Plankstek och grattis

Jag och Ida blev bjuden på middag hos Linda,Per,Harry och Evert. Blev bjuden på Plankstek. Det satt väldig bra och jätte gott var det. Sen satt vi och såg femilen och det blev brons till Johan Olsson. Det var riktigt roligt och ett stort grattis.


Jag har precis ätit fruksallad det var också gott. Det har verklingen varit en toppen söndag. Kan ej klaga.
Jag ska träna igen i veckan. Efter en hel veckas vila. Så jag längtar till jag kommer igång med träningen igen.


Grattis Myhrer

Igår fick vi en till medalj. André Myhrer tog brons i slalom. Grattis grattis. Det var riktigt kul.
Charlotte Kalla kom 6:a igår på tremilen. Endast 18sekunder i från bronset. Hon skulle kanske ha bytt skidor under loppet. Man fick bytta skidor 3 gånger under loppet.

Damer, 30 km (k), masstart

1) Justyna Kowalczyk, Polen, 1.30.33,7, 2) Marit Björgen, Norge, +0,3, 3) Aino–Kaisa Saarinen, Finland, +1.05,0, 4) Evi Sachenbacher–Stehle, Tyskland, +1.19,2, 5) Masako Ishida, Japan, +1.22,8, 6) Charlotte Kalla, Sverige, +1.23,9, 7) Therese Johaug, Norge, +1.27,6, 8) Kristin Störmer Steira, Norge, +1.30,7, 9) Anna Olsson, Sverige, +2.26,6, 10) Karine Laurent Philippot, Frankrike, +2.37,7, 11) Kornelia Marek, Polen, +2.41,7, 12) Marianna Longa, Italien, +2.46,2, 13) Riikka Sarasoja, Finland, +2.59,5, 14) Virpi Kuitunen, Finland, +3.03,0, 15) Aurore Cuinet, Frankrike, +3.24,6, 16) Sara Renner, Kanada, +3.30,5, 17) Antonella Confortola Wyatt, Italien, +3.34,0, 18) Stefanie Böhler, Tyskland, +3.35,0, 19) Oksana Jatskaja, Kazakstan, +3.37,3, 20) Katrin Zeller, Tyskland, +3.44,4, 21) Marthe Kristoffersen, Norge, +3.57,8, 22) Tetiana Zavalij, Ukraina, +3.58,6, 23) Olga Zavjalova, Ryssland, +4.12,6, 24) Kikkan Randall, USA, +4.25,3, 25) Sylwia Jaskowiec, Polen, +4.25,4, 26) Krista Lähteenmäki, Finland, +4.34,7, 27) Kateryna Hryhorenko, Ukraina, +4.37,7, 28) Kristina Smigun–Vähi, Estland, +4.53,5, 29) Paulina Maciuszek, Polen, +5.58,0, 30) Olga Rotjeva, Ryssland, +6.41,8, 31) Madoka Natsumi, Japan, +7.01,7, 32) Li Hongxue, Kina, +7.16,7, 33) Katerina Smutna, Österrike, +7.17,6, 34) Jelena Kolomina, Kazakstan, +7.19,3, 35) Marina Matrosova, Kazakstan, +7.26,9, 36) Holly Brooks, USA, +7.40,8, 37) Laura Orgue, Spanien, +7.44,6, 38) Olga Sjtjutjkina, Ryssland, +7.56,6, 39) Alena Sannikova, Vitryssland, +7.57,6, 40) Eva Nyvltova, Tjeckien, +8.06,4, 41) Ivana Janeckova, Tjeckien, +9.39,9, 42) Tatjana Mannima, Estland, +10.17,6, 43) Svetlana Malachova–Sjisjkina, Kazakstan, +10.27,9, 44) Lada Nesterenko, Ukraina, +11.06,4, 45) Nastassia Dubarezava, Vitryssland, +11.54,4, 46) Madeleine Williams, Kanada, +12.00,0, 47) Monika Gyorgy, Rumänien, +13.29,8, 48) Eva Skalnikova, Tjeckien, +14.14,1.

Ida Ingemarsdotter, Sverige, Valentyna Sjevtjenko, Ukraina, Cecile Storti, Frankrike, Morgan Arritola, USA, och Laurence Rochat, Schweiz, alla bröt.

Idag är det sista dagen OS är. Det känns ju som tråkigt det. Ikväll kl 18.30 är det femmilen herrar.
Så man hoppas på nya svenska medaljer. Det skulle vara kul och dom kunde komma före Petter Northug. Det skulle sitta väldigt fint.
Kl 21.15 är det hockey finalen mellan Canada-Usa. Man kanske ser lite grann av matchen.

Ikväll kl 20.00 är det Brother and sisters på kanal 9 sen kl 21.00 är det Cold Case och sen kl 22.00 är det Lae and order: Special victimas unit som också går på kanal 9. En hel kväll tv-tittade på Kanal 9.
Kl 21.00 på tv 3 är en film som heter Inside man den e bra. Och kl 21.00 på tv4 är det Wallander. Det e mycket bra på tv ikväll. Det blir mycke bra ikväll på tv.

