Film

Idag ska jag tvätta lite kläder. Tur att man inte har så mycke och tvätta idag. Jag ska strax fara och träna. Sen blir det att tvätta lite. Jag ska även se film idag. Hela dagen lång. Så jag klagar inte.
Jag kommer nog att se film hela dagen idag. Som sagt före det ska jag göra lite nytta på gymmet. Så man kan ligga i soffan med gott samvete.

Det blir nog och se denna film bla.
¨
Det blir nog och se Johan Falk också. Och nån gammal goding som tex.

Det finns många bra filmer.

Allsång på Skansen

Igår kväll så gick jag och Hilma runt sjön. Vi stannade till hos Stina, Jakob och lilla Iris. Vi fikade där. Det var mycket trevligt. Det var 1:a gången jag var där. Annars igår var jag och styrketränade på morgonen. Sen for jag hem och åt lunch. Sen for jag in till stan fram å tillbaka. Sen var jag hemma och såg tv. Sen blev det prommis runt sjön. Sen blev det ännu mer tv sen när jag kom hem.

Idag ska jag fara till gymmet och köra lite kondis sen blir det lunch på Exotic med Helene. Det ska bli mycke trevligt. Det var ju ett tag sedan vi sågs faktiskt. Efter det så ska jag fara hem och ta det lungt. Det e både fotboll och Allsång på Skansen.


Nu ska jag fara till gymmet innan det blir lunch.



Inlines

Jag har tänkt köpa mig ett par inlines och stavar.


Midsommar 2010


B.M L. Roliga grannen i Holls.


Lunchen på midsommar.




Släkten. Faster Monica,pappa,Hans-Tommy, Jag, Maria
Marcus,Madde och Martin


Faster Monica,pappa,Hans-Tommy, Jag
Marcus,Madde och Martin.


Gullungen Harry.


Jag och kusinen Madde.

Jag for till Holls på fredag. Vi var jag,mamma,Åke,Linda,Per,Harry,Evert,mormor,Tobbe, Cindy, Jonathan och Alex. Vi åt sallad. Ni ser ju bilden längre upp. Pappa ringde pch hörde om jag vill följa med till Luleå och grilla med Monica(min faster) hennes karl Hans-Tommy,Madde,Marcus och Maria (mina kusiner) och med Marias kille Martin. Maria bor i Luleå. Och resten av familjen bor i Arjeplog. Så jag följde självklart med. Först for vi till Maria. Där vi väntade på Monica,H-T.Marcus och Madde. Sen for vi till varvet och grillade lite. Sen spelade vi lite kubb. Det var en mycke trevlig kväll. Sen for man till Holls igen. Satt ute vid brassan med mamma,Åke,Tobbe,Cindy,Jonathan å Alex. Sen gick man och la sig och sova lite. Igår lördag så var vi nere på gården bla. Vi var där hela dagen och kvällen.

Denna vedhög ska vi få undan i vedhuset.


Idag har man bara tagit det lung faktiskt. Jag och Harry har varit och kollat på hästarna och sen har vi hälsat på Barbro. Sen åt vi rökt abborre till middag. Det var riktigt gott måste jag säga. Det satt verklingen fint:).

Jag kom hem till stan för en stund sedan. Ska vara i stan i några dagar. Ska träna på gymmet.
Måste hålla sig i form ju:-).

Jag ska göra mig lite te nu och se fotbolls-VM på tv4. Det är åttonsdelsfinal.
Sändningen börjar 19.30 och matchen börjar 20.30 mellan Argentina-Mexiko.


Glad midsommar..



Jag ska bege mig till Holls lite senare. Vi ska äta lunch kl 13.00. Det blir jag,mamma,åke,linda,per,harry,evert, per föräldrar,tobbe,cindy,jonathan och alex. Senare på eftermiddag ska Linda och Per fara till Luleå på fest. Hos en kompis till Linda. Så det kommer verklingen bli en lugn dag. Resten av helgen blir också lugn faktsikt. Det vlir en jobbar helg ute i byn. Det bli att jobba nere på gården. Längre inne i Holls.

Hoppas ni får en trevlig midsommar.

