Jo sen...

... Sen blir man inte lyckligare av pengar.. Det vet jag


Trivs väldigt bra....

... I Ripsa. Det var så otroligt skönt att vara där. Sen fick man umgås med 2 underbara människor vid namn av Jonas och Helena. Det var ju det bästa. Tur att dom kommer upp snart. Men det e ändå så länge kvar. Jag kunde fara dit nu på en gång. Utan tvekan. Nog kan jag vara där så otroligt länge.. Saknaden är så otroligt mycke. Som jag sa tidigare. Sakanden är så stor pga att att tycker så otroligt mycke om Jonas och Helena. Helena är så grym gullig och trevlig och snäll. Jag trivs verklingen att vara med Jonas och Helena. Jag njut verklingen att vara där.



Detta är deras hus.

Jag kan fara till Jonas och Helena på en gång. Utan tvekan

Ikväll ska jag se Tompa. Det ska bli trevligt.

Rixfm-festivalen

Ikväll e det e Rix-festivalen. Och dit ska jag. Det e ju gratis.. Gratis i e gott=). Vad har jag annars gjort idag? Åsssit och inget. Kerstin har varit förbi. Det var riktigt trevligt.

Onsdag



Idag har jag varit i Alvik. Sen for jag hem. Sen kom Rostan förbi och drack te med mig.. Trevligt. Annars har jag gjort åssit.
Nu ska jag se Miss Marpel på tv4

Saknaden

Hur kan man sakna personer så mycke??

Jag saknar Helena och Jonas så otroligt mycke. Jag saknar dom för att jag tycker verklingen om dom jätte mycke.
Ni är underbara ska ni veta. Jag måste komma ner snart igen. Då ska jag stanna hos er längre.

Sen saknar jag gulliga Frida som jag inte har träffar på över 1 år.
Och en saknar jag ju självklart Carohla också.

Frida Juto

Jag



Ojoj vad jag längtar tillbaka till Jonas och Helena. Hoppas jag kan komma dit snart igen..

Dagen bild


Lite Carola


Till en Ängel


musik


Kom tillbaka

Carohla kom tillbaka. Saknar dig jätte mycke. Varför skulle du gå bort så där. Du ska veta att jag tänker på dig.

Lite bilder ifrån Nyköping

Jag och Helena


Helena och jag


Jag och Jonas


Helena och Jonas


Åter hemma

Jag kom hem igår. Jag hade verklingen det jätte trevlig och mysigt hos Jonas Helena. Ni ska ha ett STORT tack. Ni e verklingen gulliga. Jag gillar verklingen Helena skarpt. Så vad gjorde vi då? Måndag så for vi till Gröna Lund och åkte lite karuseller. Det var riktigt kul. Och så vann man 2,1kg plopp också. I tisdag for vi till outlet i Vingåker. Sen for vi hem och såg Allsång på skansen och Morden i Midsomar. I onsdags så jobbade Jonas och Helena. Men dom lämnade en bil så jag kunde komma till deras jobb. Det var snällt. Innan jag for till deras jobb så solade jag och åt lite.
Det var trevligt där. Senare på onsdagen så for vi ut med båten. Vi rodde till ett ställe och grillade. Jag ooch Helena badade medans Jonas grillade. Det blev vildsvin. Det var gott. Till det åt vi bakatpotatis och sallad. Sen när vi  kom hem så drack vi te. och mysde på. I torsdags så gjort vi inte alls mycke. Tog det verklingen lungt. Helena jobbade tyvärr onsdag,torsdag och fredag. Jonas jobbade bara onsdag. Han tog ledig torsdag och fredag. På fredag så gjorde vi åssit. Jag och Jonas gick på en promenad. Åt lunch,packade. Sen var det bara bege sig sen- Vi svängde förbi Öster Malma för jag ville säga hejdå till Helena. Det var riktigt tråkigt att säga förväl. Speciellt när man tycker om dom har 2 människorna så jätte mycke(Jonas å Helena). Jag lägger i bilder senare..

Hejdå så länge

Nyköping

Ikväll så far jag till Nyköping. Flyget går 19.35 i från Kallax flygplats. Jonas kommer och hämtar mig på Arlanda. Sen blir det bilfärd ner till Nyköping. Kommer att vara där till på fredag. Ska bli kul med en liten semester. Jag kommer att ta bilder och lägga upp dom sen på bloggen. Det gör jag när jag kommer hem.

Så vad har jag annars gjort idag? Har självklart varit med min systerson Harry. Han är så snygg. Sen har jag cyklat till Rostan som bor i Klövern. Annars har man inte gjort så mycke mer. Jo klippt gräset har jag gjort. Och vi har nyss ätit våfflor. Det var gott...

Vi får höras mer när jag kommer hem..

Ha det så bra alla................

Kram...........

Diggiloo

Jag var ju i Storforsen i tisdags och såg Diggiloo. Brolle, Jessica Andersson och Sara Löfgren var klart bäst.


