Detta köpte jag idag





Vilken snygg pojk detta är






Idag har jag jobbat mellan 9-13. Sen gick jag hem och åt lite lunch. Sen for jag och tränade.. Körde kondis i 45min. Sen for jag hem och duschade. Sen kom mamma och hämta mig efter kl 15. Vi for till skokanon och jag köpta mig 2 par skor. Sen for vi till intersport ute på storheden. Där köpte jag en jacka oh fleece. Jag är riktigt nöjd med köpen. Ikväll kl 20.00 ska jag se Äntligen hemma på tv4. Sen kl 21.55 på kanal 5 ska jag se Christine. Sen 22.25 på kanal 4 ska jag se Brothers & sisters.

Återkommer senare..


Sköna Helena Jonsson

Tänk vad kul för Helena Jonsson vann världscupen i skidskytte. Helena och Kati Wilhelm hade samma poäng. Men Helena hade en seger mer. Så då vann Helena. Jag längtar till OS nästa år i februari. Tänk bara om det kunde lossna skyttet för Anna-Carina Olofsson. För Anna-Carin är ju snabbast  spåret. Dåhr vi 2 svenskor i topp..

Nää nu måte jag i väg och jobba. Får skriva mer sen

Ha det bra

Söndags på Lillholmen i byn


Britt-Marie, Alice(hunden),jag och Ingela. Kolla så snygga brudar...

Jo Rostan man får nu passa sig för Harry nu när han ska köra skoter.. Man får väll inte ha skoter i fred så länge till:-)

Titta vilken snygg unge



Titta vilken gullig unge



Idag jobbar jag mellan 13-17. Så jag ska fara och träna innan jag börjar och jobba. Jag ska faktiskt cykla. Får se hu länge jag kommer att cykla. Idag ska jag bara köra kondis..

Jag återkommer senare..

Byn i söndags




Onsdag den med jobb bla

Idag har jag jobbat mellan 9-13. Sen gick jag hem och åt lite grann. Sen får jag och styrketränade lite grann. Och jag har precis kommit hem. Jag ska duscha av mig lite. Sen tänkte jag gå på en promenad i det fina vädret.
Ikväll har jag tänkte se lite hockey. Fram till kl 20.00. För kl 20.00 ska jag se Roomservice på kanal 5. Kl 21.00 ska jag se Grey's anatomy som e också på kanal 5.
Så ser min dag ut idag..

På återseende

Måndag den med jobb bla

Idag har jag jobbat mellan 9-13. Sen får jag och Berggren och bowla. Och vem vann? Jo jag som vanligt;-) haha. Sen har jag varit och tränat det riktigt skönt. Och resten av kvällen ska jag bara ta det lungt. Softa framför tvn. Det e så skönt och bara ligga i soffan och bara slö kolla på tvn:)..
Sen kan jag säga att jag längtar jätte mycke att flytta till lägenheten. Då blir det fest:-)..



Söndag den med promenad och skoter

Nu ska jag gå på en promenad när jag har skrivit detta inlägg klart. Sen blir det att köra skoter. Får se en vis person hänger med idag. Frågade han igår. Det kommer inte att bli han och jag. Det är jag säker på. Det r några som håller på att retas. Det e ju bara kul. Det är en annan som jag vill ha. Jag ska inte säga hans namn. Ni för vara nyfiken på den fronten. För jag ska inte säga nå.. hahaha...

Nää undrar om man skulle gå på en promenad så man får igång kroppen och knoppen=)..

På återseende..

KRAM

Dagens låt och bild


Visst är han snygg? Mosters pojke... Detta kort är på Harrys 1:a jul:)


Dagens låtar


 

Återkommer senare

Lördag den med sport

Nu på morgonen var jag och tränade 1timmes kondis. Det var riktigt skönt. Nu är man nyduschat och luktr gott hihi.
Ska strax att lunch. Vet ej vad jag ska äta. Några förslag?

Detta ska jag göra i nån timme framåt:

12.25

Skidskytte: Världscupen

Direktsändning från Trondheim, Norge och herrarnas jaktstart. Kommentatorer: Christer Ulfbåge och Kalle Grenemark. Sänds även direkt i SVT Play.

BREDBILD

13.15

Skidor: Världscupen

Direktsändning från Falun och herrarnas dubbeljakt, 10 km klassiskt + 10 km fristil. Kommentatorer: Jonas Karlsson och Niklas Jonsson.

