en promenad. Ikväll ska jag se CSI Las Vegas och efter det ska jag forsätta på 1:an på Brottskod:försvunnen.

Jag återkommer senare efter jag har varit på stan.

Ha det så bra så länge

Återbesök

Idag har jag varit på återbesök hos läkaren. Jag har gått ner 15,4kg. Så det ser bra ut:). Och mer komme det att bli. Jag var på sjukhuset vid 10. Men hade tid förrän kl 10.40. Jag åkte buss. Och jag väntade på mamma. Och efter jag hade varit på återbesökey. Så for jag och mamma till skoaffärn och köpte mig ett par skor. Sen for jag hem. Sen for jag med cykeln till cykelpiraten. Så dom för fixa den. Sen ha jag inte gjort så mycke mer, Varit på en promenad. Och sett Så ska det låta. Och jag har tänkt se hockeyn ikväll.
Jo jag var ju och så bio igår. Såg Nu eller aldrig. Och det var bra. Så se den tycker jag. Men ni får göra som ni vill. Och snart börjar matchen mellan Kanada-Sverige i semifinal. HEJA SVERIGE. Hoppas på det bästa. Kanada har all press på sig. Kanada spelar på hemmaplan. Och dom e favoriter. Lycka till Sverige.


Tänkt....

Vad har jag gjort idag? Först steg jag upp i från sängen. Sen åt jag frukost. Och efter frukosten så klädde jag på mig. Efter gick jag ner till tvättstugan och slog på en tvätt. Sen väntade jag på tvätten skulle bli klar så jag kunde hänga upp den på tork. Sen stoppade jag in en ny tvätt. Och efter det gick jag på en promenad rund mjölkuddsberget och lyssnade på musik på mikn Ipod.. Sen gick jag och duchade och klädde på mig. Efter det gick jag ner till tvättstugan igen. Och sen har jag inte fhort nå mycke alls. Jag har spelat yatzy på blip. Och jag har tänkt åka in till stan. Det verkar bara komma till tanken och inte längre. Ikväll ska jag och Berggren gå på bio. Vi ska se Nu eller aldrig bla med Morgan Freeman. Bion börjar kl 18.00. Så vi far ifrån hos vid 17.30. Vi bor på samma område. Men dock inte på samma gård. Och jag hinner hem till Lyxfällan som börjar kl 20.00 på tv3. Jag kanske skulle vara med där? Vad gör man inte för att vara med på tv? Haha.. Nää nu ska jag pallar mig i väg en sväng. Innan man ska fara på bion.

Jag återkommer senare med info bla om filmen.


Snart?? Eller?

På lördag den 17 maj så är det tänkt att min syster ska få barn. Som sagt man vet aldrig när bebisen vill ut. Den kan komma nu eller om 2 veckor. Så man längtar ju aatt bli moster och skämma bort bebisen.

Idag så har jag ätit frukost och sen var jag på en promenad. Och nu sitter jag har framför datorn och försöker skriva på min blogg. Jag ska gå snart och ducha när jag har skrivit klart. Annars vet jag inte vad som händer idag. Jag ska se hockey ikväll kl 19.00. Det är Tjeckien-Sverige i kvartsfinal.  Man får se vad man hittar på idag. Kanske far man en sväng till stan? Får se hur man gör..
Igår var jag hos min syster som fyllde år. Var där i 2tim. Sen for jag hem. För jag trodde att hockeyn var igår.Men jag läste fel:-)hihi.  Och jag ska se Grey´s ikväll också. <det får man inte glömma och se.
Jag återkommer senare. Får jag ska gå och ducha nu..


Prommis

Idag har jag inte gjort så mycke. Jag har ätit frukost och sen var jag på en promenad. Jag gick runt mjölkuddsberget. Och nu sitter jag har. Och ska snart äta lunch. Först ska jag gå och ducha. Ska bli skönt att ta en duch efter promenaden. Jag vet inte riktigt vad jag ska äta till lunch. Får se vad det blir.

Jag återkommer sen.

God kväll

Idag har jag varit på promenad på Mjölkunds berget. Det e 2km ca. Och efter det for jag in till stan och köpte mig en Ipod. Sen for jag till Hertsön. Och sen har jag varit hemma. Håller på att föra över musik till min Ipod. Och jag har sett Nytt Läge. Och nu ser jag CSI Las Vegas. I går hade jag tänkt se Sverige-Ryssland. Jag orkade bara se den 1:a perioden. Sen gick jag och la mig..

Nu ska jag lägga ut en bild ifrån påsk veckan. När jag,Matilda,Krissi och Rebecca var på storholmen en kväll. VI hade det jätte trevligtimage6

Hockey-VM

Jag bloggade inget igår. Så vad gjorde jag igår? Först när jag vaknade så åt jaf frukost. Sen städade jag lite grann. Och sen åt jag lite lunch sen efter det gick jag in till stan. Sen åkte jag buss hem. Och pappa kom igår vid 15.45. Sen var vi hos mig strax efter 17. Då får vi till Maria min kusin. Det var trevligt, Det var ett tag sedan jag träffade henne. Och sen for jag hem och såg Så ska det låta... Och idag har jag inte gjort så mycke. For till Piteå en sväng. Var inte där så länge. Sen for man hem. Var hemma en stund. Sen blev jag bjuden på middag hos Marie och Danne. Vi åt potatissallad och kyckling. Och det var riktigt gott. Var där i nån timme. Kom hem vid 21.00. Jag har sett klart Körslaget. Sen såg jag CSI Miami. Och nu ser jag hockey. Sverige-Ryssland.