Jag önskar er alla en GLAD MIDSOMMAR

Cyklade

Igår cyklade jag hela 2.6 mil. Jag började på Kallkällan,centrum,Bergnäset,Gäddvik,Karlsvik, Storheden,Notviken,Tuna,Mjölkudden och sen hem till Kallkällan. Sen blev det Kallkällan-Björx. Sen Björx,Siksundet,Björsbyn,Porsön och Björx igen. Sen cyklade jag Björx-Kallkällan. Det var riktigt skönt måste jag säga:).
Sen kom Krissi och Madde förbi en sväng. Efter dom kom B hit. Det var mycket trevligt måste jag säga.


Idag ska jag fara till gymmet och köra lite kondis + lite kondis. Sen ska jag fara och hälsa på Carola det ska bli trevligt. Jag har även tvättstuga mellan 17-22. Jag ska även se fotboll. Det blir en härlig trosdag.
Det är ju även sol ute. Äntlingen lite sol. Man blir ju piggare när solen är framme.


Nu har jag inte tid och sitta vid datorn nå mer just nu. Ska ju fara och träna. Sen blir det att hälsa på Carola. Det blir även en cykeltur idag. Dock inte lika långt som igår:)

Ha en bra dag!

Kram kram

Träning

Nu ska jag göra mig i ordning och fara till gymme och köra ett styrke pass. Ska äveb köra kondis. Det behövs verklingen. Nu ska dom sista kilorna på. Det går så OTOLIGT segt. Men det e bara och jobba vidare helt enkelt.



En hel dag

På stan. Jag mötte upp mamma,Linda,Harry,Evert,Ida,Moster,Lina och Wilma på Exotic vi åt lunch där. Sen gick Ida till jobbet igen. Och vi andra gick på stan. Efter det så for vi till Dollar. Jag cyklade hem först och hämta min bil. Sen mötte jag upp dom på dollar. Där köpte jag denna tröja.


Sen for vi vidare till Storheden och Rusta. Sen avslutade vi att äta på MAX. Men efter det så gick jag till Ica Maxi och köpte hem lite mat. Resten av gänget for hem till Holls och Älsvbyn. Tack alla för en MYCKE trevlig dag. Så jag kom hem strax före 19-tiden.

I morgon ska jag träna igen efter några dagars vila. Denna vila var verklingen nödvändig måste jag säga. Nu har jag fått ny enerig. Måste säga att det ska bli skönt att komma igång med träningen igen.


Jag e riktigt sugen på att fara utomlands. Men vars skulle man åka? Jag vill åka till hösten.







Vilka härliga bilder. Vill nån följa med???

Söndag....

Så vad har man gjort det senaste dagarna då? I torsdags så for jag till Holls. Var där vid 12-tiden. Jag var barnvakt åt Harry. För Linda,Evert och mamma for in till Luleå. Harry är ju inte så svår och sköta. Förs sov han i 2 timmar. Sen fick vi ut och vara ute i 2 timmar. Ja vi var ute tills dom kom hem. Sen så åt vi middag. Sen var torsdagen lugn. I fredags så for jag till en kompis som bor o Boden. Vi träffades på Bodensia först och såg lite fotboll och tog oss en fika. Sen gick vi på stan en stund och kollade. Jag köpte Wallander-Indrivaren. Sen gick vi och köpte oss en parisare för 10kr på Coop. Sen for vi hem till han och såg Wallander. Den var bra. Det är ju alla Wallander. Ja med Krister Henriksson.. Sen for jag till Holls sen. Då var Britt-Marie,David och Patrik på besök. Vi var nere i sommartorpet. Det var mycket trevligt. Ja vad hände igår? Jag varoch såg 1 halvlek i Alvik. Sen for jag till Holls igen. För jag små frös. Men sen skulle alla bort. Så jag for hem till stan. Jag såg lite fotboll. Eller jag halvsov i soffan faktiskt;-). Sen gick jag till sängen och sov vidare. Var som trött måste jag säga:-).  Idag händer det inte så mycke. Det blir och se fotboll hela dagen. Första matchen börjar 13.30 på tv4. Sen blir det och se film också. Ikväll kl 21.00 på tv3 är det This is it det är ju filmen om Michael Jackson. Den ska jag se. Sen blir och se mer film skulle jag tro.