14.15

Skidskytte: Världscupen

Direktsändning från Trondheim, Norge och damernas jaktstart. Kommentatorer: Christer Ulfbåge och Kalle Grenemark. Sänds även direkt i SVT Play.

BREDBILD

14.50

Skidor: Världscupen

Direktsändning från Falun och damernas dubbeljakt, 5 km klassiskt + 5 km fristil. Kommentatorer: Jonas Karlsson och Niklas Jonsson.

Sport det e grejer det. Det är riktigt kul.
Sen kl 15.30 ska jag ev se lite hockey.Eller det blir nog det. En stund iaf. Sen har jag nog tänkt fara till Klövern en sväng. Men men får se vad som händer efter all sport tittande. Jag ÄLSKAR sport. Om nån har missat det.

På återseende

KRAM på er

1:a veckan avklart

Dagens bild:

Visst är han snygg? Detta ÄR min kille i livet. Jag har inte tid med nån annan kille.

Nu har jag jobbat 1 vecka. Och det har gått riktigt bra. Nästa vecka för jag nog prova att sitta i kassen. Vad tror ni om det?

Jag for och tränade i morse innan jag började jobba. Och nu håller jag på att tvätta. Ikväll blir det lungt. Ska se Så ska det låta. Jag ska bara ta det lungt resten av dagen/kvällen..
Jag återkommer senare

Det e bara och kämpa på

Att jobba på ica källan är nog inte min grej helt enkelt. Men jag ska kämpa på i några veckor. Kanske blir bättre när man kanske får sitta i kassan. Idag jobbade jag mellan 13-17. Jag var hemma strax efter 17.00. Man har jo nära till jobbet:-).  Vad har jag gjort sen när jag kom hem? Jag städa lite. Ätit middag. Nu ska jag se lite hockey till kl 21. Då ska jag se Lyxfällan kl 21.00 på tv3 och sen är de Criminal Minds kl 21.00 på kanal 5. Kl 22.00 är det 2 1/2 män. Det är en riktigt skön komedi serie. Gillar den skarpt faktiskt.

Dagens bild är:




Torsdag den med träning

Nu på morgonen har jag varit och tränat.. Det var en lugn träning.. körde kondis i 30min.. Nu e man hemma. Ska duscha nu. Sen kl 11.20 ska jag ser herrenas skidskytte. Tyvärr missar jag damernas skidskytte kl 14.05 för jag börjar jobba kl 13:(.. Jag jobbar mellan 13-17.

Nu ska jag duscha så jag hinner se skidskytte.

Kram så länge

Tisdag den med jobb och träning

Det gick även helt okej idag på jobbet. Får se vad detta leder.
Jag har precis kommit hem ifrån träningen. Jag gick 40min på crosstraning och 10min på rodd. Inte illa va??
Nu tänkte jag gå och duscha..

Dagens bild


Dagens låt


Helt okej

Då har jag klarat av första dagen på jobbet.. Säger det gick väl okej. Nu ska jag lägga mig i soffan och se Morden i Midsomer. Ovanligt? Hehe. Sen måste jag se Australia nån dag. Innan mama ska låna den. När dom far till Arjeplog.
Jo när det gäller jobbet så ska jag ge det en chans. Men att jobba i affär är nog inte min grej. Men men man ska aldrig säga aldrig..


Dagens låtar är:


Jag tycker att Carolin att grym skön.


Denna gillar jag faktiskt
 


Sarah hade som ont i halsen. Hörs det? Bara lite kanske


Carola var också sjuk när hon sjöng i semifinal i Eurovision.. Märks det?

Måndag den med jobb

Idag ska jag börja och jobba. Inte illa. Men det e lite små pirrigt faktiskt. Men det kommer nog att gå bra. Jag har när och bra till jobbet. Ska nämlingen jobba på Ica Källan. Börjar 09.30.
Jag har hunnit och vara och träna på morgon. Jag var bara en snabbis. Jag styrke tränade bara i morse. Och det kändes bra. Efter 2 dagar vila. Så vad har jag gjort i helgen då? Jag for till byn i lördag och var där till igår. Jag var med Karlabanan. Hon e hemma och hälsar på. Hon och dock ner till Kalmar idag. Det e ju synd det. Hoppas inte det dörjer så länge till nästa gång.
Resten av dagen kommer jag ine att göra så mycke. A kommer hit ikväll vid 18. Det ska bli trevligt det.
När jag kommer hem ifrån jobbet blir det att slänga sig ner i soffan och se på nån film.

