Bra att du håller med mig Bea!!

Det e bra att du håller med mig Bea. Att Rostan inte sprang hela sträckan på vårruset. Hon gick för det mesta tror jag. Och Rostan du kan fråga Lisa Lång ,Gunilla och Görel och Mirjam att jag stog och kollade. Och Bea Linda hälsar tillbaka.  Igår var jag och såg Sex and the city. Och filmen var bra. Så gå å se den tycker jag. Idag har jag varit i Klövern och hälsade på Barbro,Gunilla och Britt-Marie. Och nu e jag hemma i Holls. Jag vet inte när jag ska hem till stan. 

men hallå

Nu var det ett tag sedan man skrev något. Så vad har jag gjort det senaste tiden? Jag har varit mycke i byn. Och e jag fortfarande. I Lördag och söndag så röjde vi på tomten. Och det gick riktigt bra. och på midsommar så var jag,Marie,Daniel,Sara och Andreas på hägnan. Senare kom Susanne och Erik. Vi grillade vi södra hamn.Sen gick vi till Hälsans hus och spelade kubb och basket. Det var riktigt trevligt. Sen for jag hem och packde lite saker och for till byn. Idag och igår har jag vari i Älvsbyn. Idag har jag varit i Högheden hos min moster. Där träffade jag Åsa och Carohla. Det var riktigt kul och träffa dom. Sen for jag till Rostan i Klövern. Tror fortfarande inte på att hon sprang vårruset hahaha. Men hon säger att hon sprang.. Jag tror att hon gick för det mesta hahaha.
 Jag återkommer

Puss å kram


Neeeeeeeeeeeeeeeeeej

Så dåliga Sverige var igår. Dom kunde ju spela bättre tycker jag. Men bättre tur nästa gång. För man hoppas.
Isag har jag varit på storheden med en kompis. Och vi åt lunch där på Trend cafe. Och sen efter det har jag inte gjort så mycke. Varit på Onoff och köpt mig ett minneskort till mobiltelefonen. Och nu e jag bara hemma och tar det lungt. Funderar på att åka ut till Alvik och se Alvik-Piteå ikväll. Och jag håller på att tvättar sängkläderna också.

Och jag tänkte ge några filmtips också:

What Happens in Vegs det är en komedi - Med Cameron Diaz och Ashton Kutcher.

Untraceable - Kriminal / Thriller Jennifer Marsh är en FBI-agent, specialist på att spåra Internetbrottslingar. Men då hon får i uppgift att ta reda på upphovsmannen till en sajt fylld med obehagliga bilder tycks hon möta sin överman. Det verkar vara omöjligt att få fast mannen bakom den minst sagt obehagliga webbsidan där bilder på plågade djur läggs ut. När webbmastern tar det hela ett steg längre och börjar använda mänskliga offer blir läget akut. För varje besök till sidan kommer offret närmare döden och ju närmare Marsh kommer upphovsmannen, desto närmare kommer han henne?

Dagboken- Jag sökte dig och fann mitt hjärta - Drama Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Gosling & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skilda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok.

Arn: Tempelriddaren Action/äventyr/krigsfilm/svensk/trailer från 2007 av Peter Flinth med Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård m fl.

Jag tycker att ni ska se dom har filmerna. Mer filmtips kommer..


Bad

Tjena på er. Igår tog jag mitt första dopp. Igår var jag,krissi och Matilda och bada och basta. Och idag var jag och Krissi och badade. Detg var ju kallt brrrrrrrrrrrr. Annars har jag bara tagit det lungt i veckan. Varit ute i byn. Och ikväll kom jag hem till stan. Ska se fotbollen. Sverige-Ryssland.. Heja Sverige. Kom igen nu Sverige. Och så har jag sett nån film också. Nu ska jag se matchen. Kommer att skriva mer sen.

Återseende


kladdkaka

Ja det stämmer att vi åt kladdkaka.. menar att vi hade en pizzaskärare:-). Så vad har man gjort idag? Jag har varit i byn. Och är här fortfarande. Tänker sova över. VI har ätit surströmming. Och det var riktigt riktigt gott. Och det gick riktigt bra för mig att äta surströmming.. Jag har ju gjort magsäcksoperationen. Då kan man ha svårt att äta vissa saker. Allt som jag har ätit har bara gått bra.

Fotboll,fotboll och åter fotboll

Det blir mycke fotboll. Och det tycker jag är kul. Just nu sitter jag och ser Holland-Frankrike. Och Holland leder med 1-0 i paus. Idag har jag varit på Storheden med mamma. Jag köpte nya kläder.. Köpte jeans och nån tröja. Sen gick jag på en promenad när jag kom hem. Senare for jag till en kompis. Satt där ett tag. Och nu e jag hemma och se fotboll. Annars händer det inte mycke ikväll. Sen laddar man upp för Spanien-Sverige i morgon. Man får hålla tummarna. Ochigår gjord jag inte alls mycke. Städade gjorde jag. Det behövdes faktiskt.. Annars tog jagdet luggår.ch såg på fotboll:-).. Och sen har man ju träffat Harry i veckan. Det är alltid trevligt och träffa mosters pojke.. I onsdags for jag ner till Älvsbyn. Jag träffade coola Carohla. Vi tog en fika. Och det var trevligt och träffa Carohla och barnen. Sen for jag till min faster. Som jag inte har träffat på år och dar känns det som. Och det var riktigt trevligt och träffa henne igen. Och sen for jag till byn. Och där träffade jag Harry. Och vi gick på e promenad. Sen åt jag,linda oh mamma jordgubbar. Och det var riktigt gott. Och sen for jag hem till stan. Nu börjar 2:a halvlek i fotbollen..

