Valborg

Idag är det valborg. SÅ vad ska ni göra ikväll alla? Jag vet inte vad jag ska göra. Det blir nog att fara till Klövern. Har inte bestämt mig än. Valborg är ju inget specillt tycker jag. Jag kan gärna vara hemma och se på tv eller film typ. Så tråkig är jag=). Men det bjuder jag på faktiskt.


Nu ska jag åka till Barnens hus och köpa en present till Harry. Sen blir det fara och träna. Sen får jag se vad som händer. Det blir att fara till Holls en sväng i alla fall tror jag.

tjena tjaba hallå

Så vad har jag gjort det senaste dagarna då? I måndags så var jag och tränade på morgonen. Sen for jag till Älvsbyn och hälsade på Anneli och Eva på Älvåkraskolan. Det var trevligt och träffa pantertanterna igen. I tisdag så gjorde jag inte mycke tränade som vanligt. Och igår så tränade jag och sen for jag och Berggren och åt lunch på Trend cafe ute på storheden. Och idag så har jag varit och tränat. Körde 45 min corsstranier och 15min på cykel. Det var svettigt och skönt måste jag säga.

Jag ska strax cykla till Björksgatan. Jag och Lena ska cykla en sväng. Det ska bli riktigt härligt. Sen blir det att se Sveriges fulaste hem och efter det ska jag se Lyxfällan. Sen blir det god natt tror jag. I morgon ska jag i väg och köra lite styrke och kondis. Det ska bli riktigt härligt.


I morgon på valborg har jag inte planerat nått. Så det lugna puckar. Det kommer bli väldigt skönt måste jag säga. Blir nog att fara till Holls. För Harry och Evert är ju där. Så jag kan inte hålla mig faktiskt.

"Aco" fortsätter - minst en säsong



Anna Carin Olofsson-Zidek fortsätter med skidskyttet i en säsong till.

Den svenska veteranen, som var bästa svenska skidskyttedam i OS med sin fjärdeplats i jaktstarten, öppnar dessutom för ytterligare en säsong.
- Det besked Anna Carin har gett är att hon vill åka två säsonger till, men att hon tar en säsong i taget, säger förbundskapten Staffan Eklund till SVT Jämtlandsnytt.
- Det är naturligtvis otroligt glädjande. Hon är guld värd för landslaget.

Vad kul att "ACO" ska forsätta en säsong till.

Nu ska jag se Wallander-Arvet


Inhandla

Ny börs
Klocka
Kläder ska jag inhandla.
Klocka och plånbok får jag köpa till veckan. Jag har tittat på klocka idag och igår. Det är svårt att välja vilken klocka man vill ha bara.
Jag har varit och träna och sen har jag varit på stan och kollat lite. Sen har jag varit och hyrt Wallander-Arvet. Ska se den snart. Sen ska jag se Så ska det låta.


Det kommer bli en väldigt lugn fredag. Det ska bli så skönt det.

Jaha jaha dessa rubriker

Vad skulle man skriva då? Så jag har tränat hela veckan. Ska även fara och träna i morgon såklart. Träna är livet. Ikväll har jag cyklat till björx och tillbaka. Det var riktigt skönt att komma ut i friska luften. Just nu sitter jag och ser Lyxfällan på tv 3. Sen får man se vad man ska se sen. Eller så blir det en film. Får se hur det blir. Igår onsdags så for jag till Bea och åt suris. Så Mimmi kom även och åt. Det var mycket gott. Och ÄNTLINGEN blev det av. I måndags fick jag nya sommardäck på bilen.
Det händer inte så mycke i morgon än att jag ska träna. Det blir bara att mysa på i morgon.
På lördag ska man hjälpa Linda och Per att städa ur deras hus. Och jag ska få ta deras dubbelsäng. Inte illa tycker jag:).

.


