Jag önskar er


Min dator

Börjar verklingen ge upp. Den går segt och har fått virus i datorn. Och sen har datorn börja skicka virus via msn inte kul alls:(. Jag har redan lämna in datorn tidigare i år. Det känns verklingen inte kul och lämna in den igen. Den e ju ändå så pass ny. Sen har jag ju mobilt bredband. Jag tycker inte att det e nå bra. Men jag har sagt upp det mobila bredbandet. Sen ska jag skaffa mig bredbandsbolaget.
Min dator e sjuk.


Man kanske skulle passa på och skaffa en ny dator när det e rea.

Jadå


jaaaaaaaa


Jag har hittat nycklarna till den gamla garaget. Och det känns riktigt skönt faktiskt. Nu är det bara datorn som man är irri på.



Puh så irri...

... Jag är just nu. För jag hittar inte nycklarna till gamla garaget. Jag har inte haft dom på ett halvår. Jag vet verklingen inte vars jag har lagt dom=(. Och så har datorn fått nå tuppjuck också=(. Sen är man ju hur ursel som helst på datorer. Man kan slå och stänga av datorn. Gå ut på internet. Det e enda man kan. Det e bara och köpa sig en ny. Passa på när det är rea=).

Jul


Lill Evert. Han är så snygg så.


Mormor och Harry


Harry.

Jag har haft en trevlig julhelg. Jag for till Holls dagen före julafton och spelade bingolotto. Och jag vann 100kr. Det e bättre än ingeting:). Sen på julaftons morgon så gick vi till byahuset och drack lite glögg och åt pepparkakor. Matilda och Kristin sjöng lite julmusik. Det var riktigt trevligt. Sen igår lördag så kom alla Åkes syskon och deras barn. Det var trevligt det också. Sen for jag hem igår kväll. Sen idag söndag så var jag,mamma,åke å tore och hjälpte ida å flytta. Hin har flyttat till en 2:a spm är dubbel så stor än den föra. Sen kom Anne såklart och hjälpte till. Och nu har man bara tagit det lungt resten av kvällen. Det e rätt så skönt och bara softa på.



I julklapp så fick jag Martinas skiva av Ida och Linda och av Mamma och Åke fick jag Buddy holly musical och presentkort på RosendaySPA och av Harry och Evert fick jag carpe diem. TUSEN TACK för julklapparna. Jag blev jätte nöjd.

I morgon måndag ska jag tvätta och softa på innan jobbet. Så blir det träning i morgon också=).

Vi hörs. Sov gott

Jag vill önska er alla läser en riktig....



Jag hoppas att alla får en riktigt mysig och trevlig jul. Själv kommer jag att en trevlig och mysig jul.
Ikväll kommer jag sitter och spela bingolotto uppersittarkvällen. Det är en tradition. Hopps man vinner något. Man kan ju alltid hoppas.

Det skulle sitta fint med färgfemman faktiskt.

Jag har ätit lax och hemmagjord potatismos mmm vad gott. Det satt verklingen fint. Och sen har jag varit och träna också på morgonen. Och så har jag städat lite grann också. Så nu ska jag bara ta det lungt resten av dagen kvällen och vänta på uppsittarkvällen. Kan ej klaga..
Vi hörs

Kolla vilka snygga pojkar


Lillebror Evert och storebror Harry. 2 prinsar.


Och dom myser på bröderna. Gulligt värre.

Lill Evert.

Jag lånade bilderna i från Lindas blogg. Kunde verklingen inte låta bli:). Måste ju visa upp Evert och Harry:).
Jag längtar ju till julafton då man får vara med dom. Jag klagar verklingen inte:).

Idag har jag hunnit och vara och tränat. Jag stog 40min på corsstraniner. Sen ska jag köra ett styrkepass i morgon. Så man kan äta med gott samvete på julafton:).

3 dagar

Till jul. Det ska bli trevligt på onsdag. Vara med släkten och äta god mat och umgås och skratta lite grann.

Undrar vem som kommer att lika så först? Jag hoppas ingen.

Voddler är att man kan se film. Det e som Spotify men där lyssnar man på musik. Tänk att man har både tjänsterna drä man kan lyssna på gratis musik och se på gratis film. Men dom senaste filmerna kostar. Men det dom blir gratis så småningom.

Och äntlingen så snöar det ute. Så då får man ta fram skoter. Jag klagar inte. Jag längtar tills jag för köra skoter.


