Mosters snyggingar


Musik

Roxette dom är riktigt bra..


Vem tycker ni hon liknar lite?? Kan det vara en viss Celine Dion. Ni får lyssna och höra..








!!!!!!!!!!!!!!

Igår fredag så var man i Älvsbyn. Var på banken och sen var man hos mormor. Även mamma,Linda, Harry,Evert,moster,Lina och Wilma var hos mormor. Sen kom även Peter och Lennart förbi en sväng också. Det var mycket trevligt..
Sen for man hem till Holls. Jag och mamma fick en promenad med hundarna. Sen for jag hem till stan. Men jag stannde till hos Maria i bjurs en stund. Maria ska fara till sen stuga på Kyrkbyn. Och jag ska dit. Det ska bli mycket trevligt och mysigt.


Annars händer det inte så mycke faktiskt i helgen. Det ska bli dåligt väder hela helgen. Det blir och se nån film såklart:-). Det blir även och ta en promenad:-).




Utsikten i från Mjölkuddsberget.

Måste ses...

När man ser denna video så bli man så otroligt tårögd. Det är bara förnamnet. SÅ detta.



Umeå igen

Jag ska snart bege mej till Umeå.. Ska fara 8.30 i från stan. Alltså jag har varit i Umeå 3 ggr på lika många veckor:-).. Man kanske skulle ta och flytta dit?? Det är lika bra det kanske när man är så ofta där nu förtiden:-).. Jag ska köra bil dit. Inte orkar man ta bussen ner.. Det e skönt att ta bilen faktiskt.




Jag hoppas att ni får en bra dag alla läsare...

Kram på er

Grattis Harry!!

Idag blir Harry 3 år... Alltså var går tiden?? Jag tyckte att han låg i magen nyss ju. Och nu är han 3 år... Man vill trycka på pausknappen ibland..



Fredag

Idag är solen framme. Så härligt måste jag säga.. Jag har tvättstugan kl 12. Men det är ledig redan nu. Så Jag slängde in en tvätt nu. Härligt och få bort det i alla fall.. Jag tvättar ganska ofta nu. Pga att jag inte får bara så tungt. Jag ska ta och cykla till Sofia sen. Vi ska ta och grilla till lunch.



Det ska bli riktigt gott med grillad måste jag säga.

I helgen blir det lungt. Det blir att ta cykelturer och även ta promenader tunt Mjölkuddsberget.





Bak

Jappkaka:
200 g smör, 200 g mörk choklad, 4 ägg, 1 Dubbel Japp, 2 dl socker, 2,5 dl mjöl, 1 krm salt, två dubbel Dajm smulad ovanpå.

Smält smör och bryt ned choklad & Japp. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Blanda ner chokladsmeten. Rör sedan ner mjöl och salt. Häll smeten i en form med löstagbara kanter och smula Dajmen ovanpå. Grädda i nedra delen av ugnen i 200 grader i 11 minuter. Låt kakan stå till sig i några timmar i kylen.


Bilder säger mer än tusen ord












Vad har jag gjort i veckan då?? I måndags så var jag till Holls och åt surströmming. Och det var sååååå gott måste jag säga. Det var jag,Linda,mamma,moster,Lina och wilma. Sen for Linda och hämtade Harry och Evert på dags. Sen var jag till Älvsbyn en sväng också. For upp till Maria i Vistträsk. Det är Maria som är på bilden med hästen. Det var mycke roligt och träffa henne. Skönt att jag inte rida just nu.. När jag kan så skulle jag få ta en liten ridtur. Det ska bli riktigt kul. För man har ju inte ridit på år och dar. Sen har jag anmält tagit det lungt faktisk. Igår fredag så var jag hos Bea och hälsade på och drack en tekopp och surrade lite. Sen for jag och lunch på stan med Jenny. Sen träffad jag Madde på artic gym en sväng. Sen for jag hem till Holls. Där vi skulle överraska Mamma och Åke, Dom har fått får i 50år present. Sen åt vi lite middag. Efter middagen så for vi ner till Sommartorpet och såg på fåren.


Sen hade vi en väldig glad kille också. Har får ni veta varför.



Sen en bild på mej och Evert


Sen Evert och Harry


Idag så ska jag bara ta det lungt. Det blir en promenad runt Mjölkuddsberget. Man måste passa på att vara ute i det fina vädret. Ikväll så ska jag se Eurovision Song Contest 2011: Final.
Jag ska se Crocodile Dundee i Los Angeles kl 19.00 på tv 3.
Jo sen kommer jag och sitta ute på min balkong och ta en tekopp också.


Det är sant

Nu har jag verklingen fått det bekräftat.. Det är verklingen sant. Det är verklingen roligt måste jag säga. DEt är för bra för att vara sant...
Kan säga det är riktigt riktigt roligt... Om jag går ut vad det är. SÅ kommer folk och säga inte är det sant..


På min balkong


För bra att för

Att vara sant. Lördagen den 30 april så pratade jag med en kändis. Och ni vet vem det är. Jag kommer inte ge namnet nu. Kanske så småningom. Sen får ni tro på det om ni vill. När denna person gav sitt mobilnr till mej trodde att personen drev med mej. Jag frågade verklingen om det var dn riktiga. Personen sa jaaaaa.. Men då sa jag är det verklingen sant.. Personen sa det är bara och ringa och höra. Om det inte är jag så är det bara och lägga på.. Till slut så ringde jag och hörde om det var verklingen denna person. Och det var ju det:-). Måste säga det är verklingen roligt måste jag säga. Jag trodde verklingen inte att personen skulle ge ut sitt mobilnr. Inte klagar jag:-)..


Idag ska jag fara till Holls och äta surisar. Det ska bli riktigt måste jag säga.. Mmmmmmm vad gott.
Annars händer det inte så mycke..

Kram på er.

Jag lever

I söndags så for jag och mamma till Umeå. Och vi kom hem på tisdag eftermiddag. Så vi åkte till byn. Så jag har varit i Holls tisdag tills idag fredag och vilat upp mej lite:-).. Nu är man hemma i stan igen. Sen får man se när man åker tillbaka till Holls igen.
Jag kan inte träna på 2 månader. Så kroppen hinner återhämta sig ordentligt nu:-). Det kan ju vara bra det:-). Man har fått vara med Harry och Evert hela veckan. Och inte klagar jag. Förrutom att jag inte har fått lyft grejer och Harry och Evert och inte kunnat busa..  Sen har mamma gjort blodpalt idag. Och det var sååååååååååå gott. Sen for jag till Rostan och drack en kopp te och surrade lite. Alltid lika trevligt.


Nu tänkte jag se om det e nå bra på tvn innan man ska gå och sova..

God natt.

Men orka

Jag är nu åter hemma i stan igen. Ska bli skönt att sova i sin egen säng. Jag for först till Holls och hämtade mamma och Åke. Sen for vi ner till Britt-Marie och David i Klövern. Även Jonny och Åsa p
och  Patrik var där. Det var trevligt. Jag kunder även ha stannat hemma faktiskt...


Sen kan jag inte fatta att en del folk orka dricka så mycke alkohol. Om folk kunde dricka med måtta. En del har ju verklingen svårt med det.. Det spelar ingen roll om folk dricker mycke eller lite så är jag lika allergi...


RSS 2.0