Lördag

Idag ska jag bara ta det lungt. Just nu sitter jag och ser Wallander-Hämnden på canal + Action. Det känns som det kommer att bli en film dag idag. Det känns som det behövs. Bara ligga i soffan och ta det lungt och peta naveln hela dagen lång=). Det är livet det=).. Kan ej klaga faktiskt.
Men jag e riktigt sugen på att fara och träna lite. Köra lite kondis. Köra 1tim på crosstranier. Får se hur det blir med det. Om jag gör det så kan man ligga i soffan med ännu gott samvete:-)


Jag ska nog fara och köra lite grann på crosstranier. Kan inte låta bli helt enkelt:-).


Helvete skit

Sverige gick inte till Final i Eurovision Song Contest. Det var mycket tråkigt. Anna var verklingen värd en finalplats. Jag har inte sett så mycke av deltävlingen faktiskt. Jag såg inte deltävlingen nr 1 i tisdags. Såg lite grann ikväll i från deltävlingen nr 2. Jag tycker att man ska lägga ner skiten. Det har jag tyckt i nått år nu. Måste säga det var bättre förr.
Det är bara och gilla läget helt enkelt. Jag har inte gjort så mycke idag faktiskt.
Jag var och såg vårruset. Måste ju hela lite grann ju:-).


Stoppade våldtäktsman – nu riskerar han åtal

Mannen försvarade sin fru och gick till attack - kan åtalas för misshandel

En 27-årig man klättrade in i bostaden via balkongen och angrep kvinnan.

Men maken var hemma och försvarade sin hustru.

Maken riskerar nu att åtalas för grov misshandel.

Händelsen inträffade i Jörn, sex mil utanför Skellefteå, i lördags.

27-åringen klättrade in i det äkta parets lägenhet via balkongen.

– Han kom in genom balkongdörren och angrep henne sexuellt, säger Erik Jonsson, kriminalinspektör.

Kvinnans 31-årige make kom in i rummet och attackerade inkräktaren. Tumultet fortsatte ute på balkongen, där flera grannar blev vittnen till slagsmålet.

Maken togs in på förhör

När polisen kom till platsen blev maken frihetsberövad, men släpptes efter förhör. Han riskerar nu åtal.

– Det var både slag och sparkar, det är det som gör att ärendet rubriceras som grov misshandel, säger Erik Jonsson.

Ärendet har nu landat på åklagaren Magnus Öhrns bord:

– Han har gjort sig skyldig till misshandel, men det kan möjligtvis handla om tillåtet våld. Det beror på vilka skador inkräktaren har, den undersökningen väntar jag på.

Psykisk ohälsa

Den 27-årige inkräktaren har ännu inte kunnat höras på grund av psykisk ohälsa.

– Jag har som avsikt att få personen hörd så snart som möjligt, säger Magnus Öhrn.

Enligt polisen är brottsrubriceringen för 27-åringens del försök till våldtäkt.

– Men det finns det ingen grund för. Snarare kommer det att landa i försök till hemfridsbrott och ofredande, säger Magnus Öhrn.

Alltså så sjukt det är..


Onsdag 26 maj

Idag har jag varit och tränat. Det var riktigt skönt måste jag säga. Sen ringde mamma och sa att hon,Linda,Harry och Evert var på väg till stan. Och hon frågade om jag vill dejta med dom. Självklart sa jag. Så jag mötte upp dom på Dollar. Där jag hittade lite grann. Sen for vi till Skokanon där jag köpte nya skor. Sen for vi till Rusta. Sen avslutade vi på Ica Maxi. Jag köpte vaniljhärtan. Jag fick främmande idag av Berggren. Vi tog oss en tekopp och åt vaniljhjärta. Det var riktigt gott måste jag säga:).


Sen har jag sett Arga snickaren och efter det har jag sett Grey's anatomy. Och nu funderar om man skulle se en film?? Men vad skulle jag se för nått? Kanske en 80 tals film?
Jag har beslutångest så det slutar väl med att jag går och sover i stället:-).

Igår gjorde jag inte alls mycke måste jag säga. Jag gick på 60min på crosstrainer sen cyklade jag i 5 min. Sen på kvällen såg jag Äntlingen hemma och sen såg jag The good wife.

I morgon kommer jag att köra lite kondis på kondis. Sen på kvällen kommer jag fara in till stan och se på Vårruset. Sen händer det inte så mycke mer.

Skulle man ta och se en film nu då?


Harry 2 år

Idag fyller min systersom 2 år. Alltså var går tiden? Grattis gullunge.

Harry väntar på att mormor ska tända ljusen så han kan blåsa ut dom.


Evert som Emil i Lönneberga:)

I lördags så for jag till Holls. Kunde inte hålla mig när Harry och Evert är i byn. I lördags på dan så var jag och styrketränade jag en sväng. Igår så hade Harry kalas. Det var mycke trevligt. Och idag så kom moster,peter,lina, wilma och mormor och åt surströmming. Och det var riktigt gott måste jag säga.
Ikväll så har jag varit och tränat. Det var riktigt skönt måste jag säga. Tog ett styrkepass. Det satt verklingen fint. I morgon så ska jag köra kondis. Det är ju snart sommar så man måste ju komma i någorlunda form i alla fall.

Resten av veckan består av träning. Sen blir det och spela lite på PS3 och se lite film och bara njuta helt enkelt. Har tänkt se Avatar.


