Lite Carola.



Ska snart bege mig mot posten en sista gång för tillfälligt. Hoppas jag får sommarjobba där. Man kan alltid hoppas i alla fall. Så vad ska jag göra när jag blir ledig?
Jo jag ska träna.. Vad annars??
Jag kommer att fara till byn ikväll efter jobbet. Eller jag ska till Påle först. Blev bjuden på fika. Så jag ska dit en stund i alla fall. Måste ju fara till sötisen Emma.

Jo Ida den svikaren kommer ju inte till Storsund. Hon ska till fjällen med Jimmy. Hon ringde och frågade om kunde ta skotern till fjällen. Ojoj jag skulle ha sagt nej du får inte ta skotern=)...

Nu ska jag fixa lite innan man ska fara..

Sista dagen

Idag jobbar jag sista dagen på jobbet. Det känns faktiskt tråkigt. Det har varit roligt att ha nått och göra på dagarna. Jag har varit 5 månader på posten. Och det har gått fort tycker jag. Nåväl det är bara och hoppas att jag får jobba där till sommaren.

Jag klev upp strax efter 06.00. Just nu håller jag på att tvättar. Sen ska jag fara till gymmet och köra ett styrkepass. Sista passet för denna månaden. Och sen kommer jag inte träna förrän nästa vecka på tisdag.

Igår efter jobbet så for jag hem till Holls och åt palt. Mmmm vad gott. Ida,Jimmy,Linda,Harry,Evert, Jonas och Helena var också där. Även mamma och Åke var där såklart=).
Det var kul och träffa Jonas och Helena igår. Sist man träffade Jonas och Helena var i augusti. Så det var ju ett tag sedan.
Efter jobbet idag som kommer jag och fara till byn. I morgon blir det att fara till Storsund. Kommer att vara där tills på fredag. Det ska bli mycket trevligt. I morgon torsdag så kommer det att vara jag,mamma,åke,ida,linda,per,harry,evert,moster,peter,emil,evelina?,lina,anton,wilma,jonas,helena, tobbe,cindy,jonathan,alex. Självklart så kommer att Lennart och vara där. Det är ju hos han vi kommer var hos. Sen kommer Åsa,och Jörgen med familjer. Åsa och Jörgen är Lennarts barn. Jag tror att Micke och barnen kommer? Så vi kommer att vara några stycken. Men det kommer bli mycket trevligt.



Lev och må.


%##"¤%I%#""¤¤%%#%#%%#

Jag är så irriterad. Varför varför just jag???? Jag skulle byta bort mina pengar till mycke annat kan jag lovar er. Känner mig så frustrerad.

nåväl

Undrar hur detta ska sluta. Ska prata med chefen på posten idag. Det är ju sista veckan detta som jag ska vara på posten. Tom onsdag är det bara. Sen får man se vad som händer. Jag trivs helt okej där. Det är ju bara pratik. Som man vill ju ha betalt. Så man kan leva livet lite grann också. Inte bara gå på försäkringskassan hela livet ut. Man vill ju veta vad detta ska sluta. Man har verklingen inte så förhoppningar. Inte efter dom hade lovat. Ena dagen lovar dom att man ska få jobb. Sen 3 dagar senare så får jag inte jobb. Jag vet inte om jag har lust och göra praktik hur länge som helst. Speciellt om det inte leder till nått heller.



Ha en bra eftermiddag.

Trevligt

I fredags kväll så for jag hem till Holls. För att Linda,Per,Harry och Evert kom dit. Så då kunde jag inte hålla mig:).  Igår så for vi ner till tomten och gjorde upp en eld och grillade lite korv och drack varmchoklad. Sen gjorde man inte så mycke i går. Man for förbi fam Lång igår innan jag for hem till stan. Igår kväll så gjorde jag inte så mycke än såg på tv.

Det var mycket trevligt igår. Det var bara Ida som saknades.

Vad händer idag då? Inte mycke. Jag har vart och hyrt 3 filmer. 2 Wallander filmer och Så olika.
Ska se dom. Får ha dom i 1 vecka.
Just nu sitter jag och ser Mixstafetten i skidskytte. Sen ska jag se film. Ikväll kl 20.00 på tv 3 ska jag se Bones. Söndagen är räddad.

