Fattar inte

Att man kan göra illa små barn och barn överhuvudtaget. Det e helt ofattbart helt enkelt.


Jag och Evert hemma hos mig. Vi tog och sov lite grann. Det var hur mysigt som helst.


Evert gullighand


2 trötta själar vilar i min soffa.


Bibblan

Just nu sitter jag på bibblan och skriver. För jag har inget internet hemma. Pga att jag har sagt upp det. Jag hade telia mobilabredband. Och det funkade ururselt. För jag blir rätt så ofta urkopplad. Så det kommer att bli bedbandsbolaget. Jag har ju tränat som vanligt dom har dagarna i veckan och även förra veckan. Jag var barnvakt en stund idag till Evert medans Linda var ute på LTU. Han är så snäll så.
Sen var det synd att Alliansen gick och vann igen. Jag röstade på vänstern. Alla säger att det är som hemskt att SD kom in i riksdagen. Det e ju det såklart. Men Moderanterna är ju inte så mycke bättre dom heller. Dom slänger ju svåra sjuka i från försäkringskassen. Men än en gång tycker jag att det e tråkigt att SD kom in. Men det pratas ju inte lika mycke hur svåra sjuka blir utslängda i från FK.

Sen är ju hockey igång på allvar. Det känns kul. Luleå har vunnit 3 matcher av 3. Det trodde man inte. Men det är riktigt kul att det går bra för dom. Luleå spelar i morgon borta mot Timrå. Så jag ska såklart se matchen. Vad annars:-).

I morgon ska jag fara och göra slingor i håret. Måste bli lite snygg när man ska till Sthlm. Ska ju snart fara dit. Ska ju hälsa på Mia:). Vi ska bla se hockey. Och mycke annat skoj såklart.

Jag har varit dålig på att skriva i bloggen. Men när jag får ett internet ska jag försöka bättra mig och skriva lite mer.

Så ha det bra tills jag skriver nästa gång.

Kram!

En underbar lördag

15:30

Hockeylördag studio

Live
15:55

Elitserien: HV 71 - Brynäs

Live
16:35

Periodpaus

Live
16:45

Elitserien: HV 71 - Brynäs

Live
17:20

Periodpaus

Live
17:30

Elitserien: HV 71 - Brynäs

Live
18:10

Hockeylördag studio

Live
18:25

Elitserien: Luleå - Skellefteå

Live
19:05

Periodpaus

Live
19:15

Elitserien: Luleå - Skellefteå

Live
19:50

Periodpaus

Live
20:00

Elitserien: Luleå - Skellefteå

Live
20:40

Hockeylördag

Live
21:05

La Liga: Preshow

21:40

Viva La Liga

Live
21:55

La Liga: Real Soc. - R Madrid

Live
22:45

Halvtid

23:00

La Liga: Real Soc. - R Madrid

Live

Nu så

Idag har jag varit och kört ett styrkepass på gymmet. Snart ska jag i väg till Ormbergert och gå en promenad med Lena. Sen ska jag följa med henne hem. Ska äta tacos där. Mmm vad gott. Det var ett tag sedan jag åt tacos. Så det kommer verklingen sitta fint det.
Jag har även hämtat mitt pass idag. Så nu e jag redo att fara utomlands. Det ska bli riktigt härligt att åka till utlandet.

Vad roligt att elitserien har börjar. Så igår så vann Luleå med 3-1 över Södertälje ner i Södertälje. Det var bra jobbat. I morgon så spela Luleå hemma mot Skellefteå. Så det skulle sitta fint med 3 nya poäng. Jag kommer att se matchen hemma. Och förhoppningsvis så kommer Sandström och hennes son hit och ser matchen. Jag hoppas och håller tummarna att dom gör det. Det skulle vara riktigt trevligt det.






Fixat och klart

Idag har jag varit och tränade. Körde styrke. Sen for jag och kollade när Luleå hockey tränade en stund. Sen for jag hem och åt lunch. Sen cyklade jag till stan och fixade pass. Ska nämlingen till utlandet. Sen for jag och förnyade körkortet. Kanske det e på tiden? För jag har ju tappat 60kg sen jag tog körkortet. Sen for jag hem en snabbis. För jag ringde till moster och frågade om var kvar på sunderbyn sjukhus och det var hon. Så jag tog bussen till Sunderbyn. Åkte med henne till Holls. För mamma fyller år i  morgon. Men jag for dit i kväll. Även moster och mormor var där. Sen åkte jag med mamma hem till stan. För hon jobbar natt.

Jag måste köpa mig en ny Ipod. För min är typ stendöd=(. Det är inte alls kul=(. Det är bara och gilla läget.

Nu är det nära till val. Så man vet verklingen vad man ska rösta. Det blir inte på Alliansen.
Det blir ett rött parti.

Det ska bli riktigt skönt att fara utomland. Ska fara med Ida och Linda. Ska blir riktigt trevligt och roligt.

Jag ska ju snart fara till Sthlm. Ska hälsa på Mia. Sen blir det att träffa Ewa,Sara,Ann,Jonas,Emil och Hugo. Det ska bli riktigt roligt att träffa alla igen.

