Då så

Har man tagit bort min profil i från facebook. Jag tog bort den igår kväll. Jag måste säga det känns riktigt bra måste jag säga. Jag får se när jag loggar in igen. Det dröjer i allafall 1 vecka skulle jag tro. Om jag inte tar bort den så tror folk att jag loggar in och kollar. Så då e det lika bra och ta bort den så ser dom att jag inte är inne:-). Många tror att man ska sitta jämt där. Och att folk är så bekväma att dom kan sitta och fråga via facebook i stället på att fråga. Dom som inte har varandras mobilnr då kan fb vara bra. Dom som har varandrar mobilnr och frågar en fråga på fb och när man inte svarar så blir dom sura. Så hör av er då för fan er på mobilen om ni vill ha ett fort svar.
DET VAR BÄTTRE FÖRR. Förr kunde folk ringa till varandra och prata med varandra och kunde ses. Men nu går det mesta via facebook.

Ha det bra

Jag och mina polare


Linda Pritchard och jag


Linda Bengtzing,jag och Magnus Carlsson


Jag och Charlotte Perrelli



Jag och Jessica Andersson

Våga vägra facebook. Jag börjar bli gode less på facebook. Det är som allting annat. Det är roligt i börjar och sen efter ett tag blir man less. Sen på sommaren sitter man inte så mycke framför datorn och det blir även mindre tv tittade också. Men sen när vinter kommer blir det mer tv-tittande och även blir det att sitta mer framför datorn. 

Idag bade jag för första gången i år. Det var riktigt skönt måste jag säga. Jag var ovh badade med Matilda i bränntjärn..

Idag har jag och mamma har varit på stan och handla lite kläder. Det blev även 2 par skor också.
Som sagt min kläder börjar bli lite stora. Jag handlar inte så mycke åt gången.

Nu orkar jag inte skriva nå mer. Jag återkommer nån dag.

God natt och sov gott

Anna Carin Zideks besked: Jag slutar

I maj stod hon över säsongens första försäsongsläger med landslaget.
Nu står det klart att Anna Carin Zidek lägger av helt.
- Jag känner ingen motivation, det är inte roligt längre, säger hon till Länstidningen i Östersund. 


Anna Carin Zidek, 39, förklarade under hela förra säsongen att hon inte hade bestämt sig om hon skulle fortsätta ett år till.
Och när damerna i skidskyttelandslaget samlades på Mallorca i maj för årets första försäsongsläger fanns hon inte med.

Tränade själv

Den dubbla OS-medaljören, mer känd som ACO, hade efter samtal med förbundskapten Staffan Eklund fått tillåtelse att träna på egen hand, utanför landslaget, tills dess att hon hade tagit sitt beslut.
Dörren till världscuptruppen stod öppen om hon skulle välja att fortsätta.
- Vissa dagar känner jag mig jättesugen och andra upplever jag bara som jobbiga. Jag vet ju hur mycket träning som behövs för att jag ska vara med och slåss i toppen. Har jag motivation fortsätter jag, men det blir ett beslut jag tar någon gång i juni, sa ACO då.
"Känner ingen motivation"

Men nu har hon alltså bestämt sig. Det blir ingen fortsättning - ACO lägger skidskyttet på hyllan.
- Jag känner ingen motivation, det är inte roligt längre. Därför slutar jag, säger hon till Länstidningen i Östersund.
ACO hade en extremt tung säsong i vintras.
- Jag har fått kämpa från början till slut känns det som. Kroppen har inte funkat riktigt, sammanfattade hon vid säsongsavslutningen i Holmenkollen där det stod klart att hon slutade på tionde plats i den totala världscupen.
Under VM i Chanty-Mansijsk i Ryssland blev det som bäst en fjärdeplats i mixed stafett.



Fakta:
ACOS KARRIÄR
Namn: Anna Carin Zidek
Född: den 1 april 1973.
Bor: Lillhärdal i Härjedalen.
Främsta meriter, OS: guld i masstart 2006, silver i sprint 2006, fyra i jaktstart 2010. VM: guld mixedstafett 2007, silver masstart 2005, sprint 2007, samt mixedstafett 2009, brons jaktstart 2007 och mixedstafett 2010. Världscupen: 12 segrar.



Jag måste säga att det är riktigt tråkigt att ACO ska sluta med skidskytte. Tack för dom har åren ACO.

Bild



Emma J tog denna bild på mej i söndags. Måste säga jag e riktigt nöjd över denna bild.
Vad har annar gjort det senast dagarna. Jag for till Holls i fredags och var tills i går eftermiddag. I lördags var det bya dag i Holls. Var mycke trevligt. Sen i söndags så for jag till Påle. Ann, Jonas, Emil och Hugo var upp i från Sthlm. Så man ville ju träffa dom ju. Sen blev ju Mia mamma i söndags för första gången. Oj så roligt det är. I måndag så var jag också i Påle. Och i tisdags så gjorde man inte så mycke faktiskt. Igår så var moster,wilma, tobbe,mormor och morfar i holls. och vi åt surströmming till lunch å det var riktigt gott. Lina kom senare. För hon hade jobbat. Efter lunch så gick jag och Evert och sov lite middag. Mysigt var det som vanligt. Sen for jag ner till Rostan och drack lite te. Det var mycke trevligt. Så vad händer resten av veckan då? Ja det händer inte så mycke faktiskt. Jag kommer vara i stan i några dagar i alla fall. Sen blir det att åka tillbaka till Holls. Men jag vet inte när.

