Torsdag då

Jag har varit på gymmet mellan 10-12 idag. Det var riktigt skönt måste jag säga. Först körde jag 15 min på gåbandet. Sen blev det styrke och efter det blev det 30 min crosstrainer. Måste säga att det var riktigt riktigt skönt. Jag har ätit lunch för en stund sedan. Sitter och funderar vad man skulle se för film. Det lutar och se nå avsnitt av Mia och Klara. Ja det blir det. Så nu ska jag slå på Mia och Klara. Dom är ju bara för sköna. Sen strax efter 16.00 ska jag börja cykla till Björx. För kl 16.30 ska jag och Lena cykla. Det ska bli riktigt skönt att cykla faktiskt. Det var ett tag sedan vi cyklade. Så det e dags igen.


Oj vad jag vill ha sol. Man börjar bli less med detta regn måste jag säga. Det e bara fara utomlands. Jag är riktigt sugen på att fara utomlands. Men den stor frågan är vars ska man åka? Det är många ställen man vill åka till. Bla till Thailand,Spanien,Grekland,Cypern,Italien,Usa,Mexico. Sen finns det många mer länder som man vill besöka.
Men först och främst ska jag åka ner till Sthlm den 29 september. Ska hälsa på Mia. Det ska bli riktigt riktigt kul faktiskt.



Denna bild e tagen förra sommaren. Det e riktigt kul och hoppa studsmatta.
Det e bra träning också att hoppa studsmatta.

Jag i år.. Det är i Klövern.


Biotime

Ikväll så blir det bio med Malin och Måns. Först ska vi se A-team kl 18.15 och sen kl 21.30 blir det Beck. Det ska bli riktigt kul. Först ska vi gå på Roasters och ta en fika. Det blir en riktigt trevlig måndag måste jag säga. Tidigare idag har jag varit och tränat. Det var riktigt härligt måste jag säga. När jag kom hem så åt jag lite mat och såg Johan Falk. Johan Falk filmerna är riktigt bra måste jag säga. Det händer inte så mycke mer idag. Det blir nog att se ev en film ikväll när jag kommer hem i från bion.


A-team



Nu ska jag göra mig klar och börja cykla in mot centrum. Så ha en jätte bra kväll alla.


hihpoioho


Jag i Klövern


Detta e nog jag:).

Jag ska åka ner till Sthlm och hälsa på Mia. Det ska bli kul det. Vi ska gå på Allsång på Skansen bla. Sen blir det även Gröna Lund. Det e ju ett måste ju:-). För jag saknar Mia.
Det ska bli kul att komma i väg och göra något.


Mia och Carola


Det var på rallarsvängen 1993. Då grymma brudar helt enkelt med 2 bra röster.



Så idag ska jag bege mig till Holls. Jag ska till bränntjärn och bada. Man måste ju passa på och bada när det är sol ute. Ska fara med Madde och Krissi. Det ska bli kul.



Ha en bra lördag alla min vänner.


Påle


Jag och Emma i hennes mopedbil. Vi var på väg till Älvsbyn


Nu är vi på Älvsbynvägen mot Äbyn


Jag fick också prova köra lite. Det var riktigt kul måste jag säga:)


Jag och GB-gubben utanför OK/Q8 i Älvsbyn.

Idag har jag varit i Påle. För jag sov över där. Sen for jag och Emma till Sivan. Hon hade bakat kolakakor. Så vi for dit och smakade. Dom var goda såklart. Sen for jag till Holls. För jag ville träffa Harry och Evert såklart. Sen for jag hem till stan. För jag ska träna i morgon fredag. Sen ska jag även tvätta i helgen. Det måste ju också göras. Sen ska jag skicka i väg räkningarna också. Så det är också bortgjort. Det e skönt att få bort det också.


Regnar

Idag har jag varit och tränat. Sen for jag hem och packade lite. Sen for jag till Emma i Påle. Även Adam var hos Emma. Sen for vi till Klövern och hämta Amanda och Johanna???? Sen for vi och bada i Klövern. Bilder kommer senare. Och nu är vi i Påle igen. Vi åt pizza till middag. Det var gott. Det blir gott när man inte äter pizza så ofta. Men det kommer dröja innan man äter pizza igen. Så gott är det inte faktiskt. Jag,Emma och Adam sitter och ser Precious just nu. Den e verklingen sorglig men bra. Sen vet jag inte vad vi ska göra efter filmen. Adam ska hem sen i alla fall. Jag och Emma ska nog fara ner till Älvsbyn sen med Emmas mopedbil. Det ska bli skoj. Riktigt skoj.
Vi ska kolla läget vad som händer på byn.
Det händer då inget tror jag.