Den 15 oktober ska jag och Sivan se Champions of rock med Peter Johansson och Jessica Andersson.

Den 7 november ska jag och mamma se Mia Skäringers Dyngkåt och hur helig som helst.

1:a advent ska jag och mamma se Shirley Clamp,Sonja Alden och Sanna Nilsen. Det är en julkonsert.
Det ska bli riktigit trevligt.

Det är fullbokat höst. Mycket roligt. Plus att elitserien börjar i morgon torsdag. Gillar mycke:).

Lugn och skön helg

I fredags for jag till Holls. Det e alltid skönt att fara ut till landet. Det e lungt och skönt. Så i fredags så gick jag till fam Lång en sväng och surrade. Igår lördag for var man med Harry och Evert på förmiddag. Sen vid 13.30 for jag ner till Älvsbyn. Jag for och hälsade på pappa. Även min bror och hans flickvän var där. Sen for jag förbi Sivan och lämnade boken om Jessica Andersson. Sen for jag till Holls sen. Och idag har jag varit med Harry ute. Resten rensade lite grann. Ida kom i Holls igår. Så vi var hela familjen. Så det var mycket trevlig helg.

Jag och Evert


Jag.. Vilken cooling jag var:)


Harry


Evert


Snygg pojkarna. Man är en riktigt stolt moster måste jag säga:-).

Njöd

Idag så gick jag till gymmet och körde 1tim och 15min kondis. Jag började på gåbandet. Där joggade jag i 30min och sen blev 15min på gåbandet så totalt 45min. Sen gick jag och körde 20min crosstrainer och sen blev det 10min cykling. Så jag är riktigt riktigt nöjd måste jag säga. Så jag ska unna mig att gå på bio iväll med en vän. Före det ska jag ev gå och se Luleå - Oulun Kärpät. Jag har inte bestämt mig om det än. Jag hinner och se hela matchen. Eller jag missar lite grann i slutet. Men det är ju bara en träningsmatch.
Jo jag ska ju se Bröderna Karlsson. Den är ju inspelat i Klöverträsk. Och i huset där dom är har man varit ganska mycke i. Så det är ju riktigt kul ju.
SF Bio: Bröderna Karlsson

Nästa vecka börjar ju Elitserien igång. Det kan gå bra får Luleå. Men då måste dom få vara skadefri. Luleå har verklingen ett intressant lag. Det ska bli riktigt roligt att följa laget i år. Så FORZA LULEÅ.. Så man längtar ju till hockeyn ska dra igång. Då vet man vad jag ska göra 3ggr i veckan i allafall. Att se Luleå spela.. Det ska blir riktigt kul faktiskt. Sen blir det ju att köra skoter i vinter. Så snön får gärna komma snart;-).



Nyklippt


Söt pojkarna. Tyvärr så blev det inte så bra bild. Jag tog kort med mobilen.

Igår var jag och klippte mig hos Åsa. Hon är trevlig och gullig.


Vilken härligt väder det var både i måndags och igår tisdag. Tyvärr så var jag inte så mycke ute i måndag. Jag fick migrän. Det e anledningen till att jag vilade i 4 dagar ifrån gymmet. Och igår for jag till Norrfjärden och klippte mig. Sen for jag till Holls direkt. Jag stannade till i Klöverskolan en sväng och kollade länge. När jag kom till Holls så var Linda och Evert hemma. Harry var på dagis när jag kom. Jag och Evert stannade hemma när Linda for kom och hämnde hem Harry.
Idag har jag varit och tränat. Det var riktigt,riktigt härligt. Jag började att gå på gåbandet i 10min sen körde jag styrke och sen avslutade jag att jogga på gåbandet i 20min. Känner mig riktigt nöjd måste jag säga. Jag ska även ta mig en promenad runt Mjölkuddsberget i eftermiddag.
Ikväll kl 20 ska jag se Arga Snickarn på kanal 5 och sen kl 21 ska jag se Efterlyst på tv3.






Nu ska jag gå och se en film.

Ha en bra onsdag!


Badar

Evert badar

Han är ju för gullig. Bilden e tagen i från mobilen.


Luleå hockey


Denna köpte jag idag


Jag klev upp 09.30. Jag år frukost och satt vid datorn en stund. Sen gick jag en promenad runt Mjölkuddsberget. Sen duchade jag och åt lite lunch. Sen gick jag in till stan. Jag gick in till Smedjan där. För att Luleå hcokey visade lite av dom nya souvenirer. Bla halsduken.

Sen träffade jag Rostan. Vi gick runt lite i affärer. Sen gick vi och tog en fika på waynes coffee.. Sen gick vi och var lite kulturell. Sen skjutsa hon hem mig. Och nu sitter jag har och bloggar lite. Sen funderar jag om man ska se nå film ikväll. Sitter och funderar vad man ska se för film.



Detta foto tog jag i torsdags i byn.

