Nyklippt




Måndag











Bilder i från helgen


Jag och Rostan var och åkte lite slalom i Måttsundsbacken


Jag och Rostan i liften


Skidorna


Karl




Stannade och tankade på Shell i Älvsbyn


Lovisa.


Skoterleden mellan Påle och Älvsbyn


Väntar på att maten skulle bli klar. Jonny var grillmästarn för dagen.
Jag,Åke,mamma,Patrik,Karl,Britt-Marie och David körde skoter till Åsa och Jonnys stuga. Jonny,Åsa och Lovisa var redan där:). Sen åkte mamma och Britt-Marie bil hem med Jonny, Åsa och Lovisa.


Stugan


Harry sitter i mormor knä och såg hockey

Det var en bra helg. Först så var jag och Rostan och åkte slalom i måttsund. Sen när jag kom tillbaka till byn så byte jag till skoterkläderna och for en sväng med skotern. Först for jag ner till tomten när mamma, åke och patrik var. Sen körde jag vidare till klövern där jag hamnade hos Britt-Marie och David. Som kom även mamma och åke och så självklart patrik också. Det var då vi bestämde hos för att köra skoter till Jonny och Åsas stuga i "Lidas". Det blev 12 mil totalt tror jag. Sen blev det bara jag,åke,patrik,david och karl som körde skoter hem. För mamma och britt-marie åkte bil hem sen med jonny och åsa och lovisa:).
Sen när man kom hem som blev det hockey mellan Luleå-Djurgården. Patrik, Karl, Jonny, Åsa och Lovisa kom och såg hockeyn. Så det blev fullt hus till hockeyn. Det var riktigt skoj. Och så tog sig Luleå till semi också. Kul måste jag säga.


det var ett tag sedan nu

Så vad har hänt sen sist? Ja jag har träna på som vanligt. Har äntlingen varit ut med skotern nån gång också. Senast var i lördags. Jag körde till Avan och mötte upp 2 kompisar där. Vi for till en som dom kände och hälsade på. Han bodde i Sunderbyn. Det var nära och bra:-). Sen for vi vidare till Selets bruk och gjorde upp en eld och bara surrade på. Sen for jag hem och dom for hem till Boden.
Sen när man kom till Holls. Var det bara och duscha och göra sig klar. För i byahuset åt vi lite och såg melodifestivalen. Det var mycket trevligt.

Snygg skoter:-)





Och i söndags så var jag och Harry på Leo's lekland och lekte lite. Det var kul. Synd att att han hade en sån hosta. Men kul att komma i väg en sväng:). Sen for vi hem till mej i stund.




Har bakade jag och Harry en rulltårta



Ja sen var jag och Susanna S och såg sista elitseriematchen innan slutspelet drog i gång. Och det var riktigt skoj måste jag bara säga. Synd bara att Luleå inte vann bara:).


Jag och Evert tog en promenad. Eller han åkte ju bob:)


Denna bild är i från isvägen. Jag och Sofia gick där för 2 veckor sedan. Efter det gick vi till Olivers och åt lunch.


Nu har man skrivit och gett lite bilder. Nu ska det inte dröja lika länge till nästa gång. Förhoppningsvis

Jag och sissel....







Jag och Lisa var och såg Sissel kyrkjebö ikväll. Hon är riktigt riktigt bra. Hon har en otroligt bra röst:).

Jag har varit i Hollsvattner fredag tills idag. Det var riktigt skönt måste jag säga. Jag var barnvakt åt Evert måndag,tisdag och idag onsdag. Och han har verklingen skött sig bra:). Det är ordning på lillkillen:-).
I lördags och söndag var man ute med skotern. Det var riktigt härligt måste jag säga. Äntlingen är det väder så man kan vara ute med skotern. I lördags så for vi ut strax efter 10 och kom hem strax före 16. Sen såg man hockeyn som började kl 16 mellan Djurgården-Luleå. Efter matchen så for jag till Bjurs och hälsade på Maria och Niclas. Vi åt semla och såg melodifestivalen. Söndag så var ute med skoter. Men vi var inte ute lika länge som på lördagen. Vi var dock ute en stund.

RSS 2.0