Sommar sommar:)

Tjenare på er.. Äntlingen lite värme. Så vad har jag gjort i helgen? Fredag och lördag var jag också såg fotboll i Piteå. Det var pite summer games i helgen. Jag var och kollade på Dempans lag. I fredag var jag förbi Carohlas grav innan jag for och såg matchen. Sen efter matchen i fredags så stannde jag hos, Linda,Per och Harry och hunden Kajsa. Sen for jag hem och hämtade lite kläder och cykeln och for till byn. På lördah morgon 8.20 så cyklade jag till Klövern. For till Rostan. Åkte med henna och Dempan. Så man var i Pite hela långa dagen. Och idag söndag så har man badat och solat lite.

Brand


Idag har Max och en bilfirma och fluggerfärg,exper brunnit. Inte så kul. Det e väldigt trist.

Lite blider ifrån min cykel tur igår onsdag


Husets herre är Harry


Premiär

Ikväll är det premiär för sommarens hjödpukter. Allsång på skansen och Morden i Midsomer. Tisdagarna är räddade:) Ikväll spelar Sverige fotboll U-21 alltså. Ska zappa lite grann mellan 1 och 4:an ikväll. Men kl 21.00 sitter jag klistrad framför Morden i Midsomer.
Jag har jobbat idag mellan 9-13. Sen gick hem och åt sen for jag träna. Sen har jag inte gjort så mycke mer idag. Legat på spikmattan. Och väntar på höjdpuktarna ska börja på tvn.

Sitter på min..


Inglasad ballkong. Och njuter av stillheten. Jag trivs verklingen jätte bra i min nya  lgh.
Jag hoppas verklingen att sommaren har kommit för att stanna. Nu vill man ha lite värme tack

Hopp,hopp


Lite mer bilder


Några bilder i från helgen


Det kommer mer bilder sen. Nu ska jag jobba.

det kommer bilder i morgon måndag

bloggen är vädigt seg.. så det kommer bilder i morgon i stället.. hoppas det bättre då..

gonatt

En trevlig helg

Jag får till Holls på fredag och var hela helgen. Och skönt att komma ut till byn pch känna lunget. Njuta av stillheten. På midsommar så var det jag,mamma,åke,linda,per och harry, moster,kusin lina med sin kille och kusin emil med hans tjej,sen var det mormor och morfar och morbror tobbe med sin fru och deras barn. Det var myck trevligt. Vi började med en tipsrunda runt gården. Sen grillade vi och åt. Sen hade vi 5-kamp. Det blev en lugn dag å kväll. Senare på kvällen så gjorde vi upp en brassa och grillade hamburgare och korv. Och myste på.
Lördag hände det inte så mycke. Jag var hos fam lång och hoppade studsmatta sen hände det inte så mycke mer. Idag söndag så man varit självklart med Harry. Har ju varit med Harry hela helgen och lekt med han. Det får manju inte glömma. Idag har vi även ätit surstömming. Och det var riktigt gott. Åkes syskon kom med deras fruar och män. Det var mycke trevligt och träffa dom. Sen for jag till Rostan och drack en tekopp. Det var trevligt och gott med en tekopp.


Jag önskar er....

... Alla en GLAD MIDSOMMAR alla läsare. Hoppas ni får en trevlig midsommar. Jag ska snart åka ut till byn.
Ha det bra

Lite Bruce och annat


Idag begravning...

.... Idag begravdes Carohla:-(. Kan verklingen inte fatta det än. Varför varför??? Om nu gud finns varför tar han alla goda människor??? Han har verklingen ingen tillit åt mig. Tills nån annan kan bevisa något annat. Men det kommer verklingen bli svårt det. Carohla du var verklingen en fin och snäll människa<3.. Du var verklingen inte värd och lämna denna jord. Man har verklingen roliga minnen. Tex när man träffade dig och din syster på pite havsbad och såg Carola H. Det var roligt då..
Denna låt sjöngs visst på Carohlas begravning

LillLördag

Jaja då vad det onsdag. Dagarna går ju som fort. Snart är det midsommar och snar jul igen hahaha:)..
Vad har jag gjort idag som denna? Först jobbade jag mellan 9-13. Sen for jag till storheden och träffade lena och emma. det var kul. sen for jag till arnes bil och byte lampa. sen for jag och sol sen var jag och tränade. Sen for jag hem och duschade. sen gjorde jag lite lax och makaroner. det var gott. sen har jag legat på spikmattan och somnade till en stund:). nu sitter jag och ser miss marpel. det är ju kvällens höjdpunkt. sen blir det mer tv och surfa internet vad annars?? haha..

jag har gått...