Helgen

I fredags for jag till Holls och var där tills igår. I fredag så körde vi undan skotrana. Så blir det ingen mer skoter denna säsong. Man lekte med Harry såklart. Linda,Per,Harry och Evert kom även i fredags. Jag,mamma,Linda och hundarna gick på en promenad på fredag kväll. Sen såg vi Så ska det låta. Sen hände det inte så mycke på fredagen. På lördag var vi bla ute. Jag,Ida och Linda for även till Älvsbyn på dan. För Ida och Linda så å kolla på affärer. Så jag for till pappa en sväng.
Igår så gjorde vi inte så mycke. Rensade lite grann i huset. Inte jag för jag var med Harry. Vi gick och kollade på fölet och på kattungarna. Det tycker Harry var kul. Till middag åt vi hackebakspotatis och kött. Det var riktigt gott måste jag säga. Sen for jag till Rostan och drack en tekopp och surrade lite grann. Det var mycket trevligt. Hon fyller ju år idag. Ett stort GRATTIS på födelsedagen.
Jo sen fick jag lite kläder med mig hem också. Det var tröjor som jag fick med mig hem. Så nu behöver jag bara köpa nya byxor. Det är ju jätte bra det.


Detta e jag:). Jag och Harry lekte med lite playdo deg.


Min fina skoter:-).

Idag ska jag i väg och träna. Jag har ju inte tränat på 3 dagar.
Så 3 dagar vila för räcka faktiskt. Ska köra ett styrkepass. Sen blir det corsstrainer eller cykla. Jag får se vad jag göra.


Ha en bra dag!

Torsdag

Så vad har jag gjort idag då? Inte mycke faktiskt. Jag har tränat idag. Det e det enda vettiga jag har gjort idag. Annars har jag bara tagit det lungt. Just nu sitter jag och ser Sverige fulaste hem. Sen kl 21.00 ska jag se Lyxfällan. Alltid intressant och se Lyxfällan. Nu har man inte jobbat på 2 veckor. Det är faktiskt tråkigt och inte gå till ett jobb. Men dagarna går fort i alla fall. Jag tycker att tiden går för fort i bland...

Bra med att vara singel


Man har friheten att flirta, dejta, hångla och ha sex med vem man vill.
  • Man får mer tid för sig själv.
  • Man har inga krav på att vara på ett visst sätt och behöver inte leva upp till förväntningar som kan finnas i en relation.
  • Det kan vara lättare att njuta av andras sällskap utan att känna skuldkänslor eller svartsjuka.
  • Det är lättare att göra vad man vill på sin lediga tid.
  • Det går inte att vara otrogen.
  • Man har mer tid för att träffa sina kompisar.
  • Man behöver inte känna sig tvungen att alltid se bra ut.
  • Man kanske sköter skolan bättre.
  • Det kan bli billigare eftersom man bara behöver lägga pengar på sig själv.
  • Bra med att vara ihop

  • Man har någon som kan få en att känna sig älskad, ge en bekräftelse och få en att känna sig speciell.
  • Att vara ihop kan få en att känna sig trygg.
  • Man har någon att prata med eller bara vara med om man inte har någonting att göra.
  • Man har någon att visa sina känslor för och någon som kan lyssna på en.
  • Man finns i någons hjärta.
  • Man har en famn att krypa upp i och någon man kan mysa med.
  • Man slipper känna sig rädd för att vara ensam.
  • Man behöver inte känna sig tvungen att alltid se bra ut.
  • Man har någon som man kan ha sex med.
  • Det kan bli billigare eftersom man kanske köper saker tillsammans som man delar på.





  • Vad rädda om varandra.

    I helgen blir det Holls. Ska det trevligt det. Harry och Evert kommer ju dit. Det är ju anledningen man far dit=).

    Kram på er.





    Prommis

    Idag gick jag till Malmudden och hälsade på Sofia. Sen hade jag turen och blev bjuden på lunch där. Det var gott och tusen tack. Vi åt ris och korvstroganoff. Sen satt vi surrade en stund. Sen gick jag in till stan och kollade läget lite. Jag träffade Johanna L. Det var riktigt kul och träffa henne igen. Det är långt mellan gångarna. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång.
    Vad ska jag annars göra idag? Jag tänkte bege mig mot gymmet och köra lite kondis. Sen blir det att se Arga Snickaren kl 20 på kanal 5 och kl 21 ska jag se Grey's anatomy som också är på kanal 5.
    Så nu har jag inte tid och sitta har.
    Återkommer senare tror jag.

    Kram så länge

    Sol så härligt

    Det är riktigt skönt med sol. Man blir ju piggare för den delen. Jag ska ta mig en promenad till gymmet. Ska stå på crosstranier ett tag. Sen ska jag köpa mig nya hörlurar till min ipod. Så jag kan lyssna på lite musik när man ska gå på promenader och när man är på gymmet. Så efter passet så ska jag gå in till stan och kolla på nå hörlurar. Har inte haft hörlurar på ett bra tag nu till min ipod. Annars händer det inte så mycke mer idag. Det blir även en promenad senare idag också.