Igår vann Luleå över Linköping. Det var 3 härliga poäng.

Vad har jag gjort idag? Jag har dammtorkat,dammsugit och skurat. Känner mig riktigt duktig. Jag har precis drukit en tekopp. Ska göra mig en fruktsallad också.


Så jag tycker att jag e värd att äta en fruktsallad sen. Ska göra den tills i kväll.



Jag ska snart bege mig ut och slänga lite soper och så. Sen blir det affärn och köpa lite frukt så jag kan göra mig en fruktsallad.


Grattis Lag Norberg

Skit vad kul det var i detta OS. Vi fick ett nytt OS-guld i natt. Genom curling tjejerna. Grattis till er. Och dom försvarar sitt OS-guld i från turin 2006. Det är mycke starkt gjort. Tänk att dom slog Canada i finalen. Canada är ett stort culingland. Curling är en stor sport i Canada. Det är bara hockeyn som är större. Mycket bra gjort tjejer.


Nu har Sverige 5 guld, 2 silver och 2 brons. Det är inte fy skam det. Ikväll är det 3 milen för damerna. SOm sagt det är inte Charlottes Kallas starka gren. Men man hoppas på att hon gör en bra insats. Man ska inte ha krav att hon ska vinna ett guld i klassiskt. Anna Haag kommer inte att köra 3 milen. Tyvärr.
Anna Haag.
Det e tyvärr så har inte Anna blivit riktigt frisk i från sjukdomen som hon har dragit på sig tidigare i veckan. Det var mycket synd.
Man hoppas att Charlotte kan göra ett mycke bra lopp ikväll.

Ikväll kl 18.30 så spelar Luleå-Linköping. Det ska bli mycket roligt att Elitserien drar igång igen efter 2 veckors uppehåll.
Och det är tråkigt att OS är över i morgon. Nu får man vänta tills sommar-OS börjar 2012.

Just nu sitter jag och ser  Chelsea-Man City på canal+ sport. Och inväntar lite hockey och melodifestival och tremilen. Fullt upp. Det är härligt det. Klagar verklingen inte.

Strömlöst på Kallkällan

Oj vad det kan gå snabbt. När gick ifrån mig till affärn så hade strömmen gått. Jag gick till affärn fär att köpa halstabletter. Så var det svart i affärn:-). Som tur så funkade 1 kassa iaf. Så jag fick mina halstabletter så tur. Jag hoppas verklingen att dom fixar det snart.
Och jag som vill se en film innan OS sädningarn drar igång ikväll igen. Får se hur länge strömmen är borta.


hör och häpna

Jag har nu ont i halsen. Men inte så jätte ont. Så jag kommer att stanna hemma idag i från jobbet och bara vila. Jag tänkte fara och köpa mig Mucoangin. Tänkte prova om det funkar. Sen blir det att dricka te och vila. Undrar om man skulle köpa lite glass. Får se hur det blir. Det passar bra när man ska ha filmtjam.


Jag har tvättstugan mellan 7-12. Jag kommer att se film idag kan jag lova.
.
Sen blir det OS senare ikväll. Vilket lopp Charlotte Kalla gjorde igår. Synd att 3 milen inte går i fristil i morgon. Ikväll är det herrarns stafett i skidskytte. Och i natt 00.00 är det curlingfinal damer. Så Sverige får en till medalj riktigt kul.

Vilken film ska man se idag? Eller se en serie. Jag har dom har serier: Sex and the city,Sally, Möbelhandlarens dotter, The Closer (1:a säsongen), Baywatch/Säsong 1. Eller så blir Johan Falk eller så blir det en annan film. Får se får se.

Ha en bra dag!

Oj vad kul


Tänk att Sverige fick ett till OS-GULD genom herrans stafettlag. Riktigt kul.
Ett stort GRATTIS. Riktigt kul.

Man ryser

Varje gång man ser Kallas guldlopp, Anna Haags silverlopp och Hellners och Olssons guld/bronslopp och Kallas och Haag silverlopp i sprintstafett. Vilka härligt brudar Haag och Kalla är. Man kan inte låta bli och le varje gång man hör dom interjuver:).


Och en glad nyhet att ACO forsätter 2 år till. Det är riktigt kul faktiskt. DÅ kan hon lika hålla på i 4 år till. Hon kan lägga av efter OS 2014. Hon blir då 41 samma år. Inte gör det något:).

HEJA ACO.
Synd bara inte att Magda Forsberg e med bara:). Det är tack vare henne man har börjat och se skidskytte. Hon var ju också grym när hon var aktiv.



Missa inte herrarnas skidstafett. Det börjar 20.15 på svt1.


Tyvärr tyvärr

Så blev det ingen medalj för svenska skidskyttegänget i stafett. Och dom var ju värda att få en medalj. Nu när det var ACOS sista OS??
När ska denna kyla ta och ge sig månne tro?