Jag har hunnit och vara och tränat och handlat lite mat. Nu snart ska jag fara in till stan och träffa Carola F. Det ska bli riktigt trevligt.

Vi höras.

Voddler och 4:e advent



Oj nu är det 4:e advent. Och 4 dagar kvar till jul. Ojoj var går tiden egentlingen? Det går så fort. Allt för fort ibland. Man kommer att vara i Holls i byn. Som vanligt. Vi blir ganska många. över 20 st blir vi. Vi har ju fått till ökning av Wilma och Evert. Men dock kommer inte att Jonas och Helena. Och det e tråkigt.

Idag sändag har jag inte gjort så mycke än har sett mycke sport på tv. Och det är inte slut än. Nu är det herrarnas skidsytte. Sen är det fotboll nu på canal plus sport. Sen är det hockey Finland-Sverige.
Sen har jag faksikt fått på en prommis också. Det var skönt att komma ut i den friska luften.

Nu har man voddler. Så nu kan man se en massa filmer gratis inte illa=))


Jag har tvättstugan kl 17.00 också. Men den var ledig redan nu. Så Det var ju bra det. SÅ jag började lite tidigare. Jag klagar inte iaf=).





Vann igen


Jag vann över Berggren igen. Ojoj vad det e kul när man vinner=). Och idag såg jag skidskytte Helena Jonsson kom 1:a och Anna-Carin Olofsson kom 2:a inte illa. Det är 3: gången i vinter det blev dubbel svenskt i topp. Det bådar gott till OS. Jag längtar till OS ska börja. Det gick inte lika bra för svenska herrarna idag. Det e synd. Det e bara ta nya tag på lördag båder för damerna och herrarna.
Nu ska jag se Criminal Minds klart. Sen blir det sportnytt sen. Sen får jag se får jag se vad jag ska se. Det blir kanske Black Jack.


Eller så kanske det blir en annan film. Det vet man inte förrän efteråt.

Black Jack



Jag måste se Black Jack filmen alltså. Det blir i kväll eller så blir till helgen. Man måste se en gammal goding:). Vad har jag gjort sen i söndags? Jag har jobbat förstås. Sen igår efter jobbet så for jag till Holls. För att Linda,Per,Harry och Evert och deras hund var där. Så jag kunde inte låta bli och fara dit:). Så jag sov över i Holls. Sen for jag hem idag. Sen har jag jobbat idag.
I morgon ska jag ovh Berggren fara och bowla. Hon vill ju vinna:). Och på fredag ska jag träffa Carola. Det ska bli mycket trevligt. I helgen blir det och se sport som vanligt. Det blir längskidor, skidskytte står det på programmet bla:). En helg till är räddad. Det gillar jag såklart.

Och i detta nu sitter jag och lyssnar på Spotify. Jag måste säga att Spotify äger. Sen sitter man och funderar. Man får precis skriva vad man vill. Om inte folk tål det e inte mitt problem.

Ikväll kl 21 ska jag faktiskt se Oskyldigt dömd på tv 4. För det e inte Grey's anatomy ikväll.
mikael persbrandt har det så kallade det. han är inte så tokig.


undrar vad man ska skriva.. jag återkommer

Söndag mys

Idag är det sport och åter sport igen:). Skidskytte i första hand:) Damerna kom 3:a i stafetten. Det var riktigt kul. Nu är det herrarnas tur. Hoppas det går lika bra för herrarna. Sen blir det och se  lite fotboll senare. Matchen börjar 17.00. Idag har jag inte gjort så mycke alls. Det en tv dag även idag. Och inte klagar jag på det. Det har ju varit sport både idag och igår. Och så jag klagar inte.
Sen är det 3:e advent. Oj vad veckorna går fort.


Jag kommer ev se nån film ikväll. Det blir nog så. Men jag vet inte vad jag ska se för film. Ska fundera på det.


Sport och sport det e rolig

Idag har jag sett skidskytte,längskidor bla.. Helena Jonsson kom 1:a på damernas skidskytte. Tyvärr så fick "ACO" 3 bomb i sista skjutningen. Annars hade vi dubbelt svenskt i toppen igen. PÅ herrarnas skidskytte ko Björn Ferry 7:a. Och Charlotte Kalla kom 2:a på fristilen idag. Bra jobbat. Det e riktigt kul. Så nu zappar jag mellan 1an och canal plus sport. PÅ svt 1 är det fristil herrarna och på canal plus sport är det fotboll. Ikväll 18.30 så är det hockey Luleå-Modo på canal plus sport. Vilken lördag. Kan ju inte bli bättre. Ja pricket över i:et skulle vara om man fick träffa Harry och Evert.