    Ha en bra dag.

    Kram på er alla.

    Supersöndag!

    Jag sov till 09.30. Det var riktigt skönt det måste jag säga. Jag åt lite frukost. Sen åkte jag till gymmet och körde lite styrke och sen gick jag på crosstranier i 20min. Det var riktigt skönt måste jag säga. Så härligt väder det är ute idag. Sol strålande sol. Ska ev ta en promenad sen. Ser just nu fotboll på canal + sport.
    Jo ÄNTLINGEN så kan man sitta ute på balkongen. Vad skoj.

    Nu kommer jag börja sitta ute och njuta på min balkong.

    Jo detn 8:e april 2010 var det 2 års jag gjorde oprationen. Var går tiden egentlingen? Jag tyckte att jag gjorde den igår:). Men det e hela 2 års sedan. Helt otroligt. Och man är 62 kg lättare också. Det känns så otroligt skönt måste jag säga.

    Detta är jag i maj i fjol. Har gått ner lite mer efter detta kort.

    Nu ska jag forsätta och se fotboll.


    Lördag = softardag

    Idag ska jag bara vara hemma och lyssna på spotify å se på film. Känner jag att jag inte vill göra nått annat idag. Ska bara vila idag. Det ska bli så skönt det. Ska dricka en tekopp också såklart. Jag ska tända ljus och bara mysa på idag.




    Kom i håg att var rädd om er.


    Mycke trevligt

    Som sag igår så for jag till Öjebyn. Var där strax inna 10. Sen tog jag med mig Harry till Nimbys där vi var lite 2tim 45min. Tiden gick snabbt. Vi åt även en piggelin. Sen åt Harry lite pannkaka så han orkade leka lite till. Sen gick vi till bilen och for hem. Han var utslagen pojke. Han somnade i bilen med utan tutte. Inte illa. Sen åt jag lite lunch när vi kom hem till Linda och Per.



    Vilken snygging Harry är.

    Sen när jag kom hem så tog jag det lungt. Såg Sverige fulaste hem och efter det såg jag Lyxfällan. Oj vad man blev arg på karln som var med i Lyxfällan.

    Vad har jag gjort idag då? Först for jag och tränade stog 60min på crosstrainer. Sen for jag direkt till Leos lekand och tog en fika med Bea. Hon var där med sina barn. Nu är jag hemma igen. Har lyssnat på Spotify som vanligt. Ska snart i väg till Björx och äta Tacos. Mmm vad gott det ska bli.
    Annars i helgen ska jag bara ta det lungt. Se på film och softa på:).
    Nu ska jag göra mig klar och bege mig mot Björx.


    Ha en bra kväll

    Uppe med tuppen

    Jag vaknade 06.10 i morse. Inte har man tid och sova bort hela dagen. Ska äta lite frulle nu. Sen blir det ta ett styrkepass på gymmet. Efter träningen blir det bege sig mot Öjebyn. Det ska bli en trevlig dag. Torsdagen är räddad när man får träffa Harry och Evert.

    Nää nu orkar inte skriva nå mer just nu. Återkommer senare.

    Ha en bra dag!

    Öjebyn

    Igår så var jag och tränade styrke och stog på crosstrainer i 40min. Sen for jag hem en stund. Sen tog jag mig en promenad till stan. Jag och Rosi träffades på Roasters. Det var mycket trevligt och mysigt. Kul och ses nån annanstans än bara fara hem till varandra.
    Idag så har jag tränat körde 50min crosstranier och 10min cykel. Det var riktigt skönt måste jag säga. Så det känns nu i kroppen att man har kört 60min kondis med rätt så bra tempo.
    Sen for jag till Hertsön en sväng. Sen när jag kom hem har jag lyssnat på Spotify och legat på spikmattan oj vad skönt det var. Nu mellan 17-22 så har jag tvättstugan. Nu ska jag se lite hockey till Arga snickaren börjar kl 20.00 på kanal 5 och sen kl 21.00 så ska jag se Grey's anatomy på kanal 5. Sen blir det en tekopp också. Onsdagen är räddad:-).