Det blir ingen surtrömming hos Bea idag. Det var ju synd det. Jag ska inte gå ut förrän jag ska till jobbet. Ska sitta inne tills det. Ska se lite tv.


Detta är jag när jag e 80år:))..

Inte bra

Anna Haag kommer att missa stafetten pga sjukdom. Charlotte Kalla kan också missa stafetten pga sjukdom. Tyvärr så fick inte ACO dispens och åka längd stafetten. Det var mycket synd det.
Nu har skidskytte damerna sista chans och ta en medalj. Det är stafett spm börjar 20.30. Jag hoppas verklingen att dom tar en medalj. Det skulle vara så kul för ACO. Det blir nog hennes sista OS. Så det skulle sitta fint med ett OS-guld för ACO. Det är hon värd.
Nu börjar stafetten i skidskytte.


Bilder i från lördagen


Syster Ida


Jag och Anne


Agneta och mamma


Detta åt jag. kyckling med ananas. Mmmm vad gott.


Igår så var jag på banken i Älvsbyn. Sen gick jag och mamma till sportringen.
Och detta köpte jag.


Jacka och täckbyxa.


Ull underställ


fleece


2 par vantar och ullsockar..

GGGGGGGGGGGGGGGGGG


Så har känner mig just nu. Jag hade verklingen hoppas. Det kändes så bra. När det kommer till kritan så går det inte. Man hade ju verklingen fått postiva vibbar. Sen när det kom till kritan så går det åt pipan.


Jag ska ta mig en promenad och kyla ner mig. Man är ju klart besviken. Det kändes ju så bra. Det e därför jag inte tar ut så mycke i förskott. Jag känner att jag måste gå ut på en promenad och rensa skallen lite grann.

Jag återkommer senare.



Måndag igen

Jag for till byn igår och kom hem idag. Söndagen började med lite frulle och lite tv. Sen for jag gymmet och körde ett styrkepass. Det var riktigt skönt måste jag säga. Jag duschade där så jag kunde komma i väg fortare till Holls. För att Linda,Per,Harry och Evert var. Så då kan man ju inte ta tid på sig:). Och sen kom även Ida. Så hela familjen var samland. Det var trevligt värre. Man kom ju för palten och att Harry och Evert skulle komma. Det var inte för något annat:-). Sen fot jag ner till Klövern för att se Klöverträsk revyn. Det är alltid lika bra. Dom är ju duktiga alla.
Sen for jag till Rostan. Det var mycket trevligt. Det får inte dröja lika långt till nästa gång. Eller hur Rostan?

Jaaaaaaa sen blev det OS-silver i lagsprinten med Anna Haag och Charlotte Kalla. Härligt Brudar.
Det är mycket GRYMT. Tänk både Anna och Charlotte e bara 23år och Charlotte har 1 OS-guld och 1 OS-Silver och Anna har 2 OS-sliver. Det är riktigt kul GRATTIS TILL ER.




Dom har låtarna passar så bra för Kalla,Haag,Hellner,Ferry,Pärson.

Fullt upp

Idag blir det att fara till Holls. Då blir det palt. Det ska bli riktigt gtt med palt. Mmmmm vad gott. Sen kommer Linda,Per tror jag,Harry och Evert. Det är ju det bästa det. Att dom kommer. Innan det ska jag ev fara och träna.

Kl 18.00 så ska jag ser Köverträsk revyn. Det ska bli riktigt kul och se. Dom är ju så duktiga så. Sen efter revyn så ska jag till Trosan hahaha alltså Rostan(Rosi). Kärt barn har många namn. Eller hur?
Ikväll är det herrarnas masstart i skidskytte 19.45. Och damernas masstart i skidskytte börjar 22.00. Man hoppas med nya medaljer då.

Igår var man och åt på waldorf och åt med mamma,ida,lda,agneta och anne. Det var riktigt gott. Sen for vi till Coop arena och väntade på att Buddy Holly skulle börja. Det var riktigt riktigt bra. Brolle han är ju grym helt enkelt.


Det blir en mycket trevlig söndag. Det kommer inte bli en tråkig söndag i alla fall. Det bästa med söndagen är ju att man får träffa Harry och Evert.



Nu ska jag göra mig klar för träningen. Ska göra ett styrkepass idag.
Återkommer senare.

Helt otroligt

Det blev 2 nya medaler i skidor. Marcus Hellner tog OS-guldet och Johan Olsson tog OS-bronset. JIPPI så kul detta OS är. Helt JÄVLA grymt.

Buddy Holly


Kl 20.00 börjar Buddy Holly musikalen i Coop arena. Då sittar man på parkett före 20.00. Det ska bli mycket trevligt. Sen blir det att fara hem fort och se herrarnas dubbeljakt 30km. Måste ju se hur det går för Marcus Hellner och dom överiga svenkarna. Johan Olsson, Daniel Richardsson och Anders Södergren tävlar också. Sen är det curling också som jag ska se. Det alpint ikväll kl 19.00 det är damernas Super-G. Tyvärr så missar jag det. Men tur att man kan se det på web-tv bla.
Så klarar Anja av att åka? Kommer hon att känna smärtan. Det är frågan det.
Sverige har än så länge 2 gul, 1 silver och 1 brons. Hoppas det blir fler i detta OS. Skulle verklingen sitta fint.