Nä nu ska jag gå och duscha.

På återseende!

KRAM

O'boy

Helena Jonsson kom 1:a i sprinten idag. Vi skulle dubbelt svenskt i toppen om ACO hade skjutit fullt. Om ACO hade självförtroende i det stående skyttet. ACO åker ju så snabbt i spåret. Dom andra svenskorna skjutit riktigt bra idag. Men dom åker inte lika fort som Helena Jonsson och ACO(Anna-Carin Olofsson).

Tack för idag

Jag hade det riktigt trevligt idag. Jag var och hälsade på Linda,Per och Harry och hunden Kajsa. Innan jag for till Öjebyn så stannade jag till i Antnäs hos Bea och drack lite te. Som sagt det har varit en riktigt toppen dag idag.
Det bästa idag var ju att få vara med Harry. Nu ska jag se skidskytte på svt24. Sen kl 20 ska jag se Så ska det låta.



Jag återkommer

KRAM

Denna film ska jag se nån dag



Jag ska skriva vad jag tyckte om filmen sen. När jag har sett den

Hockeytorsdag

Idag har jag på gymmet och gått 60min på crosstraning. Duktigt av mi:).. Sen for jag och hälsade på Sofia. Sen har jag bara varit hemma. Jag håller på att tvättar just nu. Och väntar på att hockeyn ska börjar. Hoppas nu att Luleå tar sig i kragen och vinner ikväll.

Jag är så glad att jag har köpt mig en lägenhet. Den är 2000kr billigare i hyran som jag har nu. Inte illa.
Ikväll kommer Karlabanan hem. Och vi ska hitta på nå i helgen. Ska bli jätte kul:).
Sen ska jag arbetsprova på Ica Källan i 3 månader. Det kommer att gå bra. Eller vad säger ni? Nog har man varit nervös. Man måste ju prova sig fram.

I morgon kommer det bli en toppen dag. På morgonen ska jag träna. Sen ska jag till Öjebyn och träffa Husets Herre

Det ska bli så kul att träffa charmtrollet:-). Jag längtar redan.

Nää nu ska jag gå ner och hänga upp tvätten.

Jag återkommer.. KRAM

Husets herre.. Det e Harry utan tvekan


Jaja vad ska jag säga?

Jag måste börja säga vad jag känner och tycker. Och inte vika ner mig som en fjant. Jag måste bygga upp mitt självförtroende där. Jag har varit gråtfärdig sen i fredags=(..

Petra Mede


Alczar,Star Pilots, Saraha Dawn Finer och Shriley Clamp


Jag tycker att Alcazar ska vinna hela tävlingen.. Sen tycker jag att Sarah Dawn Finner är GRYM. VIlken röst hon har

 

Min nya lgh

OBS! Planritning ej skalenlig

Snyggingen


Torsdag.. Den med Hockey

Ikväll så drar slutspelet igång. Det ska bli rikgit kul. Och jag ska gå ner till Coop arena och se matchen live. Matchen börjar kl 19.00. Och det är Luleå-Frölunda. Kom igen nu LULEEEEEEEEEEEEEÅÅÅÅÅ. Hoppas det blir ett fullsatt Coop. Luleå behöver verklingen stöttet från läktaren.
Nu på morgonen så har jag varit och tränat. Var på gymet 07.30 ca. Det e verklingen skönt att träna på morgonen. Man kommer som igång..

Harry är den finaste i världen.

Jo gissa vad jag ska se nu? Jo Morden i Midsomer? Ovanligt? Nej=)..

På återseende

KRAMAR

Dagens bild är


Charlotte Kalla

Jag tror på dig. Du kommer att dominera i världseliten. Bara du kan såt på skidorna förstås..


Måndag den men träning och annat

I helgen har det varit jätte. Fredag var den bästa dagen. Då var man med Harry hela långa dagen. Kul och mysigt var det:). Hoppas det blir snart igen. Annars i helgen så blev det lite skoter åkning. Annars lung´t men härligt.
Idag har jag tränat och sen var jag på arbets. Sen var jag och träffade A-L och åt lunch. Sen träffade jag Berggren en snabbis. Sen for jag till Leo's lekland. Där jag möte upp Mia,Lena,Emma,Emil,Hugo och Robert. Sen for vi hem till Robert. Han bor på Porsön. Det ver en fin lgh. Sen for jag hem. Nu softar jag bara på soffan. Riktigt skönt e det.



På återseende

KRAM

RSS 2.0