Jo sen var ju det bröllop igår. Men jag såg bara till och från. Men missade själva vigseln. Men men inte deppar jag över det måste jag säga. Det måste inte var kul för Victoria och Daniel och ha alla dessa kameror på sig hela tiden. Ja det inte mitt problem i alla fall.





Ett stor GRATTIS till er.

Jag återkommer.

Kram

Sista ikväll:(

Ikväll är det sista avsnittet av Grey's anatomy. Det SKA jag EJ missa. Måste ju se hur det går för snyggingen Derek. Det ska bli spännade i alla fall.

Igår så for jag och gjorde slingor hos Åsa. Det blev bra som vanligt. Sen for jag hem och tog det lungt och såg lite grann av fotbollen innan jag begav mig till gymmet. Jag och Hilma körde 1tim på crosstrainer. Sen begav jag mig till Hertsön och såg lite fotboll. Sen for jag hem och såg ännu mer fotboll. Jag klagar inte. Nu ska jag och hälsa på A-L det ska bli riktigt kul. Det var ju ett tag sedan nu ju. Sen ska jag hem och tvätta lite kläder och se fotboll. Sen ska jag ev ut till Hertsön och se LSK-Alvik som börjar kl 19.00.

Nää nu ska jag bege mig mot A-L. Jag åtekommer senare.

Kram på er alla.

Holland-Danmark

Just nu sitter jag och ser fotbollen på tv4. Det är Holland-Danmark som spelar. Det blir fotboll hela den lång. Sen ska jag nog se en film tror jag. Idag har jag varit och tränat. Körde lite styrke och sen körde jag BARA 10min crosstrainer. I morgon ska jag vila i från gymmet. Jag ska ta mig en cykeltur i stället.

Det är ju riktigt härligt och cykla. Det blir en nog en cykeltur till G-stad och tillbaka. Det kommer bli en härlig cykeltur.

Jag har ätit soppa till lunch.

Keldas soppor är riktigt goda måste jag säga. Snart blir det en tekopp.

Jag tänkte bli så här vig hade jag tänkte:-)

Men det är ett BRA tag dit innan jag kan göra så som hon gör:-). Men men man ver aldrig. Man kanske kan göra det snart...

Fotboll=)

I torsdag så var jag på Klöverträskskolans examen. Dom är ju riktigt duktiga måste jag säga. Jag har varit där i flera år och sett. Alla är riktigt duktiga. Sen efter examen så fot man till Rostan och drack lite te och smakade en bit kladdkaka. Sen gick vi över till familjen Mattsson. Vi satt ute vid brassan. Det gjorde lite pinnbröd,majs och marshmallows.



Det var riktigt gott måste jag säga.

Igår så såg jag lite fotboll. Sen på kvällen så fick jag främmande. Och vi såg Unthinkable. Det var riktigt bra måste jag säga.

Så se den tycker jag:-).


Ikväll hade jag tänkt se Precious med Mariah Carey.

Just nu sitter jag och ser Sydkorea-Grekland. Sydkorea leder med 1-0 efter 1:a perioden. Jag hoppas att dom vinner över Grekland.

Jag har varit och tränat idag. Det gick bra måste jag säga. Jag styrketränade. Sen körde jag 30min corsstrainer och 10min cykel. Och det kändes riktigt bra efteråt måste jag säga.


Tänk om man var så har vig?? Det vore ju inte helt fel. Man måste börja med pilates eller yoga..
Man behöver verklingen träna upp sin vighet måste jag säga.

Denna reklam på tv4. Det är bättre på svt måste jag säga. Sen gillar jag bättre svt när det gäller nu under VM i fotboll. Andre Pops gillar jag starkt måste jag säga. Sen har dom bra expertkommentator också.
Jag gillar ju Glenn Strömberg. Han är ju grym.


Ola Andersson är inte heller så tokig.


Jag återkommer senare.


Fotbolls-VM

Äntligen så börjar VM i fotboll. Första matchen börjar kl 16.00 mellan Sydafrika - Mexiko. Det ska bli riktigt roligt med VM även  om inte Sverige inte är med.