Nu får ni Jill Johnson. OS-låten. E nog den svenska OS-låten. Är inte säker. Men det e mest troligt.



Ojdå

Vad svenskarna har otur. Det blev en till vurpa igår. Det var Patrik Järbyns tur. Han kom undan med hjärnskakning och skrapsår i ansiktet och en minneförlust. Tur att det inte blev värre.


Ikväll så ska man fara och äta waldorf och sen kl 20.00 blir det och se Buddy Holly i Coop arena.
Jag ska gå med mamma,ida,anne och agneta n. Det ska bli mycket trevligt.


Tänk att det blev OS-silver i går genom Anna Haag. Riktigt riktigt kul. Det var ju synd att Charlotte skulle ramla. Hon får komma igen helt enkelt. Det kommer hon och att göra.

Grattis Anna

Kan man tänka sig ett OS-silver till Anna Haag. Vad kul för Anna. Hon har riktigt snyggt namn också tycker jag. Så kul detta är.

Hoppas,hoppas

Ikväll kl 21.00 så är det hockey Sverige-Vitryssland och kl 22.00 så är det skidor 15km(7,5km klassisk och sen blir 7,5km fristil). Svenskar som tävlar är Anna Haag,Charlotte Kalla, Anna Olsson tävlar ev, Britta Johansson-Norgren och Magdalena Pajala tävlar ev. Det e bara håller tummar pch tår ikväll. Det blir och se lite Let's dance tills hockeyn börjar. Sen blir det skidor.
Det är på topp nu när OS är i gång. Synd att det bara varar i 2 veckor. Jag såg att Kalle Grenemark vill att Anna-Carin skulle vara med i längskidornas staffetlag. För dom har sjukdomar i laget och osäkert. ACO har ju tävlat i längd innan hon gick över till skidskytte. Jag håller med Kalle. Det är ingen alls dum ide. Så man hoppas verklingen att det blir så. Håller tummarn där också:=

Jag ska berätta en annan sak. Men det blir nästa vecka när jag e mer säker. Men det lovar gott känns det som:).



Jaaaaaaa fredag

Äntligen fredag igen. Så skönt så. Idag har jag tvättar och tränat. Har haft tvättstugen mellan 7-12. Ska strax gå och hämta tvätten. Jag har varit och tränat idag. Det var riktigt skönt med ett styrkepass. Jag jobbar mellan 15.30-19.30. Sen är det helg. Så skönt det ska bli med helg.



Återkommer snart igen.

Grattis Anja

Till OS-Bronset. Tänk att Anja tog brons idag efter olyckan igår. Det är riktigt kul. GRATTIS ANJA ÄN EN GÅNG. Det är riktigt kul.


Nu ser jag skidskytte. Måster se om Björn Ferry kan upprepa det han gjorde i förrgår. Det skulle sitta fint det. Eller??

Nu så

Är jag nyklippt och ny slingat. Efter jag hade klippt mig så for jag och hälsade på Harry och Evert och Linda. Per jobbade. Det var kul och träffa dom igen. Sen for jag hema och bytte om och for till jobbet. Sen gasade jag hem för det e OS. Berggren kom förbi en sväng. Det var trevligt. Nu väntar jag på slalom ska börja. Det är damernas kombination. Förs var det störtlopp i morse. Och strax är det slalom. Och Anja Pärson tävlar efter vad som händer igår. Helt otroligt.

Så har blev det.


Jag lider

Med Anja Pärson. Det var riktigt tråkigt att hon skulle ramla precis innan målgången. Annars skulle det bli ett silver. Hoppas att det inte allt för allvarligt med knäet. Hoppas inte att OS är över för Anja.

Man vill ju gärna se denna segertecknet i OS. Man får hålla tummar och tår att hon kan forsätta och tävla.


Hemma igen


Jag och Harry.


Evert.


Wilma och Harry.


Gott med surströmming.


Det blev semla till efterrätt. Det var gott det också.

Just nu pendlar jag mellan svt1 och svt24. Ser störtlopp och curling. Sen väntar man på att finalen i sprinten ska börja. Sen får jag se om man ska se hockeyn i natt.

Tack mamma,linda,harry,evert,moster,lina och wilma för idag. Det var jätte trevligt och träffa er. Hoppas det blir snart igen.


Super onsdag

Jag ska strax fara och träna. Det ska bli mycket skönt att köra ett strykepass idag. Sen blir det att duscha där och sen bege mig direkt till byn. Ska äta surströmming med mamma,linda,harry och evert,moster,lina och wilma. Men evert och wilma kommer inte äta nå surströmming:).