Har ni kommit ihåg att ställa fram klockan 1 timme?

Då var det helg

Idag är det fredag och helg. Jag har varit och tränat. Det var riktigt skönt faktiskt. Jag håller på att tvätta också. Jag steg upp 06.30. Man hinner ju så mycke när man stiger upp på morgonen.
Jag ska bara ta det lungt i kväll. Jag jobbar mellan 15-19. Sen ska jag hem och bara ta det lungt. Ska se lite Så ska det låta sen ska jag även se lite Let's dance. Måste kolla vem som vinner Let's dance. Jag hejar på båda faktiskt.



Jag tror på mig själv. Så jag har verklingen ingen tro över till herren=). Jo Om Herren skapade Adam och Eva och dom fick 2 pojkar. Så hur kan dom fara ut i världen och skaffa familj??

Sen ligger USA bakom Attentat på tvillingtornen själva. För dom ville ha en anledning och fara till Irak och kriga. Det var många som visste om det. För hur kunde en stå och filma när första flyget for in i byggnaden. Och det var bomber i byggnaden. För att byggnade for rakt ner..

I helgen ska jag bara ta det lungt. Det blir nog bara att vara hemma i stan faktiskt. Jag kommer att se lite sport och film..

Nu ska jag äta lite lunch. Det blir tonfisksallad. Mmmm vad gott..


Lill lördag

Ja då var det onsdag idag. Ojoj tiden går och vi går med den. Jag har varit och tränat idag. Det var riktigt skönt. Ska fara och jobba också mellan 15-19 sen ska jag hem och se tv. Kl 20.00 ska jag se Roomservice och kl 21.00 ska jag se Grey's anatomy båda går på kanal 5. Sen kommer Berggren också och det ska bli trevligt. Vi kommer att dricka en tekopp och snacka en massa skit som vi är bra på=)).
Man längtar ju efter Harry och Evert också. Hoppas man får träffa dom snart igen. Harry måste komma fler gånger. Nästa gång han kommer måste vi fara till Leos Lekland.

Det skulle vara kul det. Får se om det blir nått. Jag hoppas det i alla fall.

Dagens låt är:


Ha det bra!

Roligt

Jag klev upp 06.00 typ. Sen for jag 07.10 hemifrån till gymmet och tog mig en styrkepass. Sen for jag till Ica Maxi och handlade lite mat. Sen kom Harry kl 10.00 och var till 14.00. Det var så roligt att han kom. Det ska bli fler gånger har jag bestämt punkt slut:-). Vi hade det så mysigt det.


Kolla charmtrollet. Han tyckte om garaget som jag köpte. Det var ju bra det. Kajsa följde även hon. Så hon slipper vara själv hemma i flera timmar. Kajsa är Linda och Pers hund.

Jo jag köpte även Arn filmerna på Ica Maxi för endast 29kr/st.
Jag har jobbat mellan 15.00-19.00 idag. Så ikväll så blir åssit och inget. Sen var det åssit på tv.
Kanske slår på nån film. Ska bara bestämma mig vilken film jag ska se.
Får se hur jag gör. Det vore ännu trevligare om man hade lite besök när man ska se på film;-).
Jag ska nog göra mig lite fruksallad. Jag ska göra mig en tekopp i allafall. Det är jag riktigt säker på i alla fall=).



Man kanske skulle se The Holiday? Den är så mysig så. Funderar om jag ska se den.

Seg söndag

Oj vad man har varit lite små seg idag. Det känns i kroppen att man var ute igår mellan 10.30-19.05. Var åt med skoter igår. Jag har inte gjort så mycke idag. Jag,Åke och Ida for ut till Storholmen idag. Britt-Marie och Valter var också där. Grillade en hamburgare. Gott var det. Sen var jag förbi Rostan. Sen for jag hem till Holls och åt leverbiff och potatis. Sen for jag till Bjurs och hälsade på Maria. Det var mycket trevligt var det.
Fick även med mej hem lite leverbiff och potatis och hemmagjord lingonsylt mm vad gott.

Jag tänkte snart gå och sova.