Golfgarden

Idag gick till OK/Q8 och sen gick jag till stan. Sen for jag, Marie och Danne for till golfgarden. Och spelade minigolf. Och jag vann:-). Och det kändes jätte bra och vinna:-). Och sen kom jag hem vid 19.30. Då åt jag lite fil och flingor. Sen har jag sett Lyxfällan. Och nu ska jag se hockey. SKa se Sverige-Danmark. Och Sverige får skärpa sig nu.

Och tack för alla kommentarer. Och forsätt och lämna spår efter er. Det är bara kul tycker jag.
Nä nu ska jag se hockey. Jag återkommer senare.


Tvättstuga

Tjenare alla! Jag ska säga att jag åt en 45grams burgare igår på Max. Och inget annat. På Ikea åt jag gravad lax med potatis. Och det var gott. Och Sverige förlorade igår med 4-2 mot Schweiz. Sverige måste spela bättre om dom ska nå Vm-final. Dom spelade inte alls bra igår. Det e bara och ta nya tag i kväll mot Danmark. Heja Sverige. Jo jag har kunna ta på mig ett par jeans som jag inte kunna ha på ett tag. Det e riktigt kul.
Idag har jag tvättstugan till kl 17. Men jag är klar innan dess. För jag började lite tidigare och tvätta. För att tvättstugan var ledig. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Ska fara en sväng till OK/Q8. Jag ska gå till OK/Q8. Så får man en promenad. Annars blir det och se på tv ikväll. Ska se hockeyn hade jag tänkt på tvn.

Nu tänkte jag börja


Ikea

Jag har  varit på Ikea med mamma och min syster. Och det var riktigt trevligt. Dom kom och hämta mig vd 08.45. Sen for vi till Haparanda. Efter vi var på Ikea så for vi över till Finland på Alko. Sen for vi på Rusta. Och efter det for vi tillbaka till Luleå. Vi for först till mig och lämna av mina grejer i min lägenhet. Sen for vi till Storheden. Vi for till Hemtex. Sen tog vi en burgare på Max.  Sen for vi till Willys. För att min syster skulle handla. Men jag tog bussen in till Luleå centrum. För att jag skulle till apoteket. Sen tog jag bussen hem till mig. Sen när jag kom hem så har jag sett hockey. Sverige ligger under just nu. Och nu ska jag gå å forsätta och se hockeyn-

Jag återkommer sen

Hur vad som händer idag?

I går var jag och Berggren på bio. Vi var och såg på Varg och den var se värd. Annars så gjorde jag inte så mycke igår. Och jag har inte planerat något idag. Vi får se vad som händer. Ska gå på en promenad hade jag tänkt. Jo jag tänkte ju se hockeyn igår. Jag orkade bara se 1 period. Sen gick jag och la mig. Sverige vann visst med 9-0. Inte illa alls. 

Jag återkommer senare idag.

Hockey-VM

Den 2:a maj så började hockey-VM i Canada. Och det e riktigt kul. Och VM går för första gången i Canada. I morgonså spelar Sverige. Sändningen börjar kl 00.45. Sverige höll ju på att förlora sin första match i Vm mot Vitryssland. Sverige vann skut med 6-5
Det blir och sova middag i morgon. Idag har jag kommit hem i från byn. I morse har jag och mamma gått på en prommis. Sen gick jag ner till grannen en sväng.
I morgon ska jag fara och ta prover..Ska vara där kl 10.00. Sen blir det väldigt lungt faktiskt. Ska gå på en promenad också
Och när jag kom hem till stan så har jag bara tagit det lungt.

Nu ska jag göra mig klar för sängen

Jag återkommer i morgon!

Äntlingen!

Nu har jag fått min nya dator. Jag hämtade den igår. Jag fixade den.. Sen for jag en sväng till Alvik. Sen for jag till Antnäs och handla lite mat. Sen for jag hem och såg Så ska det låta. Igår på morgonen så var jag och mamma ute och gick 4km.

Och idag har jag varit ute i 3tim med en kompis. Och det var jätte härligt. Vi gick ifrån Mjölkudden och in till stan. Sen gick vi där en stund. Sen åkte vi buss hem. Och nu e jag hemma. Har precis ätit lite. Och snart ska jag bege mig till Klöverträsk. Och hälsa på en kompis.

Jag återkommer senare..

Puss och kram

om GUD är så allsmäktig och god varför finns då: Krig, Svält, Hat, Sjukdommar, Död m.m. ?

Idag har jag njutit av det fina vädret. På morgonen så var jag och mamma ute på en promenad på 4km. Och det var härligt. Sen har vi suttit ute på altan. Tobbe och Cindy å kusinerna och Cindys pappa e har. Och vi har ätit våfflor och kört fyrhjuling. Och sen har jag varit på bio. Jag har sett 21. Och den var sådär.
Jag hoppas att jag får min dator i morgon. Jag håller tummarna.
Nu ska jag gå och sova. God natt och sov gott.


RSS 2.0