jiiiiiihahaha


Lingon

Jag har bara tagit det lungt idag. Har haft en vilodag i från gymmet idag. Det var verklingen nödvändigt att få en återhämtning. Jag har tvättat och städat idag. Sen fick jag besök av Madde. Vi såg The Switch med Jennifer Aniston. Den var bra. Sen såg jag Hur många lingon finns det i världen. Ni måste verklingen se Hur många lingon finns det i välden. Ni som inte har sett den.
Nu sitter jag och ser Efterlyst på tv 3.






Jag får se om jag orkar se nå mer film efter Efterlyst. Annars får jag ta och se mer filmer i morgon.
Jag vet nog vad jag vill jobba med. Det blir mer och mer en klarhet. Men jag ska inte avslöja. Så det är ingen ide att ni fråga. För jag kommer hålla för med själv. Jag ska dock säga till handledaren på AF.


Bilder.....

Igår var jag på gymmet och körde 1 tim på crosstrainer. Jag blev som svettig.


Jag ska på gymmet idag också. Jag får se om jag gör 1 tim crosstrainer. Eller om jag går på gåbandet i 1 tim. Eller om jag kör 30min crosstrainer och 30min på gåbandet. Jag får se hur jag göra. Det bestämmer när jag är där.

I lördags så var det 2x50 kalas i Holls. Det var mamma och Åkes kalas. Mamma fyller inte år förrän i sep och Åke i okt. Vi var 72st. Det var mycke mycke trevligt måste jag säga. Det var mycke trevlig sällskap och god mat var det också. Den kom trubaduren Tomas Westbom. Han är riktigt bra.




Jo jag var ju på hockey i torsdags. Det ska bli riktigt roligt när elitserien ska börja den 15sep. Jag ska köpa en biljett till premiären. Luleå börjar hemma mot Växjsö den 15 sep.


Massor

av filmer som jag måste se. Jag har riktigt många filmer som jag har osett. Jag måste verklingen ta mej tid och se filmerna som jag har. Tur så äger jag dom. Så jag behöver ju inte lämna igen dom.
Har kommer en del filmer som jag ska se.

A GOOD YEAR
Wall Street 2
Mother ans child
Black Swan
The Fighter
A Singel Man
Res Riding Hood
Åsa-Nisse Wälkom to knohult 2011
Dear John

Sen har jag många många fler filmer som jag måste se. Orkar inte skriva upp alla:-).
Jag har även köpt denna film
Hur många lingon finns det i världen


Historia

Jag var nyss nere på stan när en skitsnygg brud vinkar på mig.
- Känner jag dig? frågar jag.
- Om inte jag tar fel så är du far till ett av mina barn, säger snygga bruden.
Jag börjar fundera på den enda gången jag varit otrogen och säger:
- Shit! Är du den där strippan som jag satte på på biljardbordet på min svensexa medan kompisarna såg på, och din väninna piskade mig med våt selleri och stoppade upp en gurka i röven på dig?
- Nej, jag är din sons klassföreståndare...


Sen måste jag planera in en resa till Sthlm. Skulle verklingen vara kul att komma i väg och göra något roligt. Sen måste jag ju träffa Mia och Johans lillprins Axel. Ska bli riktigt kul att få träffa honom.  Jag längtar rent av att åka ner till Sthlm. Jag hoppas det blir mycke snart.
Så vad händer denna vecka då. Träning och åter träning som vanligt. På torsdag ska jag se hockey på Coop arena. Ska bli skoj faktiskt.

Kram på er.

filmer










Film dag

Som det ser ut så kommer det bli en filmdag idag. Jag ska ta en vilodag i från gymmet idag. Kommer dock att bli svårt. Jag ska försöka att ta en vilodag idag. Det behäver man ibland:-).
Det har ju kommit ut 2 nya Irene Huss. Så jag tänkte fara och hyra dom. När man hyr film blir det att man ser dom. När man köper filmer blir det lätt att dom ligger där och man tänker man hinner och se dom:-).




Jag fick

När jag fyllde år så fick jag biljett till Sarah Dawn Finer julshow.. Jag visste att jag skulle få den. För det var jag som köpte ut den. Fick den av mamma och Åke. Sen fick jag även en som jag sätta på sadeln på cykeln... Jag vet inte vad det heter.. För min sadel är som sliten;-). Sen fick jag även värme element till mitt inglasadbalkong jag har dock inte fått den än för dom hade den inte inne.
Av Ida,Linda fick jag  spikkudde nacke och en biljett till Eldkvarn. Det roliga var att jag hade tänkt köpa mej en spikkudde. Men jag har inte sagt nått om det. DOm kunde som läsa mina tankar där:-). Sen kunde även mamma läsa mina tankar när jag fick sen så där till cykeln. Jag är jätte nöjd av preseterna. TUSEN TACK än en gång.


Den jag fick var grön








Idag har jag varit på gymmet och gått 45min på gåbandet. Jag började med 15%lutning i 15min sen blev det 12,5%lutning i 15min sen avslutande 15min blev det 10%lutning. Jag känner mej riktigt nöjd. Jag var hos Ann först ute i Kallax och hälsade på. Hon åker tillbaka till Thailand i morgon. Eller hon åker först till Göteborg och sen blir det Thailand.
Så jag ska bara ta det lungt resten av dagen. Jag tänkte ta och se en film nu.
Ikväll kl 23.00 ska jag se The Killing på tv4. Det är en riktigt bra amerikansk serie med Joel Kinneman. Det är en danska serie från början.




