Gott nytt år!!




ROLIG VÅR

Den 2 mars ska jag gå på Sissel med tant Lisa:) Och den 17 april ska jag gå och se Carola med Sivan. Det ska bli riktigt trevligt. Då har man 2 roliga saker och se framemot i vår. Senare i sommar ska jag gå och se Diggiloo uppe i Storforsen och även Sivan så klart:). Jag tycker verklingen att ska bli roligt:).






I morgon så kommer mamma till stan. Så då ska jag köpa mig en ny mobil. Det blir ingen Iphone 4. Det blir en sony ericsson x10 mini pro.


Ska fundera på att ta den i rosa:).

JUL

Jag har haft en mycke trevlig julhelg. Jag for till Holls på torsdag. Vi spelade Bingolotto. Det var uppesittakväll.
Det var jag,mamma,åke,linda,ida,per,jonas,helena,tobbe,cindy,jonathan och alex. Och sen på julafton kom det ännu mer folk:) Alltid kul att vi är många på julafton. Man är ju van med mycke folk på julafton. Vi blev 28st.
Sen på lördag så tog vi alla långt. Alla sov inte över om ni trodde:). Så stort hus är det inte=)). Jag,mamma,linda, harry och helena och dom 4 hundarna tog en promend på lördagen. Sen hände det inte så mycke. Ida och Linda gjorde middag. Jag skulle också hjälpa till. Men jag var med Harry. Jag och Harry lekte en stund och se ville han bada. Sen igår söndag så var man ute en stund. Harr och Ida åkte skidor. Harry fick skidor i julklapp. Han var riktigt duktig. Sen kl 14.00 så for man till Klövern och såg lite folk sjunga. Det var jag,mamma,ida,moster och cindy som var och såg önskelåten. Sen for man tillbaka till byn. Mamma,moster,cindy och Helena var ute i stugan och surrade. Medan vi andra såg hockey. Det var jag,ida hon såg tills hon for hem,åke,tobbe,jonas,patrik e, johan h, jonathan och alex men dom såg inte hockey. Sen kom även linda och per och barnen. dom hade varit hos pers föräldrar. Sen blev blev det middag. Sen tog jag,mamma och helena och hundarna en promenad. Det var riktigt skönt måste jag säga. Sen for jag hem till stan.  Och nu sitter jag har och skriver. Efter detta ska jag fara och träna. Och det ska bli riktigt skönt måster jag säga efter 3 dagar vila och har ätit gott hela helgen.
Jag fick ett halsband och bidrag till en mobil av mamma och åke. TUSEN TACK till er. Er kan man alltid lita på att ni ställer upp. Av Harry och Evert fick jag ett kort på dom. Tack till er också. Av Linda,Ida,Per och Jimmy fick jag massage Tusen tack till er också. Jag fick även ett presentkort på filmstaden av Ida. Sen fick jag ett presentkort på Lovefilm.se av en som heter Anders. Tusen tack "isak":)...





















Vad kul

Idag har det verklingen varit en sport lördag. Det tycker jag e kul:). Det roligaste är att Handbolls damerna har gått till EM-final där dom möter Norge i morgon. Det e första gången dom går det till EM-final. Ett stort GRATTIS till damerna.


Det har verklingen varit en lugn dag idag. Jag har varit och tränat idag. Det enda vettiga jag har gjort idag. Annars har jag gått mellan datorn och soffan:). Det e grymt skönt måste jag säga.


Ser

Just nu sitter jag och ser The Holiday. Den e så mysig och se. Efter det ska jag fara och träna och sen ska jag till Storheden en sväng.


På tiden

Äntlingen har det kommit snö:-). Det tycker jag e kul. Då kan man ju ta fram skoter ju:-). Det gillar jag verklingen ska jag säga er.

Det ska verklingen bli kul att fram skoter. Det har blivit roligare igen med vinter när man har en skoter. Sen måste jag komma igång med slalom åkningen också.

Idag ska jag inte göra så mycke. Just nu sitter jag och ser herrarnas skidskytte distanslopp. Det är snart slut. Efter det ska jag se Kommissarie Späck medans man väntar på Damernas skidskyttes distanslopp.


Berggren ska även komma idag. Då ska vi se film. Ska fundera vad vi ska se för film. Det blir även en tekopp när hon kommer:). Just nu dricker jag en tekopp.


Önskar

Jag har fått frågan av mamma,Ida och Linda vad jag önskar mig i julklapp. Och inte fan vet jag vad jag önskar mig.

Jo jag önskar mig kort på Harry och Evert såklart. Då är jag nöjd.

Sen kan jag göra en lång lista till någon som kan ge mig nått i allfall
Har e listan i allafall. Sen kan man alltid hoppas.

Iphone 4
On Demand
En biljett till Sissel K och till Diggiloo som är i storforsen 2011
Sen tur och retur biljett till Stockholm till sommaren. Så jag kan hälsa på Mia. Även hotellrum skulle sitt fint.
Sen lite bidrag till så jag kan köpa lite nya kläder också.
Massage skulle sitta fint.
Nya spel till mitt playstations 3.
Filmer.
Cd-skivor.
Listan kan göras längre.

