Maria Möller

Säger bara ni som inte var och såg Maria Möller missa verklingen något. Hon är ju GRYM och då säger att hon var GRYM. Maria Möller gör drottningen bättre än drottningen själv. Och så gjorde hon imitatör av Carola, Kristina Lugn, Ulla Skoog, Regina Lund, Eva Dahlgren, Tina Tuner, Cher bla.. Som sagt ni missa något väldigt bra. Vad har jag annars gjort i helgen? Innan jag var och såg Maria Möller så satt jag hemma och såg Luleå-HV71. Och Luleå förlorade.. Efter Maria Möller så for jag till byn. Och igår så var jag och mamma till Älvsbyn. Och sen var jag och hälsade på Rostan. Och det var mycke trevligt. Och idag så for jag hem till stan. Och sen har jag inte gjort så mykce sen jag kom hem till stan. Just nu ser jag CSI Las Vegas..

På återseende

Ett litet leende:-)


Mina nya grej


Detta är min nya


Denna sak står i köket.. Fixat till lite

Men det e inte riktigt klart än.. Funderar hur det ska vara..........


Slöa till det

I veckan har jag slöat till det med det mesta.. Jag har enbart tränat på gymet 1 gång denna vecka.. Jag har har känt mej lite krasslig.. Det e därför jag har tagit det lungt denna vecka. Behöver lite vila nån gång också:).. Så vad har jag annars gjort i veckan? Inte alls mycke. Kollat självklart på hockey. Det blev tyvärr förlust mot Färjestad i måndags. Nu är det nu match ikväll hemma. Och dom möter Rögle. Och jag ska se matchen har hemma i soffan.
 Nu ska jag fara och kolla på Luleå hockeys upvärmning som håller på mellan 11-12.. Sen ska jag hema och tvätta i fulla muggar:).. Sen ska jag ev in till stan en sväng. Så nu ska jag klä på mig och ta cyklen och cykla ner till Coop arena.

På återseende

Nära mycke när

Strax är det DERBY i COOP ARENA kl 16.00 mellan LULEÅ-SKELLEFTEÅ. Jag ska självklart vara på plats i COOP ARENA. Jag ska vara där kring 15.15, hade jag tänkt. Och just nu sitter jag och ser fotboll på canal +...

På återseende

Inte alls kul

Det var ingen rolig förlust mot Djurgården.. Djugården vann över Luleå med 2-1.. Luleå var klart bättre laget. Men när man inte sätter sina chanser så vinner man inga matcher.. Det är bara och ta nya tag på lördag när dom möter Skellefteå hemma i Coop arena. Och jag ska vara på plats i Coop. Matchen börjar kl 16.00.

På återseende

Snart

Snart så göra Luleå entre på Hovet i Sthlm. Där dom möter Djurgården. Matchen börjar kl 19.00. Och jag ska se matchen på tv.. Det ska bli riktigt spännade och kul. Ser fram emot matchen..

Återseende

Jajjajaja


Hockey


Här e alla lag som e med elitserien. Alla tränare träffas 1 vecka före elitserie starten.
Dom träffar pressen och sånt. Dom tippar vem som kommer att vara i SM-Final... Och vilket lag som vinner av dom2 lagen som är i final..

Ett nytt rekord

JJJJJJJJAAAAAAAAAAAA








Jag har gått................................................................................................ 110663 steg på en en vecka.........














Elitserien...

I kväll så börjar Elitserie säsongen igång.. Det ska blir riktigt kul med hockey. Luleå ha sin premiär match på torsdag borta mot Djurgården. Och Luleå har hemmapremiär på lördag. Där dom möter Skellefteå. Och jag ska gå och se matchen live... Annars kommer jag och se alla matcher på TV..

Och ikväll så ska jag och Berggren se Patrik 1,5. Jag tror att den e bra..

Utkast: http://www.youtube.com/watch?v=ItNW5zqBFq8 ...

http://www.youtube.com/watch?v=ItNW5zqBFq8


Grillning

Igår var jag och Sofia och grillade igår på Hertsöträsket. Först gick vi till Hertsöträsket. Dom har grillplatser runt om träsket. Vi gick inte runt träsket. Men när vi kom fram så fanns det inte nå ved.. Så vi gick tillbaka hem till Sofia och tog min bil. För då for vi på andra sidan träsket.. Och när vi kom dit så fanns det inte heller ved. Och där msom det brukar finnas ved.. Men som sagt vi fick upp en eld iaf. En riktig kvinna reder sig själv:-).  Vi var där i nån timme. Och riktigt trevligt var det. Vi åt korv och pinnbröd. Men jag orkade bara dock en pinnbröd. Så storbjuden var jag:-).
Sen for vi hem till Sofia igen och såg film. Vi såg The Heartbreak kid. Och den var rolig. Så jag tycker att ni ska se den.. 

Yesbox

Äntligen har jag gått 100.000 steg. Det blev hela 102.777 steg denna vecka. Så jag ska försöka slå det nu då. Riktigt kul detta med stegräknare.. Man får sig en sporre..

Filmerna

Nu ska jag skriva om filmerna som jag hyrde för ett tag sedan.

The Stranger Inside med Jodie Foster och det är Thriller. Och den är riktigt bra.
Det handlar om när hon och hennes sambo är ute och går med en promenad med sin hon i parken. Och hunden springer i väg. Då möter dom ett gäng som har tagit hunde. Och gänget misshandlar karln så han hör. Dom slår även kvinnan. Men hon klarar sig. Ska dock inte berätta allt..
Betyg mellan 1-5. Så får filmen en 5:a
Så se den tycker jag..

I could never be your woman med Michelle Pfeiffer och det är Romantisk komedi. Och det var ju inte den bästa filmen man har sett och den var inte den sämsta filmen. Bertyg: 3

Angel med Helena Bergström och Rolf Lassgård det e en Drama
Betyg 4
Och Angel är en riktigt bra. Jag trodde inte att den var så bra faktiskt. Så se den.

Igår var jag och hyrde 3 nua filmer. Och dom heter

Into The Wild (Äventyr/drama)
The Heartbreak Kid (Komedi)
The Flock (Thriller)

Jag får ha filmerna till lördag. Så jag har ju 1 vecka på mig. Och jag ska skriva sen vad jag tycker om filmera.

Och idag tog jag sov morgon. Så jag ska snart gå på en promenad.

På återseende. Puss puss

Tyvärr

Så blev det inte 100.000 steg för mig.. Det blev bara 94.834 steg.. Jag får se om det blir 100.00 steg innan denna veckan e slut...


Tyvärr

Så blev det inte 100.000 steg för mig.. Det blev bara 94.834 steg.. Jag får se om det blir 100.00 steg innan denna veckan e slut...


Som jag har fått i present.. Och så min bibel:)







LULEÅ HOCKEY


RSS 2.0