Ute dag

Igår så for jag och Åke till Klövern. Han skulle fixa skoterpulkan hos David och B.M E och Patrik. Vi körde givet skoter dit. Sen fick vi lunch där. Inte illa:). Sen for jag,åke och patrik till Fällträsk till Rolle. Sen for jag,åke,patrik,rolle,maria och viggo en sväng med skotern. Stannade till nånstans och grillade en korv. Det var mycket trevligt. Det blev ca 5 timmar igår. Klagar inte:-).
NILAPULKAN

Idag blir det att vara ute. Det är ju verklingen fint ute. Frågan är om det blir skoter eller slalom. Jag är lika sugen på båda. Kanske får dra lott??



Ha en bra söndag!

-8

Jag måste gå ner 8 kg till för att få operation för löshuden som jag har fått när jag har gått ner så mycke. Det är bara ligga i hård träning nu. Att gå ne 8 kg är ju ingen match ju. Jag har ju gått ner 61 kg nu. Så 8 kg är ju ingeting ju. Det är bara och kämpa på. 


Jag ska till Holls ikväll direkt efter jobbet. Kommer att vara där till på söndag. Idag har jag tvättat, tränat och städat lite. Skönt att göra bort det.
Ikväll är det Så ska det låta kl 20.00 på svt 1. Det ska jag se.

Anna betyder Nådig

ANNA
den nådiga, kan också tolkas moderlig och många vill njuta nåden att vaggas
i Annas trygga famn.
Men nåden är förrädisk ocg drabbar inte alla.
Anspråken är höga ocg ständig träning kräves.


Detta är jag nuförtiden=).

Jo mamma jag har tjuvlekt redan. Kunde inte hålla mig=)


Längtar

Tills på måndag. Då kommer Harry till mig och kommer stanna själv för 1:a gången. Det ska bli riktigt skoj. Jag har köpt han e leksak. Hoppas han blir nöjd över den. Jag hoppas inte det bli sista gången jag får vara barnvakt åt Harry. Sen hoppas jag också att jag får vara barnvakt åt Evert så småningom.

Vad tycker ni?

Idag harjag varit på en promenad. Sen har jag sett skidskytte. Damernas sprint. ACO kom på 3:e plats. Nu ska herrarna köra sprinten. Jag ska jobba mellan 15.00-19.00. Sen ska jag bara hem och ta det lungt. Kanske se lite hockey. Ska se Lyxfällan kl 21.00 på tv3 i allafall. Det vet jag säkert. Det är verklingen intressant att se.

Vi hörs

Stryke

Det gick riktigt bra på gymmet idag. Det gör för det mesta. Sen har jag ätit mammas goda broccoligratäng och ris. Fick hem mig lite i söndags. Jag klagar inte. Allt hemmagjord mat.

Denna bild är lånad ifrån nätet


Vad händer annars i dag då? Inte mycke alls. Ska fara och jobba mellan 15-19. Sen kl 20.00 så ska jag se Roomservice och kl 21.00 ska jag se Grey's anatomy båda programmen går på Kanal 5.
Sen blir det inte så mycke mer. Blir ev och se en film sen ikväll efter Grey's anatomy.
Jag får fundera vad jag ska se för film. Det blir nog en gammal goding i från 80 talet. Tex pretty woman, cocktail eller dirty dancing ev. Får se får se vad det blir. Undrar vad hon gör nuförtiden hon som spelade Baby i dirty dancing. Man har ju inte hört något om henne sen hon var med i Dirty dancing.

Tänk om man kunde göra detta lyft:-). Det vore ju inte så tokigt det. Eller hur?
Nu ska jag göra mig en tekopp.

Ha det bra.

Skönt

Det var riktigt skönt med massage idag. Jag kommer att gå på massage snart igen. Det kan jag lova.
Sen blir jag så otroligt less på jantelandet. Jag trivs väldigt bra i Sverige och jag e glad att jag bor i Sverige. Men jag blir tokig. Man kan ju inte diskutera vad man vill bla. Man kan inte säga vad som helst. Man kan inte sticka ut för mycke heller i detta land. Alltid är det något. Sen om man inte klarar av inte har kort på sig själv tex på facebook. Så behöver man inte ha facebook. Och inte komma med dåliga bortförklaringar. Då kan inte nån har kort på sig själv på facebook.
Då ska man inte lägga ut kort på sina barn tex. Och ma kan inte lägga ut kort för man jobbar på post tex. Sen är det så otroligt fegt och inte ringa själv. Att manber nån annan ringa och säga att jag ska ta bort bilderna. Jag har lust och sätta tillbaka bilderna på facebook. Men det ska jag inte göra.


