90 min

Idag har jag kärt 90 min kondis på gymmet. Det var riktigt riktigt härligt måste jag säga. Först gick jag på crosstriner i 60 min sen gick jag 30min på gåbandet. Plus att jag gick till gymmet och sen hem igen. Jag var riktigt svettig efter jag körde 60min på crosstrainer. Då syns det att man har gjort något i alla fall:). Just nu håller jag på att tvättar. Det behövs verklingen tvätta. I alla fall träningskläderna. Jag se Biggest loser kl 19.00 på kanal 5. Sen kommer jag se lite grann på Rena Rama Rolf som börjar kl 19.25 på tv4. Sen kl 20.00 blir det och se lite grann på Fångarna på Fortet och kl 21.30 ska jag se Time Out på tv4. Före det funderar jag på att spela lite NHL 10 på Playstation3. Jo det ska jag göra. Jag ska bara steka en hambrugare som jag ska äta till middag. Och det ska jag göra nu. Sen ska jag spela lite grann.



Lingon

Igår var jag,ida och mamma och plockade lingon. Vi fick ihop 1 och en halv hink. Det var helt okej. Lite senare gick jag och harry och plockade lite lingon. Han är ju så duktig. Senare åt vi middag. Vi åt älgfile och klyftpotatis och sallad. Det var riktigt,riktigt gott måste jag säga. Det var verklingen en mysig och trevlig dag igår. Jag hämtade Ida strax före 14. Vi var i byn efter 14. Då fot jag mamma och ida och plockade lite lingon. Sen for vi hem. Vi gick ut till stugan som står på gården. Mamma och Åke får bo i stugan medans Linda,Per,Harry och Evert bor inne i huset. Åke och Per hade gjorde upp en brassa i öppnaspisen. Åke fick grilla parisare och hamburgare.
Sen efter det så gick jag och Harry och plockade lite lingon. Det var Harry som plockade. Sen när vi kom tillbaka så hjälpte vi moster/Ida och mormor/mamma och resna lite lingon. Sen gjorde mamma lingonsylt. Det är ju så gott med hemmagjord lingonsylt än köpes. Det blev en sen middag igår. Vi väntade på Jimmy skulle komma. Han jobbade till kl 18. Sen alla var samlade. Det var riktigt trevligt...


Lingon


Jag och plockaren:-)


Harry plockar lite lingon



Sötisen


Mamma och Åke har varit hos mig och fixa lite. Skruva upp lite grejer. Det var ju verklingen på tiden:-)
Tack än en gång...

Databord och spegeln



Ljuskronan ute på balkongen














Jag blev jätte nöjd. Det e bättre sent än aldrig.

Resten av dagen blir bara en slappar dag. Just nu ser jag AIK - IFK Göteborg på canal + sport. Det blir fotboll hela kvällen lång. Söndag = slappardag. Jag gillar slappar dagar. Man måste vila upp sig på söndagarna spm man orkar en tränings vecka.

Det är riktigt skönt att ha ett databord än att sitta i soffan med datorn.

Nää nu ska jag gå och forsätta och se fotboll. Jag hejar på IFK Göteborg. Och dom leder just nu med 1-0. Och det e riktigt bta det. Heja heja IFK Göteborg.



nåväl

Igår så for jag till byn. Det e så skönt att fara ut till landet. När jag kom dit så åt man middag. Vi åt potatis,korv och ägg. Det satt fint det. För man har inte ätit det på länge. Sen när vi hade ätit så gick jag och Harry åt. Vi gick och så på hästerna. Sen åkte vi häst och vagn med Britt-Marie till vändskivan och tillbaka. Harry tyckte det var kul. Sen gick vi in och åt lite kvällsfika. Sen jag ut till stugan och så Time out. Sen såg jag sporten sen gick jag och la mig.
Idag har jag och Harry varit ute och grillade lite korv. Sen gick vi in efter ett tag. Vi forsätte och leka inne förstås Vad annars:-)..  Sen när Harry och Evert gick och la sig så for jag ner till Klövern. Jag for förbi Britt-Marie E och fick mig hem nybakad bullar. Ett stort TACK än en gång. Inte kan man tacka nej till hemmagjord bullar.


I morgon torsdag så ska jag fara och hälsa på Carola och jag ska även träna såklart. Vad annars:).
Det är så skönt att träna. Man kan verklingen inte låta bli och träna. Annars händer det inte så mycke mer i morgon. Det blir och se nån Beck film också:)..
Nää nu ska jag se klart Beck filmen som jag började och se igår. Men hade inte tid och se den klar igår. För jag for till Holls och var med Harry och Evert. Det är verklingen lätt att välja att fara och vara ned Harry och Evert än se Beck:)..