Varmt och härligt

Det är riktigt skönt att det sol och varmt ute. Jag har legat ute och sola i 2 timmar. Det blev lite varmt måste jag säga. DOCK VÄLDIGT SKÖNT. Man måste verklingen ta vara på dessa dagar. Tanke på man har en lång vinter. Jag gick ner till tvättstugan och körde in en tvätt. Nu ska duscha och äta lite. Sen blir det att hänga upp tvätten på tork en stund. Sen blir det att bege sig till Hollsvattnet. I morgon är det byadag i Hollsvattnet. Det börjar kl 12. Det ska bli mycket trevligt måste jag säga. Hoppas det kommer mycke folk. Jag och Sofia for till Gäddvik i går och solade och lite lunch där. Det var riktigt riktigt mysigt där. Sen for vi till Dollar store. Jag köpte ram så jag kunde rama in lite bilder som jag tog i storforsen. Sen for vi till Ica Maxi. Sen skjutsa jag hemma Sofia och sen for jag hem till mej. Sen cyklade jag till Sofia. Vi grillade lite grann till middag. Gott var det verklingen.
Nu kommer det lite bilder i från gårdagen och det jag ramade in.











Hoppas nu får en underbar helg. Kram på er<3

Ska

Köpa mer ramar. Jag var i Storforsen föra veckan. Man tog en massa bilder. Så jag ska rama in 3 bilder.

Nu kom dom 3 bilderna som jag ska rama in







Så vad tycker ni?

Jag måste säga det e verklingen mäktigt att stå vid forsen.





Köpt

Jag har köpt mej en fläkt till lägenheten. Har igång den nu. Och det är riktigt skönt måste jag säga.
Sen hade jag vunnit en slant på Lången. Så passade jag på att köpa 2 böcker och engångs grill och ramar och 3 filmer faktiskt. Det är bra och få in nå extra pengar ibland. Det kommer bilder också:-).
Just nu tvättar jag. Jag ska även ta och dammsuga lite. Man drar in lite grejs. Spec när man har gått runt Mjölkuddsberget:-). Ikväll blir det att se Allsång på skansen kl 20.00 och kl 21.00 ska man se på Morden i Midsomar båda går på Svt 1. Självklart så blir det en eller det blir 2 tekoppar också. När man sitter och ser på båda programmen:-).
Nääää nu ska jag dammsuga lite så man har gjort bort det. Ska strax gå ner till tvättstugan och hänga upp den 1:a tvätten.










Jag köpte en svart ram.



Och så köpte jag 3 vita ramar.

Söndag

Idag fyller min syster Linda 24 år idag. Grattis på dej. Har skickat ett sms till Linda innan jag skrev grattis på bloggen. Jag kommer INTE skriva grattis på facebook. Dom jag har mobilnr till skickar jag ett sms till. Och dom jag inte har mobilnr till då skriver jag grattis på facebook.





Nog kan facebook vara bra. Men när folk tar förgivit att man ska sitta där dagarn in och dagarna ut. Sen när folk har ens mobilnr kan höra av sig via mobilen i stället att för att skriva på facebook. Sen att grannar kan skicka via facebook om man kan låna 1 l mjölk tex. Det går för fan fortare att ringa eller gå över att skicka en fråga via facebook. Och sen om man bor lungt i från varandra och inte har nr till varandra är facebook bra. Även att man hittar gamla vänner och klasskompisar..
Sen att många säger att dom är så stressade och har så mycke att göra sitter då flera timmar på facebook och på nätet. Alltså sakerna blir ju inte fortare gjort när man sitter på nätet.
Jag måste säga att jag pratar hellre i telefon än sitter och chattar på facebook. Men framför allt så vill jag ses och pratar.





Jag ska till Holls idag. Mycke för att Linda fyller år idag. Det blir att sova över där också. Ska bli självklart jul att träffa pojkarna också.



Ha en bra söndag alla.


Lyssna


Fotboll

Jag har inte gjort så mycke idag. OCh jag ska inte göra så mycke heller idag. Jag har varit och köpt en present till Linda som fyller år i morgon söndag. Nu sitter jag och ser fotboll med Nordkorea-Sverige. Det är 0-0 efter 1:a halvlek. Sen grillade jag en köttbit till lunch och potatissallad. Det var riktigt måste jag säga. Efter fotbollen ska jag gå 2 varv runt Mjölkuddsberget. Självklart så får jag sällkap av min ipod och mina stavar. Ska även sen Sommarkrysset ikväll kl 20.00 på tv4.
Hoppas nu Sverige kan ta 3p nu. Heja heja Sverige.












Det är verklingen gott med grillad.


RSS 2.0