Ni för nöja med dom har bilderna.. Det blev inte så bra bilder tyvärr:((- Jag tror att jag ska inskaffa mig en ny kamera.¨
Just nu är jag i stan. KOm till stan ikväll.. Ska träna i morgon bitti. Sen ska jag tillbaka till byn och vara med Harry:)
På söndag far jag ner till Nyköping. Det ska bli riktigt kul och träffa Jonas och Helena. Vi ska ha det så mysigt och trevligt när jag kommer dit:)..



Diggiloo

Ikväll ska jag till Storforsen och se Diggiloo. Det sk bli mycket trevligt. Ska lägga ut bilder senare ikväll eller i morgon.
Vad har jag annars gjort idag? Jag har varit och tränat. Och nu håller jag på att tvätta för fullt. Nu hr jag kört dom 2 sista maskinerna. Så nu e det bara tvätten ska få troka lite. Sen ska jag börja bege mot Älvsbyn och Storforsen. SKa stanna till i byn. Har min kamera där. Sen ska jag stanna i Påle. Ska åka med Sivan och se Diggiloo. Mycke trevligt. Nu ska jag bara softa ett tag:)

Jag återkommer senare..

Puss å kram på er

michael jackson the king


Fredag=Party??

Det blir lugna gatan ikväll. Jag sitte ute i byn och softar på:).. Harry har åkt hem. Det känns tråkigt. Men han kommer tillbaka på onsdag. Då ska vi leka:)..



Så vad har jag gjort det senaste tiden då? Jag for till byn i onsdags och jag far hem till stan på söndag. Igår torsdag så var jag och träffade Anneli i stan. Annars händer det inte så mycke i mitt liv. Det hr ju varit lite tråkikgt väder ute också. Det skulle bli sol i morgon. Vad skönt. Idag sov jag faktiskt till 9.30. Sen hr jag varit med harry en stund. Sen har jag varit på en promenad. Jag har tänkt duscha nu. Sen får man se vad som händer idag.

Kram på er

tisdag

Ska fara i väg nu göra ett styrkepass. Sen ska jag dra till Hertsön och hämta Sofia och vi ska dra till hertsöträsket och grilla lite.. Sen ska jag hem och städa och tvätta. Tråkigt e det.. Men det måste dock göras.. Och kvällen avslutas med Allsång på skansen och Morden i Midsomar...

Joo Popens stora ikon ska begravas idag.. Michael Jackson han var den största artisen.. Så jag tycker att Michael Jackson är större än Elvis och The Beatles.. Och bättre e han också än Elvis och The Beatles.
Nu ska jag fara i väg.. Jag får skriva mer sen..

Ha det bra


Sarah Dawn Finer

 

Sarah hon e grym

Måndag =

En ny vecka med nya mjöligheter.. Så vad ska jag göra idag? Jag ska strax fara och träna.  Jag ska bara köra kondis idag. Jag tog ett litet styrkepass igår. Sen blir det att cykla hem och duscha och äta lite lunch och kanske se Kommisarie Lynley?? Innan man beger sig till Piteå. Ska hälsa på min bror som bor där. Sen kanske man får träffa Harry. Jag ska höra av mig till Linda sen. SÅ jag hoppas att jag får träffa prins Harry idag. Nä undrar om man skulle börja cykla mot gymmet. Så man kommer hem nån gång=)..

jag återkommer senare


Ojoj

Vad det e svårt ibland vad man ska göra.. Jag vill ha ett jobb.. Hoppas jag får ett jobb efter semestern..

Hmm sommaren

Var tog solen och värmen vägen? Endast 9 grader i juli.. E det sommar eller??? Nä skulle inte tro det. Nu vill man ha sol som man kan sola och bli brun:).. Tur att det finns solarium:-).. Jag är i Holls. Ska fara hem till stan idag. Ska både träna och sola lite:-). Annars händer det inte så mycke idag. Jag ska snart gå på en promenad.

Jo jag fick ett sms igår att man skulle skicka vidare ett sms för ....... denna människa har cancer. det stog VI vet EN kan långt mer. Nu är hans tid inn. NU kan INGEN människa få ära för hennes tillfrisknande. En vändning nu är det BARA Herren som kan erbjuda....
Jo behöver inte ens anstränga och skicka sånna sms till mig nå mer. Om det finns bara en som kan hjälpa och det e herren. Jo då skulle han hjälpa många redan. Ni som tror han dör uppe för göra det hur mycke som helst.

Man blir ju bara irri. Om inte Herren hjälpt henne tidigare. Hur FAN kan han hjälpa henne nu???????
Om nu han finns så skulla han hjälpa henne för länge sedan.. Eller??


Som i Caroline Af Ugglas sjunger i sin låt Snälla,Snälla att det är LÅGT OCH BE..

Ta mig till havet


Sommar låtar


Bilder





Jag for till byn igår. Och kommer att vara har tills i morgon. Jag har varit med Harry både igår och idag. Och det har gått riktigt bra. Han är ju så snäll. Idag ska han åka hem. Det blir ju tråkigt det. Jag badat igår. Sen såg man ju Allsång på Skansen. Men framföra allt Morden i Midsomar. Och ikväll blir det Miss Marpel. Engelska deckare e riktigt bra. Det blir nog att ta ett dopp innan Miss Marpel börjar. Nu ska jag gå.

Vi hörs

RSS 2.0