Grupp A
Sydafrika
Mexico
Uruguay
Franrike

Grupp B
Argentina
Nigeria
Sydkorea
Grekland

Grupp C
England
USA
Algeriet
Slovenien

Grupp D
Tyskland
Australien
Serbien
Ghana

Grupp E
Holland
Danmark
Japan
Kamerun

Grupp F
Italien
Paraguay
Nya Zeeland
Slovakien

Grupp G
Brasilien
Nordkorea
Elfenbenskusten
Portugal

Grupp H
Spanien
Schweiz
Honduras
Chile

Sändningstider VM:

Fredag 11 juni
15.00 - 19.00, TV4
15.00 VM-studio
16.00 Sydafrika - Mexiko, Grupp A
Arena: Soccer City
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport klockan 23.00

Lördag 12 juni
13.00 - 16.00, TV4
13.00 VM-studio
13.30 Sydkorea - Grekland, Grupp B
Arena: Nelson Mandela Bay Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Repris: TV4 Sport, 23.00

19.30 - 23.00, TV4, sista studiodelen i TV4 Sport.
19.30 VM-studio
20.30 England - USA, Grupp C
Arena: Royal Bafokeng Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström

Söndag 13 juni
15.30 - 19.00, TV4
15.30 VM-studio
16.00 Serbien - Ghana, Grupp D
Arena: Loftus Versfeld Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport, 23.00

Måndag 14 juni
13.00 - 16.00, TV4
13.00 VM-studio
13.30 Holland - Danmark, Grupp E
Arena: Soccer City
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport, 23.00

19.30 - 23.00
19.30 VM-studio
20.30 Italien - Paraguay, Grupp F
Arena: Green Point Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark

Tisdag 15 juni
15.30 - 18.30, TV4
15.30 VM-studio
16.00 Elfenbenskusten - Portugal, Grupp G
Arena: Nelson Mandela Bay Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Repris: TV4 Sport, 23.00

Onsdag 16 juni
13.00 - 16.00, TV4
13.00 VM-studio
13.30 Honduras - Chile, Grupp H
Arena: Mbombela Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport, 23.00

19.30 - 23.00
19.30 VM-studio
20.30 Sydafrika - Uruguay, Grupp A
Arena: Loftus Versfeld Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark

Torsdag 17 juni
15.30 - 18.30, TV4
15.30 VM-studio
16.00 Grekland - Nigeria, Grupp B
Arena: Free State Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Repris: TV4 Sport, 23.00

Fredag 18 juni
13.00 - 16.00, TV4
13.00 VM-studio
13.30 Tyskland - Serbien, Grupp D
Arena: Nelson Mandela Bay Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport, 23.00

20.00 - 23.00
19.30 VM-studio
20.30 England - Algeriet, Grupp C
Arena: Green Point Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark

Lördag 19 juni
15.30 - 18.00, TV4 Sport
15.30 VM-studio
16.00 Ghana - Australien, Grupp D
Arena: Royal Bafokeng Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport, 23.00

Söndag 20 juni
13.00 - 16.00, TV4
13.00 VM-studio
13.30 Slovakien - Paraguay, Grupp F
Arena: Free State Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Repris: TV4 Sport, 23.00

19.30 - 23.00, TV4
19.30 VM-studio
20.30 Brasilien - Elfenbenskusten, Grupp G
Arena: Soccer City
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström

Måndag 21 juni
15.30 - 19.00, TV4
15.30 VM-studio
16.00 Chile - Schweiz, Grupp H
Arena: Nelson Mandela Bay Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Repris: TV4 Sport, 23.00

Tisdag 22 juni
19.30 - 20.30, TV4
19.30 VM-studio
20.30 Nigeria möter Sydkorea, Grupp B.
Arena: Peter Mokaba Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport, 23.00

19.30 - 23.00, TV4 Sport
19.30 VM-studio
20.30 Grekland - Argentina, Grupp F
Arena: Moses Mabhida Stadium
Kommentatorer: Niklas Jarelind och Anders Andersson

Onsdag 23 juni
15.30 - 19.00, TV4
15.30 VM-studio
16.00 Slovenien - England, Grupp C
Arena: Nelson Mandela Bay Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Repris: TV4 Sport, 23.00

15.30 - 19.00, TV4 Sport
15.30 VM-studio
16.00 USA - Algeriet, Grupp C
Arena: Loftus Versfeld Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström

Torsdag 24 juni
15.30 - 19.00, TV4
15.30 VM-studio
16.00 Slovakien - Italien, Grupp F
Arena: Ellis Park Stadium
Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Repris: TV4 Sport, 23.00

15.30 - 19.00, TV4 Sport
15.30 VM-studio
16.00 Paraguay - Nya Zeeland, Grupp F
Arena: Peter Mokaba Stadium
Kommentatorer: Niklas Jarelind och Anders Andersson
Repris: TV4 Sport, 23.00

Fredag 25 juni
19.30 - 23.00, TV4
19.30 VM-studio
20.30 Chile - Spanien, Grupp H
Arena: Loftus Versfeld Stadium
Kommentatorer: Robert Perlskog och Jens Fjellström
Repris: TV4 Sport, 23.00

19.30 - 23.00, TV4 Sport
19.30 VM-studio
20.30 Schweiz - Honduras, Grupp H
Arena: Free State Stadium
Kommentatorer: Niklas Jarelind och Anders Andersson

Åttondelsfinaler:
Lördag 26 juni
19.30 - 23.00, TV4
19.30 VM-studio
20.30 1C - 2D (3)
Arena: Royal Bafokeng Stadium
Kommentatorer:

Söndag 27 juni
15.30 - 19.00, TV4
15.30 VM-studio
16.00 1D - 2C (4)
Arena: Free State Stadium
Kommentatorer:
Repris: TV4 Sport

19.30 - 23.00, TV4
19.30 VM-studio
20.30 1B - 2A (2)
Arena: Soccer City
Kommentatorer:

Måndag 28 juni
15.30 - 19.00, TV4
15.30 VM-studio
16.00 1E - 2F (5)
Arena: Moses Mabhida Stadium
Kommentatorer:
Repris: TV4 Sport, 23.00


Kvartsfinaler: (fördelas efter att åttondelarna är färdigspelade.)

2 juli
16.00 (5 - 7) C Nelson Mandela Bay Stadium
20.30 (1 - 3) A Soccer City


3 juli
16.00 (2 - 4) B Green Point Stadium
20.30 (6 - 8) D Ellis Park Stadium

Semifinaler:
6 juli
20.30 (A - C) Green Point Stadium

7 juli
20.30 ( B - D) - Moses Mabhida Stadium

Bronsmatch
10 juli
19.30 - 23.00, TV4
19.30 VM-studio
20.30 Bronsmatch
Arena: Nelson Mandela Bay Stadium
Kommentatorer:

Arenor:
Free State Stadium i Bloemfontein. Publikkapacitet: ca 45.000
Durban Stadium i Durban. Publikkapacitet: ca 70.000
Ellis Park Stadium i Johannesburg. Publikkapacitet: ca 62.000
Soccer City i Johannesburg. Publikkapacitet: ca 88.000
Green Point Stadium i Kapstaden. Publikkapacitet: ca 66.000
Mbombela Stadium i Nelspruit. Publikkapacitet: ca 43.500
Peter Mokaba Stadium i Polokwane. Publikkapacitet: ca 45.000
Nelson Mandela Bay Stadium i Port Elizabeth. Publikkapacitet: ca 46.000
Loftus Versfeld Stadium i Pretoria. Publikkapacitet: ca 49.000
Royal Bafokeng Stadium i Rustenburg. Publikkapacitet: ca 44.000.

Jag vet inte riktigt vem jag ska heja på. Men skriver mina favoriter
Argentina
England
Holland
Brasilien
Portugal
Danmark



Så då vet ni vad jag gör 1 månad framåt.

6 månader

Idag blir Evert 6 måndar. Helt otroligt att han är redan 6 månader. Tiden går och vi med den.


Gullungen.

Idag har jag varit och kört 45min kondis. Det blev 30min crosstrainer och 15min cykling.
Jag har tänkt städa lite idag. Sen har jag även tvättstugan kl 17. Och ikväll kl 20.00 ska jag se Arga snickaren och kl 21.00 så ska jag se Grey's anatomy båda går på kanal 5. Måste SES helt enkelt:-).
Undrar om man skulle se en film nu? Men vad skulle man se för nå då? Det kanske blir Johan Falk?
Jag är sugen på att spela minigolf också. Jag såg att golfängen har öppnat nu.