Det e riktigt kul med skidskytte det e spännade in i det sista måste jag säga.

Detta är Carl-Johan Bergman


Och detta är Björn Ferry.


Så ikväll vill man verklingen se kämpaglöd i från Luleå sida. Det skulle verklingen sitta fint med 3p innan det blir uppehåll. Jag ska sitta hemma och se matchen som vanligt, Man har ju verklingen blivit bekväm=)..

Nåväl. Ha en bra kväll

Välkommen hem


Skidskytte

Man slutar inte förvånas över Anna-Carin Olofsson. Hon är helt otroligt. Det e sprint idag. Och ACO sköt fullt både i liggande och i stående det e 2 skjutningar i sprint. ACO och Helena är nu 1 och 2. Både i mål. Helena sköt även fullt. Men Helena är 11sek efter ACO. Men dom andra som har skjutit fullt är hela 1min efter ACO. ACO hon åker snabbast av alla skidskytterna. Men det e ju väntat. Nu hoppas man bara att håller i sig nu för ACO. Hon har haft problem mes skyttet. Så nu hoppas att det ska ge självförtroende i skyttet. Heja Sverige. Och att Kati Wilhelm är 55 sek efter ACO även om hon har skjutit fullt. Då inser man att ACO är snabb i spåret. Även Helena åker snabbt. Hon har blivit snabbare i spåret.  Men då får hon träna med en som är världens snabbaste skidskytte som heter Anna-Carin Olofsson. Hoppas nu att herrarna kan göra samma sak när det e deras tur och åka lite senare idag. Jag hoppas det.

Idag är det fredag. Och då är det fredasmys som gäller. Jag ska se Idol-finalen ikväll. Jag hejar på Erik tror jag.









Evert

Idag har jag fått träffa Evert. Det var ritktigt roligt. Han ska också bli bortskämd:). Som Harry förstås. Vad annars. Jo nu jar vi 2 prinsar. Sen efter jag har träffat Evert och dom stolta föräldrana så for jag och gjorde ett styrkepass. Sen har jag ätit lunch. Och nu sitter jag och ser Morden i Midsomer innan jag ska börja jobba. Sen ikväll så är det hockey. Hockeyn börjar kl 19.00 så jag missar 1:a perioden. Me jag hinner ju se dom 2 återstående perioden. Så det e rikgit bra. Tur att man inte missar hela matchen:).




Moster igen

Och man e lycklig. Det blev en pojke. Så nu är man moster till 2 pojkar. Jag gissade rätt än en gång att det skulle bli en kille. Men jag gissade fel datum. Jaja bara man blev moster så:)


Så nu e Harry storebror. Vad kul:) Grattis så mycke.
Nu ska jag se Arga Snickarn på kanal 5.

Väntar...

... På att Berggren ska komma. Och vi ska se Flickan som lekte med elden. Och så ska vi prata en massa goja. SOm vi kvinnor e bra på=). Vi ska oss en tekopp också har jag bestämt=). Hon har ingen val helt enkelt=).

Tjejer

Vi Tjejer är  fulla hela veckan:

MÅNDAG  - ONSDAG är vi praktfulla.


TORSDAG är vi förväntansfulla.


FREDAG är vi beatyfulla


LÖRDAG är vi skitfulla.


och

SÖNDAG är vi förhoppningsvis ångerfulla.


Ha en underbar dag idag alla fantastiska tjejer!!

    Det tänker jag ha!! 


Nu så

Har jag varit och tränat. Jah stog på crosstrainer 60min. Så jag känner mig riktigt nöjd måste jag säga=). Jag har ätit lunch och sett på Pantertanterna. Och nu har jag precis satt igång Morden i Midsomer. Sen blir det att jobba. Sen blir det att jobba 15.30-19.30 sen e det bara gasa hemåt och se hockey.

Tis

Hallå alla där ute. Jag ska strax fara och träna, Jag köra kondis bara idag. Jag styrketräna igår. Sen ska jag hem och äta lite lunch och se pantertanterna. Sen blir det ett avsnitt av Morden i Midsomar och ta en tekopp innan jobbet. Jag jobbar mellan 15.30-19.30 sen ska jag hem och se hockey. Ikväll spelar Frölunda-Luleå. Så krossa Frölunda. Jag hoppas att Luleå vinner och tar 3p ikväll. Luleå behöver 3p...