Jag är riktigt sugen på att fara utomland. Men jag ska vänta till hösten. Jag e sugen på att åka till Spanien,England och Italien och se fotboll. Det vore ju hur trevligt som helst. Det skulle sitta fint med att åka till Sydafrika nu den 11 juni och se fotbolls-VM.



Umeå


Detta var på flygplatsen i Umeå. Vi väntade på att Peter och Åke skulle hoppa fallskärm.



Peter innan han skulle upp i luften.


Det var detta hotel jag bodde på.


Detta är rummet.

Det var en mycket trevlig helg i Umeå. Jag åkte med mamma och Åke ner till Umeå. Vi kom ner vi 14-tiden. Vi får till campingen. Mamma och Åke,moster och Lennart hade sina husvagnar med sig. Sen hyrde vi även 2 stugor. Helena och Jonas sov i ena. Och Peter och Emil i den andra. Ida sov med mamma och Åke. Och Lina, Anton och Wilma sov med moster och Lennart. På fredag så grillade vi. Det var verklingen gott. Tobbe och Cindy,Jonathan och Alex kom ner till campingen. Dom bor på Mariehem och Campingen ligger 1km ifrån dom.
På lördagen var vi på flygplatsen i stort sett hela dagen. Inte gjorde det något. Det var riktigt härligt väder +25 och sol. Man satt bara och njut helt enkelt:-). Sen på kvällen så for vi till Tobbe och Cindy och åt middag. Vi firade Cindy som fyller jämt till helgen. Så vi firade henne i lördags. Det var mycket trevligt.






I eftermiddag så ska jag i väg till en kompis. Vi ska grilla lite och njuta av det fina vädret. Vi ska bara sitta på balkongen och njuta och prata lite..

Jag har varit och träna lite grann idag. Körde lite styrke. Jag har vilat i några dagar. Så det var skönt att komma igång igen måste jag säga.

12/5 -10

Detta har jag gjort hittills idag:
Tvättat
Ätit
Cyklad
Duschad.
Jag var för slö att fara till gymmet. Men det var riktigt skönt att en cykeltur och få lite friskluft.

Jag ska strax fara till Hertsön och hälsa på Signe. Sen ska jag hem och ta upp tvätten. Sen blir det att fara till Holls och äta lite middag. Sen ska jag hem och se Grey's anatomy som börjar kl 21 på kanal 5. Kanske hinner och se Arga Snickaren också. Får se hur det blir.


Hotell

Nåväl då är det tisdag. Jag har varit och tränat på morgonen. Och det var riktigt skönt. Jag körde lite styrke och sen körde jag 10min crosstrainer och 10min cykling. Det satt verklingen fint måste jag säga:-). Så nu ska jag äta lite lunch hade jag tänkt. Innan jag ska till Tuna och spela lite bowling med Berggren.

Sen ikväll så ska jag se lite grann på Äntlingen hemma som är kl 20 på tv4. Kl 21 ska jag verklingen se The good wife. Det är en riktigt bra serie. Sen ska jag även se lite hockey på tv6.


Annars händer det inte så mycke faktiskt. I morgon ska jag fara och köre lite kondis på gymmet. Sen har jag tvättstugan. Sen ska jag cykla till Björx. Det ska bli mycket trevligt.


Bilder


Bröderna. Så gulliga dom är.



Nån som är trött kanske?


Sitter och njuter.


Så gullig han är..



Så vad har jag gjort i helgen? Jag har varit pch tränat. Har enbart kört på crosstrainer både idag och igår. Efter jag hade varit på gymmet så for jag till Sofia. Vi grillade hos en hambrugare till lunch. Det var mycket gott. Och vi satt ute och njöt av solen. Idag har jag inte gjort så mycke förrutom jag har varit på gymmet. Jag hade tänkte fara ut till Alvik och hälsa på Susanna. Det var ju ett tag sedan nu faktiskt.
Sen ska jag hem och se Bones. Han är ju så snygg han som spelar Booth:).


Helg!!!!!!!!!

Då vad det helg igen då. Så vad har jag gjort idag då? Jag har varit och träna. Sen får jag in till stan. Där jag träffade jag Sofia. Vi åt lunch på stan. Det var mycket trevligt. Sen for jag hem och inte har gjort mycke alls. Nu ikväll har jag sett Så ska det låta. Och efter Så ska det låta så har jag dammsugit och skura golvet. Skönt att få det gjort.. Så nu ser jag Tyskland-Usa på tv6. Sen vet jag inte vad jag ska se.
Så vad ska jag göra resten av helgen då? Inte mycket alls. Ska till gymmet i morgon i alla fall.
Sen blir det och se nån film och lira lite PS3.

Jag köpte mig PS2 i måndags.
Och detta spel fick man med.

Och jag köpte detta spel.
Klicka för att stänga bilden
Jag och Sofia ska fara och grilla i morgon vid väder. Vi ska till Hertsöträsket.


Denna köpte jag i onsdags. Och jag är riktigt nöjd över köpet.

Shopping

Idag var jag på gymmet. Gick på crosstrainer i 60min. Sen gick jag på gåbandet i 10min. Sen har jag även tvättat lite kläder. Sen for jag och Berggren och spelade bowling. Sen har jag och mamma varit på stan och handlat lite kläder. Köpte även ett par skor och en klocka blev det idag. Jag blev riktigt njöd med köpen.









Det kommer mer bilder senare. Ikväll kl 20 så ska jag se Arga Snickaren och kl 21 ska jag se Grey's anatomy både går på kanal 5.

RSS 2.0