Jag läser

9789185865192
Jag tycker verklingen att ni ska läsa denna bok. Den är riktigt bra.

Igår måndag så cyklade jag till Hollsvattnet. DEt är 4,5mil dit. Jag cyklade på 2tim och 20min. Det gick riktigt bra måste jag säga. Jag kommer att cykla till Holls fler gånger ska jag säga.
Idag har jag varit och tränat lite styrketräning och sen cyklade jag i 15min. Det var riktigt skönt måste jag säga. Jag ska fara och cykla lite senare i eftermiddag.


Mycket trevlig

Jag for till byn i fredag. När jag for dit var Harry,Evert,Linda,Per,mamma och Åke ute. När jag kom på gården så kom Harry springades. Det var riktigt kul och få ett sånt bemötade. Sen på kvällen gick jag till fam. Lång. Matilda är hemma i från London. Hon åker tillbaka till London idag. Lill Matilda är i London helt otroligt:-). Och så har hon tagit körkort också helt otroligt:-).
På lördag var det dop i byhuset. Det var Everts tur denna gång. Det var mycke trevligt men många trevligt folk. Sen var ju den bästa präst också. Och han heter Tomas Lång. Säger vem är bäst TOMAS LÅNG:-).. Sen sjöng Hilma och Andreas spelade gitarr. Hilma var riktigt duktig. Just ja jag hämtade mormor i Älvsbyn. Alltså jag måste säga att det är riktigt skönt att köra en jeep. Jag lånade mamma och åkes volvo xc90. Man sitter verklingen skönt och kommer upp. Sen är det är det automat.
Igår söndag var det Sveriges nationaldag. Då var vi vid byahuset. Dör man kunde gå en tipsrunda och kunde fika lite. Det var mycke trevligt det. Det bor mycke trevligt folk som bor i Holls. Jo jag glömde min kamera i Holls. Så jag kan inte bjuda på nå bilder i från dopet. Jag ska lägga ut bilderna senare i veckan.
Ja jag tog lite bilder med mobilen. Men inga dopbilder.

Gullungarna:).


Tårta på dopet.


Och jag.

Jag ska strax fara och träna på gymmet. Ska köra ett styrkepass. Det blir även att köra lite crosstranier och cykel. Nu ska det sista kilorna bort. Jag ska gå ner mellan 10-15kg till. Det flesta kilorna sitter på magen. Jag måste säga det går riktigt tungt nu. Det känns att jag skiter i detta.

hejsvejs

Oj vad man var dålig på att blogga:-). Vad har jag gjort det senaste tiden då? Jo det vanliga träna, träna och åter träna. Igår så vad jag och styrketränade och stog på crosstrainer i 30 min. Sen kom B till mig vi 16 och vi såg Bruden bäste vän. Det var bra. Vi drack även en tekopp. Det satt verkligen fint det. Sen gick jag runt Mjölkuddsberget igår. Det var första gången i år jag gick runt där.
I söndags så for jag och Ida for till Holls i söndags. Och vi åt surströmming. Vi som åt surströmming var jag,mamma,ida och linda och jens en kompis till per och linda. åke,per och harry åt lasagne. Som åke hade gjort. Han e riktigt duktig och göra lasagne måste jag säga:).
Jag gick 45min på crosstrainer och sen cykalde jag i 10min. Det var riktigt sånt måste jag säga.
Det är riktigt härligt och träna. Man mår verklingen bra efteråt.
Jag ska nog ta mig en liten
 sen. Det ska jag göra. Jag mår bra när jag får röra på mig.




På lördag så ska jag på Everts dop. Tänkt han blir 6månader den 9:e juni. Alltså vars går tiden? Och Harry är 2 år. Tiden går så fruktansvärt fort inser man nu.

Charmtrollet Evert.

Charmtrollet Harry.


Och detta är jag.

Nu ska jag se Avatar klart. Har ej sett så länge av den. Har nyss börjat. Tänkte skriva lite så ni vet att jag lever.

Ni får gärna lämna en kommetar efter er.

Kram

RSS 2.0