Rix fm festivalen ikväll

I kväll är det Rix fm festivalen i Luleå och det är gratis. Och självklart så ska jag dit. Vad händer annars idag? När jag har skrivit färdigt det har så ska jag gå på en prommis. Sen ska jag duscha. Sen ska jag ner till Pålsträsk till Sivan och äta jordgubbstårta. Ska bli jätte gott. Sen ska jag till stan. Lämna bilen hemma. Och sen cykla in till stan. Ska till Marie och Danne. Sara och Andreas och Uffe ska komma. Mycke trevligt. Vi ska vara hos Marie och Danne innan vi går in till området och ska se festivalen. Kanske blir det att åka lite karusell? Vem vet vem vet:-)... Så vad har jag annars gjort? Jag har börjat och tränat på natuilus. Ska träna där 3ggr i veckan. Och jag bröjade i månsdag. När jag inte tränar på gymet så ska jag gå ut å gå på promenad. Nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag gå på promenad. Ha en trevlig dag och kväll..

Puss å kram

Sommar och PDOL

Hallå å er alla kamrater. Så vad har jag gjort det snaste dagarna när jag inte har bloggat? Jag har vari mycke ute i byn. Och det e jag än. Man måste passa på att vara ute på landet när det e så fint väder. Det e ju inte kul att vara i lägenhet när det så fint väder. Och igår var jag på PDOL. Jag var med 2 kompisar. OCh vi hade det trevligt. Vi åkte karusell och såg Takida. Och dom ÄGER:).. Annars har jag badat mycke. Och så var jag ner till Piteå i tisdags och efter det for jag till Älvsbyn. I Älvsbyn träffade jag Carohla och Åsa. Och det e alltid lika trevligt och träffa dom. Dom e ju trevliga och roliga. Och så har jag givitvis gått å promenader. Nu har jag gått ner 27kg. JIPPI JIPPI säger jag. Och mer ska det bli. Och idag har jag varit på promenad. Det blev en lång promenad. Promenaden gick på lite mer än 2tim. För jag stannade till och Ingela och Claes:-). Och har jag precis ätit lunch. Och nu ska jag fara och bada.

Och jag ska skärpa mig nu och börja skriva mer på bloggen.

Puss å kram och nyp i tjärten...

vad ja e dålig på att skriva på bloggen nu

Man får skylla påsommaren. Så vad har man gjor hittills i veckán? På måndags så vara jag i Påle och hälsade Lena och Sivan. Sen or jag till Helenei Klövern. Sen for jag hem till stan. När jag kom hem till ta så gjorde jag itells mycke. Och igår så var jag och såg Mamma miaoch se for jag hem till lgh och såg allsång på skansken och självklart Morden i midsomer. Och idag har jag städat. Och det behövdes verkligen. Annars så har jag inte gjort så mycke alls. Njutit av stillhetenoh vikt ner gången. Och jag ska gå ner ännu mer. Nu ska jag äta kvällsmål och sätta mig framför tv;n ett tag. Får se om jag åtekommer senare ikväll.

Puss å kram


Åter hemma efter 1 veckas semester i...

Rispa.. Där har min morbror Jonas och hans sambo Helena köpt hus. Det var riktigt mysigt by. Det var jag, mamma, Åke, Linda, Per och lill Harry. Vi hade husvagnen med oss. När vi körde ner så stannade vi 1 natt utanför Gävle. Ripsa ligga några mil i från Nyköping. I dag var vi i Södertälje och kollade. Och en dag var vi i Nyköping. och när vi var på väg hem så stannade vi i Sundsvall och sov. Vi kom hem igår lördag på kvällen. Idag har jag inte gjort så mycke. Bara tagit det lungt. Jag har varit och badat med Krissi och Madde. Och så har jag ätit surströmming med Mamma och Eva. och det var gott. Och förra helgen var jag på Beach party på Piteå havsbad. Och det var riktigt trevligt.

Bilbingo

Igår så var jag på bibingo. Och inte fick jag vinna nått. Och jag hoppades in i det sista. Men men...
Och nu är det äntlingen sol. adman har längtat efter solen. Idag ska jag till Selets bruk med en kompis. Sen sk agfara och ducha sen far jag till Öjebyn. För min syster fyller år. Hon blir 21 år. HIPP HIPP HURRA för Linda. Och i helgen ska jag fata till Piteå och se Beach party. Jag har bokat hotel på havsbadet. Beach patyt e på piteå hvsbad. De kommer att bli rikigt riktigt trevgt. Lena står med husvagnen. Lena och hennes barn, Mia,Ann och Emma, Anns karl och deras barn, Siv och sen så vet jag inte om Sivans barn ska komma. Så det blir fullt i husvagnen. Så då dog ja hotelrum i stället:-). De blir inte lika trångt:-D...

Jo och vad jag blir less på alla som klagar. Sluta och klaga så mycke och skaffa er ett liv i stället. Livet är för kort att bara klaga.

Filmtips:

The Bourne Identity: Explosive action/thriller med Matt Damon och Franka Potente.
The Bourne Supremacy: Explosive action/thrler med Matt Damon
The Bourn Ultimatum: Explosive action/thriller med Matt Damon

Tolken:  Action/thriler med Nicole Kidman och Sean Penn

Scarface: Action med Al Pacino. Al Pacino i en oförglömlig roll som Tony Montana.


Jag tyckr ni ska se dom här filmerna.


RSS 2.0