Charmtrollen

Jag har träna alla dagar i vecka. Måndag,onsdag och idag fredag har jag styrketränat och gått lite på gåbandet. Tisdag och torsdag har jag kört kondis. Tisdags så gick jag på crosstrainer i 60 min och jag var riktigt svettig efteråt måste jag säga. Och i torsdags så joggade jag i 30 min på gåbandet. Jag är riktigt nöjd måste jag säga. I onsdags så for jag och Ida till holls och det var trevligt. Sen åkte jag tillbaka till holls i går och sov över tills idag. Jag ville så gärna vara med Harry och Evert. I helgen blir det att ta det lungt. Jag har inte planerat något i allfall.

Evert och Harry



Gullungen..


Evert på julafton. Han var 2 veckor. Så gullig.

Snart ska man rösta till valet. Och vem FAN ska man rösta på? Eller jag vet vilket håll det blir. Men det är riktigt svårt. Det blir ju blått eller rött så långt vet jag att det blir:-).
Nää nu ska jag se Numbers klart. Sen blir det sängen.
Jag återkommer nog i morgon igen.

God natt å kram!!!

Tränar såklart

är nyss hemkommen ifrån gymmet. Körde lite styrke och gick även på gåbandet efteråt. Jag joggade i 10min och gick i 10min. Känner mig riktigt nöjd måste jag säga. Nu blir det och se en Beck film och sen blir det att spela lite NHL 10 på Playstation 3. Vilken härligt onsdag. Sen blir det en tekopp också såklart. Så jag kommer att se lite grann av Fångarna på Fortet kl 20.00 på tv4. Och kl 21.30 ska jag se Time out som är också på tv 4. Kl 19.00 sk jag se Biggest loser på kanal 5.

Nu kommer Luleå hockeys matcher i Elitserien för säsgon 2010/2011

september

16 Södertälje SK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
18 Luleå HF - Skellefteå AIK 18:30 Add to calendar
21 MODO Hockey - Luleå HF 19:00 Add to calendar
23 Timrå IK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
25 Luleå HF - HV 71 18:30 Add to calendar
30 Djurgårdens IF - Luleå HF 19:00 Add to calendar

oktober

02 Linköpings HC - Luleå HF 16:00 Add to calendar
05 Luleå HF - AIK 19:00 Add to calendar
09 Luleå HF - Frölunda HC 18:30 Add to calendar
14 Luleå HF - Brynäs IF 19:00 Add to calendar
19 Färjestads BK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
21 Luleå HF - MODO Hockey 19:00 Add to calendar
23 Skellefteå AIK - Luleå HF 18:30 Add to calendar
26 AIK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
28 Luleå HF - Södertälje SK 19:00 Add to calendar
30 Brynäs IF - Luleå HF 18:30 Add to calendar

november

02 Luleå HF - Linköpings HC 19:00 Add to calendar
04 Frölunda HC - Luleå HF 19:00 Add to calendar
06 Luleå HF - Färjestads BK 18:30 Add to calendar
18 Luleå HF - Timrå IK 19:00 Add to calendar
20 HV 71 - Luleå HF 16:00 Add to calendar
23 Luleå HF - Djurgårdens IF 19:00 Add to calendar
25 Färjestads BK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
27 Timrå IK - Luleå HF 18:30 Add to calendar
29 Luleå HF - Frölunda HC 19:00 Add to calendar

december

02 Linköpings HC - Luleå HF 19:00 Add to calendar
04 Luleå HF - Brynäs IF 18:30 Add to calendar
07 Djurgårdens IF - Luleå HF 19:00 Add to calendar
09 Luleå HF - AIK 19:00 Add to calendar
11 Södertälje SK - Luleå HF 16:00 Add to calendar
26 Luleå HF - HV 71 16:00 Add to calendar
28 MODO Hockey - Luleå HF 19:00 Add to calendar
30 Luleå HF - Skellefteå AIK 19:00 Add to calendar

januari

02 Brynäs IF - Luleå HF 16:00 Add to calendar
04 Frölunda HC - Luleå HF 19:00 Add to calendar
06 Luleå HF - MODO Hockey 18:30 Add to calendar
08 Luleå HF - Djurgårdens IF 16:00 Add to calendar
11 HV 71 - Luleå HF 19:00 Add to calendar
15 Luleå HF - Färjestads BK 16:00 Add to calendar
20 Luleå HF - Linköpings HC 19:00 Add to calendar
22 Skellefteå AIK - Luleå HF 18:30 Add to calendar
25 Luleå HF - Timrå IK 19:00 Add to calendar
27 Luleå HF - AIK 19:00 Add to calendar
29 Luleå HF - Södertälje SK 18:30 Add to calendar

februari

01 Färjestads BK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
03 Luleå HF - HV 71 19:00 Add to calendar
05 Linköpings HC - Luleå HF 18:30 Add to calendar
17 Södertälje SK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
19 Luleå HF - Brynäs IF 18:30 Add to calendar
22 Timrå IK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
24 Luleå HF - Skellefteå AIK 19:00 Add to calendar
26 Djurgårdens IF - Luleå HF 16:00 Add to calendar

mars

01 AIK - Luleå HF 19:00 Add to calendar
03 MODO Hockey - Luleå HF 19:00 Add to calendar
05 Luleå HF - Frölunda HC 18:30



RSS 2.0