Sen blir det jobb mellan 15.30-19.30. Sen blir det att gasa hem och se OS. Ikväll är det sprint, störtlopp,hockey. Får se om man orkar och se hockeyn inatt. Matchen börjar 01.30.

Än en gång så kul för Björn Ferry att han fick ett OS-guld. Man hade aldrig tro att han skulle ta ett OS-guld. Det var inte lika överaskande att Kalla tog guldet. Det var så roligt för Kalla också.
Hoppas det smittar av restan av OS-truppen över Kalla och Ferrys guld.

Nu ska jag göra mig klar och bege mig mot gymmet och träna lite och bränna kalorier:)

 

Javisst e jag rolig mamma:-). Jag är snabb jag. Jag längtar tills senare idag.

Kram


Grattis Björn


Nu har Sverige 2 OS-Guld i detta OS. Det e riktigt kul.
Vad ska detta sluta?

Sitter

Och ser sammandraget ifrån gårdagens OS sändningar. Man sitter och ryser varje gång man ser damernas 10km fristil i skidor. Det är helt otroligt vad Kalla har gjort. Grattis igen till OS-Guldet.
Ikväll är det skidskytte båder damerna och herrarnas jaktstart. Kl 19.30 är det damerna. Då hoppas man på Helena och Anna-Carin. Och 21.45 är det herrarna.

Jag har gått på en promenad idag. Det var riktigt skönt med en promenad i det fina vädret.
Har precis ätit lunch. Ska duscha strax. Sen blir det jobb kl 15.30-19.30. Sen är det bara och gasa hem och se skidskytte.

1:a OS-Guldet är i hamn

ETT STORT GRATTIS CHARLOTTE KALLA. Jag hann hem och se när Charlotte Kalla kom i mål.
Och Charlotte såg ju inte ens trött ut när hon gick i mål.


12 mil

Idag har man kört 12 mil med skotern. Jag och Åke och Claes åkte till Öjebyn. Eller det heter Nybodatjärn ligger i Öjebyn. Linda,Per,Harry,Evert körde skoter dit. Även Emma,Per och deras son Hugo. Och Jens var dör. Det e kompisar till Linda och Per. Det var mycket trevligt.
Så nu är man hemma i stan igen. Man är trött. Det känns verklingen att man har varit ute hela dan och kört skoter i 12 mil. Så nu blir det OS.
Tyvärr så kan jag inte bjuda på några bilder från idag. För att jag kameran kvar i byn. Det e bara och gilla läget:). Harry fick åka skoter och han blev super nöjd måste jag säga.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se tv.

Må gott er alla

Kram

Ojojojojoj

Det gick inte så bra för Helena Jonsson och Anna-Carin Olofsson. Men det inte fiasko. Så fort inte det går bra för Sverige så är det fiasko. Jag tycker det är fel. Det gick inte helt enkelt igår. Dom andra var helt enkelt bättre. Det är e ny tävling på tisdag. Ikväll så tävlar herrarna kl 20.15.
Det ska jag se när jag kommer hem.

Jag ska åka till byn. Ska åka med mamma både dit och hem till stan idag. Hon jobbar natt i helgen. Det blir nog skoter idag. Det e därför jag åker till byn:-). 

Jag skriver senare när jag kommer hem. Ha en bra dag alla.

Kram

Oj vad tiden gick

Jag klev upp 08.45 och nu ör klockan 18.00. Oj vad dagen gick fort. När pappa for så gjorde jag inte så mycke. Väntade på att jag skulle äta lunch. Efter lunchen så gick jag en promenad på 2tim i det fina vädret. När jag kom hem så åt jag lite mellanmål och har sett lite tv och lyssnat på Spotify. Sen har jag ätit middag och efter det så har jag legat på spikmattan. Klev precis upp. Och just nu sitter jag och skriver detta inlägg. Snart börjar sändningen av OS. Det börjar 18.15 svt1.
Ja nu ska jag lägga ut min ljuskrona.

Så har ser den ut. Den ska hänga ute i balkongen senare.

Jag har tänkt ljuskronan och mer ljus i vardagsrummet. Ska kolla upp en tekopp åt mig och bara mysa på. Kan bara säga att det e HÖG MYSFAKTOR. Kan ej klaga.

Lite bilder i från prommisen.








Nu ska jag göra mig en kopp te och krypa ner i soffan med fliten och tekoppen.
Har ska det njutas av OS och melodifestivalen ikväll.

Kram på er.


Värk


Jag hade en sån mensvärk igår. Men tur att det finns Ipren. När jag tog en så blev det bättre. Sen fick jag ta en Ipren igår kväll. Jag känner lite nu också. Ska ta mig Ipren innan jag går på en promenad.


Jag ska äta lite lunch innan jag går på en promenad. Jag vet inte var tiden sprang i väg. Och jag sitter och ser reprisen av OS-invigningen. Ska inte se allt. Ska se lite när jag äter.