.....80min på crosstrainer. och jag gjorde av med 1000 kalorier. Jag är rätt impad av mig själv faktiskt:) Så jag ska bara ta det lungt resten av kvällen faktiskt. Jag har legat på spikmattan en stund efter jag kom hem ifrån träningen. Just nu sitter jag och ser Sverige-Vitryssland det är U21-EM... Annars har jag jobbat mellan 9-13.
Mamma ska ordna ett telegram till Carohlas begravning. Det blir det jag har skrivit tidigare i min blogg.

Jag fick nyss höra att Carohla har gått bort. Jag e så ledsen. Det är så orättvist så. Varför är livet så orättvis?
Carohla jag kommer verklingen saknar dig så otroligt mycke. Du kommer att alltid att finns i mitt hjärta. Du var en så rolig,snäll och trevlig person. Man hade alltid lika kul i ditt sällskap.  Man fick alltid skratta när man var med dig.
Det känns så bra att du hann hälsa på mig i min nya lägenhet. Det känns så skönt det att du hann det iaf. Men jag hann aldrig hälsa på dig. Det känns så jobbigt att jag inte hann det. Jag lider verklingen med Carohlas familj.  Plus att en ängel flög förbi och hon lämnade sitt leende..

Denna låten är till dig Carohla.

Lite Svenne och Lotta


Himmel över dig


Alannha Myles - Black velvet..


Jag gillar denna låt. Den har en skön gung

Inte så mycke över...

... Till gud. Man har inte så mycke över till GUD. Dom sp knarkar och super och vill ta sitt liv dom för leva. Men dom som vill leva får inte det.. Gud är inte så jälva god. Han är inte det. Ni kan ju försöka bevisa något annat. Han ligger inte så högt upp på listan...

hallå

Idag är det verklingen filmdag. Det blir nog 1 eller 2 filmer idag=). Jag såg Valkyria i ondags. Jag tycker att ni ska se den. Den var riktigt bra. Jag undrar om jag ska se Vi had tur med vädret igen. Jag orkar inte göra något annat:D. Alltså jag sov till 11.50 idag.. Och när hände det sist? Det var så länge sedan..

lite låtar


Fredag

Idag har jag jobbat. Sen har jag tränat. Sen vara jag ute i byn. Sen har jag inte gjort så mycke mer idag. Sitter hemma och ser Number just nu. Sen ska jag nog se NHL i natt om jag orkar. I morgon ska jag fara och träna. Annars ska jag göra nada i morgon. Det blir nog och se film. Och på söndag ska jag också göra nada. Jo Berggren kommer förbi på söndag kväll. Vi ska barfa sitta och surra lite skit=)..

Gjorde ett test

Gjorde nyss ett test som visade detta.
Vård & Hälsa
Juridik/Försäkring



Du är en sån person som andra människor värnar om att ha med när det handlar om grupparbete eller något liknande. Alla vet nämligen att du får saker och ting gjorda i tid och att de blir gjorda på ett korrekt sätt. De vet också att du ställer upp om någon annan har kört fast och att du är glad, trevlig och lätthanterlig i största allmänhet. Det är helt enkelt ordning och reda på dig. Du har ett stort tålamod och tycker inte alls att det är jobbigt att lyssna på andra människors problem i timmar och komma med tips och råd. Satsa gärna på yrken inom vård och hälsa alternativt inom försäkringsbranschen, där dessa egenskaper kommer väl till pass.
 
 
 
 

Onsdag den med träning

Idag har jag jobbat mellan 9-13. Sen gick jag hem och åt lunch och tog det lungt. Sen for jag och tränade. Först styrke pass. Efter det så cyklade jag i 30 min. Sen så joggade jag i 20 min. Jag e riktigt impad över mig själv=). Så vad händer resten av dagen? Jo jag ska äta middag nu hade jag tänkt. Sen kommer Berggren å vi ska se på film. Kl 21 så ska jag se Grey's anatomy. Det e ETT måste:-). Sen får man se vad man ser ikväll. Man har ju sovmorgon i morgon. Börjar ju inte förrän kl 13. Det är skönt det..