Jag återkommer

Pizza



JAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sverige vann sin första match ikväll med 2-0.. Vad bra att Sverige fick en så bra start. Annars ida har jag bara tagit det lungt. Har varit på promenad.

Man hoppas att det får bra för sverige i EM..




Ännu mer foto


Foto

Detta är Mia oxh jag på Robban student. Det var varmt denna dag..


Fotbolls-EM

Äntlingen är det fotbolls-EM. Och det tycker jag är kul. EM började i lördags.. Men jag har inte sett nån match förrän idag. Jag har varit borta lördag och söndag.Och idag har jag kommit hem till stan. Jag kommeratt vara i stan hela veckan. Och sen kanskeman far till byn igen. Får se vad som händer. Idag har jag varit och klippt mig i norrfjärden. Och sen for jag till Harry. Han är såååååå sööööt. Annars har jag inte gjort så mycke. Varit oh handlat lite mat. Jag har sett Lyxfällan och fotboll. Igår for jag till Påle. Som jag har varit dom senaste dagarna:-).




Sommar

Vilken väder vi har haft denna veckan. Varmt och härligt. Så vad har man gjort det senaste dagarna? Jo man ar varit i Påle rätt så mycke kan man säga. Dom är ju så trevliga och snälla. Sara åe tyvärr hem igår ocg Ewa åkte hem i torsdags. Och Mia åker hem på tisdag. Och det är ju tråkigt det. Vi har mest pratat och haftdet trevligt. Igår så var Sivan,Marie och Åsa ner till Lena. Och de var riktigt trevligt. Och det var nästan bara brudar.. Robban var ensam kille. Och jag var hemma i byn vi 02.30. Det har blivit sena natter dom har dagarna. Vad gör det? När man har haft det trevligt? Jag kan inte klaga på sällskapet iaf.. Hela gänget är underbara. ag sov över i Påle fredag tll lördag. Sen for jag till byn. Jag bytte jag kläder, sen gick jag på en promenad. Sen efter det så stannade ja vid tomten som mamma och Åke har köpt längre in i byn. Men då skulle dom precis he ch äta lite. Sen for vi tillbaka och röjde. Då följde mamma och en i från Klövern som heter Patrik.. Och sen när vi hde röjd ett bra tag så for vi hem och åt middag. Sen gjorde jag mig i ordning. När jag var klar så for jag ner till Påle.
Och strax ska jag gå på en prommis. Det är riktigt härligt att gå på en prommis. Jo jag har gått ner 20kg. JIPPI...

Återkommer

ojoj.. Det ska vara sjunga och inte sunga=)

I onsdags träffade jag Mia och Ewa. Och det var rikigiy kul. Äntlingen så fik man träffa dom igen. Dom bor i Sthlm. Och är nu hemma ett tag. Och Sara kommer nog hem i veckan. Så man får träffa henne också. Och i onsdags for jag med till Påle. Sen var vi där i tag.  Sen for jag,Mia,Ewa,Lena och Emma och Elin till Boden. För vi ska skulle hjälpa Robban och städa lgh. Och det gick bra. Sen for vi hem till Sen torsdPåle. Där grillade vi. MMM vad gott det var... Sen for jag hem till Luleå. Torsdag tog jag det lungt. På fredag på dan tog jag det lungt. Och sen på kvällen vid 18.15 for jag och Ida till BB och hälsade på Harry. Sen for vi. Sen när vi kom till stan så gick jag till färjan. Var där med Marie,Danne,Sara och Andreas. och det var trevligt. Sen for jag hem. På lärdag på dan så tog jag det lungt. Sen träffade jag Sandström. Vi köpte lite mat sen for vi till Gultzaudden och åt. Sen for jag hem och packade jag lite. Sen for jag till Påle. Till Lena och Anders. Lena, Mia, Ewa och Robban höll på att göra sig klara. sen for vi förbi Sivan. Och tog nån drick. Inte jag jag skulle köra. Sen for vi ner till Älvsbyn. För vi skulle ju se Elin sjunga. Och hon e jätte bra. Och sen gick Mia upp scen och sjöng. Och hon är ju GRYM. Det är ju både Mia och Elin.. NI ÄR GRYMMA. Det var en riktig trevlig kväll. Sen for vi hem till Sivan och hade efterfest.
Ska bara säga att MIA, EWA, SARA, ROBERT, EMMA, LENA, SIVAN NI ÄR JU GRYMMA. NI ÄR BÄST. Jag trivs verklingen att vara med er. ÄLSKAR ER ALLA. Jag har det alltid lika trevligt när jag e med er. Och jag sov ju självklart i Påle. och i Söndags så for jag till Antnäs och hälsade på Annica. Och sen for jag hem till byn.och igår for jag och mamma till stan. Och idag ska jag bara ta det lungt. Ska vila.

Jag återkommer


Detta är dom 2 bästa... Mia och Elin sunger BÄST..

image14

RSS 2.0