Såååååååå

Jag tycker du kan vara snäll och ge mig ett stort bidrag så jag kan köpa mig en ny mobil. Det kan du åtminstonde göra. Tycker jag i alla fall. Något kan du ge.

Tänk att det är snart jul. Tiden går för fort helt enkelt. Snart är det midsommar också:-). Vi kommer att bli 28 st till jul. Det ska blir riktigt roligt och träffa hela släkten.




 

Lucia

I lördags så fick jag rycka in som barnvakt åt Evert. Självklart så ställer jag upp som barnvakt åt min älskade syskonbarn. Jag var bara barnvakt åt Evert. Harry var hos farmpr och farfar. Mamma var dålig men hon blev bättre på kvällen. Och det var tur det. För Evert blev så grinig på kvällen när han skulle sova. Så mamma fick sova inne med mig och Evert. Han vaknade flera gånger och grina.
Jag inser att jag e rätt så mesig. Helst när dom gråter.







Detta pepparkakshus har Harry gjort med sin pappa.


Idag är det Lucia. Jag har ej sitt nå Lucia firade idag. Och inte gör det nå. Jag klarar mig så bra utan faktsikt.

Idag ska jag inte göra mycke idag. Förrutom att jag ska fara och träna. Annars ska jag inte mycke alls faktiskt. Jag sov till 10.30 idag. Och det var riktigt skönt måste jag säga. Det känns att jag kan få och lägga mig igen faktiskt. Men jag ska lägga mig på spikmattan och lyssna på Spotify ska jag göra.
Det är lite små kallt ute idag. Det är -18 i Luleå idag. Så man har ingen lust att gå ut idag. Jag ska överväga om man ska gå och träna idag. Det känns inte så lockade att gå till gymmet idag. Men det e inte omjöligt att går till gymmet.

Önskelista

Ja vad önskar jag mig egentlingen??? Det var en bra fråga det.

En ny kamera. För batteriet är rätt så slitet nu. För ladda mycke ofta kameran.
En ny mobil kanske? Det är samma där att batteriet börjar göra sitt.
Massage skulle sitta fint. Även fotmassage skulle också sitta fint faktiskt.
Sen givitvis kort av Harry och Evert. Det slår ju allt ska jag säga er.


Inlägg

Jaaaa tänk om denna person kunde ställa upp nån gång. Men det e bara och drömma vidare. För det kommer aldrig och hända. Jag skulle bli väldigt förvånad om det skulle ske överhuvudtaget.


Bilder

Jag och Harry


Wilma och Harry


Jag och Evert


Evert


Harry

Iphone 4

Jag vill ha en iphone 4


Funderingar

Jag ska säga först att jag e riktgit glad att jag bor i Sverige. Det är ett bra land och bo i.

Ja tänk att det går inte att sticka ut för mycke i detta land. Man får inte vara för snygg och framgångsrik i detta land. Man får inte ha allt för starka åsikter heller i detta land. Man får verklingen inte i frågasätta heller för mycke. Det sägs att man får diskutera det mesta. Men när man gör det så får man verklingen inte göra det heller. Om man tror starkt på en sak så bryr man sig inte vad andra tycker. Sen kan man inte heller säga vad man tycker och tänker. Är det bättre att snacka skit bakom ryggen på folk?

Det kommer mer sen.....

GÅTA

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna.
Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.
Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.
En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg. Plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som hade fått punktering.
Det var jultomten med säcken full av presenter.
Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dem, så att han skulle hinna dela ut presenterna.
Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.
Bara en av de tre överlevde. Vem?




(Tänk först och titta sen på svaret nedan)





















Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.

Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar...

....och vad kan man säga om de perfekta männen?!



För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.
Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen, så betyder det att kvinnan körde.

Det förklarar olyckan.

Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:

Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda ;-)

Snygg Evert






Jag har haft turen att vara barnvakt åt Evert 3 dagar i rad denna vecka:). Jag klagar verklingen INTE. Han är så snäll så.


Skidskytte

Igår var det premiär av Skidskytte. Det belv en riktigt bra start. ACO kom 1:a och Helena kom 3:e. Grattis gratttis. Helena heter numera Ekholm i efternamn fd Jonsson. Och Anna-Carin heter Zidek i efternamn fd Olofsson. Det kommer att ta ett tag och vänja sig. Det är roligt för ACO. Hon är ju ändå 38 år. Och hon gjorde ändå inte så bra lopp.. I fall inte åk mässigt. För hon blev redan små trött efter 1:a backen. Ändå gick hon och vann. Annars brukar ACO ha den snabbaste åk tiden. Helena tyckte också det gick segt.

Idag kl 17.10 är det Herrarnas ut att åka distans. Det ska bli kul att följa dom också.
Tur att SVT sänder och INTE tv4. Som har reklam avbrott mitt i loppet:-(. Det det var på längskidorna.

Jag for till byn i månsdag. För att jag var barnvakt åt Evert tisdag och onsdag. För att Linda skulle in till skolan. Hon pluggar på LTU men dock på distans. Men dom har några träffar i bland på skolan. Självklart så ställer jag upp som barnvakt. Inte kan man tacka nej till Harry och Evert. Men Harry är på dagis.

RSS 2.0