Jag ska åka ner till Älvsbyn i helgen. Ska åka slalom i Kanis. Det blir på lördag eller på söndag. Ska bli mycket roligt.
På måndag blir det roligt. För då kommer Harry hit. För jag kommer att vara barnvakt. Medans Linda och Lina ska göra några ärende i Luleå. Det ska bli riktigt kul. Jag längtar redan. Nu kan det bli måndag.

Massage

Idag kl 10.00 så ska jag fara och få halvkroppasmassage. Oj så skönt det kommer att bli. Kommer bara ligga och njuta. Jag behöver verklingen en massage. Jag e lite små stel på axlarna och ryggen.


Efter massagen ska jag fara och träna. Ska köra enbart kondis. Ska köra kondis minst 30min och högst 60min. Det kanske blir 60min. Då blir det 30min crosstrainer och 30min cykel.
Sen blir det att jobba mellan 15-19. Sen händer det inte så mycke mer idag.


mer bilder


Charmtrollet Harry


Cool Evert.

Rätt låt som vann?



Det är bara vänta och se om det var rätt låt som vann. Hoppas det kommer går bra för Anna i ESC.

Jag sitter och laddar för träning. Ska köra styrke idag. Sen blir det att cykla en stund.

Hemma i stan

Nu var man hemma igen. Efter en underbar helg i Holls. Jag for till Holls direkt efter jobbet. Jag blev hundvakt ju. För mamma gick ut och jobbade extra. Jag fick gå på en promend med hundarna. Sen såg jag lite let's dance och Solsidan och det är riktigt bra. Hon är ju grym Mia Skäringer. Först somnade jag i soffan. Jag missade utröstningen av let's dance. Så jag fick läsa det på näter:). Sen gick jag upp och la mig. Gick upp till övervåningen kl 22.55. Och somnade direkt. Och jag sov till 07.00. Men gick ner 07.25:). Jag klädde på mig och gick ut med hundarna. När jag gick så kom mamma. Så hon for hem och gjorde ordning hundarnas mat. Medan jag väntade på mamma skulle vakna så såg jag lite alpint och skidor och gick även ut med hundarna en gång till. Så sen kom mamma ner vi 11.30. Sen gick vi ut efter hon hade druckit lite kaffe och ätit. Vi skottade vi grillplatsen på gården. Och jag körde lite grann med skotern också.



Sen skulle jag och mamma fara till tomten vi skulle kolla hur det var där. När vi kom på sjön så stannade vi och pratade med Britt-Marie. Men vi får aldrig till tomten för Linda ringde och frågade vars vi var. Så då vände vi om. Inte kunde vi fara till tomten när Linda,Harry och Evert kommer. Så då lekte man lite med Harry.
Ja vad ska man om årets melodifestival. Det e ingen direkt man säger WOW. Men jag tycker att Jessica Andersson är bra. Anna Bergdahl hon är också duktig. Jag,mamma och Linda såg det tillsammans. Man hade ingen favorit i år.
Och idag var på Storholmen. DEt var underbart väder och mycke trevlig sällskap också

Sen for vi hem. Harry skulle sova. Sen åt vi lite middag. Och var riktigt gott. Sen gick man ju mat med sig hem också. Sen for man hem till stan. Men jag stannade till hos Åsa och Jonny. Jag hade en sån tur att jag fick hem lite nybakade bröd. Så jag klagade inte;).

Nu ska jag gå och sova.

GOD NATT

En hälig söndag

Man har varit ute i det fina vädret i 3 timmar. Vi for ut till Storholmen och grillade oss en parisare. Det var jag,mamma,Linda,Harry,Evert,B-M,Valter,Ingela,Claes och Gustav. Det var riktigt skönt att vara på sjön. Det är så skönt ute nu. Nu börjar det känna det börjar bli vår. Det är mycket härligt det. Så vad händer resten av dagen då? Jag ska gå och duscha. Sen blir det middag och sen ska jag bege mig mot stan.


En

Jag blev hundvakt igår. För mamma gick ut och jobbade extra igår. Tobbes och hans familjs hund e också har. För dom for upp till ishotellet igår??? Medans mamma for och jobbade så fick jag palla mig hit till holls. Men inte gör det nått. Det är ju helt underbart väder ute.