Mkt trevligt

Igår kväll så kom pappa. Och han sov över tills idag. Det var roligt. Han for för en stund sen. Han ska hämta Marcus his sin syster. Mina kusiner och pappas systerbarn. Han ska skjutsa hem Marcus till Arjeplog. Själv så ska jag ta mig en promenad i det fina vädret. Sen blir det spikmattan och lyssna på Spotify. Sen väntar man på att Melodifestivalen ska börja kl 20.00. Och sen blir det självklart OS sen med Skidskytte bla. Oj lördagen är räddad måste jag säga:).
Kl 18.15 så ska jag se Olympiska vinterstudion Direkt från studion i Wisthler.
18.45 Direkt ifrån OS i Vancouver med bla backhoppning. Så det händer det inte så mycke mer idag. Än se på OS och melodifestivalen..



Tyvärr

Så blir det ingen bowling idag. Berggrens barn är sjuka. Eller sanningen är att hon måste träna ännu mer så hon kan klå mig=). Jag har nyss ätit potatismos och lax och det var riktigt gott. Idag på gymmet körde jag 50min kondis. Och det var riktigt skönt. Nu ska jag bara ta det lungt tills jag ska börja jobba. Äntligen är det fredag och fredagsmys. Ikväll ska jag se Let's dance.


-22

Just nu är det -22. Idag kl 12 så ska jag bowla med Berggen. Det ska blir riktigt skoj. Jag kommer väl att vinna som vanligt=).. Det är återstår och ser. Hon kanske har varit och tjuvtränat.

Jag ska fara till gymmet innan bowlingen. Tänkte gå på corsstranier 1 tim tror jag. I natt börjar ju OS. Så jag måste ju verklingen vara i form nu när OS börjar.  Idag känns det som jag kan sova hur länge som helst. Det skulle vara skönt att lägga sig i sängen i stället att fara och träna. Men jag ska ta mig i kragen.

Om man skulle kläa sig och bege sig mot gymmet så man hinner gå på crosstranier. Ska man hinna duscha och äta lite också. Jag återkommer senare.

En vecka på gymmet

Det är inte alltid en present uppskattas….

Till alla som överväger att önska sig ett gymkort i julklapp, eller alla
som överväger att ha den dåliga smaken att ge ett till någon!


En kvinnas VECKA PÅ GYM
 
Om du läser detta utan att skratta högt, är det något fel med dig.
Detta är tillägnat alla som någonsin försökt att få till en
regelbunden träningsrutin… 

________________________________
Måndag:
Inledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen, men tyckte det
var väl värt det när jag kom till gymet och fann Christo väntandes på
mig. Han är något av en grekisk gud - med blont hår, underbara ögon
och ett bländande vitt leende. Woohoo!
 
Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna… Jag njöt av att
titta på det skickliga sätt på vilket han instruerade sin aerobicsklass
efter min träning idag. Mycket inspirerande!
 
Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups, men min mage
värkte redan från att ha gått och hållit in den hela tiden han var i
närheten.
 
Detta kommer att bli en fantastisk vecka!
________________________________
Tisdag:
Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig tillslut ut genom dörren.
Christo fick mig att ligga på rygg och pressa upp en tung skivstång i
luften och sen satte han vikter på den! Mina ben var lite vingliga på
löpbandet, men jag klarade de två kilometrarna. Hans belönande leende
gjorde att det var värt all möda. Jag mår toppen! Det är ett helt nytt
liv för mig.
_______________________________
Onsdag:
Det enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att lägga
tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och tillbaka över den.
Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna. Bilkörningen är OK
så länge jag inte försöker styra eller stoppa.
 
Christo var otålig med mig och insisterade på att mina skrik störde
andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK så tidigt på morgonen
och när han skäller blir det ett nasalt gnällande som är mycket
irriterande.
Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet, så Christo satte
mig på trappmaskinen. Varför i helvete skulle någon uppfinna en maskin
som simulerar en aktivitet så gammalmodig som hissar? Christo sa att det
skulle hjälpa mig komma i form och njuta av livet. Han sa något annat
skit också.
_______________________________
Torsdag:
Rövhålet väntade på mig med sina vampyrliknande tänder som
exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i ett hajleende. Jag
kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad - det tog så lång tid
att knyta mina skor.
Han tog med mig för att träna med hantlar. När han inte såg det,
sprang jag och gömde mig på toaletten. Han skickade nån spinkig
kärring för att leta reda på mig.
Då, som straff, satte han mig på roddmaskinen - som jag sänkte.
_________________________________
Fredag:
Jag hatar den där jäveln Christo mer än någon människa någonsin har
hatat någon annan människa i världshistorien!!! Dumma, spinkiga,
anorektiska lilla skitaerobicsinstruktör! Om det fanns nån del av min
kropp jag kunde röra sig utan outhärdlig smärta skulle jag slå honom
med den.
Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps. Jag har inga triceps!
Och om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för fan inte en
skivstång eller något som väger mer än en smörgås!
Löpbandet kastade av mig och jag landade på nån slags kost- och
hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit någon mjukare, såsom
dramaläraren eller körledaren?