    I morgon ska jag bege mig mot Öjebyn. Ska till Linda,Per,Harry och Evert. Jag ska ta med mig Harry till Nimbys. Så får han leka lite. Jag ska också leka lite:-). Så Linda får städa och packa lite. Dom har äntlingen fått såld huset. Grattis grattis.

    Det ska bli riktigt kul och träffa Harry och Evert igen. Det ska bli kul och träffa Linda också och Per.
    Nu ska jag göra mig en tekopp och se lite hockey nu.

    Ha en trevlig kväll.

    God natt och sov gott sen.


    Då var det dags

    Igen för träning efter 5 dagar vila. Och det får räcka med det. Det ska bli skönt att köra igång med träningen igen. Nu kan jag träna hela dagarna lång nu när man inte har ett jobb.

    Så pigg är man inte att man börjar kl 06.00 och träna=). Nå ordning för det vara. Eller hur?=)
    Nu ska jag ta och promenra till gymmet.


    kolla professorn



    Harry han är för gullig han.

    Ta hand om

    Dom som du verklingen älskar. Det kan gå så otroligt fort att man mister någon man älskar. Det kan vara familjen,en när vän ja vem som helst.

    Denna hjärta av rosor vill jag ge först och främst min familj och släkten. Man säger detta ord tog för lite. Det ord ska man verklingen säga betyligt oftare. Jag älskar er alla. Sen är även denna till alla mina underbara vänner.

    Vad har jag annars gjort i påsk? Jag for ju till Holls igår igen. Efter har varit i stan lördag till söndag. För jag skjutsade Jonas och Helena till flyget. Så jag stannade då i stan. På söndag förmiddag så for jag till Holls. Vilken tur jag gjorde det. För det var kanon väder. Jag,mamma,Linda,Harry och Evert vara ute och gick. Vi gick över till Britt-Marie och Valter och fikade lite. Sen gick vi hem. Då kom Pers föräldrar. Det var trevligt. Vi var ute och grillade hamburgare och parisare ute på gården.
    Sen idag måndag så for vi ut till "sportstugan" och grillade. Det rätt många som var där och grillade i från byn. Mycket mycket trevligt.
    Jag är hemma i stan nu. Ska bara ta det lungt resten av dagen. Tänkte och se lite hockey ikväll och känna lugnet.



    Ta vara om varandra.


    Vad skoj

    Det har en trevlig torsdag,fredag och lördag. Jag for till Holls på onsdag efter jobbet. När jag kom dit så satt vi och surra lite. På torsdag så begav vi oss till Storsund. Jag,Jonas och Helena tog min bil och for lite tidigare. Vi stannade till på byn och handlade lite grann. Sen fot vi på grillen och åt lite innan vi for vidare till Storsund. Det var mycke trevligt och träffa alla. Vi blev 35 st tror jag. Vi var i garaget. Det är en bra festlokal. Det blev en lugn liten fest. Ingen son gjorde illa sig och ingen som skulle sova i båten:). En man saknade var Carohla. Vi åt potatisgratäng och kött och pepparsås och sallad. Det var riktigt gott..

    Mmmm vad gott

    Värdparet Lennart och Moster


    Festlokalen.


    Sen på fredag så var det bara våran släkt. Vi grillade lite hamburgare,parisare,korv,pannkaka. Senare så åt vi våfflor det var mycket gott. Det var 2 trevliga dagar med mycke folk.
    Idag så har man inte gjort så mycke. Jag skjutsade Jonas och Helena till Kallax flygplats. Det var ju inte roligt att dom skulle vara hem. Men förhoppningsvis så ses vi igen om 1 månad.
    Vi ska ner till Umeå den 15 maj. Jo Peter fick sen present igår fredag. Han fick fallskärmshopp. Och det är nere i Umeå. Så då ska vi dit och se. Sen blir det att sova där. Det ska bli mycket trevligt.


    Nu ska jag gå ner till tvättstugan och efter det så ska jag lägga mig i soffan och vila och se tv.

    Jag återkommer kanske senare idag. Då ska jag lägga ut mer bilder.

    Jo jag hade med med kameran. Men jag tog inte kort på nån som inte kan stå får vem man är. Helt onödigt och ta kort på dom inte kan stå får den man är.

    RSS 2.0