Jag återkommer i morgon..

God natt och sov gott alla vänner.

Måndag!!!!!!!!

Idag har jag dammsugit och skurit golven. Sen gick  jag till gymmet och körde lite styrke. Det var riktigt skönt måste jag säga. Sen håller jag på att tvätta också. Senhar jag precis sett Beck.
Till middag ska jag laga Chili corn carne. Det var ett tag sedan jag åt det. Det ska bli riktigt gott.
Annars händer det inte så mycke mer idag. Har tänkt se Fångarna på Fortet kl 20.00 på tv4 och sen 21.30 ska jag se time out. Som sagt det blir lungt faktiskt. Man kanske ska ta sig en joggingtur runt Mjölkuddsberget idag. Efter middagen. Man hinner springa ett varv innan Fångarna på fortet idag. Då kan man ligga i soffan med gott samvete och även dricka en tekopp. Det e livet det.

Ska bli kul och följa det igen



Nää nu ska jag börja med maten.

Söndag

Ja igår lördag så var jag och joggade runt Mjölkuddsberget. Den är 2km. Och det gick bra måste jag säga. Bättre än förväntan måste jag säga. Jag var och joggade även i torsdags.

Det tar några gånger till innan det går riktigt bra att jogga. Jag har bara jogga 2 gånger än. Det tar några gånger innan man kommer riktigt i form:).
Sen for jag till Alvik och såg lite fotboll. Annicas son spelade så jag såg den matchen. Sen såg jag 1 halvlek av herrarns match. Sen gav jag uoo och for till Susanna och vi bastade. Det satt verklingen fint måste jag säga. Efter manhar stått ute i regnet.


Idag söndag så händer det inte mycke. Jag ska strax bege mig till byn. Det blir köttsoppa till middag. Det ska bli riktigt gott att äta köttsoppa. Det var ju inte igår man åt det. Så det e på tiden.
Jag måste säga att Palt och Köttsoppa är 2 favoriter. Helst är ju mammas palt och köttsoppa godast. Mamma är e duktigt hon. Det ska vara köttsoppa med klipp.


Ha en jätte bra söndag alla!!

Vilodag

Idag ska jag vila i från träningen. Det små retas i halsen. Så då vilar jag. I fall att om man skulle bli sjuk. OCH det vill jag verklingen inte bli. Ska även vila i morgon och hela helgen. Det beror hur det känns och om JAG klarar det. Det är ju den stor frågan hihihi:-).
Så jag ska inte göra mycke knop idag. Jag ska fara till Storheden en sväng nu hade jag tänkt. Sen kl 15 ska jag se när Luleå hockey ska träna i C-hallen. Sen blir det och fara hem och se nån film.
Får se vad jag ska se för film bara:-).
Igår så for man till Holls och blodpalt igen. Det var riktigt riktigt gott måste jag säga. Palt är riktigt GOTT. Det var jag,mamma,Åke,Ida,Linda,Harry,Evert,Moster,Lennart,Lina,Anton,Wilma. Sen kom även Emil och Evelina. Den for vi ner till Sommartorpet och fika lite. Det var en riktigt mysig eftermiddag med släkten. En del av dom i alla fall.




Ha en jätte bra torsdag alla!

Kram

Gullungen Harry

Vilken sötis


Plockar bär för 1:a gången


Han är redan en datanörd:-)


Skillnad

Detta e jag för 2 sommar sedan


Detta är jag efter 2 år


Är det nå skillnad tycker ni?? Jag har alltså gått ner 60kg sen april -08. Jag känner mig riktigt,riktigt nöjd måste jag säga. Jag ska gå ner 10-15kg till.


Detta är jag. Ojojo säger jag bara.


Presenter

Denna väska fick jag av Jonas och Helena. Tusen tack


Fick lite Body scrub och body Botter av Ida,Lina,Per,Harry och Evert


Jag fick även 2 fina hjärtan av Ida,Linda,Per,Harry och Evert


Fick även en fin bukett av Ida,Linda,Per,Harry och Evert


Jag fick prestenkort på Sf-bio och presentbiljett på Kulturens hus av mamma och Åke.
Det var toppen bra det.


Vill tacka än en gång för dom fina presenterna som jag fick igår av mamma,Åke,Ida,Linda,Per,Harry och Evert. Jag är SUPER nöjd. Sen var mamma så snäll att hon gjorde palt till middag. För jag önskade palt till middag. TACK mamma. Det var jätte snällt.

28 år.. nu å då

Från förr


Och idag


Tänk vad tiden går fort. Tänk att man har hunnit bli 28år:-)))


Vill nån

Följa med till Östersund 1:a helgen i december???? Och se Skidskytte??? Man vill så gärna åka och se skidskytte live. Men det e ju inte kul och själv. Det är ju roligare om man är 2 eller fler. Jag är riktigt riktigt sugen på att fara. Så har nån lust och följa???