Lördag:
Satan lämnade ett meddelande på min telefonsvarare och undrade med sin
retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp idag. Bara ljudet av hans
röst fick mig att vilja slå sönder maskinen med min almanacka, men jag
saknade styrkan att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga elva
timmar i sträck och se Väderkanalen…
________________________________
Söndag:
Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten idag så jag
kan gå och tacka Gud att denna vecka är över. Jag hoppas också att min
man kommer att välja en rolig present till mig nästa år - som en
rotfyllning eller en livmoderoperation. Jag säger fortfarande att om Gud
hade velat att jag skulle böja mig, hade han spridit ut diamanter över hela golvet!    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill man vara fin, så får man lida pin…..

Ett annat sätt, det är att vila sig i form!!

Må gott!!

//Anna


Sol strålande sol


Som jag sa tidigare idag så var det en underbar dag idag. Med blå himmel och sol och -15.
Jag såg på vädret att det skulle bli fint till helgen. Sol och nån minus grader skulle det bli. Så då kommer jag ha det svårt och hålla mig i från byn då. Ska höra med Åke om vi ska fara ut en sväng med skotern.

Man är även sugen på att åka slalom i helgen. Men det inge kul att fara själv.

Får se hur det blir hur det blir.



Just nu sitter jag och ser Efterlyst. Sen vet jag inte vad jag ska se. Det blir nog och se Law & order: Criminal intent på tv 4 plus som börjar kl 22.00.

Härligt väder

Jag gick en promenad på 1,30tim idag. Det var riktigt skönt att ta en promend i solen och få lite friskluft. Jag tänkte fara till gymmet först. Men kunde inte motstå en promenad i det fina vädret.
Nu lägger jag ut lite blir i från promenaden.




Undrar om det blir nå skoterkörning i helgen. Det vore ju skoj det. Det e riktigt skoj med skoter. Ni har aldrig hört det tidigare väll?=)..

Den är ju som snygg skoter:). Eller vad tycker ni?
Det är även melodifestivalen och så börjar OS i helgen också. Oj nu är verklingen februari räddad av skoterkörning,melodifestival och OS. Kan ej klaga just nu. Sen måste jag ta mig till nån backe och åka slalom också. Får se när det blir.

Nu ska jag ätea lite och göra mig klar för jobbet.

Ha det bra. Återkommer senare.

tisdag

Idag har jag varit på en promenad. Det var riktigt skönt att få friskluft. Sen när jag kom hem som gjorde jag hemmagjord potatismos och lax. Mmmmm vad gott. Nu sitter jag och se Morden i Midsomer och väntar på att jag ska börja jobba. Börjar 15.30 och slutar 19.30. Sen ska jag fara till stan och byta bil med Ida. Jag har min bil hos Ida i hennes värmgarage. Så min bil för tina av lite. Den har är lite frusen min lilla bil. Och jag lånar Idas bil tills ikväll.

Ikväll kl 20.00 så är det Bygglov på tv4. Och det ska jag se. Kl 22.00 på tv3 är det Pelikanfallet med Julia Roberts och Denzel Washington. Den ska jag se. Har sett den tidigare. Men ska se den igen.


Nu kommer det fler skoterbilder ifrån söndagen.

Vi tog oss en lite fikapaus så vi skulle orka forsätta.


Ute i skogen.

Man längtar redan till nästa gång man ska i väg med skotern. Det e riktigt skog faktiskt. Nästa gång måste man göra upp en eld och ha fika med oss. Det är ju halva nöjet det:-).

Nää nu ska jag lägga mig i soffa och se Morden i Midsomer klart. Sen blir det Storheden.

Ha det.

1:a skoterturen för i år

Ok vad det var kul att köra skoter idag. Det var jag,Ida,Åke,Per,Patrik,Jonny,Åsa,Lovisa och Karl. Vi var hela 7 skotrar. Karl åkte med sin farbror Patrik. Och Lovisa och Åsa på en skoter. Ida fick köra skotern som Evert har haft(Åkes farbror). Det var verklingen kul och se Ida i action. Man fick verklingen skratta måste jag säga. Skotern for åt ett håll och Ida åt andra hållet. Ni missade nått måste jag säga:-).


Vi laddar inför skoterfärden. Som sagt det blev Jag,Ida,Åke,Per,Patrik och Jonny och hans familj som består av frun Åsa och barnen Lovisa och Karl.

Ida in action. I bakgruden ser vi Jonny,Åsa och Lovisa.


Jag


Jag och pärlan:).

Vi var ute i hela 4 timmar. Och det var riktigt skönt att komma ut. Och det var ju sol och få minus grader. Det var en toppendag med mycket trevligt sällskap. Vi avlsutade hemma hos oss och åt lite varmkorv bla.

Ja igår var det Melodofestivalen. Jag vet inte vad man ska säga. Förrutom att Dolph Lundgren ägde verklingen:-). Jag vet inte riktigt vem som skulle gå direkt till final. Det ska bli verklingen intressand och se deltävling nr 2 på lördag.