Jo nog vet jag att jag e lika mycke värd som alla andra. Men du vet att man måste ju vara tydlingen vara ...... för att vara lika mycke värd..

Nä nu ska jag fara och träna..

Kram på er

Mindre värd........... För att man inte är....

Man börjar ju verklingen undra..


Jakten på lyckan

Är kvällens film på tv3 kl 21.00. Jag tycker ni ska se den. Den e riktigt bra.
Poster Jakten på Lycka (2007)

Just nu ser jag Bones. Helgen har bara varit lugn. Har sett mycke sport. Och igår kväll så åkte jag till Holls och sov till idag. Idag kom även Linda,Per och Harry och Ida. Det var mycke trevligt. Man åt köttsoppa och det satt verklingen fint det. Det var länge sedan man åt det. Och jag har nyss kommit hem. Jag har tänkt och se The Holiday sen. Det e en mysig julfilm. Så man får lite julstämmning:).



Jude Law ser inte så tokig ut:).

Och så har jag fått grejerna som jag beställt via jultidingarna. Jag beställt Parlamentet 10år och Fräcka boken.




Nu ska jag sätta mig och se Bones. Sen blir det Jakten på lyckan.. Sen blir det The Holiday.


woooooowww






Annabanan och Karlabanan:)


Jag och Karlabanan på Lule kalaset -08. Vad jag saknar dig också min vän. Jag måste verklingen komma och hälsa på dig också. Måste få ut mitt smalben ur ändan och komma ner helt enkelt.
Man e verklingen glad att man känner dig Karla. Vänner för alltid. Eller vad säger du?

Jajjaja




Det var riktigt kul den sommaren på beach partyt sommaren 2008. Jag kommer aldrig att glömma den dagen. Sen var ju det så otroligt trevligt sällskap. Ann,Jonas och Mia som e på bilden. Sen var det Lena,Siv och moster. Det var riktigt riktigt trevliget den dagen/kvällen. Tack än en gång att jag känner er. Ni e ju bäst <33. Man har alltid lika skoj och man för skratta. Som i fredags och i lördags som var. När mia var hemma.
Ja ni ser ju.

Vi pratar om allt och inget.

Alla har sin ryggsäck som man bär på. Det e så lätt att döma folk innan man vet vad som ligger bakom. Det har man varit med om.
Vi satt och prata om det i fredags.

Snart e det jul

Ja tänk att det e jul snart. Och vi kommer att vara i Holls. Man får se om Linda och Per är med oss på julafton. Dom e kanske på BB? Ja vem vet:).





Mia hoppas det inte det dörjer så länge till vi ses nästa gång<3.. Jag hade så otroligt trevlig i fredag och i lördags.
Tack än en gång till er alla, Mia,Emma,Lena,Siv,Åsa och Marie<3333. Tack för jag har er alla. Synd bara inte Ewa och Sara och Robban och Ann,Jonas,Emil och Hugo. Jag måste verklingen komma till sthlm. Men det e roligare och komma på våren/sommaren. Då kan man gå på Grönan och gå och se på fotboll.



Martina Lundberg



Måste säga att Martina e grym:) Go girl..

Inget att skriva

Som det känns nu så kommer jag inte skriva på bloggen. För jag har inget att skriva om just nu.


Svensl dubbel i världscupspremiären


"ACO" kom 2:a och Helena kom 1:a idag. Det e ju inte illa:). Första gången det är dubbelt svenskt i skidskytte:). Det e rktigt kul det.

Annars idag har jag tränat. Sen har jag jobbat 15-30-19.30. Sen for jag hem. Och då kom Berggren. Satt och surrade. Det e alltid lika trevligt när hon kommer på besök:). Och nu sitter jag och ser Grey's anatomy. Sen ska jag se sporten kl 22. Sen vet jag inte vad som händer.

Min

Åsikt att HERREN inte finns. Det spelar ingen roll att en bekant gick bort igår. Jag har alltid känt att han inte finns. Om nu HERREN finns varför finns det så otroligt mycke orättvisor i vår värld? Varför far oskyldiga barn illa? Varför finns det krig?

RSS 2.0