Jag har varit i Holls i veckan bla. Jag,Matilda och Eric för och badade i onsdagskväll. Vi for till Bränntjärn och bada. Det var inte så farligt kallt. Sen igår torsdag så for man till Storsund och åt surtrömming och till efterrätt blev det marängsviss. Mmmmm vad var gott. Det satt verklingen fint både med suris och marängsviss:-).


Det är en lånad bild i från nätet. Hade tyvärr inte med mig kameran:(. Så kan det vara när inte haspen är på:-)

Även denna bild är i från nätet.

Så vad har jag gjort idag då? Jag steg upp vid 8.30. Jag åt frukost och såg lite tv. Sen cyklade jag till gymmet. Jag började med 15min promenad på gåbandet. Sen körde jag styrke. Och efter det blev det 30min på crosstrainer och sen blev det 15min på gåbandet igen. Jag måste säga det var riktigt riktigt härligt måste jag säga:). Och jag har nyss ätit lite lunch. Det blev köttbullar och potatismos. Det satt också riktigt fint måste jag säga. Jag ska i väg till Antnäs senare idag. Ska fara ifrån stan vid 18.30. Det ska bli mycket trevligt. I morgon blir det att fara till byn. För då ska jag äta palt. Mmmmmmm vad gott. Mammas palt är riktigt riktigt god. Annars händer det inte så mycke mer i helgen. Innan jag far till byn så tänkte jag fara till gymmet.







Det blir boldpalt i morgon. Ojojojojo vad gott det ska bli. Längtar redan:-).



Bränntjärn..

Nu tänkte jag ligga på spikmattan en stund och lyssna på spotify. Sen blir det och se en film innan jag beger mig till Antnäs.



Jag och Bea


Jag och Bea. Detta kort är ju några år gammalt:-)...


Detta fick jag....

.... Av Rostan och Bea.

Gott gott:-)


Fick även 2 fina skålar.


Kool Anna står det:)..

Rostan och Bea har varit förbi på fika idag. Dom åkte nyss hem. Det var mycket trevligt. Sen fick jag jag 3 st presenter som ni kan se på bilderna. Tack så jätte mycke för presenterna. För jag fyller visst år snart. Men det e inte så noga det. Jag har även hunnit varit på promenad med Linda,Evert och hundarna. Sen när han vaknade så for vi till Älvsbyn för Linda skulle handla lite mat. Sen for jag till Luleå. Sen tog jag cykeln och cykla till Björx. Sen cyklade jag hem.



I morgon ska jag fara och träna. Blir att köra styrke och sen blir det även att köra lite crosstrainer. Jag ska även fara och se när Lule hockey tränar.. Sen ska jag fara till byn. Ska du vara med Harry och Evert. Det e svårt att vara i från dom.

Ska se en film ikväll. Får se vad det blir för film bara:)

Snyggisarna


Harry och jag


Harry


Harry igen.


Evert. Gladskiten:-)


Jag och Evert


Sötisen





Harry ringde till mig tidigare idag. Han sa Hej.. Anna kom sa han också.. Alltså man smälter verklingen. Man kan ju verklingen inte stå emot Harry eller Evert. Dom är ju så gulliga. Så det blir att fara till byn i veckan. Ska bara träna lite först. Jag ska träna i morgon i alla fall. Sen kan jag inte hålla mig längre mig ifrån Harry och Evert.

Trevlig helg var det

Det har varit en riktigt trevlig helg måste jag säga. Med bra artister. Dom bästa var ju Brolle, Miss Li, Melissa Horn och Takida. Twisted Sister sådär måste jag säga. Jag hörde nån låt med dom. Men jag och Emma och Adam gick runt i stället. Jag och Emma åkte virvelvinden och Break dance och det var kul:-)...

Melissa Horn

Hon var riktigt bra.


Han som spela keybord var ju rätt så söt måste jag säga:-)

Maja,jag och Emma.

Vi väntar på att Takida ska börja.

Robban A sjångaren i Takida

Han är ju som gullig Robban


Han e ju söt..


Gitarristen i Takida är snygg:-). Han skulle man verklingen inte tacka nej till;-)

Idag ska jag bara ta det lungt. Ska verklingen inte göra många knopp alls. Enda jag ska göra är att tvätta lite kläder. Det kommer att gå fort. För jag har inte så mycke och tvätta. Och det är skönt. Ska ev dammsuga lite grann också. Annars blir det bara mest och slöa faktiskt. Det är ju söndag liksom. Söndag=slödag. Vad säger ni då? Jag kommer se film skulle jag tro med en tekopp. Och bara känna lugnet. Härligt härligt måste jag säga.
Ska nog se The Holiday. Den är ju så mysig. Sen blir det ju en tekopp också:-)




Ha en bra söndag. Jag kanske återkommer senare idag.