Haft finbesök

Av mitt syskonbarn Harry i måndag. Han sov över till på tisdag. Det var jätte roligt och mysigt. PÅ måndag när vi for till stan så for vi till Ica Maxi och köpte lite mat och lite godis som vi hade till kvällen. Sen for vi hem och åt lite middag. Sen var vi ute på gården och gungade och lekte i sanden. Sen for vi och hälsade på Ida och Jimmy en sväng. Men Jimmy var dock inte hemma. Han fick fara och döma lite hockey. Sen for vi hem och åt lite kvällsfika och såg på barnpogram innan vi gick och la sig. Det tog ett tag innan han somnade. Sen igår tisdag så var i på Leos Lekland och lekte i några timmar... Men innan for vi det Elgiganten för min mobil vägrade funka. Det visade att den var urladdad. Han på elgiganten sa att jag skulle ta och nollställa mobilen. Så jag har dock inga mobilnr kvar i mobilen. Så ni kan ju gärna skicka era nummer. Jag ska typ skriva upp alla nummer såm man har. I fall att om mobilen skulle gå sönder eller om man måste återställa mobilen på noll..


Jag ska strax i väg och fara och träna. Sen ska jag se film och ta det lungt. Det lite små tråkigt väder ute.

Ha en bra onsdag alla.

Men hur svårt är det

Alltså vad folk är så jäkla bekväma nuförtiden. Ni som säger GRATTIS till mej via facebook och via min blogg kommer jag inte säga tack till. Hur svårt är det att skicka ett sms egentlingen??? Men dom som inte har mitt mobilnr får gärna skicka via facebook och min blogg.

Luleå hockey tröja....

Fick följa med mej hem. I den 2:a periodpausen så gick jag och Lina in i souvenirer butiken i Coop arena. Och så köpte jag en Luleå hockey tröja. Kunde verklingen inte låta bli. För den 1:a hockey tröjan är som lite för stor nu:-).

Denna blev tröja.. Alltså vit


Helg

Då var det helg igen då. Skit var veckorna går fort. Idag har jag varit på gymmet och gått 40min på gåbandet. Jag började att gå med 15% lutning det gjorde jag i 15min. Sen gick jag 15 min i 12% lutning och dom sista 10 min hade jag 10% lutning. Jag måste säga det ger mer att gå mellan 10-15% lutning än att jogga. Jag har provat båda. Och det ger mer att gå i 15% lutning.
Idag fredag blir det lungt faktiskt som alltid. I morgon blir det npg att fara på Retos cafe i Boden. Det ska bli trevligt. Det blir första gången att man far dit. Sen på kvällen ska jag gå på coop arena och se lite hockey. Det är European Trophy som börjar i morgon. Luleå-Slavia Prag spelar i morgon kl 18.30. Sen på söndag spelar Luleå-Sparta Prag. På söndag ska jag inte gå.


Jag fyller visst år på söndag. Och mamma är så snäll att hon ska göra boldpalt till middag. Ett STORT tack till mamma. Min mamma är riktigt snäll och ställer alltid upp man man behöver hjälp. Om det är litet eller stort. Det spelar ingen roll vad det är. Man kan alltid ringa. Sen kan man ringa när somhelst när man behöver skjuts och så. Nu har man ju aldrig ringt i onödan. Det känns bara tryggt att veta att man kan ringa när man behöver. Sen måste man säga tack till Åke också styvpappan som också ställer upp om inte han behöver. Det är ju tur att mamma och Åke ställer upp i allfall.
Det är ju tur att dom finns där. Ni som har båda föräldrarna som ställer upp och bryr sig NI ska verklingen vara glad för det. Ni ska vara glad att dom tjatar på er lite också.

Så på söndag när jag fyller år så är jag inte hemma. Jag är i Hollsvattnet som sagt och äter mammas goda blodpalt. Oj vad gott det kommer att bli. Jag ska väl bjuda på fika nån dag hemma hos mej. Om nån e sugen på att komma förståss. Det var ju det då. Att fylla är inte så mycke att hurra för. Det var roligt när man var barn. Men nu är det inget spec..




jag och caroline


Jag och pudlarna










Mina nya glasögon





Idag var jag och hämtade jag mina nya glasögon. Sen var jag och köpte en helgbiljett till Luleå kalaset. Sen var jag och tränade idag. Oj så skönt att komma igång med träningen igen. Vad man har längtat:-). Nu sitter jag och väntar på att Allsång på Skansen ska börja. Efter det får man se vad man ska se på tv. Eller det kanske blir en film. Jag tänkte se en film igår. Men det blev inget at vet. Var verklingen för trött för se en film igår. Jag kom hem till stan igår. Efter har varit i Hollsvattnet i från tisdag tills igår måndag. Måste säga det var riktigt skönt måste jag säga. Jag hjäpte mamma och åke att sköta Harry och Evert onsdag till fredag. Linda och Per var borta med husvagnen. Alltså man blir ju som små trött måste jag säga. Även dom Harry och Evert är underbara gulliga och rolig och vara med. Jag och Harry bakade chokladbollar en kväll. Vi var även ute en sväng med fyrhulingarna. Evert åkte med Åke/morfar och Harry åkte med mej. Det har vi bla gjort.
Jag var på PDOL i lördags och såg Veronica Maggio och The Ark. Det är ju som tråkigt att The Ark ska sluta. Igår var jag med Linda N och hennes 2 barn i bränntjärn och badade sen följde jag med dom till deras stuga i Bjurs. Sen for jag och hälsade på Madde en sväng innan jag for hem till stan. Jag måste fara till stan och vila upp mej nuförtiden. Förrut for man till Holls och vilade och njuter av naturen. Jag ska snart fara till Holls igen. Det blir först efter Luleklaset.

Ha det gott

RSS 2.0