Precious - DVD - Film


Det har varit dåligt

Med skrivadet. Men det händer inte så mycke. Än det vanliga. Tränat och tränat har man gjort. Sett på lite tv och sovit och ätit och varit på toa:). Sen har man badat också. Denna bild e tagen i bränntjärn. Detta e jag som står på händerna. Krissi e fotograf.



En har man varit i Holls också. I lördags så var vi nere i badstranden och hade det trevligt medn dom andra i byn. Dock var inte alla där. Det var på eftermiddagen. Det grillades lite hambrugare och sen fanns det även att köpa lite fika också. Det var en musikstund nere vi stranden. Kristin sjöng 3 låtar och sen hade vi även lite allsång. Det var en mycke trevlug eftermiddag.

Idag har jag varit och tränat med Hilma sen for vi och åt en sallad till lunch. Sen cyklade jag hem. Stannade till på Ica källan och handla hem lite mat. Sen när jag kom hem så låg jag på spikmattan en stund. Sen har jag inte gjort så mycke mer faktiskt.
Jag sitter och väntar på att Allsång på Skansen ska börja kl 20.00 och sen kl 21.00 så ska jag se Morden i Midsomar. Och båda går på Svt 1. Annars händer det inte så mycke mer idag. Sen blir det kanske sängen efter Morden i Midsomar. Får se vad som händer.

mer bilder


Det är riktigt vackert i Storforsen


Jag...


Detta är Gunhild Carling. Hon spelade på 3 trumper. Gör om det om ni kan. Man blev riktigt impad. Hon var riktigt riktigt duktig. Hon var riktigt bra på att spela på blockflöjt också


Markoolio och Lasse Holm


Magnus Johansson, Thomas Petersson, Anders Börjesson och Lasse Holm som Timoteij.


Thomas P,Mojje,Markoolio,Andreas och Erik Linder.


Andreas Lundstedt.


Jessica Andersson


Killarna





Det var riktigt trevlig kväll igår. Jag och Sivan ska fara och se

Diggiloo

Jag och Sivan var uppe i Storforsen och såg Diggiloo. Dom är RIKTIGA duktiga. Men Jessica Andersson var den klart BÄSTA på scenen.




Nu ska jag gå och sova. Det kommer mer bilder i morgon


Kvällsdopp

Vilket härligt väder det har varit idag. Det har varit riktigt skönt måste jag säga. Varit nere på badstranden en stund och solat. Före det då gick jag en promenad med hunden och sen blev frukost. Sen var jag hemma en stund. Kl 12 så åt jag lunch sen får jag ner på badstranden. Sen hem igen och bara tagit det lungt. Jag gick även på en promenad vid 15-tiden också med hunden. Senare så for jag till Fam. Lång. Sen var jag hem en stund. Då ringde Madde och frågade om vi skulle fara och bada. Och jag sa ja. Vi får till bränntjärn. Det var riktigt härligt. Sen var jag och cyklade med hunden. Så jag har bara sett dom sista 10min av 1:a halvleken i fotbollen.

Bränntjärn


Oj vad man är cool hahaha:-)


Oj vad man har roligt.


Lördag


Har cyklade jag till Fam Lång


Vägen i Holls. Detta var kvällspromenaden nu ikväll


Denna var efter vägen.

Så vad har jag gjort idag? Jag var på en cykeltur med hunden i morse. Sen gjorde jag inte så mycke. Sen for jag ner till Älvsbyn en sväng. Var och handla lite. Sen stannade jag till i Klövern hos Britt-Marie och David. Sen for jag hem. När jag kom hem så gick jag en liten prommis med hunden. Sen åt jag tog jag det lungt. Sen for jag förbi en sväng till Fam. Lång. Sen for jag till Rostan en sväng- Sen när jag kom hem så gick jag en sista promenad med hunden. Och nu sitter jag och ser tv och skriver detta inlägg. Jag ska gå och sova på en stund. Så man inte sover bort hela dagen i morgon. Kan ju inte sova hur länge som helst. Måste ju gå ut med hunden:-). Annars i morgon blir det och ta det lungt. Ska ju se VM-finalen i fotboll i morgon kväll mellan Holland-Spanien. Jag hoppas att Spanien vinner. Men i morgon på dan händer inte så mycke.

Jo jag ska fara och bada i morgon vid väder. Jag har inte badat nå i år. Det är mycke dålig stil av mig. Jag som gillar och bada... Men men det e bara och gilla läget:-).



Jag återkommer i morgon.

God natt och sov gott.

Puss å kram på er alla.