Kram på er



Kalaset

Brolle

Han är ju riktigt riktigt bra Brolle. Han har en riktigt ba röst. Och han är söt också.

Inte skulle man säga nej tack till Brolle:-)..



Miss Li

Hon var riktigt bra hon också.



Bilder ifrån ett partytält nere på Södra hamn



The Ark

Det var en riktigt bra spelning av the ark



Ikväll blir det och se Melissa Horn,Takida och Twisted Sisters. Det blir riktigt riktigt trevlig ikväll. Men bra artister. Innan jag ska bege mig till Kalaset så ska jag bara ta det lungt och bara ladda upp så man orkar trängas lite :-). Ska se en film nu hade jag tänkt.

Kram på er.

Sova!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska gå och sova efter detta inlägg. Jag ska fara till gymmet i morgon när jag har vaknat. Jag ska köra 60min crosstrainer och sen blir det cykling dock vet jag inte hur länge det blir. Jag siktar på att jag ska köra minst 30min. För jag vill verklingen att dom sista kilorna ska bort. Jag är riktigt riktigt less på mitt fett. Det ska bort om jag ska operar bort det. Eller det SKA jag göra. Om jag får betala för det. Jag bryr mig inte om jag får betalar. För det SKA verklingen bort.

Nää nu ska jag sova. GOD NATT OCH SOV GOTT

Lite bilder


Jag och bollen i bränntjärn


Tummen upp:)


Harry och jag


Lapporten


Sötungen Evert...


Längtar tills det kommer snö. Så man får ta fram skoter. Längtar gör jag faktiskt.





Storforsen.

¨


Jag for till Holls igår och var tills idag. Måste ju vara med Harry och Evert. Man kan ju inte vara bort så länge i från dom. Så det blev ingen träning dag. Men i morgon torsdag ska jag träna igen. Skönt med vila mitt i veckan faktiskt. Sen startar lulekalaset i morgon. Det bli riktigt roligt det också.


Detta är uppe i skogen i Holls. Flurn


Linda och Ida mina syskon.


Min bror Andreas,pappa och mamma uppe i galtis..


Jonas och Helena...



Nu ska jag gå och sova.. God natt och sov gott...


Grattis

Igår blev Karla och Thomas föräldrar till en liten tjej. Ett stort GRATTIS till er. Det e riktigt kul. Så jag måste ju komma ner till Kalmar och se lilla bebisen. 
Idag har jag varit och sett när Lule hockey tränade. Sen for jag köpte ett helgpass till Lule kalaset. Det ska bli riktigt kul med kalaset. Sen for jag och tränade lite grann. Sen for jag hem och åt lunch och sen har jag tvättat lite grann. Jag har även legat på spikmattan och lyssnat på Spotify. Jag har sett Lotta på Liseberg. Och nu ser jag CSI N.Y. Efter det blir det sängen. För jag e trött.
I morgon blir det träning igen som vanligt:-). Sen blir det givet Allsång på Skansen och sen blir det Norden i Midsomer. Så tisdagen är räddad:-).

Och i morgon börjar inskolningen på dagis för Harry. Tänk att han har blivit så stor nu.

Harry på Leo's lekland. Tänk att han ska börja på dagis i morgon. Hoppas det kommer att gå bra. Det kommer det att göra.



Gode trevligt

I fredags så blev jag bjuden på middag hos Sivan. Sen var det mycke trevlig sällskap av Sivan såklart och sen var det Marie,Petter,Lena,Anders,Emma,Ewa och Oskar. Det var trevligt. Kom inte till Holls vid 02.15 ca. Det är alltid lika trevligt och vara med dom.

Jag och Emma


Sivan,Petter och Marie


Jag,Ewa och Oskar

Då i lördags så var jag och Harry på Leo's lekand medans Linda och Per var och kollade barnstol åt Evert och sen var dom och handla lite mat.

Harry och jag


Harry i bollhavet.



Igår söndag så tog vi bara det lungt. Jag och Harry var och bada vid badstranden, Det var riktigt kul. Annars så tog man bara det lungt. Efter middagen så for jag och Madde och bada i bränntjärn. Det var härligt med ett kvällsdopp.


Tänk det är redan 2 augusti och till helgen är det Lule kalaset. Om man ska gå torsdag,fredag och lördag. Man måste ju se Takida,Miss Li,The Ark,Brolle,Twisted Sister,Melissa Horn.
Det var många bra artister i år.

RSS 2.0