Underbar lördag det är. Solen skiner och det -5.6 ute just nu. Jag steg upp kl 07.00. Jag klädde på mig sen gick jag ner. Och tog på mig ytterkläderna och tog ut hunderna på en liten promenad. Sen har jag ätit frulle. Och nu sitter jag och skriver detta inlägg och ser herrarnas slalom. Efter det så är det damernas sprint (skidskytt) kl 10.30. Sen 10.50 är det 30 km fristil damer.
Det blir att gå ut sen och köra lite skoter det blir även att grilla också. Det bästa är att Linda,Harry och Evert kommer. Kvällen kommer att avslutar med att se melodifestivalen. Jag tycker att det inte har varit så bra i år. Jag tycker att melodifestivalen var bättre förr. Vad tycker ni??

Ja Linda jag håller med dig där. Att det ska vara svårt att hälsa på varandra. Vissa har svårt med det. Så fort man hälsar så tror dom att man e knäpp. Nää nu ska jag forsätta och se lite sport.

Ha en bra dag alla.


Fredag.

Och nu är det helg igen. Det e bara måndag-fredag hela tiden. Idag klev jag upp 06.30. Har tvättstugan mellan 7-12. Men började tvätta 6.45:-). När jag hade tvättat 3 tvättar så for jag och tränade. Sen tvättade jag träningskläderna. Nu är allt på tork. Ska snart gå och hämta tvätten. Jag och Berggren ska bowla kl 12.00.
Jag har även dammsugit. Tur att man har en 1:a på 42,5 kvm. Så den är ju inte så stor. Vilken tur man har.
Sen blir det jobb mellan 15-19. Sen blir det att fara hem och softa på. Jag har ingen aning vad som händer i helgen. Det kanske blir byn?? Får se får se. Den som lever får se.


Nya tider

Från med idag som kommer jag att jobba mellan 15.00-19.00. Det är inte så dumt heller. Då hinner jag se hela hockeyn matchen ikväll. Eéller jag missar lite grann i början. Men det gör ju inget.
Anneli har varit på besök. Det var mycket trevligt. Hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång.
Nää nu ska jag göra mig klar och bege mig mot jobbet.


Igår

Så blev Evert 3 månader. Tänk var tiden går så fort. Han var ju i Lindas mage nyss ju.
Denna vecka har jag fullt upp. Idag så var jag och tränade. Sen for jag till Carola och pratade en massa skit som vi kvinnor är bra på=). Eller vad säger ni? Sen så jobbade jag. Sen så har jag sett Roomservice och Grey's anatomy. Haft en kanon onsdag helt enkelt. I morgon så ska jag fara och träna. Ska bara köra kondis. Ska köra kondis mellan 30-60min. Får se i morgon hur länge i morgon. Det blir i allafall 30min. Helst mer när jag inte kör styrkepass. Och efter träningen så kommer jag att fara hem Får att jag kommer att få främmande av Anneli. Det ska bli riktigt kul det. Då blir det att snacka ännu mer skit hahahaha. Och på fredag så kommer jag att köra ett styrkepass. Sen blir det bowling med Berggren det ska bli riktigt roligt det också.
Så jag ska nog fara till Holls i helgen och vila upp mig:).



Nu ska jag sova.


Funderar

Religionen är ett perfekt forum för lättmanipulerat folk. Det kan var så. Det är något att funder över.


Alltid är det nått

Man slutar aldrig och förvånas så länge man lever på denna jord. Alltid är det nått.
Jag blir så fruktansvärt irriterad på att folk inte kan säga direkt till en själv. I stället att det ska gå vi nån annan. Det blir jag mest arg på. Sen får man inte sticka ut för mycke i detta land heller. Alltid är det nått. Det är bara hålla käft och hålla med alla andra. Eller så säger man vad tycker.

Ja ikväll vann Luleå över Södertälje med 3-0- Och det var riktigt skönt det i alla fall.
Det var riktigt skönt med fotmassage och handmassage idag. Nästa vecka blir det halvkroppsmassage. Oj vad skönt det ska bli. Det behöves verklingen måste jag säga. Det är ju så skönt att få massage. Synd bara att man inte unnar sig mer med det. Måste bli bättre med det.