Fredag

Jag klev upp vid 08.00. Då for jag en cykelrunda med hunden. Sen for jag in till stan och körde lite stykepass på gymmet. Det var riktigt skönt måste jag säga. Sen for jag till Antnäs och handla hem lite bacon,mjölk och matlagsgrädde. Det blev skink å baconsås och spagetti. Det blev gott. Sen i kväll så ska jag äte lite jordgubbar. Det ska bli riktigt gott faktiskt. Jo innan det så gick jag en lite prommis med hunden. Nu ska jag ta det lungt i nån timme och se tv. Sen ikväll blir det kvällsprommis med hunden. Sen blir det och se lite mer tv. Det är Noll tolerans ikväll och även Grease. Kl 20.00 på svt 1 är det Hemma oss Caroline af Ugglas. Det måste jag ju se. Hon är ju så häftig måste jag säga. Hon kör sin stil.


Jag måste säga det är rätt så skönt att vara hemma. Och njuta av tystheten:-). Så jag ångrade mig inte att jag följde med till Dalarna.

torsdag


Sjön


Jag


Mina fötter:)

Jag for ut med båten en sväng. Det var härligt och ligga i båten och sola och när båten gungade. Det blåste ju lite:-).. Så det blev ju lite små vågor ju.

Jag har även tvättat min bil både ut och invändigt. Och det var VERKLINGEN på tiden:-).
Just nu sitter jag och ser Sommar med Ernst. Sen blir det en prommis med hunden Rexa. Innan det blir ännu mer tv:-).

Solsidan

Har sommar äntlingen kommit? Jag hoppas verklingen det. Jag vill ha sol och värme hela sommaren. Igår var jag upp på mjölkuddsberget och låg där en stund. Annars har jag tränat som vanligt. Men i morgon blir det ingen träning på gymmet. Men på fredag blir det nog träning. I morgon ska jag gå på promenad i stället. Vid väder ska jag ut med båten på sjön och sola lite. Jag är ju i Holls. Man är ju hundvakt när åt mamma å åke när dom är i dalarna. Tyvärr så följde jag ej med. Orsaken varför jag inte följde? Blir osagt helt enkelt.

Jag var och köpte mig Solsidan. Den är en riktigt bra svensk komediserie. Med Mia Skäringer, Felix Herngren, Johan Rheborg och Josephine Bornebusch. Jag gillar Mia Skäringer skarpt måste jag säga.
Om ni inte har läst Mia Skäringers bok. Så gör det tycker jag att ni ska göra.



Mia Skäringer kommer upp till Luleå i november. Och jag ska gå och se hon har jag bestämt.





Funderar på om jag ska gå och sova. Eller om jag ska se lite tv ett tag till:-).




Lugn helg

I fredags så åkte jag till byn. Först blev det en liten stopp i Antnäs och hälsa på Bea. Sen forsätte jag till Älvsbyn. För jag skulle se Harry springa Knallarloppet. Han fick en medalj som han nöjd visade. Sen åt man eb våffla det var gott. Sen gick man på storgatan och kollade vad dom sålde. Sen for man till pappa och hälsade på en stund. Sen for jag förbi Rostan och såg lite fotboll och drack en tekopp. HEJA HOLLAND:-) visst då Rostan;-)?? Sen resten av kvällen blev det lungt. Sen på lördag så for jag till Piteå och såg fotboll. Jag såg lsk/lira spelade. Sen for jag förbi min brorsa. Det var mycket trevligt. Sen for jag tillbaka till byn och åt lite middag. Och så fyllde min syster Linda år i lördags. Sen for jag ner till Klövern en sväng också i lördags. For förbi Mimmi. Sen for jag tillbaka till byn och såg lite fotboll. Och igår så blev det middag. Pers mor,far och syster kom och även Ida såklart.







Nu ska jag fara och träna. Ska köra ett styrkepass och lite kondis. Sen hem och se film.


Knalledagen

Imorgon ska Harry springa Knalleloppet i morgon kl 11.00 vid Lomtjärn. Kom dit vettja. Han måste ju få en lite hejaklack:).
Idag har jag inte alls gjort mycke. Jag har varit och tränat idag. Det blev lite styrke. Sen har jag varit och tränat. Nu ser jag faktiskt Sommar med Ernst. Sen blir nog och se en film. Om jag inte går och sover förstås=). Jag får se hur jag gör:-).
Jag såg Invictus igår med Morgon Freeman. Den var verklingen sevärd måste jag säga. Den handlade om Mandela. Se den tycker jag.


Så kom och heja på Harry i morgon.


Springer för fullt:-).



Ha en bra kväll.

RSS 2.0