Men bästa i helgen var ju ändå att man fick träffa sina syskonbarn Harry och Evert.
Jag längtar tills nästa gång jag får träffa Harry och Evert.
Och så längtar jag till nästa gång man ska köra skoter. Då måste vi göra upp en eld och ta med sig fika.

Just nu sitter jag och ser Wallander på tv4.

Jag återkommer.

Köpt mig

Nya skoterkläder och även hjälm och glasögon igår på Skoterdemonteringen. Jag ska ta kort på kläderna och hjälmen och lägga ut bilder. Tyvärr så har jag inte kameran med mig. Idag ska man ta fram sin skoter idag. Jag säger JIPPI. Det har varit en jätte trevlig helg. Framför allt att man har fått träffa Harry och Evert det e ju det bästa.
Det kommer bli en jätte fin dag igen. Det e det perfekta skoterdagen.
Nää nu ska jag gå in till huset och äta lite frulle. Jag är i stugan på gården.

Missa inte En annan del av Köping ikväll kl 20.30 på tv4.


Idag kl 11.15

Så somnade Bark in. Nu är han i hundhimlen. Det är riktigt tråkigt. För han var verklingen en jätte fin hund. Tyvärr så har jag ingen bilden på Bark. Så jag lånar ifrån Lindas blogg. Hmm det verkar inte funka det. Det e synd det. Ni får gå in på www.lindta.blogg.se och se bilderna på Bark.

Idag har jag varit på gymmet. Jag gick på crosstranier i 50min sen cyklade jag i 10min. SÅ jag känner mig nöjd. Jag måste ju komma i form till OS=). Det är ju inte länge kvar nu.
Och i morgon börjar melodifestivalen. Jag e laddad. E ni laddad?

Nu ska jag fara och jobba. Sen blir det att fara till Holls. För att Harry och Evert kommer ju till Holls. Då kan jag inte hålla mig i från Holls=).

Nu måste jag sluta skriva. Jag återkommer senare.

Puss å kram

Sally


Sally måste vara den bästa svenska komediserie. Det e riktigt rolig måste jag säga. Så se den. Det är ett tips.
Maria Lundqvist är som fulsöt i denna roll.


Denna film är verklingen sevärd.

Idag har jag dammsugit och skurit golven och tvättat. Sen jag har varit och tränat också. Sen har jag även jobbat mellan 15.30-19.30. Jag har sett Roomservice som började kl 20. Nu ser jag Efterlyst på tv3. Sen har jag tänkt gå och sova. I morgon ska jag dara och hälsa på Signe. Det ska bli riktigt trevligt. Innan det ska jag fara och träna.
Sen ska man till Signe. Då ska vi prata lite skit:). Inte så lite heller=). Sen ska jag även jobba mellan 15.30-19.30. Sen blir det och gasa hem och se hockeyn. I morgon är det Luleå-Modo i coop arena. Jag missar tyvärr den 1:a perioden. Men jag hinner och se 2:a och 3:e perioden. Det e ju bra det i alla fall.
Igår så klämmde jag långfingret i behållaren. Och den är blå nu och har lite små ont. Men det e ingen fara. Man ska inte känna efter så noga.
Snart är det helg igen. Oj vad veckorna går fort. Dom bara springer bara förbi. Inte klagar jag för det:).
OS börjar ju då snart. Och melodifestivalen börjar på lördag. Jag klagar verklingen inte.

Jag har verklingen kommit insikt med att...... Ja jag vågar inte säga ordet. Vi bor ju i Sverige. Då kan man verklingen inte säga vad man vill och inte ha sina åsikter. Man måste verklingen hålla med alla andra. Denna
jante lagen.




Detta hjärta vill jag ge till min familj och släkten.
Sen till några av mina vänner. Nämner inga namn. Jag hoppas att ni vet vilka ni är.

Nu ska jag göra mig klar för sängen.

Kram och god natt till er.



Precis Fia

Nog är det så. Dom måste fundera själv hur dom mår. I stället på att det ska ut över nån annan. För att den eller dom ska skylla på nån annan för den eller dom inte kan stå frå sin sak.
Man får diskutera om vilken ämne man känner för. Om det är krig,film,musik,gud ja vad som helst. Om dom inte fixar det så e det inte mitt problem.

Hmmmm

Undrar om man ska skriva ner några tankar. Eller vågar man verklingen skriva det man tycker? Man bor ju i Sverige. Då kan man ju inte skriva vad som helst. Man får ju inte ha sina åsikter i detta land. Inte hursomhelst. Man måste verklingen tänka efter vad man skriver. Sverige är ett jantilag.
Jag är riktigt nöjd att bo i Sverige. Det är verklingen ett bra land och bo i. Jag vill inte bo i ett annat land. Men när det gäller att ha åsikter i detta land det går inte.

Ni som inte klara av det jag skriver på min blogg eller på min facebook är inte mitt problem.

Nu ska jag fara till gymmet och köra lite kondis..


RSS 2.0