Bjuder på bilder

Jag och Evert




Jag och Axel


Jag och Axel igen.


Harry


Harry


Harry och Evert


Min nya frilla

Nu är det nära

Snart kommer Ida och hämtar mej och skjutsar mej till Kallax flygplats. Det ska bli riktigt kul att komma i väg i några dagar.. Ska bli kul att göra Stockholm osäker i några dagar och umgås med trevligt folk hela veckan lång:-). Det gillar jag verklingen:-)-

Harry och Evert

Jag var nämlingen i Hollsvattnet och träffade mina underbara syskonbarn Harry och Evert. Dom är så otroliga gulliga och charmiga.







Svett

Vad har man gjort det senaste tiden då?? Nå inte mycke än att träna och se på hockey:-)...
Jag har varit och köpt ny kläder i måndags med mamma. Bilderna har jag ju lagt ut tidigare:-). Sen har en klädaffär dragit en summa 2 ggr. Ojojojo vad dom håller på:-). Tur att man upptäckte det:-). Så nu ska jag få tillbaka pengarna:-).. Vad har annars hänt då i veckan då? Jag har träffa Veronica S i onsdags och hennes son. Var hem till dom. Det var riktigt kul och träffa henne. Det var verklingen ett tag sedan. Sen var jag och tränade.. Sen igår så var jag och bowla med Berggren. Och jag vann ju som vanligt hihihi... Sen hann jag faktiskt och träna en snabbis innan jag hade tvättstuga.
Jo i onsdags så fick jag besök av Madde. Vi åt middag och bara mysde på ute på min inglasade balkong och lyssnade på musik så klart. Det var mycke trevligt. I dag fredag så har jag varit på kiosken och uppmuntrade gammel folket:-). Och efter det så var jag och tränade och sen for jag solade. Nu sitter jag och skriver detta medans jag väntar på den 2:a halvlek mellan Finland-Sverige det är fotboll.
Jag gick 90min crosstrainer... Svettigt var det..









Nya kläder












Hertsöträsket


Snart

Nu är det inte länge kvar tills jag åker ner till Stockholm. Ska åka ner denna månad. Jag längtar som tusan ska jag säga er:-). Ska vara i 6 dagar. Ska bara vara med underbara människor. Ska bo hos Mia, Johan och barnen. Ska bli kul och träffa Axel:-). När jag kommer ner på måndag så ska jag träffa en riktigt bra och grym person. Vi ska ta och äta lunch och prata på.. Ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Sen ska jag försöka träffa 2 personer till också. Måste ju passa på när man e likså e där nere. Ska kolla när det ska passa bara:-). Ska bli så otroligt skönt att komma i väg och göra något annat. Och byta miljö.



Igår lördag var det fullt upp från morgon till kväll. Och det gillar jag måste jag säga:-). Roligt när det händer lite grann. Först får jag till Helené S i Klövern och vi surrade på. Alltid lika trevligt. Sen for jag vidare till Holls och åt lite middag och träffade mina underbara syskonbarn. Åke fyllde år igår. Sen for jag till staden. For till Håkan och Carina och såg hockeyn. Tyvärr så blev det förlust för Luleå. Dom kommer igen på tisdag. För man hoppas.

RSS 2.0