Skrivs senare.

Kram

och så kommer det lite bilder på mig och min systerson


Nu kommer det lite musik.. Lyssna


Carohla

Tänk att de måste gå vidare utan sin mamma och fru. Jag tänker på allt som Hon kommer att gå miste om; barnens examnar, studenten, val av respektive, giftemål, barnbarn.


Lite bilder ifrån fredagen


Carohla

Carohla det e du som är ängeln

 
 

Jag kommer verklingen att sakna dig.

Carohla du kommer var enromt saknad


Carohla och jag          Carohla och jag             Åsa och Carohla
Jag fick nyss höra att Carohla har gått bort. Jag e så ledsen. Det är så orättvist så. Varför är livet så orättvis?
Carohla jag kommer verklingen saknar dig så otroligt mycke. Du kommer att alltid att finns i mitt hjärta. Du var en så rolig,snäll och trevlig person. Man hade alltid lika kul i ditt sällskap.  Man fick alltid skratta när man var med dig.
Det känns så bra att du hann hälsa på mig i min nya lägenhet. Det känns så skönt det att du hann det iaf. Men jag hann aldrig hälsa på dig. Det känns så jobbigt att jag inte hann det. Jag lider verklingen med Carohlas familj. Syster,bror,mamma,pappa,man och barnen. Jag tänker verklingen på er och lider mer er. Ni får 10 miljoners blommer och kramar ifrån mig. Nu orkar jag inte skriva nå mer. Jag bara gråter och gråter.
Ta vara på livet. Passa på och leva livet innan det är försent. Man ska inte skjuta upp saker och ting.

Många kramar ifrån Anna

Inte länge kvar...

... Till folket kommer till min lilla fest som jag ska ha:). Det ska blir riktigt trevligt. Idag har jag jobbar till 13. Sen var jag på systembolaget och var jag och tränat. Sen har jag inte gjort så mycke mer. Sitter och väntar på att folket ska komma:).. Det blir 10st tror jag:).
Jo det ska blir riktigt skönt med helg. Inte en dag för sent haha.. SÅ vad händer resten av helgen? Inte så mycke. Ska fara till byn i morgon i alla fall. Och vad där till på söndag. Och påsöndag ska man rösta. Får se vem man röstar på. Det återstår och se.. Nä undrar om man skulle fixa till lite grann.

Kram

Jodåå

om GUD är så allsmäktig och god varför finns då: Krig, Svält, Hat, Sjukdommar, Död m.m. ?

Ja ni

Gud finns han? Så kan han ju börja bevisa det då. För inte finns han.

Kolla vilken charmtroll


Ozzy


Nu så

Har man fått ordning i lägenheten. Enda som fattas e ett litet datorbord. Och en ny matta under bordet i vardagsrummet. Tack så jätte mycke mamma och åke för hjälpen igår... Vad har jag gjort idag? Jobbat,tränat och varit i herstsön. Nu väntar jag på Berggren ska komma och hälsa på. Det ska bli trevligt. Vi ska bara sitta och snacka en massa skit. Det som vi kvinnor e bra på=).. Kanske ska lura med henne till willys fram å tillbaka.. Ska köpa lite efterrätt tills på fredag. Ska bli kul och ha en inflyttarfest. Men det blir väldigt lung faktiskt.

Kram

Hela juni

Ska jag vara på Ica källan. Sen kommer jag inte vara där nå mer. Det känns riktigt bra att jag inte behöver vara där efter semestern. Då ska andlägaren fixa något annat. Vad har jag annars gjort idag? Jag har ju jobbat till kl 13. Sen gick jag upp till den gamla lägenheten. För en snubbe skulle besikta lägenheten. Och det gick bra. Sen gick jag hem och gjorde pasta och köttfärssås. Det blev riktigt gott. Sen for jag och tränade. Och nu sitter jag hemma och slöar och funderar vad jag ska äta till middag. Ikväll kl 21.00 ska jag se CSI Las Vegas. Annars händer det inte så mycke. Nä om man skulle äta något då.

På återseende..

RSS 2.0