Jag ska till Sthlm till sommarn. Punkt slut. Måste ju träffa Mia,Sara,Ewa,Ann,Jonas,Emil och Hugo.
När jag kommer ner så ska vi gå på Allsång på skansen och gröna lund bla. Vad säger ni?


Så skönt

Idag kl 14.00 ska jag på fotmassage. Så skönt det ska bli. Det kommer verklingen att sitta fint med lite fotvård. Och jag kommer även få lite handmassage också. Det kommer bli hur skönt som helst.


Sen kommer jag och fara och jobba. Sen kommer jag och gasa hem och se Luleå-Södertälje. Matchen börjar kl 19.00. Jag kommer att missa 1:a perioden. Men jag hinner och se 2:a och 3:e perioden. Det är ju bra det. Luleå måste verklingen ta 3p. Annars blir det nog inget slutspel. Så man hoppas verklingen på en vinst.

Nu ska jag gå och duscha och göra mig klar.


Sen sån har skulle man ha

Fullt upp i veckan

Idag är det rätt så lungt. Har varit ovh tränat. Och nu sitter jag bara väntar på att jag ska åka på jobbet. Sen ska jag bara ta det lungt. I morgon ska och en kompis ska fara och grilla vid väder. På ondag ska jag till Carola och på torsdag kommer Anneli. Och förhoppningsvis så blir det surströmming hos Bea på fredag hoppas hoppas.
Och i helgen får man se vad som händer. Kanske fara till byn och vila upp mig?

Mycket trevligt

Nu är man hemma igen efter en mycke trevlig helg i byn. Igår så var man ute hela dan. Och sen for vi ner till Älvsbyn. För vi var bjudna på middag. Jo igår lördag så var jag på storholmen med Britt-Marie,Björn,Ida,Rickard,Therese,Robert och maja. Det var trevligt
Och idag så har man varit ute även idag och kört skoter också. Jag,linda,per,harry,evert,mamma och åke åkte ut till storholmen och gjorde upp en eld och grillade parisare och hamburgare. Tänk att det bli så mycke godare ute. Sen åkte jag och harry skoter. Han tycker det är så kul. Han ville inte gå av skotern.
Nu kommer det lite bilder ifrån helgen


Cool Harry


Gänget


Harry och jag.

Jag ska snart gå och sova. Det känns att man har varit ute hela helgen. Det är riktigt skönt att vara ute i friska luften.

Undrar när man ska komma sig i väg och åka slalom. Det är den stor frågan. Men det är ju inte roligt och fara själv. Men men det är bara och gilla läget helt enkelt. Jag ska fara upp till Arjeplog och åka nån helg och åka med mina kusiner. Det ska bli roligt det.

Nu ska jag se lite tv. Blir ev och se Oscargalan som börjar 00.00 på kanal 9. Om kan hålla sig vaken förstås. Får berätta i morgon om jag klarade av och vara uppe och se.

God natt på er alla

Äntlingen fredag

Och helg. Vad skönt att det e helg. Jag jobbar mellan 15.30-19.30 som vanligt. Sen kommer jag att fara direkt till byn efter jobbet. Kommer att köra skoter. Det ska bli mycke roligt. Sen får man träffa Harry och Evert det e ju det bästa med helgen.


Torsdag!

Idag så vara jag på bilbesiktningen. Det gick bra. Sen for jag och tränade. Körde ett styrkepass och sen gick jag 20min crosstranier. Skönt var det. Sen duschade jag på gymmet. Efter det for jag till Signe. Satt där i nästan 2 tim och surrade en massa skit:)
Efter det så for jag hem och åt lunch och sen låg jag på spikmattan det var riktigt skönt.


Och nu ser jag hockey. Hv71-Luleå. Den sista perioden ska börja nu. Hv leder med 4-2. Hoppas att Luleå vänder detta. Hoppas hoppas kan man göra.


Kom i strandform - utan att träna

Jag ska köra 60min kondis i morgon. Det ska inte bli mindre än 60 min det har jag verkligen bestämt mig för. I morgon efter jobbet så kommer jag att fara till byn och kommer hem på söndagkväll. Jag kommer att köra skoter. Var så säker på det. På lördag ska man ner till Älvsbyn. Blir bjuden på middag. Vi ska fira Peter som fyller 30 på måndag. Han börjar bli gammal hahaha=).

Tänk att en del människor är så svaga att dom inte tål att man ifrågersätter vissa saker.
Man slutar aldrig och förvånas så länge man lever på denna jord.
Satan han finns. Han är lika ond som folk tycker GUD är god. Det är min åsikt.


Jag tror att jag ska göra en tidig kväll. Är ju trött.


Jag har tvättstugan i morgon kl 07.00-12.00 Sååååååå kul så. Vill nån komma och tvätta åt mig? Som tur så har jag inte alls mycke tvätt alls. Och det är skönt det.

Nu vill jag verklingen bli av mitt löshud. När jag får bort löshuden så väger jag det jag vill väga. Börjar blir less måste jag säga.

God natt alla vänner

Puss å kram

musik




besiktning

Kl 8.40 har jag tid på besiktningen. Så jag hoppas verklingen att bilen går igenom. Sen ska jag fara och träna. Jag ska köra ett styrkepass idag. Sen ska jag ta det lungt tills jag ska börja jobba.



Millennium-serien

Igår fick jag den sista filmen i Millennium-serien Lufslotten som sprängdes. Så nu har jag alla tre. Inte fy skam det måste jag säga:).

Noomi Rapace är ju rollen som Lisbeth Salander så otroligt bra.

I helgen blir det att köra skoter. Så skojigt. Det var ett tag sedan nu man körde skoter. Så nu tycker jag det är dags i helgen igen.

I morgon ska jag fara på bilprovningen. Oj så kul det är. Efter jag har varit där så ska jag fara och träna. Sen ska jag göra åssit och inget fram tills jag börja jobba. Så det så. Sån e jag helt enkelt.
Sen på lördag så ska man och fira min kusin Peter som blir 30år. Oj vad tiden går. Den går allt för fort ibland. Tänk att Harry blir 2år i maj. Han låg ju nyss i Lindas mage. Och att Evert blir 3 månader nu den 9 mars. Ojoj vars går tiden?


Träning och solning


Jag ska strax fara och sola. Och sen ska jag gara och träna. Måste få lite färg:-). Man vill ju inte se ut som ett lik precis:-).
Jag ska köra enbart kondis idag på gymmet. Jag ska gå på crosstranier mellan 30-60min. Ska inte gå mindre än 30min.


Jag ska även jobba idag mellan 15.30-19.30. Senska man hem. Jag säger ÄNTLINGEN.
Ikväll kl 21.00 på kanal 5 så är det premiär av Grey's anatomy. Det ska blir riktigt kul.
Jag e upptagen mellan 20.00-22.00. För kl 20.00 är det roomservice på kanal 5. Så det e bara gasa hem när jag slutar.



Vilken onsdag måste jag säga:-).
Nää nu ska jag fara och sola och sen blir det träning.
Ha det gott.

Robbie


Riktigt skönt

Att träna idag. Jag har inte tränat på 7 dagar. Så det var skönt att komma igång med träningen måste jag säga. Jag körde styrke och 30min på crosstranier. Det var härligt det. Bränna lite fett som har på kroppen:-).


Just nu tar jag bara det lungt innan jobbet. Börjar 15.30. Sen ska jag bara hem och se tv sen efter jobbet. I morgon ska jag till gymmet och köra kondis. Det ska bli skönt det också. Snart är det beach 2010. SÅ jag tänkte se ut så har typ. Jag hittar inte nån bild. Ska söka senare.


Tårögd

Jag blir tårögd varje gång man ser Haag,Kalla,Hellner,Olsson,Södergren,Richardsson, Pärson och culinglaget och Ferry. Alla har gjort en bragd. Den största som har gjort den största bragden är ändå Anja Pärson.


Prommis och tråkigt

Jag är frisk igen. Det känns skönt igen att vara frisk. Så man kan börja träna igen. Ska börjar träna i morgon. Ska ta mig en promend idag.

Och det är jätte tråkigt att OS är över. Det var riktigt bra insats av Sverige. Bara synd att inte Helena Jonsson och Anna-Carin inte fick några medaljer det var dom värda faktiskt.


Men elitserien i hockey har ju börjart om igen och det är ju roligt. När OS är över.

RSS 2.0